OMAT UPEAT RIPSET

Moikka moi tyypit!

Kävin eilen kokeilemassa jo pitkään himoitsemaani lashliftiä, eli ripsien kestotaivutusta. Jo nimikin kertoo, että siinä tehdään ripsille taivutus, joka kestää about sen 7-10 viikkoa.

Ripsiin voidaan tehdä 3 eri taivutus”kokoa” ; S, M & L ja mulle tehtiin M taivutus. Mulla on aika hemmetin paksut ja sen vuoksi jäykemmät ripset, joten ohuempiin ripsiin taivutus olisi ollut dramaattisempi. Kannattaa käydä katsomassa instagramissa StudioVMS tililtä kuvia asiakkaiden taivutuksista.

En kuitenkaan oo koskaan fiilannut sellasia ”hyökkääviä” ripsiä, koskaan ollut ripsienpidennysten suuri fani, ainoastaan kokeillut joskus pitää hyvin luonnollisia, oman ripsen pituisia, joista ihan pidin. Nämä kuitenkin riittävät mulle paremmin kuin hyvin, eivätkä ärsytä silmiä tai katko omia ripsiä.

Multa jos kysytään, niin ripsienpidennykset menivät jo. Nyt on paljon coolimpaa korostaa omia, hyviä piirteitä ja pitää huolta luonnollisemmasta kauneudesta. Sitäpaitsi mulla on sellainen olo, että ihan kuin mulla olisi ripsienpidennykset. 😀

Huomaan myös selkeästi Viivin tekemän detox hoidon vaikutuksen ihollani. Tehdään se tosin vielä kerran ainakin uudestaan syksyn aikana, mutta kelpaa taas hillua ilman meikkiä, kun iho on kunnossa ja nyt ripsetkin näyttää siltä, että nissä olisi taivutukset ja ripsarit valmiina. Olen niin iloinen siitä, että Viivi sai mun ihon taas kuntoon hermostollisen ylikunnon aiheuttaman hormoniepätasapainon ja stressin jäljiltä. Hieman on vielä punertavaa arpea iholla, mutta ne lähtevät varmasti ajan kanssa, kun jaksaa hoitaa ihoa.

STUDIOVMS.COM


16 Comments
 • Kristiina
  Posted at 09:51h, 20 syyskuun Vastaa

  Wau Linda ,näytät niin upealta ja oot niin luonnonkaunis 😍 Ihanaa kun olet esimerkkinä nuorille seuraajillesi että vähemmän on todellakin enemmän ! Ja jokaisen tulisi korostaa omaa luonnollista kauneuttaan,ei peittää sitä !🙌🏽❤️

  • lindamanuella
   Posted at 14:06h, 20 syyskuun Vastaa

   Kiitos paljon ihanasta kommentista ❤️❤️

 • Natalie
  Posted at 10:05h, 20 syyskuun Vastaa

  Vou looking good! <3 Täytyy varmaan itsekin kokeilla tota 🙂 X

  • lindamanuella
   Posted at 14:06h, 20 syyskuun Vastaa

   Kiitos babe! Suosittelen 😍

 • Petra
  Posted at 14:42h, 20 syyskuun Vastaa

  Siis oikeesti pelkkä taivutus ja värjäys?? Näyttää niin hyvältä!

  • lindamanuella
   Posted at 16:14h, 20 syyskuun Vastaa

   Kyllä ihan oikeesti 🙂 Kiitos ❤️

 • Carolina
  Posted at 15:16h, 20 syyskuun Vastaa

  Hei Linda!

