TÄRKEIN ASUSTE: ASENNE!

[mittaustagi]

Holaaaaaaa !

Oikein kivaa maanantaita tyypit! Meillä aletaan jo pikkuhiljaa voimaan paremmin ja pieni tötteröpää Jlo tuossa tuijottaa mua satelliitin näköisenä, sillä neiti joutuu pitämään vielä viikon verran kauluria päässä. MUTTA, sitten ihan muihin aiheisiin, nimittäin vaatteisiin, pukeutumiseen, tyyliin ja muotiin. Olen itse aika tunnettu mun yksinkertaisesta tyylistä; fiilaan mustaa kaikissa sen eri muodoissa, hyvin istuvia vaatteita ja simppeleitä ratkaisuja. Pienellä rokki twistillä aina, tietysti. Harvemmin oon missään röyhelöissä tai muutenkaan monimutkaisesti kerrospukeutuneena erilaisiin väreihin. Toki se olisi varmaan piristävää, jos vaikka välillä vähän enemmän heittäytyisi ja leikittelisi erilaisilla väreillä ja malleilla, mutta olen myös niin laiska, että yksinkertaisuus pukee ja kuvastaa mua parhaiten. 😀 Maustan yksinkertaisemmankin asun tarvittaessa voimakkaammaksi asenteella ja meikillä. Oon aina miettinyt niin, että vaikka mulla olisi päällä roskasäkki, niin mikä eniten merkitsee on se, miten mä kannan sen ja mä itse määrittelen mun asenteella onko se cool vai ei.

Mukavuus on tullut mulle vuosien varrella, hyvän istuvuuden rinnalle, erittäin tärkeänä kriteerinä pukeutumisessa; enää ei nimittäin kiinnosta paastota kahta päivää putkeen ennen viikonlopun bileitä, jotta liian kireet vaatteet mahtuisivat päälle yhdeksi illaksi. Mulle on tärkeämpää, että voin liikkua, tanssia ja viettää aikaa huoletta ja etenkin istua missä asennossa haluan. 😀

Kaupallinen yhteistyö: Prisma

Vaikka tykkäänkin pitää pukeutumisen simppelinä, niin itse tyylisuuntaus mulla taas vaihtelee ihan laidasta laitaan fiiliksen mukaan; klassinen on mielestäni kaunista, jos ja kun sille päälle satun, mutta välillä pitää päästä rokkaamaan nahkahousuja tai nahkatakkia. Kuitenkin hyvin useasti arjessa tekee mieli vetäistä huppari ja hyvin istuvat housut jalkaan ja vaan relata.

Tässä postauksessa on erittäin hyvä esimerkki siitä arjen minästä. Kuvissa mulla on Prismasta löydetyt Boy Meets Girl brändin huppari sekä Ijeans merkkiset farkut, jotka taisivat yhteensä maksaa muutaman kympin. BMG brändi on mulle jo ennestään tuttu ja omistan muutamia sen vaatteita jo ennestäänkin. Fiilaan ihan super paljon sitä ajatusta, mikä brändin takana on; merkki on tunnettu särmikkäästä kantaaottavuudestaan tärkeäksi kokemiensa teemojen puolesta, kuten esimerkiksi kaikenlaisen kiusaamisen vastustamisesta. Monet julkkikset ovat rokanneet merkkiä ja brändi on onnistunut luomaan ainakin minulle tietynlaisen mielikuvan rohkeasta asenteesta, mistä tykkään myös itse.

Ijeans taas oli mulle ihan uus brändi. Tosin niiden mainos on jäänyt mulle erityisesti mieleen. Kun nähtiin mainos ekan kerran telkkarista, niin mun poikaystävä totesi, että ”tossa oli muuten sellanen mainos mikä olis kiva elää”. Kysyin tietenkin tarkennusta, että ai niiden farkkupeppujen vai jonkun muun vuoksi, niin kuulemma siksi, että meininki oli mainoksessa niin hyvä ja oon kyllä samaa mieltä, vaikka oli siinä hyvät peputkin kieltämättä. 😀 Ijeans on kanadalainen brändi, jonka kohderyhmää ovat muotitietoiset aikuiset, jotka haluavat mukavia, tyylikkäitä farkkutuotteita edulliseen hintaan.

