HUULIEN TÄYTTÄMINEN/MUOTOILU

Moikka !

Tänään puhutaan pitkästä aikaa huulista ja niiden muotoilusta sekä täyttämisestä. Mulle tulee aiheesta paljon kysymyksiä ja siitä on jo aika kauan, kun olen viimeksi aiheesta kirjoittanut.

Ensinnäkin, on hyvä tietää, että huulia voi täyttää tai niitä voi muotoilla. Esimerkiksi epäsymmetrisiä huulia voidaan käsitellä niin, että niistä saadaan symmetriset tai vaikkapa huulten amorinkaarta voidaan korostaa muotoilulla. Myös esimerkiksi alaspäin valahtavia suupieliä voidaan nostaa, jolloin perusilme muuttuu ja piristyy. Sitten ehkä se suositumpi toimenpide on huulten täyttö. Huulia voidaan täyttää muotoilun yhteydessä tai muhkeutta lisätä omaan muotoon ilman, että huulten malli muuttuu. Ennen huulten täyttämistä onkin todella tärkeää huomioida sun omien huulien muoto, jotta vältytään mm. ns. jokeri efektiltä. Mä en esimerkiksi voi täyttää mun huulia sivulta, sillä ne alkavat nousemaan puheen mukana ja se näyttää mun mielestä häiritsevältä.

Mä olen viiden vuoden aikana täyttänyt huuliani 3 kertaa ja keskimäärin noin 0,5 milliä kerrallaan. Kerran muutamassa vuodessa on riittänyt mulle mainiosti, sillä mulla on muhkeat huulet jo luonnostaankin ja Studio VMS:n Viivi osaa selvästi hommansa. Yleensä huuliin laitetaan noin 0,5-1milliä kerrallaan, riippuen millaisen muutoksen haluaa ja millainen on oma lähtökohta.

Huom! Kuvassa mulla on rajatut huulet, mikä suurentaa ja korostaa huulia entisestään.

 

Noin kolme viikkoa sitten muotoiltiin Viivin kanssa ekaa kertaa vuosiin mun alahuulta ja lisättiin sinne noin 0,3 milliä, eli sen verran, että itse huomaan muutoksen, mutta ei kuitenkaan ulkonäköäni muuttavasti, vaan mun mielestä tasapainottaen ja pakko sanoa, että olen kyllä todella tyytyväinen. Mulla nimittäin tuntui olevan alahuuli jopa pienempi kuin ylähuuli, joten kaipasin niihin tasapainoa ja pidän siitä, kun alahuuli on suurempi kuin ylähuulet. Ylähuuleeni ei siis edes koskettu, sillä niihin olen tyytyväinen ja lisää volyymia ei mielestäni kaivata ylähuuleen.

Mun amorinkaari ja tuo nenän ja huulien välinen alue on jo luonnostaan hieman töröllään, joten sinne jos lähtee liikaa sörkkimään, menee huulet todella helposti överiksi. Joillakin jopa näkee, että ainetta on pumpattu aivan liikaa ylähuuleen ja aine on noussut huulen yli tuonne nenän alle ja se näyttää aika epämukavalta. :D

Niinkuin sanoin, mun huulista kysellään todella paljon ja mielelläni niistä kerronkin, mutta haluan muistuttaa, että huulten muotoilun ja täyttämisen lopputulokseen riippuu todella paljon omien huulien muoto. Eli muistakaa aina se fakta, että oma lähtökohta vaikuttaa kaikkeen, joten on suht turhaa näyttää kuvasta millaisen lopputuloksen haluaa, jos omat huulet ovat täysin erilaiset. Ammattilainen kyllä osaa tehdä sulle sen parhaimman lopputuloksen ja kannattaa olla tarkkana kenen pistettäväksi menee. Tätä en voi tarpeeksi korostaa. Huonosti pistetyt huulet jäävät helposti täyteen pistosarpia ja vaikka aine ei olekaan ikuisesti pysyvää, on silti harmillista olla epämiellyttävällä lopputuloksella, kun kyse on kuitenkin jatkuvasti esillä olevista kasvoistamme.

Mun huulia on muotoiltu Perfectha nimisellä aineella. Perfectha-injektiot ovat turvallisia hyaluronihappoinjektioita, jotka eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Hyaluroni on samaa ainetta kuin soluissakin on, eli on harvinaista, että sille olisi allerginen. Perfecthassa on markkinoiden pienin proteiinipitoisuus ja näin ollen pienin allergiariski.

Perfecthassa on ristikkäissidoslinkitys ja sen täyttävä ominaisuus on parempi kuin aikaisemmilla menetelmillä. Kesto riippuu ihon aineenvaihdunnasta ja siitä, onko hyaluronihappoa laitettu koskaan aikaisemmin. Jos aineenvaihdunta on nopeaa ja ihossa itsessään ei ole yhtään hyaluronia, niin silloin ihosolu ottaa hyaluronia hyödykseen ja se lähtee nopeammin pois käsitellyltä alueelta. Kun aluetta on käsitelty useamman kerran hyaluronilla, niin se tulee jatkossa kestämään paremmin ja pidemmän aikaa. Esimerkiksi mulle itselle näköjään riittää, että käyn kerran muutamassa vuodessa tsekkaamassa huulet ja alle puoli milliä riittää. 

Perfecthalla voi tietenkin tehdä myös paljon muuta, kuten täyttää ja muotoilla huulia, nasolabiaalipoimuja, sibeliuspoimuja, silmien ympärystän juonteita sekä muotoilla kasvojen piirteitä ja linjoja, kohottaa yleisilmettä koko kasvojen alueella.  Perfecthan sisältämä hyaluroni ei poista kuitenkaan ilmeryppyjä, koska sillä ei ole lihaksia lamaannuttavaa vaikutusta kuten Botoxilla.

Jos omistaa esimerkiksi arpia, niin niitäkin voi korjailla turvallisesti ja Studio VMS tekee näitä kaikkia.

TARJOUS

Tätä tarjousta on kyselty nyt vuosia, joten täältä pesee. Huulten muotoilusta/täyttämisestä on ollut Studio VMS:ille tarjous viimeksi varmaan 3 vuotta sitten, joten tää ei ole jokapäiväistä. :D

Saat toukokuun loppuun saakka 1ml 400€ (norm.500€) jos mainitset mun blogin varauksen yhteydessä.

Lisää kuvia löytyy Instagramista nimellä StudioVMS & nettisivuille (jossa yhteystiedot) pääset tästä: www.studiovms.com


No Comments

Post A Comment