  Tämä kysymys ei liity postaukseen mutta tuli mieleen, että millaisia oireita sulla oli ylikunnosta? Oon pitkään jo huomannut hyvinvoinnissa muutoksia esim. syke on pitkään koholla ja tuntuu helposti (siihen saanut lääkityksen) väsymysta usein ja uniongelmia (yöheräilyjä ja vaikeuksia nukahtaa). Uskon, että kaikki alkoi stressaavasta työstä ja tuli treenattua paljon siinä samalla. Nykyään ei enää voimat riitä samanlaiseen treenimäärään. Olen käynyt lääkärillä ja ei oikein osaa sanoa asiasta mitään. Kävitkö jossain yksityisellä klinikalla selvittämässä asiaa?

  Mukavaa syksyä sinne!Ja ripset näyttää todella kivoilta 🙂

  • lindamanuella
   Posted at 16:17h, 20 syyskuun Vastaa

   Juuri noita + suolisto ongelmia, hiukset lähti , hermostuneisuutta… mulla auttoi Akupunktio näihin 🙂 Kiitos samoin, toivottavasti löytyy syy!!

 • Niina
  Posted at 15:55h, 20 syyskuun Vastaa

  Hei,ei olis mitään alennusta viiville ku oon meinannu sitä medical peelingiä testata et vois kans olla ilman meikkivoidetta ku tuppaa olee nii huono iho hormoniepätasapainon takia

  • lindamanuella
   Posted at 16:15h, 20 syyskuun Vastaa

   Täytyy kysästä, se hoito Kyllä pelasti mun ihon arvilta!

   • Niina
    Posted at 17:52h, 20 syyskuun Vastaa

    Kiva 😊 tosi hyvännäköset ripset+iho ku kattoo omaa naamaa meikittä ni tekee mieli laittaa joku pussi päähä..luulis että alkais akne aika olla ohi ku 30v lähestyy mutta ei 😅

    • lindamanuella
     Posted at 21:00h, 20 syyskuun Vastaa

     Joo, mullakin se räjähti 23 vuotiaana käsiin. Muista katsoa ruokavaliot, hormonitasapainot sekä sisäelinten toiminnat kuntoon 🙂

 • Aliisa
  Posted at 23:21h, 20 syyskuun Vastaa

  Tosi kauniit ripset!!

  • lindamanuella
   Posted at 06:21h, 21 syyskuun Vastaa

   Kiitos❤️

 • Meitsi
  Posted at 20:01h, 23 syyskuun Vastaa

  Sinäänsä huvittavaa että puhut omien piirteiden korostamisesta ja ”Ripsipidennykset out” yms luonnollisuudesta mutta kuitenkin kulmat laitettu tissit huulet yleensä tukkakin.. et tosin ainut joka tätä harrastaa.. enkä tarkoita pahalla. Laittelenpa itsekkin ripset ja kynnetkin välillä. Less is more..Upealta näytät aina anyway

  • lindamanuella
   Posted at 22:10h, 23 syyskuun Vastaa

   Omien piirteiden korostaminen luonnollisesti on musta vain hyvä juttu. Esim mun kulmat ovat synnynnäisesti lähes täydelliset, ainoastaan pieniä koloja on täytelty, huulia laitettu 2015 kesällä viimeksi ja jokainen tietää että se poistuu elimistöstä 3-6 kk sisällä aineenvaihdunnan vuoksi , enkä enää ikinä täyttäisi huuliani. Mitä tisseihin tulee niin en tiedä miten paljon tiedät miksi mulle on aikoinaan edes tehty korjausleikkaus ja laitettu lihaksen alle tietääkseni toiseksi pienin implantti mitä on, joten harva edes tietää että mulla on implantit. Ymmärrän sun pointin, mutta halusin vähän avata tota myös omasta näkökulmastani. On kahdenlaista toimintaa näissä asioissa ja jos tähän lähdetään niin sitten pitää funtsia muitakin ”feikkejä” juttuja ihan sieltä hiusten värjäyksestä meikkiin tai push up rintsikoihin & korkkareihin. Kyllä me naiset ollaan aina haluttu korostaa tavalla tai toisella hyviä puoliamme ja feikanneetkin monia asioita.

Post A Comment