Kun valitsin Ijeansin farkkuja, ihastuin erityisesti niiden stretcihtävään laatuun ja olin todella yllättynyt, kun sujautin jalkaani ensin todella pieniltä näyttävät farkut, koska niistä yllätyksekseni löytyikin tilaa myös mun (ei niin pienille) reisille. Tuli kieltämättä hyvä fiilis, kun mahduinkin niin snadeilta näyttäviin farkkuihin… 😀 Nämä farkut on älyttömän hyvältä tuntuvat jalassa ja näissä on ihanan korkea vyötärö, tulen varmasti viihtymään housuissa enemmänkin. Suosittelen farkkuja erityisesti, jos sattuu löytymään vähän enemmän reittä tai bootyä, eikä meinaa mahtua perus farkkuihin ja jos mahtuu reisistä, niin vähintäänkin housut roikkuvat sitten vyötäröltä. Ikuinen ongelma. 😀

Huppari – Boyt Meets Girl

Fakut – Ijeans

Kengät – BikBok

Reppu – Zara

 

Mä en rehellisesti olisi ihan ensimmäisenä nähnyt itseäni shoppailemassa Prismasta vaatteita, mutta nyt kun mietin asiaa tarkemmin, niin itseasiassa viime reissulla Jenkeissä taisin myös shoppailla saman tyylisessä Mall:issa kuin Prisma ja löysinkin sieltä vaeltamiseen sopivat shortsit itselleni samalla, kun haettiin eväät vaellusreissuun. Muistan olleeni niin iloinen ja helpottunut löydöksestä, sillä mulla oli pelkästään farkkushortsit mukana, enkä todellakaan halunnut vaeltaa kuumalla ilmalla niissä. Olen sen jälkeenkin niissä shortseissa viihtynyt ihan yhtä hyvin, kuin vaateliikkeistä ostetuissa. Miksi ei siis voisi shoppailla samalla, kun hoitaa muutkin ostokset, jos sattuu löytämään jotain itseään miellyttävää?

On hauskaa olla mukana pyyhkimässä sitä pinttynyttä mielukuvaa, että vaatteiden ostaminen vain tietynlaisista paikoista olisi jees. Välillä tuntuu, että varsinkin Instagramin tulon jälkeen nuorilla on kovat paineet pysyä muodikkaina ja niissä oletetuissa merkeissä, mikä on mun mielestä ihan hölmöä. Tottakai kaikilla on omat lempparinsa, mutta brändeistä ei tulisi luoda itselleen liikaa paineita. Muoti ja oma tyyli kuuluu kaikille, oli sun vaatteet ihan mistä tahansa… asenne ratkaisee!

ARVONTA

Jos sä oot samaa mieltä, niin osallistu arvontaan! Sain teidän kesken arvottavaksi 50€ lahjakortin Prismaan, jolla lähtee kotiin jo esimerkiksi tämä asukokonaisuus himaan. Voit osallistua mukaan kertomalla, onko Prisman vaatemerkit, kuten iJeans, Boy Meets Girl ja Zoo York sulle entuudestaan tuttuja? Voit halutessasi myös kertoa (koska kiinnostaa myös teidän ajatukset aiheesta), että onko sulle todella tärkeää, että mistä ostat vaatteesi ja jos on, niin miksi?

Arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä, ja aikaa osallistua on viikko, eli 30.4. saakka!

