USEIMMITEN KYSYTYT KYSYMYKSET KAUNEUDENHOIDOSTANI

MOIKKELIS!

Olipas kiva viikonloppu! Perjantaina tein viikon viimiset duunit, kävin kampaajalla (vitsi miten paljon mun hiukset on taas kasvanut about 1,5kk!) ja illalla siivoilin sekä join lasin viiniä ja odottelin, että Kasimir tuli reissusta kotiin. Eilen olin aamupäivän kotona, tein vähän valmiiksi töitä maanantaille, kävin kaupungilla pyörimässä ja illalla menin kavereiden kanssa syömään sekä muutamalle drinkille. Olin kotona jo kahdentoista jälkeen, joten tänään on herätty aikasin freshillä fiiliksellä ja tulevaa viikkoa venaillen. :)

Kävin viimeviikolla pitkästä aikaa kosmetologillani, studio VMS:sän Viivillä, joka on hoitanut ihoani ja freesannut naamaani jo viisi vuotta! Viidessä vuodessa ollaan käyty mm. aknet ja sen hoitoa, sekä aknen jälkeisten arpien hoitoa läpi sekä tietenkin paljon muutakin. Viivillä on silmää freshille ja luonnonkauniille ulkonäölle ja hänen ansiostaan viihdyn ilman minkäänlaista meikkiä erittäin hyvin. Kun tutustuin Viiviin, piirsin vielä kulmakarvojani, enkä osannut korostaa omia vahvuuksiani luonnollisesti, vaan meikkasin ihan liikaa. Ollaan kyllä päästy pitkälle siitä mistä lähdettiin. :D

Viivi huikkaili mulle, että pitäisköhän mun tulla puhdistamaan mun lärvi, kun en ole taas hetkeen käynyt ja oli kyllä aikakin… Vaikka pintapuolisesti ei näkyisikään kuin hieman tukossa olevia ihohuokosia ja meikillä peitettäviä mustapäitä, niin aikamoiset setit sieltä saatiin puhdistettua ja on kyllä huomattavasti freshimpi sekä kevyempi olo kun naama on puhdas.  Tehtiin mulle vegaaninen detox-hoito, kasvojen syväpuhdistus, joka ei kuivata ihoa. Kukaan ei halua näillä ilmastoilla kuivattavia kasvohoitoja. :D Tällainen detox-hoito sopii muuten myös atoopikoille erittäin hyvin.

Detoxin jälkeen Viivi puhdisti mekaanisesti kaikki ihon tukkeumat, sekä värjäsi mun ripset ja kulmat pitkästä aikaa.

Vaikka meikkaaminenkin on kivaa, niin on erityisen kivaa tuntea itsensä itsevarmaksi ja kauniiksi ilman meikkiä. Joku voi olla sitä mieltä, että omien piirteiden korostaminen keinotekoisesti, esimerkiksi värjäämällä ripsiä tai kulmia tai vaikkapa omia hiuksia on feikkiä. Mulle ja kaikille muillekkin tulisi kuitenkin olla kaikista tärkeintä se, että mitä ikinä teetkin, sulla itsellä on hyvä fiilis siitä. Mullakin on ollut kaikenlaisia vaiheita elämässä ja vaikka nykyään itsekin naureskelen vaikkapa omalle meikkaamis tavalleni 20 -vuotiaana, enkä aina ymmärrä mitä välillä on liikkunut päässä, niin silloin se tuntui mun jutulta ja pääasia, että olin itse tyytyväinen. :D

Mun ihonhoitorutiinit on hieman vaihdelleet tässä muutamien vuosien sisällä. Vielä 2015-2016 kärsin aknesta sekä jälkeenpäin niiden aiheuttamista arvista, jotka jäivät ihooni. Niitä olen hoitanut aikoinaan Aestheticon tuotteilla, jotka ovat btw nyt -50% studio VMS:n liikkeessä! Nyt kun olen saanut happohoidoilla ja kotihoidolla arvet pois, käytän neoderman rauhoittavia tuotteita kotihoitona.

Seuraavassa kuvassa näkyy kasvojen puhdistusmaito, yö- ja päivärasva sekä tuo vihreä kasvovesi, joka on sellainen, että jos on tulossa yksikään finni mihinkään ja tolla suihkuttaa illalla, niin se on todennäköisesti hävinnyt aamuun mennessä. :D Ihan lemppari, suihkuttelen aina Kasimirinkin naaman täyteen tota, jos finnit uhkaavat.

