TILT 2.0 PURKISSA

Moikka!

Kuvaukset on nyt purkitettu ja ensimmäinen jakso Tilt 2.0 tulikin jo lauantaina. Heti ensimmäisenä haluan kiittää kaikkia ihanista palautteista. <3 Olen saanut jonkin verran ihania viestejä katsojlta ja niistä on tullut todella hyvälle mielelle. Onhan juontaminen mulle ihan uusi juttu ja hieman jänskättää seurata millaista matskua saatiin aikaiseksi.

Kuvaukset menivät kaiken kaikkiaan todella hyvin ja yllättävän helposti! Kaikki vieraat olivat ihan huippu ihania tyyppejä ja naurua ei puuttunut päivistä. Saran ja tuotantotiimin kanssa oli helppoa, vaivatonta ja hauskaa tehdä ohjelmaa.  Oli ihanaa kuulla myös tuotantotiimin palaute tekemisestä, sillä he sanoivat ettei koskaan ole ollut näin hauskaa tuottaa Tiltiä ja naurua on saanut pidätellä toisella puolella kameraa.

Vaikka olikin hauskaa, niin päivät olivat kuitenkin pitkiä ja melko rankkoja. Kuvattiin kaksi jaksoa päivässä, joten sitä sai yrittää pysyä pirtsakkana ja skarppina aika monta tuntia putkeen. Onneksi osa vieraista oli ennestään tuttuja, joten homma sujui vaivatta ja todella vähän jouduttiin esimerkiksi ottamaan juontoja uudestaan tai muutenkaan keksimään juteltavaa. Tuntui lähinnä siltä, kun olisi himassa sohvalla pelaamassa frendien kanssa pelejä ja aina välillä sitä ihan unohti, että kamerat kuvaavat. Mitä enemmän jaksoja oli alla, sitä henkisesti helpompaa siitä tuli, kun pienetkin jännitykset karisivat harteilta. Pikku hiljaa jaksojen eteneminen tuli tutuksi ja sitä alkoi jossain kohtaa vähän itsekin hiffaamaan niistä peleistä jotain. On hurjasti hauskempaa pelata, kun osaa edes vähän… 😀

Perjantaina saatiin hommat purkkiin ja juhlistettiin urakan loppumista shoteilla. Join yhden shotin, jonka jälkeen menin vatsalleni sohva rahin päälle selaamaan hetkeksi puhelinta ja…yhtäkkiä heräsin noin 20 minuutin päästä, kun Subilta tultiin tekemään insta- ja facebook liveä ohjelman kulisseista sekä fiiliksistä. Kuulin vain, kun joku kysyi, että onko tuo Linda oikeasti nukahtanut tuohon asentoon…Kyllä vain. Siinä meikä makoili rahin päällä, kädet ja jalat rahin sivuilla roikkuen kuin mikäkin laiskiainen. Todennäköisesti myös vähän kuolasin siinä tuhistessani. Näky oli varmasti todella viehättävä.

Väsymys oli todella kova kuvausten jälkeen. Perjantaina kävin jopa hieman ylikierroksilla ja ”jouduin” juomaan lasin viiniä nukahtaakseni, sillä olin niin yliväsynyt, että päässäni vain vilisi. Jatkuva kuvausvaloissa pyöriminen hapettomassa studiossa, VR pelien pelaaminen ja puoli kuuden herätykset olivat todellakin tehneet tehtävänsä. Aivot tilttasivat huolella. Perjantaina oli kuitenkin pakko saada unen päästä kiinni mahdollisimman aikaisin, sillä lauantaina kävin aamupäivällä I Love Me – messuilla haastattelemassa Beaty Pro lavalla erästä luomihoitajan työhön erikoistunutta hoitajaa. Tulipahan muuten opittua ihomuutoksistakin uutta, mielenkiintoista asiaa.

Viime viikon hektisyys tuntuu vielä tälläkin viikolla, mutta kyllä tästä pikku hiljaa ollaan taas saatu velat nukuttua ja uudet energiat ladattua. Säät ovat olleet onneksi todella ihania, vaikkakin talvi tekee tuloaan ja ilmat sen kuin vain viilenevät. Kohta ollaan kuitenkin tämänkin viikon puolessa välissä ja tulevaa viikonloppua onkin odoteltu jo kauan. Tänään käytiin Marren kanssa sovittelemassa upeita iltapukuja viikonlopun The Masquerade Ball bileisiin, jotka järjestetään lauantaina Pörssissä. Kerrankin bileet, joihin voi panostaa kunnolla pukeutumiseen!

 

 


1 Comment
  • Jani-75
    Posted at 17:07h, 25 lokakuun Vastaa

    Saapikkaat<3 kuvassa 2

Post A Comment