 


59 Comments
 • Saana
  Posted at 17:40h, 23 huhtikuun Vastaa

  Ei ole merkit ennestään tuttuja. Harvoin tulee prismasta vaatteita ostettua, sillä yleensä tulee lähdettyä jonnekkin kauppakeskukseen missä on useita kauppoja liki. 🙂 Mutta kaupat ei määrittele mistä vaatteeni ostan. Tärkeintä on, että ne miellyttävät itseä.:)

  • lindamanuella
   Posted at 20:16h, 23 huhtikuun Vastaa

   Joo sama homma , en lähtisi itsekään sinne ekana shoppailemaan , mutta yllätyin kyllä mitä sieltä löytyi 🙂

 • Jenny
  Posted at 18:25h, 23 huhtikuun Vastaa

  Boy Meets Girl on entuudestaan tuttu, vaikka en vielä yhtäkään vaatekappaletta heiltä omista. Muut mainitut merkit ei ole tuttuja, mutta farkku tarinasi sai kyllä nyt kiinnostumaan! 🤔 Itselleni vaatteiden merkit ei juurikaan merkitse mitään, kunhan itse tuntee olonsa vaatteissa mukavaksi. Itseasiassa melkein enemmän merkitsee se, ettei osta vaatteita massaliikeistä, mitkä on sitten joka toisen päällä.

  • lindamanuella
   Posted at 20:15h, 23 huhtikuun Vastaa

   Juuri näin 🙏🏽 Ja kyllä, noi on oikeesti must sikana paremmat kun esim freddyt laadultaan ja yhtä hyvin istuvat, tuntuu kun ei olis housuja 😀

 • Minka
  Posted at 18:28h, 23 huhtikuun Vastaa

  Boy meets girl oli jo ennestään tuttu, mutta nyt muidenkin bloggaajien kautta tutustuin iJeansiin ja kävin niitä tsekkaamassa ja yllätyin kyllä positiivisesti!

  • lindamanuella
   Posted at 20:13h, 23 huhtikuun Vastaa

   Mäkin yllätyin super paljon!
   Varsinkin siitä miten kiva laatu ja mukavat päällä vaikka ovatkin todella edulliset.

 • Laura O
  Posted at 18:37h, 23 huhtikuun Vastaa

  Boy meets girl on entuudestaan tuttu, mutta muut eivät. Ei oo hirveesti väliä mistä ostaa vaatteet tai mitä merkkiä ne on, kunhan ne tuntuu ja näyttää omasta mielestä hyvältä. Varsinkin iän myötä mukavuus ja käytännöllisyys on noussut yhä tärkeämmäksi seikaksi uusia vaatteita ostaessa.

  • lindamanuella
   Posted at 20:13h, 23 huhtikuun Vastaa

   Jep , sama homma että mukavuus ja käytännöllisyys on alkanut kiinnostamaan 😆🙋🏽‍♀️

 • Mariem
  Posted at 18:43h, 23 huhtikuun Vastaa

  Boy meets girl on ideologiana tuttu ja hienosti kehitetty konsepti. Voin ostaa vaatteeni mistä vaan, suosin kierrättämistä ja pyrin tekemään kestäviä hankitoja, jotta maapallon kulutus olisi mahdollisimman pientä.

  • lindamanuella
   Posted at 20:12h, 23 huhtikuun Vastaa

   Vau, ihanaa ! Todella hieno ajatusmalli kuluttamisessa 🙂

 • Maisa
  Posted at 19:04h, 23 huhtikuun Vastaa

  Olen näitä katsellut Prismassa, mutta vielä ei ole kokemusta niistä. Vaatehankinnoissa minulle merkitsevät eniten miellyttävä ulkonäkö, mukavuus ja laatu. Ostan vaatteita ajatuksella, että pidän niitä pitkään.

  • lindamanuella
   Posted at 20:11h, 23 huhtikuun Vastaa

   Toi on erittäin hyvä ajatusmalli ostaa vaatteita, joita aikoo pitää pitkään!
   Ihan turhaa ostaa jotain kallista neon keltaista paitaa, jos pitää kerran 😆 vaikka joskus saa tietenkin repäistä , mutta näin yleisesti.