MITEN SAIN AKNEN JA AKENARVET POIS?

En koe, että olisin mitenkään hysteerinen ihonhoitaja, mutta ai hitto miten paljon mä nykyään arvostan hyvinvoivaa ihoa ja puhdasta naamaa! Piti tietenkin ottaa yksi akne omaan naamaan ennenkuin oppi arvostamaan kunnolla tätäkin. :D Mun akne ei ollut ns. sairaus, vaan johtui täysin mun hermostollisesta ylikunnosta, joka sai koko elimistön niin pahaan epätasapainoon, että hormonitoiminnan ongelmat näkyivät myös iholla. Yleensä poskissa esiintyvät iho-ongelmat (jossa mun akne oleskeli) johtuvat muistaakseni mm. keuhkojen ja munuaisten epätasapainosta sekä ongelmista. Itse sain sisäelimeni ja hormonitoimintani kuntoon akupunktion avulla, jolloin myös akne loppui. Arvet ja satunnaiset näppylät sain hoidettua Viivin tekemällä happohoito sarjahoidolla. Moni on ottanut minuun asiasta yhteyttä ja saanut tästä suuren avun!

Täältä näät kuvia miten mun hoito akniarpien kanssa eteni. 

TÄYTÄNKÖ HUULIANI?

Myös mun huulista kysellään paljon. Me ollaan viimeksi 2015 kesällä laitettu 0,5 milliä mun huuliin ja sitä ennen muutaman kerran ollaan huulia muotoiltu. Yleensä noin kerran vuodessa muutaman vuoden, mutta nyt olen pitänyt taukoa. Mulla on luonnostaan todella ”tötterömäinen” ylähuuli ja se nousee puhuessani, joten sitä en ole tämän vuoksi halunnut enää täyttää, ettei se korostu puhuessani ja näytä epäluonnolliselta sekä raskaalta. Mun äidillä on sama efekti huulissa, joten sen annan mielelläni olla vähän pienempi ja kevyempi nykyään :D

Kaiken järjen perusteella mulla ei pitäisi olla mun huulissa enää jäljellä mitään, mutta ei ne ihan näin muhkeat muistaakseni aina ole olleet. Viivi käyttää täyteaineena Perfecthaa, jolla voi huulien lisäksi täyttää nasolabiaalipoimuja, sibeliuspoimuja, silmien ympärystän juonteita sekä muotoilla kasvojen piirteitä ja linjoja, kohottaa yleisilmettä koko kasvojen alueella. Perfectha-injektiot ovat turvallisia hyaluronihappoinjektioita, jotka eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Hyaluroni on samaa ainetta kuin soluissakin on, eli on harvinaista, että sille olisi allerginen. Kun aluetta (esimerkiksi huulia) on käsitelty useamman kerran hyaluronilla, niin se tulee jatkossa kestämään paremmin ja pidemmän aikaa ja ilmeisesti mulla on ainakin pysynyt hyvin, vaikka urheilenkin paljon ja omaan hyvän aineenvaihdunnan. :D Tämä on tietenkin yksilöllistä, miten aine pysyy kelläkin. 

Jos mun ihonhoidosta tai mistään tulee kysyttävää, niin saa kysyä. Osaan vastata sen verran mitä mulla on kokemusta, mutta Viiville voi myös lähettää sähköpostia tai soittaa ja kysyä, jos joku askarruttaa. :)

Jos sinä tai joku sun ystävä kaipaatte kasvoille detoxia, niin mulle tehty detox-kasvohoito on ensikuun loppuun saakka 89€. Muista vain mainita varauksen yheydessä blogini. :)

Lisää studio VMS:stä sekä Viivin yhteystiedot löydät heidän Instagramista tai kotisivuilta.

