The Masquerade Ball

Happy Halloween! Muutaman päivän myöhässä, mutta kuka näitä laskee. Viikon ensimmäiset päivät on ehdottomasti pyhitetty viikonlopun The Masquerade Ball bileiden fiilistelylle ja toki hieman itseään keräillen, sen verran hyvät kemut olivat.  

Näitä bileitä venattiin pitkään ja olivat myös sen arvoiset. Erityisesti oli upeeta nähdä miten paljon jengi oli panostanut, kaikki näyttivät niin hyvältä.

Jodelin mukaan kyseessä olivat siis kermaperseille järjestetyt yksärit, mutta todellisuudessa nämä olivat frendien järkkäämät juhlat lähipiirille ja heidän tuttavilleen. Ideana oli, että jengi sai panostaa normaalia enemmän pukeutumiseen ja juhlia tyylikkäästi. Mäkin pääsin vihdoin pukemaan vuoden kaapissa venanneen iltapuvun, joka mun oli alunperin tarkoitus pukea viimevuoden Emma gaalaan.

 

Summa summarun, oli kyllä kieltämättä ihan jees kemut :)

 


2 Comments
 • Hemppa
  Posted at 10:36h, 03 marraskuun Vastaa

  Mistä nuo ihanat kengät😍?

  • lindamanuella
   Posted at 12:24h, 03 marraskuun Vastaa

   Mä oon itseasiassa ostanut ne Espanjasta 2016 jostain paikallisesta liikkeestä :D Ihan älyttömän mukavat jalassa!!

Post A Comment