 • JV
  Posted at 20:39h, 23 huhtikuun Vastaa

  Boy Meets Girl on tullut blogimedioista tutuksi 🙂 Mulla ei ole mitään väliä mistä vaatteita ostan. Ostopaikkana voi olla perinteinen kivijalkakauppa tai vaikka Prisman tai Lidlin kaltainen päivittäistavarakauppa. Merkkivaatteita ei tuu enää ollenkaan ostettua, koska mielummin käytän minimaalisesti rahaa materiaan ja ylimääräisen sitten matkusteluun. Parasta <3

  • lindamanuella
   Posted at 20:43h, 23 huhtikuun Vastaa

   On ihanaa , kun pääsee tuon vaiheen yli, että kokee paineita esim vaatemerkeistä tai tuhlaa niihin omaisuuksia. Nykyään pääsee lomille niin edullisesti , että äkkiä järkevillä valinnoilla saa matkakassan kasaan 😍

 • Tiia
  Posted at 20:50h, 23 huhtikuun Vastaa

  Rehellisesti sanottuna en ole koskaan ajatellut ostavani vaatteita prismasta ym., mutta voisihan sitä käydä tutustumassa! 😀

  • lindamanuella
   Posted at 22:27h, 23 huhtikuun Vastaa

   Kerta se on ensimmäinenkin! 😉

 • Sussu
  Posted at 21:48h, 23 huhtikuun Vastaa

  BMG on tuttu ja kivan oloisia vaatteita. Erityisesti kiinnostaa nuo farkut!

  • lindamanuella
   Posted at 22:28h, 23 huhtikuun Vastaa

   Nää on kyllä hyvä löydös !! 🙂

 • Satu
  Posted at 21:56h, 23 huhtikuun Vastaa

  Boy meets girl on tuttu merkki ja muutaman paidan omistan tätä merkkiä 😊 muista en ollut kuullut, mutta Ijeansit täytyy käydä tsekkaa, koska tykkään stretcihtävistä ja nimenomaan korkeavyötäröisistä housuista, koska omasta mielestä ne istuu paremmin ja tuntuu paremmilta jaloissa.

  • lindamanuella
   Posted at 22:29h, 23 huhtikuun Vastaa

   Okei cool ! 🙂
   Mäkin rakastan tuota komboa housuissa , ei purista vyötäröä makkaroille kun vyötärö ei ole liian matala !

 • Maria
  Posted at 22:17h, 23 huhtikuun Vastaa

  Prisman vaatemerkit ei oo tuttuja, mutta hyvin voisin kokeilla! En oo niin tarkka mistä ostan vaatteet ja oikeastaan nykyään yritän eniten miettiä ekologista kulutusnäkökulmaa sekä löytää vaatteita esim kirpparilta 😊

  • lindamanuella
   Posted at 22:29h, 23 huhtikuun Vastaa

   Ihanaa että ajattelet tuosta näkökulmasta ❤️🙏🏽

 • HeidiH
  Posted at 00:58h, 24 huhtikuun Vastaa

  En ole shoppaillut Prismasta vaatteita, mutta Boy Meets Girl -brändi on kuitenkin tuttu. Ijeans kuulostaa todella hyvältä, sillä omistan suuret reidet ja takamustakin jonkin verran. Housut jotka ovat hyvät reisistä, ovat isot vyörätöstä.. tuttu ongelma ja housuja ei voi ostaa kokeilematta!! Itselleni ei ole väliä mistä vaatteni ostan tai ovatko ne jotain tiettyä merkkiä, ostan vaatteet mistä pidän, mitkä näyttävät hyviltä omaan silmääni ja ovat mukavat päällä. 🙂

  • lindamanuella
   Posted at 08:48h, 24 huhtikuun Vastaa

   Tuo on varmasti tuttu ongelma kaikille joilla on vähä muotoja enemmän 😆 kantsii käydä testaa, niin super edulliset ja istuu hyvin!

