TAVOITTEENA KAUNIIT JA HYVINVOIVAT HIUKSET

[mittaustagi]

Kaupallinen yhteistyö: OGX

Moikka!

Mulla on uhmakas hiustenkasvatus projekti meneillään ja olen loppu kesästä hyvästellyt yhteisen tien hiustenpidennysten kanssa. Vuosia jaksoin vääntää niiden kanssa, mutta nyt mulla on sellainen olo, että miten mä oon edes pystynyt olemaan monta pakettia tekotukkaa päässä. Oli ne teipit, sinetit, ompeleet tai mitkä tahansa, niin oma tukka kärsii ja pahasti.

Mulla on pienenä ollut niin mahtava oma, paksu tukka ja nyt olen päättänyt elvyyttää hiukseni taas hyvään kuntoon ja vaalia niitä.

Pikkumeikän tukka oli mieletön, mutta piti sekin tietenkin mennä pilaamaan teininä. Olen pikkuhiljaa herätellyt OMIA hiuksiani takaisin eloon kampaajani avulla sekä hänen neuvoillaan. Tällä hetkellä ei siis ole tukkaprojektina esimerkiksi puhtaammat raidat, vaan hyvinvoivat ja terveet hiukset!

Olen myös alkusyksystä ottanut tuekseni OGX:n uutuustuotteet kotihoitoihin. Nyt eletään taas ilkeitä aikoja hiuksia kohtaan, sillä talvisäämme on hyvin julma ja kuivattaa ainakin mun tukan pystyyn. Pyrin kuitenkin parhaani pitämään hiukseni niin hyvinvoivina läpi vuoden, kuin vain pystyn.

OGX saattaa olla monelle jo tuttu hiustenhoitosarja, joka sisältää shampoita, hoitoaineita, sekä hoitotuotteita. Palkittu OGX hiustenhoitosarja on nimittäin lyhyessä ajassa noussut suureen suosioon! Mulla on ollut syksystä saakka heidän tuotteensa käytössä, sillä sain mahdollisuuden päästä tekemään kaupallista yhteistyötä OGX:in kanssa. Monet kolleegat ovat ylistäneet brändiä ja tuotesarja meni mullakin heti lemppareihin!

MITEN HIUSTEN KASVATUS -JA HOITO -PROJEKTI EDISTYY?

Mulla on tapahtunut ihan silminnähtävä muutos mun hiusten hyvinvoinnissa siitä lähtien, kun luovuin pidennyksistä sekä vaaleista raidoista. Pidennykset repivät hiuspohjaani ja vuosien edetessä mun oma tukka oheni hurjasti. Lisäksi blondaaminen aiheutti hiusten kuivumista ja katkeilua. Kaiken kukkuraksi mun iho, hiukset ja kynnet reagoi muutenkin todella vahvasti kuivaan ilmaan, joten kaikki nuo yhdessä on pelkkää oman hiuksen tuhoamista. Ei enää tuollaista, kiitos!

Nyt tällä hetkellä mun tukka kiiltää, ei ole läheskään niin ”karhea” kuin ennen ja pysyy kurissa ihan eri tavalla. Hiukset on paksuuntuneet ja selvästi myös heränneet eloon ihan eri tavalla. Arkistenkin kampausten teko sujuu taas ihan eri tavalla ja helpommin, kun hiuspohja on kunnossa ja hiukset voivat hyvin. Musta tuntu että aina kun mulla oli pidennykset ja yritin jotain kampausta, niin joko omat hiukset lässähti heti tai pidennykset eivät sulautuneet omiin hiuksiin… 

Mun yks syksyn lemppari kampauksia on ollut ehdottomasti joko rento ponnari keskijakauksella tai pörröinen ja rento lainekihara. Molemmat tekee ilman erikoisempia muotoilutuotteita muutamassa minuutissa, jos apuna on suoristusrauta.

Mä oon yhä enemmän sitä mieltä, että jokainen mimmi tarvitsee yhden hyvän muotoiluraudan, jolla pystyy tekemään niin kiharat kuin suoristamisenkin! Toki muistakin raudoista on hyötyä, mutta arkikäytössä mä usein teen kaiken yhdellä raudalla.

Oon aina ollut vähän villi pörröpää, mutta erityisesti pidän talvella sellaisista kampauksista, jotka ovat luonteeltaan rentoja ja kestävät tuulen ja tarvittaessa myös pipokelinkin latistumatta. Rennot ja hieman pörröt lainekiharat on ratkaisu, kun haluaa vähän jotain twistiä lookkiin talviselle päivälle. Ne eivät ole moksiskaan edes piposta, kunhan vähän ravistaa ja tuulettaa hiuksia.

