SYKSY JA UUDET TUULET

Moikka!

Avasin tänään aamulla blogini ja luin kolme ensimmäistä uusinta kommenttia blogistani. Mun sydän meinas räjähtää siitä miten ihania kommentteja täällä odotti; jokainen oli niin positiivinen, aidosti välittävä ja täynnä mieletöntä hyvyyttä.

Käsittelin edellisessä postauksessani vihaamista, sillä olin jotenkin todella surullinen kaikesta negatiivisesta mitä olin muista ja itsestäni saanut kuulla sekä lukea ja koin tarpeelliseksi hieman purkaa ajatuksiani. Se tekee aina hyvää sanoa ääneen miltä mikäkin tuntuu ja nyt mulla on taas kevyt fiilis sekä sellainen olo että aivan sama; täällä on onneksi niin paljon vilpitöntä hyvää ja niin ihania ihmisiä, että kyllä se hyvyys edelleenkin voittaa aina! <3

Mulla on muutenkin tosi hyvä ja positiivinen fiilis tulevasta syksystä. Oon innoissani siitä että jengi on taas täysillä duunien parissa, kokoajan tulee uusia kivoja juttuja ja prokkiksia eteen.

Meille on tulossa FitNetille paljon uusia valmennuksia sekä aivan huikeita ja inspiroivia, uusia valmentajia! Lisäksi mulla alkaa kohta uusi duuni tv-juontojen parissa ja eilen kävin palaveeraamassa mahdollisista uusista, markkinointiin liittyvistä työkuvioista.

Uusia juttuja ja prokkiksia on aina kiva tehdä, sillä niissä oppii uusia asioita, tutustuu uusiin ihmisiin ja saa lisää työkokemusta. Mä olen kokenut itseni aina ujoksi ihmiseksi, mutta mun ”työminä” ottaa joka kerta uudet haasteet innolla vastaan.

Housut, paita ja korvikset Zarasta. 

Lisäksi mä oon alottamassa uutta harrastusta salin ja lenkkeilyn rinnalle, ettekä ikinä arvaa mitä! Mä aijon aloittaa Salsa tanssin ja mulla on lauantaina jo ensimmäiset tanssitunnit. Tanssin aloitan tanssikoulu BailaBailassa ja oon aivan supermega innoissani! Ens kesänä vedän muuten despacitot ihan pro:na salsaten ;) Onko täällä ketään lukijoita, jotka ovat harrastaneet salsaa tai lattari tansseja? Olen niin pitkään halunnut aloittaa tanssimisen harrastuksena ja hauskana tapana liikkua ja nyt mulla on sellainen fiilis että rohkeasti vaan kohti uusia lajikokemuksia. Mulla on mun mielestä (niinkuin varmaan jokaisella on ainakin omasta mielestään…) ihan hyvin liikkuva lantio ja rytmitaju, mutta saa nähdä kuinka avuton loppujenlopuksi olenkaan. Kaikesta huolimatta tulee varmasti ihan huippu hauskaa!

Tänään äiti tulee pitkästä aikaa kylään mun luo muutamaksi päiväksi, joten koko aamupäivä menee siihen, että saan työt valmiiksi ennen äidin tuloa. Torstai ja perjantai menee kuvauksien parissa, viikonlopun tanssitunteja en malta millään odottaa ja maanantai alkaa taas kuvauksilla.

Eiköhän startata syksy hyvillä energioilla ja fiiliksillä!

 


9 Comments
 • Mom
  Posted at 13:25h, 23 elokuun Vastaa

  Tulossa täällä; tien päällä ❣💚💛💖

  • lindamanuella
   Posted at 16:44h, 23 elokuun Vastaa

   ❤️💗❤️

 • Salttu
  Posted at 15:21h, 23 elokuun Vastaa

  Heippa! Mielenkiinnosta kysyisin, että onko aikomuksenasi nousta vielä kisalavoilla? Vai onko tällähetkellä pääpaino rennossa elämässä, jossa harrastus on monipuolista (jos kerta aloitat vielä tanssikin, ihanaa!!) ja hyvällä fiiliksellä liikkumista? :-)

  • lindamanuella
   Posted at 16:20h, 23 elokuun Vastaa

   Moikka, aloitan tosiaan työn joka menee kisojen päälle . Olen kerran ottanut liikaa kuormaa itselleni ja suorittanut vain työt ja Treenit ajamalla itseni lopulta loppuun elämättä tai hengittämättä lainkaan, joten nyt päätin keskittyä näihin uusiin mahdollisuuksiin ja vain nauttia treenaamisesta. Kisaaminen on kiva harrastus, mutta ei tässä iässä enää prioriteetti ykkösenä :D

 • Saara
  Posted at 16:36h, 23 elokuun Vastaa

  Moikka!
  Mäkin meinasin kysyä sulta kisaamisesta, mutta luinkin tuosta jo vastauksen. :) Tosi hauska kuulla että aloitat tanssiharrastuksen! Ite tykkään kans siitä, kun aina välillä repäisee elämässä ja tekee jotain ihan uutta. Mukavaa alkusyksyä sulle Linda!

  • lindamanuella
   Posted at 16:44h, 23 elokuun Vastaa

   Joo oon tosi innoissani tästä uudestaan harrastuksesta 😊😊 Kiitos samoin sulle Ihanaa syksyä !!

 • Aliisa
  Posted at 17:43h, 23 elokuun Vastaa

  Varmasti piristävää vaihtelua tuo salsa! Toivottavasti positiivinen mieli pysyy, se lämmittää nimittäin mukavasti viimeistään marraskuun pimeydessä :)

  • lindamanuella
   Posted at 20:35h, 23 elokuun Vastaa

   Niin varmasti piristää, en malta odottaa! Joo toivotaan, kaamosmasennus on aina yhtä raskas homma. :D

 • Helmi
  Posted at 02:37h, 24 elokuun Vastaa

  Heiii BailaBaila on ihan super jees!! Tuntien vetäjät on ihania tyyppejä ja paljon hyviä eri tunteja, salsan lisäksi reggaeton ja cabaret myös mainninan arvoisia 😍👌👌

Post A Comment