On hyvä olla hieman hapan!

[mittaustagi]

Kaupallinen yhteistyö: Medisoft

Ihanaa sunnuntaita tyypit! <3 Viikonloppu meni taas aivan liian nopeasti ja oon aika varma, että ootte samaa mieltä tästä. Päivät pimenee ja valoisa aika lyhenee (vau mikä yhtälön raktaisu), joten automaattisesti myös päivät tuntuvat todella lyhyiltä. Olisi ihanaa, jos pystyisi heräämään joka aamu vaikka kuudelta, mutta tällaisilla valonmäärillä tekisi mieli lähinnä nukkua koko seuraavat puoli vuotta.

Noh,  asialle ei voi mitään ja onneksi on tulossa kivojakin reissuja, joista voi imeä sitä valoa ja energiaa varastot täyteen. Mä vähän vihjailin että aijon kytätä jotain kivoja alennuksia ulkomaanmatkoihin ja tosiaankin bongasin yhden lentodiilin, jolla pääsi edes takas Pariisiin about 80€:lla! En malta odottaa että pääsen tammikuussa vihdoinkin näkemään Eiffel tornin ja turreilemaan ympäri Pariisia!

Talvi tuo mukanaan pimeiden iltojen mukana myös tämän aivan ihanan kasaan kuivattavan ilman, joka saa ainakin mun hiukset, kynnet ja ihon voimaan melkoisen huonosti. Sen huomaa varmasti jokainen ja varsinkin nyt, kun mulla on hiusten kasvatus projekti menossa, niin ärsyttää kun hiuksien hyvinvoinnissa on selvästi kuivahtava kausi menossa. Jos mä jotain ikävöin ulkomailla ja lämpimässä asumisessa, niin ehdottomasti ihoa, hiuksia ja psyykettä hellivää ilmastoa! Mä olen kaiken lisäksi äidiltäni perinyt jonkun ihmeellisen käsien ihon herkkyyden. Lähes poikkeutta tähän aikaan vuodesta mulla irtoaa lähes kaikki nahka kämmenistä. Mulla tämä ei ole onneksi läheskään niin paha kuin äidillä ja veljilläni, mutta poikaystävä tuossa muutama viikko sitten ihmetteli, että luonko uutta nahkaa käsiin, vai miks multa irtoaa iho käsistä. Se on kuivemmilla ilmoilla oikeasti vähän kivuliasta hommaa ja saan olla varovainen, etten saa haavoja.

Mä olen koklaillut nyt Medisoftin ihonhoitosarjaa, johon sisältyy melko uutuus tuotteina mm. hoitava pesuneste, vartalovoide sekä käsivoide. Kaikki tuotteet ovat apteekkimaisia, miedosti hajustettuja ihonhoitotuotteita, joissa kaikissa on iholle ihanteellinen pH 5,5.

Tiedätkö sä, miten tärkeää terveen ihon pH arvo on?  Useita ihonhoitotuotteita mainostetaan sillä, että niiden pH- arvo on neutraali, mutta väärä pH-arvo iholla voi altistaa monille eri iho-ongelmille, kuten finneille, sekä ihon ennenaikaiselle ikääntymiselle. Ihon pinta kuuluu olla hieman hapan ja sen pintakerrosta kuuluisi peittää mikroskooppisen ohut öljy-vesiemulsio, jota kutsutaan hydrolipidikalvoksi. Eli kun ihon pH on about 5, pysyvät bakteerit, virukset ja muut hapanta vieroksuvat mikro-organismit poissa ja iho pysyy terveenä. Ihon pinta toimii siis luonnollisena suojakerroksena ja siitä kannattaa huolehtia.

Medisoftin ihanteellisen pH:n tuotteet auttavat säilyttämään ihoa suojaavan luonnollisen happamuuden ja rasvakerroksen. Tuotteet tekevät ihosta paljon kestävämmän, joustavamman sekä kosteemman. Itseasiassa mun kosmetologi aina paasaa mulle siitä, että huolehtisin mun luonnollisen pH:n ylläpitämisestä.

