TÄYDELLISESTI ISTUVAT JA JOUSTAVAT FARKUT

[mittaustagi]

Moikka tyypit ja ihanaa sunnuntaita!

Mikä on yksi klassisin, rennoin mutta silti aina niin toimiva asukokonaisuus? Farkut ja t-paita, ehdottomasti. Mä olen aina tykännyt suht yksinkertaisesta pukeutumistyylistä ja mua on myös useasti kehuttu siitä, että pukeudun simppelisti, mutta asenteella ja allekirjoitan kyllä itsekin tuon.

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Farkut – TÄÄLTÄ

T-paita – TÄÄLTÄ

Farkut ja t-paita ovat kesän yksi cooleimpia yhdistelmiä ja toimivat myös talvella täydellisesti tilanteessa kuin tilanteessa esimerkiksi bleiserin tai rennon villatakin kanssa yhdistettyinä. Farkkuihin ja t-paitaan voi yhdistää lähes mitkä kengät tahansa. Niihin menee täydellisesti niin avokkaat, tennarit kuin jotkut päheemmät bootsit, nilkkurit tai overknee bootsit. T-paidan mallia vaihdellen kokoanisuudesta saa niin työasun, kuin myös rennomman afterwork/baari asun. Myös seksikkyyttä voi lisätä t-paidan muotoilun sekä leikkauksen avulla: istuvampi ja syvemmällä kaula-aukolla varustettu t-paita sopii vaikkapa clubille korkkareiden kanssa, kun taas rennompi ja löysempi t-paita menee niin töissä, kuin muissakin arkisissa tilanteissa. Sama homma pätee farkkuihin: mitä istuvammat, sen seksikkäämmät ja mitä rennommat, ns. boyfriend farkut, sitä rennommat ja omalla tavalla myös joskus mielestäni coolimmat arkeen. Vaikeaa keksiä mihin tämä klassinen asukokonaisuus ei sovi, jos jätetään liikuntatunnit välistä. 😀 Niihinkin on teininä joskus angstisesti farkuissa ja converseissa menty, mutta trust me, kyllä ne treenivaatteet ovat mukavammat liikuntaa harrastaessa… 😀

FARKUT – TÄÄLTÄ

T-PAITA – TÄÄLTÄ

Myös erilaisilla asusteilla saa helposti asukokonaisuuksista ihan eri henkisiä. Itse tykkään esimerkiksi todella paljon pitää klassista flanellipaitaa vyötäröllä sidottuna kesäisin farkkujen kanssa ja erilaisilla koruilla tai kengillä vaihtuu asun meininki helposti ja nopeasti rennosta juhlavaksi.  Kuvissa näkyvät asukokonaisuudet on tilattu Elloksen verkkosivuilta. Ellos on osoittautunut ainakin mun kokemusten perusteella luotettavaksi ja helpoksi verkkokaupaksi, josta löytää monipuolisesti niin huonekaluja, vaatteita kuin asusteitakin. Elloksella on usein todella hyviä kamppiksia (niinkuin nytkin! Ellokselta löytyy Denim kamppis 26.2 asti, jolloin KAIKKI farkut ovat -20%!) ja muutenkin olen ollut todella tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen. Tähänkin kamppikseen tilasin kahdet, todella laadukkaat farkut sekä kolme laadukasta t-paitaa 150€:lla! Näistä saa jo monet erilaiset asukokonaisuudet helposti, hieman farkkujen värejä ja t-paitoja mixaillen. Olen itseasiassa aikaisemmin tilannut Ellokselta myös aivan upeita bleisereitä, jotka sopivat näiden kanssa täydellisesti.

Kuvissa olevat farkut ovat joustavaa powerstretchmateriaalia, joka tuntuu mun mielestä mukavalta päällä. Monet farkut myös löystyvät ja alkavat roikkumaan muutaman käyttökerran jälkeen, mutta nämä säilyttävät materiaalinsa vuoksi muodon hyvin.

T-PAITA – TÄÄLTÄ

FARKUT – TÄÄLTÄ

Olin alunperin varma, että tykkäisin näistä kolmesta kokonaisuudesta eniten ensimmäisestä, mutta jotenkin fiilaan eniten tuota mustat farkut ja musta t-paita kokonaisuutta, avokkaiden ja kultaisten korujen/asusteiden kanssa eniten. Naurahdin myös J’lota vikoissa kuvissa, häntä ei näköjään kuvista päätellen voisi yhtään enempää kiinnostaa mun poseeraukset… 😀

Kuinka moni muu teistä rokkaa t-paita ja farkut yhdistelmää?

Jos on farkut etsinnässä, niin muista käydä tsekkaamassa Elloksen Denim kamppis! Nämä farkut maksavat vain 32€ ja ovat aivan super kivat jalassa! 🙂 Kamppis sivulle pääset suoraan TÄSTÄ.

Ihanaa sunnuntaita <3

 

 


3 Comments
 • Laura K.
  Posted at 13:13h, 18 helmikuun Vastaa

  Muhun kolahti kans parhaiten toi musta kokonaisuus :)! Ite liputan kans farkkujen puolesta, ne on niin HELPOT ja heti kuitenkin tekee yleisilmeestä siistimmän :). Joskus tuskaillut sitä että käyttää vaan farkkuja ettei osaa edes käyttää muuta materiaalia housuissa :D.

  • lindamanuella
   Posted at 18:10h, 18 helmikuun Vastaa

   Joo, toi jotenkin toimi hyvin! 🙂
   Mulla vähän sama, tykkään tosin just sellasista farkuista, mitkä ei ole liian paksua farkkua, vaan vähän venyvät ja pysyvät ns. muodossa. 🙂

 • keke
  Posted at 14:58h, 11 elokuun Vastaa

  Olis kiva nähdä mtös miltä perse näyttää farkuissa. Mielestäni tärkeää sekin.

Post A Comment