BRÄNDISTÄ 

OGX tuotteet sisältävät eksoottisia ainesosia ja ovat parabeenittomia ja SLS-vapaita. Ympäristöystävälliset pakkaukset on valmistettu kierrätetystä kuluttajatuotemuovista. Tuotteissa on ylelliset, ihanat tuoksut ja niiden koostumus on hieman kermainen. Kunnon hemmottelua hiuksille! Rakastan sitä, että hiuksia pestessä saan aikaiseksi kunnon vaahto efektin päähän ilman, että heitän koko purkkia päänahkaan. Näillä on ollut todella miellyttävää pestä hiuksia. 

Nyt syyskuussa 2017 ilmestyi kaksi uutta sarjaa, joita olen testaillut:

OGX Strength & Body + Bamboo Fiber-Full Collection

Ylellisen runsas koostumus sisältää bambukuituja ja soijaproteiineja, jotka tuuheuttavat ja vahvistavat hiusta. Tekee hiuksista paksumman oloiset. Bambukuidut kiinnittyvät hiussäkeisiin ja luovat kitkaa säkeiden välillä tehden hiuksista runsaan ja tuuhean näköiset. Soijaproteiini tuuheuttaa ja hoitaa hiusta. 

OGX Gravity-Defying & Hydration + O2

Happiteknologiaa ja pohjoismaista lakkaöljyä sisältävä O2-sarja tuo hiuksiin tuuheutta ja kosteuttaa hiusta. Sopii erityisen hyvin suomalaiselle hiustyypille.
Happiteknologia
happiliposomi-liuos vie ja happea hiussäkeisiin ja lukitsee sen sisään.
Lakkaöljy
supervoimaa lakasta: sisältää runsaasti vitamiineja, kalsiumia, magneesiumia ja antioksidantteja.

Molemmat sarjat sisältää shampoon, hoitoaineen sekä hiusöljyn tai tyvikohottajan.

PS! Mun instagram tililtä löytyy kilpailu, josta voit voittaa OGX- tuotepaketin, joten muista käydä osallistumassa ! <3

 


6 Comments
 • Heidi
  Posted at 12:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, miksi nykyään pelkästään kaupallisia yhteistyö-postauksia? Menee fiilis blogiin.

  • lindamanuella
   Posted at 12:30h, 30 marraskuun Vastaa

   Laskin että about 13 postausta ja 3-4 yhteistyötä tässä kuussa.
   Monista yhteistöistä saa kivoja ideoita blogiin ja usein niitä tehdään itselle ajankohtaisten ja luonnollisten aiheiden ympärille. Joskus myös testataan jotain ihan uutta , mutta miksi sillä on niin kova merkitys, saammeko palkkaa siitä että testaamme vai maksammeko siitä itse ja kerromme kuitenkin ? Usein niin bloggari kuin lukijakin saa uutta infoa ja näkemystä aiheeseen. On mulla kuitenkin paljon ihan omia , ei maksettuja brändi suosituksia, kuten tässä kuussa mm lidl ja joutsen sekä toisen bloggarin treeniohjelmista tekstiä, josta mulle ei makseta mitään. Ylipäätään mitä se on lukijalta pois jos bloggaaja saa joistakin myös palkkaa?
   Ymmärrän että olisi outoa jos mä mainostaisin yhtäkkiä auton renkaita, kun mulla ei ole edes autoa, mutta jos aiheet ovat muutenkin hyvinvointi, lifestyle ja kauneus?

 • Marjo
  Posted at 12:09h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla on ollut useita kyseisen merkin tuotteita käytössä ja olen tykännyt, mutta tuo bamboo ei ole sopinut mun blondatulle tukalle yhtään :/ Hiuksista tuli kuivat ja sähköset.

  • lindamanuella
   Posted at 19:52h, 30 marraskuun Vastaa

   Voi Vitsi :/ kaikki ei aina sovi kaikille, mulla oli ainakin ihan eri tarpeet sillon blondatulle tukalle versus nykyään !

 • S
  Posted at 02:12h, 01 joulukuun Vastaa

  Voi kaunotar! 😍 Kysymättä vinkkaan omista suosikeista. Neal’s yard remedies:n Beauty Boost kapselit on ollu mulle ihan 👌. Uutta hiusta tulee enemmän ja ne kasvaa nyt vahvempana. Lisäksi John Masters Organics’n tuotteet on ihanan lempeitä, mutta tehokkaita. Ja valloittavan tuoksuisia. Apua, en suunnitellu mainontaa, mutta kait tää on okei 😀
  kiitos ihanasta blogista!

  • lindamanuella
   Posted at 13:53h, 01 joulukuun Vastaa

   Hahaaa, hei kiitos, vinkkejä todellakin otetaan vastaan ja pitää etsiä nuo kapselit heti !! <3 Ja kiitos <3

Post A Comment