Mä en ole kunnolla ikinä ennen säännöllisesti jaksanut hoitaa käsiäni tai jalkojani ja hölmönä kärsinyt ihon halkeilemisesta. Olen ollut niin keskittynyt muun kehon, kasvojen ja hiusten hoitoon, etten ole tutustunut tarpeeksi käsien hoitoon. Medisoftin hoitava käsivoide on tehnyt tästä vuodesta paljon helpomman ja kivuttomamman ja pitänyt mun ihon hyvin paljon rauhallisempana.

Suosittelen Medisoftia kaikille, ihan pelkästään tuon ihanteellisen pH:nkin takia, mutta erityisesti kuivan ihon ongelmista ja ihon haavaumista kärsiville. Medisoft on kotimainen ihonhoitosarja ja sen löytää helposti päivittäistavarakaupoista. Nämä ihonhoitotuotteet ovat miedosti hajustettuja ja sopivat jokapäiväiseen ihon puhdistukseen ja hyvinvoinnin ylläpitoon ihan yksinään tai muiden hoitorutiinien rinnalle.

KILPAILU!

Kärsitkö sinä kuivasta ja halkeilevasta ihosta? Oletko tietoinen pH 5.5 merkityksestä ihonhoidossa?

Vastaa ja voita Medisoft -tuotepaketti! Kilpailussa arvotaan yhteensä kaksi tuotepakettia, jotka sisältävät kaikki kolme tuotetta (arvo yhteensä n. 17€). Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Arvonta-aikaa on viikko! Onnea kilpailuun! :)

Tarkemmat säännöt : http://saannot.indiedays.com/2017/10/17/medisoft-arvonnan-saannot/

 

 

 

 


28 Comments
 • Matilde
  Posted at 19:36h, 26 marraskuun Vastaa

  Medisoft-ihonhoitosarja vaikuttaa hyvältä. Ongelmakohtani on kädet. Varsinkin talvella käsien iho on kuiva ja halkeilee. Mikään ei tunnu auttavan. Ehkäpä Medisoftilla olisi parantava vaikutus. Ainakin haluan kokeilla. En ole aikaisemmin ajatellut paljonkaan tietyn pH:n merkitystä ihonhoidossa. Kiitos informatiivisesta tekstistä, josta sain paljon uutta hyödyllistä tietoa liittyen kuivan ihon hoitoon.

 • Elise H.
  Posted at 21:39h, 26 marraskuun Vastaa

  Talvella kärsin kuivasta ihosta erityisesti käsissä, ja joudun rasvailemaan usein. Nuo pH -asiat ovat kyllä tähän asti olleet minulta aika pimennossa. Mukana arvonnassa tottakai, olisi kiinnostavaa päästä kokeilemaan Medisoftia :)

 • Minttu-Maaria
  Posted at 21:46h, 26 marraskuun Vastaa

  Minulla on atooppinen iho joten varsinkin talviaikaan kuivat kädet ovat liiankin tuttu ongelma. En ole aikaisemmin kuullut että rasvojen pH arvolla olisi merkitystä ihon hoidossa.

 • Meea
  Posted at 01:29h, 27 marraskuun Vastaa

  Sään viilennyttyä alkaa mulla ihan samat ongelmat. Tuotteiden ph-arvojen merkitys on tullut tutuksi, kun vaihdoin kasvojen ihonhoitotuotteet korealaisiksi viime helmikuussa. Nyt olen saanut kasvojen kosteustasapainon hyväksi ja iho ei enää halkeile ja lastuile kasvojen alueella. Pakko myöntää, että vartalon ihon huomioiminen on jäänyt melko vähälle ja näillä tuotteilla saisi varmasti motivaatiota sillekin osa-aluelle!

 • T
  Posted at 02:23h, 27 marraskuun Vastaa

  Kärsin kuivasta ja halkeilevasta ihosta, varsinkin näin talviaikaan. En tiennyt ph 5.5. merkityksestä ihonhoidossa.

