ÖVERI PROTEIINIPIRTELÖ

Moikku !

Mulla on mennyt super hektisesti koko viikko ja keskiviikosta asti ollaan kuvattu Tilt 2.o jaksoja. Ohjelman ensimmäinen jakso tulee ulos jo nyt lauantaina, joten muistakaa katsoa 🙂 Juontaminen on ollut todella hauskaa ja tuntunut hyvin luontevalta puuhalta. Päivät ovat yllättävän rankkoja, varsinkin kun viettää 9-16 ikkunat kiinni studiossa, jossa ei oikein ilmakaan vaihdu, niin olo on lähes humalainen kotiin päästyä.

Oon huomannut, että mulla on ihan hirvee makean himo väsyneenä. Oon syönyt vähän huonosti kuvausten ajan, sillä meillä on yks ruoka tauko päivän aikana, joten ruokailuvälit venyvät väkisinkin 6 tunnin pituisiksi. Lisäksi tarjolla on karkkia, suklaata ja vaikka mitä herkkuja, joita tulee kokoajan napsittua. Onnekseni sain Maitokolmion uusia ProFit-proteiinivanukkaita testattavaksi ja väänsinkin eilen illalla aivan överi hyvän proteiinipirtelön makeanhimoon!

Maitokolmion ProFit proteiinivanukkaat on valmistettu suomalaisesta lähimaidosta ja ovat sellaisenaan terveellinen ja hyvän omantunnon herkku. Vanukas on hyvin kevyt, mutta kuitenin hyvät ravintoarvot sisältävä vaihtoehto ihan sellaisenaan. Vanukkaan mukana tulee myös kätsy lusikka, joten se on täydellinen ja super helppo mukaan otettava välipala. Se kulkee kätevästi repussa tai laukussa kouluun, treeneihin, töihin tai matkoille. Yhdessä vanukkaassa on about:

 • 139 kaloria
 • 16,4 g proteiinia
 • 5,3 g rasvaa
 • 6,9 g hh

Mä halusin ja kaipasin kuitenkin vähän jotain bulimpaa settiä mun makeanhimoihin, mutta kuitenkin niin, että se pysyy terveellisenä ja ravintoarvoiltaan hyvänä kokonaisuutena. Sellaisena, ettei tarvitse päivien aikana popsittujen karkkien ja suklaan lisäksi tuntea morkkista päivän herkuista. Ajattelin, että pirtelö saa sisältää alle 400 kaloria ja maultaan sen tulee olla hemmetin makea ja makurikas, sillä mun jokainen solu huusi jotain makeaa!

Käytin pirtelöön:

 • 1/2 ProFit valkosuklaavanukasta
 • 1/2 ProFit suklaavanukasta.
 • pieni banaani
 • 100g mustikka,mansikka,vadelma marjasekotuista
 • 100g ananasta
 • hunajaa
 • puolikas pieni proteiinikeksi

  

Tekemiseen menee muutama minuutti ja se on todella yksinkertaista. Sen kuin päätät, mitä haluat alle ja mitä päälle ja alat rakentamaan.

Itse heitin suklaavanukkaan alle, seuraavaksi banaanin,ananakset,marjat ja hunajaa. Seuraavaan kerrokseen valkosuklaavanukas, sitten taas banaani,hunaja ja loppuun vielä keksin muruset.

Ja mitä lopputulokseen nyt sanois, eikö vain että näyttää aika saakelin hyvältä, vai hä? Kokeile säkin!

 


2 Comments
 • noora
  Posted at 08:29h, 21 lokakuun Vastaa

  Nam! näyttää tosii hyvältä 🙂 mie yks päivä mietinki voikoha nuo vanukkaat olla ees millään tasolla terveellisempiä kun on niin pirun hyviä 😀

 • Aliisa
  Posted at 16:28h, 22 lokakuun Vastaa

  Ihana annos! Joskus näitä proteiinivanukkaita vastustin, kunnes sitten mm. Ehrmannin minttusuklaa olikin harmillisen hyvää! Saisikohan niistä ja pakastetuista banaaneista soseuttamalla jotain jäätelön tyyppistä..

Post A Comment