MILLENNIAALIT PÄÄTTÄVÄT ITSE KETÄ SEURAAVAT

Moikka!

Ihanaa että on viikonloppu. Takana on hyvin kiireinen ja pitkä viikko. Syksy on ylipäätään ollut mulle hyvin kiireistä aikaa, enkä valita. Se ei haittaa mua lainkaan, sillä kesällä oli vähän liiankin rauhallista töiden puolesta ja olen jopa innolla odottanut, että pääsee taas kunnolla tekemään. Mulla on ehkä vähän huono tapa määritellä itseäni töiden kautta sekä nauttia pienestä (joskus isostakin) hektisyydestä. Jos mulla on aikakausi, kun näyttää rauhallisemmalta, niin aivan varmasti kehitän senkin pian kiireiseksi.

Mitä syksyn kiireisiin tulee, siihen liittyy toki paljon muitakin duunijuttuja, mutta hyvin paljon sosiaalinen media ja markkinointi. Mun mielestä on upeaa, miten suuressa kasvussa Suomessakin on tällä hetkellä mikrovaikuttajat ja markkinointi heidän kauttaan ja miten makeita juttuja pääsee työkseen tekemään. On hienoa nähdä Suomalaisia bloggareita edustamassa kansainvälisissä tilaisuuksissa suurien brandien kutsumina. En olisi itsekään silloin 7-, kohta 8-vuotta sitten ikinä uskonut, että teen tätä vielä joskus oikeasti kokopäiväisesti tai minkälaisten brandien kanssa pääsen tekemään töitä.

Monilla on hieman väärä käsitys bloggaajista, jotka vain kiertelevät erilaisilla dinnereillä ja kuvaavat toisiaan päivät pitkät. Sellaista se oli ehkä vielä muutama vuosi sitten, kun blogit eivät toimineet vielä varsinaisina markkinointikanavina yrityksille. Ja tottakai, niinkuin jokaisessa skenessä, meitä on moneksi. Jokaisella bloggarilla on usein täysin oma aihealueensa; jotkut painottuvat hyvin tiukasti muotiin, meikkeihin, ruokaan tai vaikka urheiluun ja se näkyy bloggaajan arjessa. Kauneudesta bloggaavat vierailevat paljon erilaisissa kauneuteen liittyvissä tilaisuuksissa ja kuplajuomia kilistellään lähes päivittäin, kun taas sport-bloggarit vierailevat urheiluun liittyvissä tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Olisi typerää kieltää, etteikö tietynlainen verkostoituminen kuuluisi asiaan ja itsekin aina menen mielelläni erilaisiin tapahtumiin kunhan vain kerkeän, mutta suurimmaksi osaksi tämä on koneen ääressä tunteja istumista, sähköposteja, puheluita, kuvaamista, editointia, ideoimista ja niiden kanssa palloilua sekä toteuttamista.

Kehitys on tällä hetkellä niin nopeaa, että kuukausittain täytyy päivittää omaa osaamista sekä seurata uusimpia päivityksiä ja pysyä kartalla vaikuttajien pelisäännöistä. Sanotaan, että millenniaalit ovat niin medialukutaitoista, varsinaisia diginatiiveja sekä sen verran tietoisia nykypäivän markkinoinnista, että he vaativat enemmän ja enemmän vaikuttajilta sekä valitsevat itse, ketä seuraavat. Ennen seurattiin lehdistä kerran viikossa Hollywood-julkkisten kauppareissua paparazzien ottamien salakuvien kautta, mutta nyt hekin jakavat upeita kuviaan netissä, esittelevät hulppeaa elämäänsä snäpissä ja vain muutaman klikin takaa löydät livekuvaa lähes kenen tahansa elämästä. Mutta kuinka moni pystyy oikeasti samaistumaan heihin? Nyt halutaan löytää vaikuttaja, johon samaistua ja jonka kantis kahvilassa voit itsekin käydä. Tavallisia ihmisiä, jotka jostain syystä inspiroivat just sua.

Torstaina meillä oli Indiedaysin vaikuttajien kesken eräs uusi lanseeraustilaisuus Krog Robassa, missä en ole koskaan ennen syönyt. Olen kuitenkin ennenkin käynyt kahvilla kyseisessä paikassa ja pidän Krog Roban, kuten myös Lilla Robertsin tunnelmasta, jonka yhteydessä ravintola sijaitsee.

Suosittelen vahvasti kokeilemaan ravintolaa; ruoka oli super hyvää ja palvelu todella miellyttävää! Lisäksi ravintolan sisustus loi upean tunnelman ja voin hyvin kuvitella miten upea ravintola on illalla.

Oli hauskaa nähdä taas pitkästä aikaa kollegoja ja vaihtaa kuulumisia kaikkien kanssa.

Ps. Mun koodi na-kd.com sivulle toimii vielä tämän illan! Eli koodilla lindamanuella saat -20% tilauksista 🙂


1 Comment
  • Jani-75
    Posted at 15:15h, 30 syyskuun Vastaa

    Linda nyt,kun katsoo niin kyllä nuo lyhyetkin hiukset sinulle sopii:)

Post A Comment