 • mariem
  Posted at 02:33h, 27 marraskuun Vastaa

  Ai onko iho talvella kuiva? Kantapäät halkeilee, yöksi paksua voidetta ja sukat. Kasvoissa meikkivoiteet usein korostaa vielä kuivuutta, sekoitankin usein meikin voiteen sekaan 😆

 • Hanna
  Posted at 04:43h, 27 marraskuun Vastaa

  Kyllä kärsin kuivasta ihosta talvella juuri eniten,ei tunnu mitkään coiteet olevan tarpeeksi pitämään ihoa kunnossa :( Medisofteja en ole itse asiassa kyllä kokeillut vielä!

 • Sara
  Posted at 07:53h, 27 marraskuun Vastaa

  Kärsin etenkin talvisin erittäin kuivasta, lähes atooppisesta ihosta. Tämän lisäksi olen superhuono rasvaaja, sillä inhoan sitä rasvaamisen jälkeistä nihkeää tunnetta iholla, kun pitäisi pukea päälle tai hypätä puhtaisiin lakanoihin. Medisofteja en ole vielä itse kokeillut, mutta olen kuullut niistä paljon hyvää.. :)

 • Tintti
  Posted at 08:15h, 27 marraskuun Vastaa

  Minulla oli lapsena atooppinen ihottuma, joten luulen että siitä syystä käteni kuivuvat helposti varsinkin näin talvella. Lisäksi toimistotöissä ilmastointi kuivattaa niitä edelleen, joten vakiovaruste työpöydälläni onkin käsirasva :)
  Eräässä naamarasvassa, jota käytin, oli mainintana ”ph-tasapainottava” mutta en sitä sen erityisemmin miettinyt. Mielenkiintoista kyllä tämä ph-juttu.

 • Sanna
  Posted at 08:52h, 27 marraskuun Vastaa

  Mulla on kanssa talvella kädet järkyttävän kuivat ja teen vielä sellaista työtä että joudun käyttämään hanskoja ja pesemään käsiäni usein, eli rasvaus olisi tärkeää mutta tosi harva rasva on sopinut vaan iho alkaa kutiamaan ja olen joutunut pesemään rasvat pois. Täytyy kokeilla näitä tuotteita jos sopisivat!

 • elinap
  Posted at 10:40h, 27 marraskuun Vastaa

  Kärsin kuivasta ja halkeilevasta ihosta. En ole ollut aikasemmin tietoinen pH 5.5 merkityksestä ihon hoidossa.

 • Tiia
  Posted at 11:19h, 27 marraskuun Vastaa

  Kärsin kuivasta ihosta myös kesäisin mutta varsinkin talvella. En ole aikaisemmin pohtinut rasvojen ym kauneudenhoitotuotteiden ph-arvoja eli uutta asiaa! 😊

 • Krista
  Posted at 13:53h, 27 marraskuun Vastaa

  Täällä kanssa kärsitään kuivasta ja halkeilevasta ihosta. Talvisin kädet ovat haavoilla ja muualta iho tuntuu kireältä/kutisevalta kuivuuden takia. Ph-arvoista olen kuullut mainittavan, mutten ole tietoa saanut.

 • Elli
  Posted at 14:35h, 27 marraskuun Vastaa

  Kärsin atooppisesta ihosta ja varsinkin talvella iho kuivuu ihan kipeäksi asti! Näitä rasvoja olisi mielenkiintoista testata :)
  En tiennyt pH 5.5 merkitysestä!

 • Suvi
  Posted at 15:22h, 27 marraskuun Vastaa

  Voi kyllä! Säiden kylmettyä sitä tuntuu kuin suorastaan kuivuisi kasaan. :D Eikä edes mennä niihin sähköisiin hiuksiin ja halkeileviin kynsiin… Tuo ihon pH-arvo olikin kokonaan uutta tietoa, joten täytyykin jatkossa kiinnittää tähänkin asiaan enemmän huomiota! :)

 • Julia
  Posted at 16:36h, 27 marraskuun Vastaa

  Jep, atooppisesta ihosta kärsivänä kaikenlaiset apteekin tuotesarjat tuttua kauraa. Pysyy tämäkin kuivaihoinen kondiksessa!