 • sanni
  Posted at 11:28h, 24 huhtikuun Vastaa

  Boy meets girl on jotenkuten tuttu, lähinnä blogeista. Tämä farkkumerkki taas on ihan uusi tuttavuus ja ehdottomasti kiinnostaa! Hyvin istuvia mustia pillifarkkuja kun olen kokeillut joka merkiltä, ja tuntuu ettei ihan sellaisia ole tullut vielä vastaan jossa hinta ja laatu kohtaisi. Suosin omassa pukeutumisessa aika laidasta laitaan kalliimpia merkkituotteita ja edullisempia ostoksia. Jos vaate näyttää ja tuntuu hyvältä niin merkillä ei ole ikinä ollut kauheasti väliä, mutta myönnettäköön, että en yleensä Prismaan lähde ensimmäisenä vaateostoksille 😁

  • lindamanuella
   Posted at 15:26h, 24 huhtikuun Vastaa

   Mäkin tykkään panostaa esim. johonkin klassisiin vaatteisiin jotka säilyvät mahdollisesti ikuisesti vähän enemmän hinnankin suhteen, mutta sitten on kiva löytää tällaisia perus arki vaatteita hyvällä laadulla edullisemmin 🙂 Nää farkut on kyllä hyvä löydös !! 😀

 • Minttu-Maaria
  Posted at 12:12h, 24 huhtikuun Vastaa

  Merkit ovat pikkuhiljaa tulleet tutuiksi ja olenkin käynyt hypistelemässä näitä kauppareissuilla, vaikka mitään ei ole vielä mukaan tarttunut! Minulle on lähtökohtaisesti aivan sama mistä hankin vaatteeni, en todellakaan ole merkkiuskollinen vaan se että vaate tuntuu ja näyttää hyvältä, on tärkein ostokriteeri. Citymarketissa on tullut ”shoppailtua” niin kenkiä kun vaatteitakin pikkutytöstä lähtien. Erityisesti kenkävalikoima lenkkareiden ja tennareiden osalta on tosi jees 😉

  • lindamanuella
   Posted at 15:28h, 24 huhtikuun Vastaa

   Joo, kyllä mäkin oon pienempänä monet vermeet jostain vastaavasta, isommasta marketista hommannut ja hyvin ovat aina toimineet 😀 Jossain kohtaa iski joku harhaluuloisen teinin vaihe, kun kaikki piti olla jostain vaateliikkeestä, mutta onneksi sellaisen yli on jo päästy 😀

 • jenny
  Posted at 12:30h, 24 huhtikuun Vastaa

  Tuli tutuksi blogien kautta:)

  • lindamanuella
   Posted at 15:23h, 24 huhtikuun Vastaa

   Kiva kuulla 🙂 Varmaan oot saattanut myös bongata tuon hauskan mainoksen telkkarista, jos katsot tv:tä 😀

 • Marianne
  Posted at 13:43h, 24 huhtikuun Vastaa

  Vai nimeltä tuttuja kyseiset merkit!Vaatteiden istuvuus ja mukavuus on tärkeintä,ei siis merkitystä mistä ne on hankittu😊

  • lindamanuella
   Posted at 15:23h, 24 huhtikuun Vastaa

   Eli sama meininki kun meikäläiselläkin noissa vaatteissa 😀

 • elinap
  Posted at 14:33h, 24 huhtikuun Vastaa

  Ei oo tuttuja mut pitää käydä kokeilee!

  • lindamanuella
   Posted at 15:21h, 24 huhtikuun Vastaa

   Suosittelen ainakin noita housuja kokeilemaan jos kiinnostaa hyvin istuvat, edulliset ja silti laadukkaat farkut ! 😀

 • Saara
  Posted at 15:59h, 24 huhtikuun Vastaa

  Boy Meets Girl -merkki on mulle nimenä tuttu, mutta en omista yhtään tän merkin vaatteita. Muista mainitsemistasi merkeistä en oo kuullut, mutta nuo farkut alkoivat tosissaan kiinnostaa! Itse oon sen verran tarkka rahankäyttäjä, että ostan suuren osan vaatteistani joko käytettynä tai alennusmyynneistä, ja Prismastakin oon joskus jonkun vaatekappaleen ostanut. 🙂 Ja itseasiassa nykyiset treenikenkäni ovat Prismasta.:D

