PÄIVÄN KOHOKOHTA, JOSTA TULI HYVÄ MIELI.

Moikka!

Ompas mennyt viikko taas ihan älyttömän nopeasti, huomenna eletään jo perjantaita. Mulla on tänään ollut vähän pidemmältä tuntuva päivä, sillä heräsin jo 6 aamulla, enkä muutenkaan saanut kunnolla edellisenä yönä unta. Olen sinnitellyt koko illan hereillä ja nyt ajattelin hieman kirjotella ajatuksia blogiin ja sen jälkeen painua vihdoin nukkumaan.

Olin tänään sillä tavalla reipas, että hoidin kaikkia paperihommia paljon, mitä oikeesti koko sydämestäni vihaan. Keksin usein mitä tahansa tekemistä, jotta pystyn välttämään niitä ja suostun tekemään kirjanpidot ja vastaavat aina vasta ihan viime tipassa. Se on tapa, josta pitäisi päästä yli, koska sitten kun ne on tehty niin olo on hyvä ja onnistunut.

Iltapäivällä lähdin eräälle studiolle tekemään muutaman spiikin subilla alkavaan e-sports ohjelmaan, jossa toimin ohjelman ankkurina. :D Minua tosiaan pyydettiin noin kuukausi sitten mukaan uuteen formaattiin, Tilt E-sportsiin, jossa kerrotaan viikoittain alan tuoreimman kuulumiset ja pureudutaan ajankohtaisten ilmiöiden taustoihin. E-sports on mulle sinänsä tuttua, että mun molemmat veljet ovat mukana tässä lajissa. :) 

On kyllä huippu mukavaa olla mukana, sillä ohjelmaa tekevä tiimi on ihan huippu ja oli ihana taas nähdä heitä syksyn jälkeen. Oon todella iloinen, että pääsin tekemään taas itsellenikin uudenlaista formaattia ja kokeilemaan ihan uutta roolia juontajana.

Mistä halusin erityisesti tulla kertomaan on, että mun tämän päivän paras juttu oli, kun marssin kampin teknik magasinetiin hakemaan suojakuoria mun puhelimelle. Löytyikin heti todella edulliset ja kivat kuoret! Kassalle jonottaessa mua tulikin pian palvelemaan reipas ja iloinen myyjä, joka ehdotti, että suojaan uuden puhelimeni lasini myös panssarikalvolla, koska valittelin, että rikon kaikista puhelimista heti näytöt. Hän myös tarjoutui itse asentamaan kalvon mun puhelimeen, koska ehkä arvasi, että mä en välttämättä kovin hyvin handlaa sitä vaihtoa… Mä en tiedä miks, mutta liikkeen myyjä oli vaan todella mukava ja kiitinkin häntä super hyvästä palvelusta, josta mulle jäi todella hyvä fiilis! Hassua, ehkä se on tämä aurinko ja kevät, mutta aikalailla sama homma kävi myös viimeviikolla, kun kävin ostamassa uuden puhelimen itselleni. Myyjä ei ollut yhtään liian tyrkyttävä, mutta vastasi mun kysymyksiin ja kertoi omia fiiliksiä puhelimista rehelliseen sävyyn, oli todella reipas ja lopuksi vielä printtasi mulle ison nipun ohjeita, joissa opastettiin, miten saan ladattua mun kuvat ja tiedot iCloudiin. Kotona sitten tutkiskelin niitä ja asentelin iCloudi juttuja monia tunteja kotona… ilman niitä ohjeita olisin ollut ihan hukassa. :D Anyway, tästäkin palvelusta (1store kampissa) tuli hyvälle tuulelle ja jäi erityisesti mieleen. Päivän päätteeksi kaupassa joku nainen piti mulle myös kylmäkaapin ovea auki, kun yritin kurkottaa alhaalta kermaviiliä. Sekin jäi heti mieleen tosi kivana tekona.

Mun mielestä on niin ihanaa, kun kaupoissa sua autetaan ja tarjotaan apua sekä ylipäätään ihmisten ilmoilla ollaan ystävällisiä toisille sekä kohteliaita. Välillä kaupoissa asioidessa saa hyvin aneemista palvelua ja joskus tulee sellainen olo, että ei uskalla tai kehtaa häiritä työntekijöitä typerillä kysymyksillä. Helposti sitten googlaan mielummin tai kysyn joltain kaverilta, vaikka myyjillä on todennäköisesti koulutus asiaan ja edes jonkinlainen vastaus, sekä heille myös maksetaan siitä palvelusta palkkaa. :D

On se vain niin, että ystävällisyydellä ja kohtelemalla muita saa varmasti niin itselle, kuin muillekkin todella hyvän mielen. Sen kun muistaisimme arjessa, niin olisi varmasti niin paljon kivempaa kaikilla. Pienetkin hyvät asiat ja kohteliaisuudet, hymy ja käytöstavat voivat olla jonkun ihmisen päivän paras juttu, niinkuin mulla tänään.

 


No Comments

Post A Comment