FITNESSMALLI-KILPAILUN VALMENTAJAKSI

Moikka

Mulla on tässä juuri studiopäivä takana Subin Tilt Esports juonnoista ja nyt pääsen vihdoin koneen ääreen hääräilemään rauhassa. Ensinnäkin, whooop! Meikä on terve ja pääsen taas treenien pariin. Viikkojen tauko ja flunssakierre vei multa täysin energiat ja aloin itsekin huolestumaan mun henkisestä hyvinvoinnista viimeviikon lopulla, kun en olisi millään jaksanut edes sängystä nousta enää. Liikunnassa on niin paljon hyviä vaikutuksia; ei pelkästään ne ulkoiset muutokset, vaan myös henkiset! Aivan mahtavaa!

Nyt kuitenkin pääsen kertomaan teille vihdoinkin, myös täällä blogin puolella mun uusimmasta aluevaltauksesta fitnessmalli-kilpailun parissa!

Kilpailun virallinen valmentaja!

Toimin siis fitnessmalli-kilpailun virallisena valmentajana tänä vuonna ja tulen pitämään huolta siitä, että kilpailijat kehittyvät kauden aikana fyysisesti, sekä oppivat myös syömään ja treenaamaan niin, että ovat esiintymiskunnossa, sporttisia sekä voivat hyvin ympäri vuoden, joka ikinen päivä. Valmentamisessa ei siis ole suoranaisesta kyse mistään diettaamisesta, vaan optimaalisinta olisi, että mallit olisivat aina sporttisen ja terveen näköisiä, sekä voivat hyvin ja tuntevat itsensä energisiksi, sekä oppisivat pitämään tästä elämäntavasta kiinni ympäri vuoden. Haluan myös ottaa kisaajien kanssa erityisesti huomioon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, sillä tiedän, että kisa varmasti jännittää ja aiheuttaa stressiä kilpailijoille. Tulen siis ottamaan valmennuksessa huomioon pelkkään treenaamiseen ja ruokavalioon liittyvien oppien lisäksi myös stressinhallintaan, uneen ja palautumiseen liittyviä seikkoja. Haluan auttaa kilpailijoita ymmärtämään tasapainoisen kokonaisuuden merkityksen ja tärkeyden elämässä sekä varsinkin työssä, johon liittyy omalla keholla työskenteleminen ja edustaminen.

Kisojen valmennus ennen

Olen historian ensimmäinen kilpailun virallinen valmentaja, sillä edellisinä vuosina tytöt ovat joko hommanneet itse itselleen valmentajan tai valmentaneet itse itseään kisaa varten. Solmittiin tälle vuodelle fitnet x fitnessmalli yhteistyö, joten valmennus on helppo toteuttaa fyysisten valmennuksien lisäksi etänä meidän fitnet.fi verkkovalmennus alustalla, josta löytyy kilpailijoille neuvot ja niksit liikkeisiin sekä muihin tarpeisiin. Jos joku asia tuntuu finalistin mielestä epävarmalta tai jonkin liikkeen tekniikka unohtuu mielestä, niin sivustolta on helppoa pyytää apua ja nopeaa tarkastaa, miten treeniohjelma, ruokavalio tai jokin liikerata menikään.

Lisää osiostani kilpailussa löytyy Ilta-Sanomien artikkelista TÄÄLTÄ ja fitnessmalli.fi sivuilta TÄÄLTÄ.

Haku kilpailuun alkaa TORSTAINA (15.3)  ja loppuu 15.4! Olen lisäksi mukana castingissä sekä tuomaristossa I Love Me messujen finaalissa, lokakuussa.

Rohkeesti vaan mukaan. Lupaan, että tästä tulee super hauska ja mielenkiintoinen vuosi! Mun monet fitnessmaailman ystävät ja muutamia Suomen tunnetuimpia fitnesstähtiä ovat aloittaneet uransa tästä kisasta ja nyt on teidän vuoro!

 


4 Comments
 • Helmi
  Posted at 19:06h, 13 maaliskuun Vastaa

  Heips. Ihan mahtavaa, että olet tänä vuonna mukana tässä projektissa! Tiedätkö tuleeko kilpailussa tänä vuonna olemaan missään vaiheessa bikini/uimapuku kuvauksia/esiintymisiä, kuten esimerkiksi viime vuonna oli se kuvaus, jonka tuotokset julkaistiin mm. Ilta-Sanomissa?

  • lindamanuella
   Posted at 11:36h, 14 maaliskuun Vastaa

   Moikka, niin on, oon innoissani!
   Tänä vuonna ei ole lainkaan mitään bikini/fysiikka/uimapuku-kierroksia tai kuvauksia, pelkkää sporttia :)

 • Eveliina
  Posted at 14:00h, 14 maaliskuun Vastaa

  Hei, tiiätkö onko kisaa varten oltava ihan tikissä ?

  • lindamanuella
   Posted at 15:46h, 14 maaliskuun Vastaa

   Ei, kisaan haetaan urheilullisia naisia. Mitään 6pack meininkiä ei haeta tai vaikkapa vain kuntosaliharrastajia. :)

Post A Comment