  • lindamanuella
   Posted at 15:01h, 25 huhtikuun Vastaa

   Joo, sieltä löytyy kyllä hyvin treeneihin ja liikuntaan liittyviä vermeitä 🙂
   Ja nuo farkut on kyllä löydös … !! 😀

 • Jaana
  Posted at 16:26h, 24 huhtikuun Vastaa

  Boy meets girl on tuttu, sillä muutama heidän paita piti kerran ruokaostoksilla kotiuttaa 😀 Mageita vaatteita ja upee aate takana <3

  ..myös itse oon kattonut tuota Ijeansin mainosta - mikä tunnelma ja niin hyvännäköiset farkut (..tietty ne peputkin hihh) 🙂 Ajatuksissa on käydä hipelöimässä housuja, josko olisivat yhtä hyvät miltä vaikuttavat:)

  • lindamanuella
   Posted at 15:01h, 25 huhtikuun Vastaa

   Hahah, joo se mainos on kyllä tosi jees kaikin tavoin 😀 Käy ihmeessä hiplailemassa ja testaamassa, saatat yllättyä miten ne farkut venyy ja istuu mihin muotoon tahansa 😀

 • Anna
  Posted at 19:10h, 24 huhtikuun Vastaa

  Olen kuullut kyseisistä tuotteista vain Indiedaysin blogien kautta, kun näitä on markkinoitu ahkerasti täällä 🙂

  anna-ylitalo@hotmail.fi

  • lindamanuella
   Posted at 15:00h, 25 huhtikuun Vastaa

   Joo, meillä on ollut muutamilla tätä kamppista 🙂

 • Nandu
  Posted at 19:47h, 24 huhtikuun Vastaa

  Vain nimen olen kuullut. Ostan vaatteeni pääosin kirppareilta ja verkkokaupoista,vähän riippuen mitä tarvitsen. Istuvuus ja laatu ovat tärkein valintakriteeri, mutta usein vaikuttaa myös se että tuotteen hankinta on helppoa ja nopeaa, koska aikaa on rajallisesti.

  • lindamanuella
   Posted at 14:59h, 25 huhtikuun Vastaa

   Joo oon samaa mieltä, nykyään ei jaksa enää shoppailla tuntikauseja, kun ennen se oli taas ihan super kivaa mun mielestä kierrellä koko päivä kaupoissa…. 😀

 • Pauliina.K
  Posted at 21:31h, 24 huhtikuun Vastaa

  Zoo York on tuttu, muut tuntemattomia!

  • lindamanuella
   Posted at 14:59h, 25 huhtikuun Vastaa

   Okei, mä itse en ollut Zoo Yorkista kuullut ennen, joka olikin näistä ainut tuntematon mulle. 😀

 • Maria
  Posted at 07:55h, 25 huhtikuun Vastaa

  Ei ole Prisman merkit entuudestaan tuttuja, mutta näyttävät niin kivoilta, että mielellään kokeilisi! 🙂

  • lindamanuella
   Posted at 14:59h, 25 huhtikuun Vastaa

   Kiva kuulla, että tykkäät !!:)

 • SannaV.
  Posted at 08:49h, 25 huhtikuun Vastaa

  Boy Meets Girl ja Zoo York on niminä tuttuja, mutta ei taida itseltä löytyä vielä. Minulle ei todellakaan ole väliä mistä vaatteet löytyy, vaan pääasia on, että itse pidän niistä 🙂 Viime aikoina olen alkanut kuulla paljon suosituksia Prisman urheiluvaatteista (mm. talvijuoksutrikoot) ja niihin haluaisin tutustua paremmin. Toivotaan, että lahjakortti löytää luokseni ja pääsen shoppailemaan 🙂

  • lindamanuella
   Posted at 14:58h, 25 huhtikuun Vastaa

   Tosiaan, sieltä löytyy näiden lisäksi kaikenlaista muutakin kätevää ja varsinkin urheilupuolelta 🙂