 • Maria
  Posted at 17:36h, 27 marraskuun Vastaa

  Talvella kärsin kuivasta ihosta, etenkin kädet kuivuvat välillä niin pahasti, että ovat pieniä haavoja täynnä. Täydellistä rasvaa en ole vieläkään löytänyt, yleensä joku rasva auttaa aina korkeintaan yhden tuubin ajan, jonka jälkeen täytyy taas metsästää uusi merkki.
  Tuo pH oli itselleni uusi juttu, täytyypä perehtyä oikein kunnolla siihen :)

 • Johanna
  Posted at 20:46h, 27 marraskuun Vastaa

  moikka. :) kiitos mielenkiintoisesta postauksesta. Mullakin on käsien kuivuminen jo alkanut, eikä mikään rasva meinaa auttaa. Nämä tulisi siis tarpeeseen. :))

 • Maria
  Posted at 00:31h, 28 marraskuun Vastaa

  Etenkin talvisin käsieni ja jalkojeni iho on kuiva ja siksi tuotepaketti tulisi oikeaan osoitteeseen😊

 • tt3
  Posted at 06:05h, 28 marraskuun Vastaa

  Kärsin kuivasta ihosta ja olen joskus lukenut pH 5.5 merkityksestä, mutta en ole kiinnittänyt siihen huomiota kosmetiikkatuotteiden valinnassa.

 • Emilia
  Posted at 07:18h, 28 marraskuun Vastaa

  Mulla alkaa iho heti kuivua, kun ilmat kylmenee ja juurikin käsien iho on huonossa kunnossa.

 • Pauliina.K
  Posted at 08:23h, 28 marraskuun Vastaa

  Näin talvisin huomaa ihon kuivuvan helpommin ja kaipaavan enemmän kosteuttavia tuotteita! PH-arvosta olen tietoinen, mutta se ei varsinaisesti näy ihonhoidossani.

 • Meeri
  Posted at 12:49h, 28 marraskuun Vastaa

  Mulla kuivuu kanssa iho todella pahasti varsinkin kasvoista ja käsistä ja iho hilseilee :( En ole tietoinen tuosta pH-arvosta

 • Jenna
  Posted at 13:16h, 28 marraskuun Vastaa

  Oma iho on atooppinen joten varsinkin näin talvella iho, erityisesti kädet ja sääret, kuivuu välillä pahastikin jos rasvaus jostain syystä unohtuu. En ole aikaisemmin perehtynyt PH-arvon vaikutuksiin ihonhoidossa, vaikka ihan loogiseltahan tuo kuulostaa :)

 • Anna
  Posted at 14:07h, 29 marraskuun Vastaa

  Talvella iho halkeilee ihan älyttömästi etenki käsissä! Tuotepaketti vaikuttaa erityisen lupaavalta!

 • Essi
  Posted at 14:32h, 29 marraskuun Vastaa

  Mulla on kesät talvet ihan kuiva halkeileva ja hilseilevä iho! Medisoft sarja vaikuttaa mielenkiintoiselta ja ois ihana päästä testaamaan 😊 en ollut kuullut tosta pH arvosta!

 • Viivi
  Posted at 15:15h, 03 joulukuun Vastaa

  Kärsin kuivasta ihosta etenkin talvisin. Tällä hetkellä etsinkin sitä oikeaa tuotetta talvikäyttöön.

 • Tanja
  Posted at 23:45h, 04 joulukuun Vastaa

  Käteni ovat erityisen kuivat ja koppuraiset. Sillä joudun pesemään käsiäni ja käyttämään paljon käsidesiä työssäni. Käsirasvapurkit kulkevat mukanani. Muun ihon rasvaan aina suihkun jälkeen.
  Tiesin kyllä PH:n merkityksen.

Post A Comment