NYT PITÄÄ TAAS VÄHÄN SÄHISTÄ!

Moikka!

Olenko ainoa josta tuntuu, että elämässä on tapana tulla aaltoina aikoja, kun on todella rauhallista, jopa ajoittain tylsää ja vastapainoksi niitä aikoja, kun kaikki prokkikset alkavat samaan aikaan, tapahtumia on joka välissä ja välillä jopa tuntuu siltä, että aika ei riitä kaiken tekemiseen. Tällä hetkellä mulla on päällä tuo jälkimmäinen fiilis, nimittäin kevät on lanseerausten, avajaisten, kamppisten ja myöskin treenaamisen aikaa. Ihmiset ja kaupunki herää henkiin ja vilinää riittää.

Tällä hetkellä teen blogini lisäksi Subille juontoja tilt e-sportsiin, toimin fitnet.fi sivuston toimarina sekä valmentajana ja nyt alkaa myös pian meidän seuraavien fitnessmalli kilpailijoiden valmentaminen, nimittäin ensiviikonloppuna valitsemme finalistit ja tapaan tulevat valmennettavani. Jännittävää ! :D

Yhteistyössä: dbramante1928

Kastrup weekend bag – dbramante1928

Mä onneksi rakastan tehdä mun töitä ja saan haasteista vain enemmän intoa keskittyä kunnolla sen hetkisiin duuneihin ja laittaa prioriteettejä sillä hetkellä järjestykseen. Sähiseminen on välillä hauskaa ja sen jälkeen osaa taas arvostaa rauhallisempia aikoja.

Mielestäni musta kuoriutuu paljon parempi minä heti, kun saan vähän haasteita. Olin kouluaikoina vähän sellainen viime tippaan kaiken jättävä tyyppi ja välillä musta tuntuu, että helposti edelleenkin saatan toimia niin, jos mulla ei ole ihan hirveesti paineita muista jutuista. Tiedostan kuitenkin sen, että siitä tulee ihan hemmetisti parempi fiilis, kun on treenit, duunit ja kaikki muutkin velvollisuudet hoidettu ajallaan ja mielellään vaikka vähän liian ajoissa, kuin viimetipassa, sillä vaikka toiminkin hyvin paineen alla, niin se lisää myös stressiä ihan hirveesti. On ihan hirveetä mennä nukkumaan tietäen, että jotain on tekemättä ja seuraavasta päivästä tulee sen vuoksi todella tiukka ja hektinen.

Välillä tuntuu siltä, että koska teen suurimman osan mun töistä kotoa, niin helposti chillailen ja keskityn muihin juttuihin, kuin siihen itse duuniin. Tällaisina aikoina, kun sitä duunia riittää vähän liiankin paljon, olen todennut järkeväksi lähteä kotoa esimerkiksi johonkin viihtyisään kahvilaan tekemään töitä tai kirjoittamaan. Mä saan itsestäni paljon enemmän ja tehokkaammin asioita ja tekemistä irti, kun en vello himassa ja töiden ohessa keskity myös sataan muuhun asiaan, mitä pitää myös kotona hoitaa. Kodin ulkopuolella pääsen paljon parempaan työ zoneen ja saan yksi kerrallaan asioita hoidettua järkevästi ja tehokkaasti pois alta.

Puhelimen ja tietokoneen suojakuoret – MODE.

Bloggaajilla ja luovassa duunissa työskentelevillä ihmisillä työvälineet ovat lähes aina mukana, jos ei kanna kameraa ja läppäriä messissä niin sitten mukana kulkee vähintäänkin se puhelin. Mun on pitänyt oikeesti jo vuosia hommata mun läppärille suojakuori matkustusta ja sen mukana kuljettamista varten, mutta en ole viel törmännyt itseäni tarpeeksi miellyttäviin, cooleihin, mutta samalla myös naisellisiin tietokoneen kuoriin. Yleensä naisille on suunniteltu joko jotain ihan liian tyttömäistä tai sitten löytyy vain todella tylsiä suojakuoria. Mulla on nyt myös ensimmäistä kertaa puhelimessa suojakuoret, joka todellakin on hemmetin järkevä hankinta, ainakin meikäläiselle, joka onnistuu tiputtelemaan puhelinta ihan joka välissä.

Sain tällä viikolla testiin dbramante1928 brändin MODE. merkkiset, naisille suunnatut suojakuoret puhelimeen ja läppärille ja tämän merkin designit ovat mun mielestä todella tyylikkäät ja trendikkäät. Vihdoinkin mulla on hyvät kuoret suojaamassa mun työvälineitä, oli nimittäin jo aikakin… :D

Tänään mä aijon tehdä niin paljon ensi viikon töitä pois alta, kun vain mahdollista ja huomenna olisikin tarkoitus viettää vappua frendien kesken. Multa löytyy listalta ainakin neljät bileet ja brunsseja, joissa tulisi päivän aikana käydä, joten tylsää ei tule olemaan!

Vappu ei ole mun mikään lempi juhlista, sillä mua suoraan sanoen inhottaa se tavaran ja roskan määrä, mitä stadissa ja varmasti muuallakin näkyy bileiden jälkeen… Ullanlinnassa asuneena muistan, miten inhosin sitä, kun vapun jälkeen kaivari ja ullanlinna hukkuu roskiin ja kadut haisee virtsalle. Vaikka juhlat onkin hauskat, niin ihmisten sikailu harmittaa.

Kaikesta huolimatta, ihan super ihanaa vappua kaikille, mutta muistakaa PLIIS viedä roskat roskikseen!<3


2 Comments
 • Avatar
  mirvaannamarian
  Posted at 15:09h, 02 toukokuu Vastaa

  Vähänkö sä näytät hyvältä, ihana toi asu!! <3

  • Avatar
   lindamanuella
   Posted at 15:12h, 02 toukokuu Vastaa

   Kiiitos super paljon ihana <3

Post A Comment