CAN’T RELATE

Sosiaalinen media täyttyy mitä ihanimmista joulutunnelma kuvista, joissa istutaan perheen tai ystävien kesken kuusen alla, juodaan lämmintä vaahtokarkkikaakaota pörrösukat jalassa, hieman jouluvaloihin vahingossa sotkeutuneena. Nope, cant relate. Multa on tänäKIN vuonna puuttunut täysin se joulutunnelma. Ensinnäkin joulu tulee nykyään joka kerta aivan liian nopeasti ja toiseksi, jos mä en tietäisi mitä vuodenaikaa eletään, niin en osaisi sanoa, onko ulkona syksy, kevät, talvi vai jopa viimevuosien kesä.

*Sisältää mainoslinkin

Joulupäivä oli säästä huolimatta todella kiva ja onnistunut. Käytiin joulukirkossa ja vietettiin joulua poikaystävän perheen sekä sukulaisten kanssa. Joulupöytä oli todella kaunis ja ilta ihanan tunnelmallinen. Siitä huolimatta päivä tuntui hieman hassulta, ikään kuin olisi viettänyt joulua täysin väärään aikaan vuodesta. 😀

Housut – Mango, Jakku – Ellos*, Takki – House Of Brandon/Vila, Poolo – Vila 

Muutenkin huomaan, että mun arkea varjostaa edelleenkin jet lag, jopa hieman pienellä kaamosmasennuksella maustettuna. Olen mennyt joka päivä, paitsi jouluaattona, nukkumaan 18-20 välillä ja herännyt aamulla 6-8 aikoihin. Tuntuu että voisin vaan nukkua ja nukkua. Eilen taistelin väsymystä vastaan ja raahauduin lenkille, mutta nukahdin siitä huolimatta jo seitsemän aikoihin…. Eipä ainakaan ole tullut juhlittua tapsantansseja tai mitään muutakaan, vaan kerrankin loma on lähinnä mennyt horroksessa. Tuskin tekee pahaa tämäkään vaihtoehto.

Meidän uusivuosi on vielä täysin auki, enkä jostain syystä malta odottaa, että nämä juhlat olisivat ohi ja pääsisin kunnolla takaisin arkeen kiinni. Kaipaan älyttömästi taas treenejä ja niinkin tylsiä juttuja, kuin rutiinia, kunnollista ruokavaliota ja työntekoa! Lomat on ihan kivoja, mutta nyt kun on saanut muutaman päivän vain olla ja levätä, on mieli ja keho taas täynnä energiaa. Koko keho huutaa jonkinlaisita ryhtiliikettä, eikä ihme, sillä on tullut matkustettua, syötyä vähän miten sattuu ja nautittua viiniä normaalia enemmän.

Olen aivan super innoissani, sillä meidän kotia vastapäätä avattiin juuri uusi kuntosali! Ei ole kirjaimellisesti enää mitään tekosyytä miksi ei kävisi salilla vaikka joka päivä, kun treeneihin pääsee pelkästään ylittämällä tien. Ihan mielettömän siisti juttu! Enää ei tarvitse kävellä kilometrejä läpi sateiden tai lumimyrskyjen, jotka vaakatasossa pahoinpitelevät koko kehoa. Vaikka kieltämättä joskus jollain sairaalla tavalla nautin siitäkin kurjuuden maksimoimisesta ja tarmoa täynnä myrskyjenkin läpi treeneihin tarpomisesta

Olen kuitenkin aina haaveillut asuvani kuntosalia vastapäätä ja monesti kytännyt, joskos lemppari salieni lähistölle pääsisi muuttamaan… 😀 Kohta pääsee kunnolla joulukinkkuja sulattelemaan! Mulla on aina ollut keväisin tapana vaipua pieneen epäsosiaaliseen kuplaan, treenata ja keskittyä itseeni sekä hyvinvointiin sekä tehdä paljon duunia, jonka jälkeen on kiva taas sosiaalisoitua kesäksi.

Aikooko joku muu skarpata kevään, jotta kesällä voi taas hyvillä mielillä vähän höllätä? 🙂


2 Comments
 • Aada
  Posted at 21:30h, 27 joulukuun Vastaa

  Tänä vuonna oli joo vähän joulufiilis kateissa. Aiemmin tuntuu että joulutunnelmaa on luonut se kun on ollut opiskelemassa niin kouluissa aina on kaikkia joulujuttuja ja sitten lukukauden päätös ja pitkä joululoma, jotka luovat tunnelmaa. Tänä vuonna välivuoden merkeissä nuo on jäänyt pois niin huomaa jotenkin tunnelman uupuvan. Mutta ei siinä onnistuneestihan se joulu meni. 😀
  Btw. Harrastatko vielä tanssia, jonka (jos en väärin muista) syksyllä aloitit, jos niin olis hauska saada postausta aiheesta miten on sujunut ja ootko tykännyt jne. 🙂

  Mukavaa loppuvuotta sekä tulevaa vuotta!

  • lindamanuella
   Posted at 18:41h, 30 joulukuun Vastaa

   Joo tuollaiset joulujuhlat ja muut tapahtumat tuovat sen osansa, lomaa odotetaan ja siitä tulee heti isompi juttu 🙂
   Me ollaan muutaman kerran käyty, mutta aijotaan käydä taas Tammikuussa enemmän. Se kenen kanssa kävin tanssimassa ja minä itse olimme vuoronperään niin kiireisiä Syksyn, että se vähän jäi. Mutta aivan mielettömän kivaa muutaman tunnin perusteella 🙂

Post A Comment