 • Ronja
  Posted at 11:10h, 25 huhtikuun Vastaa

  En oo Prisman vaatteisiin pahemmin perehtynyt, paitsi jotain treenikampetta on joskus lähtenyt mukaan. Pitäiskin käyä siellä kattelemassa taas, koska yllättävän kivoja oli ainakin aikanaan ! Mut toihan on just hyvä ostaa muualta kuin ns trendikaupoista, saa vähän erilaista eikä oo joka toisella samaa paitaa päällä 🙂

  • lindamanuella
   Posted at 14:58h, 25 huhtikuun Vastaa

   Joo sieltä löytyy kyllä mihinkä vaan tilanteeseen vermeet 🙂
   Mäkin joskus pienenä oon poistanut sieltä mm. rastastustarvikkeita 😀
   Suosittelen tsekkailemaan, jos sinne eksyy 🙂

 • Mimmi
  Posted at 15:29h, 25 huhtikuun Vastaa

  BMG on tuttu blogimaailman puolelta mutta Ijeans tuli uutena ja positiivisena sellasena! Erilaiset strech-materiaalit housuissa on ollut lemppari jo vuosia ja jotenkin sitä aina innostuu yhtä paljon kuullessaan uudesta hyvästä mallista! Mukavuus on must koska kun tuntuu hyvältä näyttää hyvältä – muttakun on se näyttävyyskin mukavaa! 😀

 • Emilia
  Posted at 06:48h, 26 huhtikuun Vastaa

  On jonkin verran tuttuja. Mulle ei ole väliä mistä ostan vaatteet, kunhan näyttää mun mielestä hyvältä 🙂

 • Milla
  Posted at 07:10h, 26 huhtikuun Vastaa

  Lastenvaate merkit on prismasta tuttuja, muut ei niinkään. En tiedä miksi en osaa itselle jotenkin ostaa prismasta vaatetta, mutta lapselle kuitenkin ostaa. Ja kaikki siellä on kuitenkin ihan yhtä hyvää laatua kuin muuallakin 😀

 • PiaMaria
  Posted at 01:54h, 28 huhtikuun Vastaa

  Monet vaatteet ostettu prismasta ja aina sitä yllättyy miten kivoja vaatteita sieltä löytyy. Boy meets girl merkki on tuttu mediasta, meiltä ei löydy.

 • NooraH
  Posted at 12:55h, 28 huhtikuun Vastaa

  On tuttuja, Prisma on meän vakkarikauppa ja olen löytänyt sieltä väliin kivoja vaatteitakin 🙂 Mulle ei oo ollut tärkeää mistä vaatteet on, tärkeintä et löydän itseä miellyttäviä, istuvia ja laadukkaita vaatteita.

 • Marja
  Posted at 21:07h, 28 huhtikuun Vastaa

  Käyn nykyään aika usein Prismassa vaateostoksilla. Vaatteet on aika trendikkäitä ja edullisia. Usein olen stanut House-tuotemerkin vaatteita.

 • Titta
  Posted at 00:30h, 29 huhtikuun Vastaa

  Merkit ovat nimeltä tuttuja, mutta en vielä omista kyseisiltä merkeiltä mitään. Minulle ei ole merkitystä mistä vaatteeni ostan, jos sen ulkonäkö itseäni miellyttää. Prisma on mielestäni panostanut vaatepuoleen viime aikoina ja sieltä löytyy kivan näköisiä vaatteita kaiken ikäisille. Uskoisin että Prisman merkit voittavat laadussa esim. New yorkerin vaatteet.

 • Juuli
  Posted at 22:00h, 29 huhtikuun Vastaa

  Merkit eivät ole minulle tuttuja ennestään, mutta blogimaailman kampanjoinnin myötä tulleet tutummiksi! Itselleni vaatteen merkillä tai mistä se on ostettu ei ole väliä. Tärkeintä on oma tyyli, mukavuus sekä laatu.

 • Nennu
  Posted at 00:09h, 30 huhtikuun Vastaa

  Merkit ovat nimeltä tuttuja, mutta en vielä omista kyseisiltä merkeiltä mitään. Muita merkkejä on tullut ostettua.
  Merkillä ei ole väliä,kunhan vaate tuntuu mukavalta päällä.

Post A Comment