 

 

 


6 Comments
 • Kirsi
  Posted at 17:28h, 25 helmikuun Vastaa

  No nyt alkoi kiinnostaa toi akupunktio! Miten nopeasti aloit näkemään muutoksia ja minkä hintasta se yleensä on? Pitääkö tuloksia ylläpitää käymällä säännöllisesti hoidossa? En tiennytkään et akne vois tuolla lähteä :D

  • lindamanuella
   Posted at 18:08h, 25 helmikuun Vastaa

   Jos akne on hormonaalisen (ja sisäelinten) epätasapainon tuotosta, niin ehdottomasti akupunktio auttaa niin paljon paremmin kuin lääkkeet, jotka eivät korjaa tilannetta, vaan saattavat vain hetkeksi ns. hiljentää oireet.
   Itse kävin ossilla, http://www.ossiairaksinen.fi ja hän ekalla kerralla teki diagnoosin mm. mun kokemusten, traumojen, oireiden perusteella ja tutki kieleni ym kyseli todella tarkkaan esimerkiksi öisistä hikoiluista, heräämisistä, uniongelmista, iho-ongelmista, hiusten ohenemisesta , stressistä, tietynlaisesta ajatusten junnaamisesta ja keskittymishäiriöistä sekä hermostuneisuudesta, mitä koin vahvasti isäni kuoleman jälkeen ja ylikunnon jälkeen. Kehoni ei toiminut yhteistyössä, vaan hormonit ja sisäelimet olivat pahassa epätasapainossa, joita sitten manipuloitiin. Ekan kerran jälkeen nukuin melkein 5 päivää putkeen, tokan kerran jälkeen itkin ja nauroin hysteerisesti muutaman päivän ja kolmannen kerran jälkeen (uv jälkeen, hirvee krapula) ensinnäkin darra lähti 5minuutissa ja mieli kirkastui, ajatus kulki taas ja olo oli todella kevyt. Samalla iho parani ja enää ei tullut ongelmia. Ennen sain aina hetkeksi esimerkiksi happohoidolla ihon kuriin, mutta koska ongelman lähtökohtaa ja aiheuttajaa ei pysty sillä korjaamaan, niin vasta akupunkiton kautta sain avun tähän, sekä moneen muuhun oireeseen. :) Sisäelimethän ovat kuin toiset aivot ja niiden epätasapaino aiheuttaa vaikka mitä oireita ja masentumista, äryneisyyttä, iho-ongelmia, vatsaongelmia, uniongelmia…
   Suosittelen ehdottomasti :)
   Eli kävin 3 x hoidossa, kerran viikossa!Se riitti :)

 • Janni
  Posted at 20:35h, 01 maaliskuun Vastaa

  Huvittaa kyl toi sun snäppis kun sul on tasan kolmea erilaista videoo siellä, j losta jotain kimitys videoita miljoona, sit väliin sun ”normaalit” huulet-wannabesexy-herutuksia ja sit kikattelua sun poikaystävän kanssa 🤦🏼‍♀️ Sori mut ei jaksa enää seurata 🤷🏼‍♀️ Mihin on kadonnu se fitness-Linda jonka takia sua alunperin ihmiset alko seuraamaan?

  • lindamanuella
   Posted at 09:37h, 02 maaliskuun Vastaa

   Moikka! :) Oletkohan ikinä mua aktiivisesti seurannut, jos sua ärsyttää mun nykyinen snäppi :D kommenttisi nyt on selkeästi provo,tai sitten ulosanti muuten vain vihaista, ikäänkuin olisin velvollinen olemaan sama ihminen 25v kun olin nuorempana, mutta vastaan kuitenkin sulle treenaamiseen liittyen: En tällä hetkellä pysty treenaamaan kuin alakroppaa ja aerobista, jota aika paljon tuon täällä esiin. Leikkausta olen joutunut siirtämään töiden takia, koska en pysy olemaan myöskään käsi paketissa atm. Snäppi ei ole mulle mikään tärkeä, postailen sinne vain jotain satunnaista hauskaa :)

 • Jonna
  Posted at 18:05h, 02 maaliskuun Vastaa

  Tekisitkö semmosen ennen ja jälkeen postauksen missä näkyis ne arvet ja sit nykyinen tilanne? Itsellä kans arpia hormoonifinneistä ja nyt oon pikkusen saanut niitä mikroneulauksella pois :)

  • lindamanuella
   Posted at 18:29h, 02 maaliskuun Vastaa

   Moikka, tässä postauksessa on linkitetty noihin vanhempiin postauksiin joissa on kuvat ennen ja jälkeen ja miten hoito etenee. :)

Post A Comment