RAIKAS PROTEIINI HERKKU!

Testailin eilen aivan ihanan raikasta ja maukasta välipalaa, jossa yhdistin ProPudin vanukasta sekä heidän suklaan makuista pirtelöä ! Koko setissä on noin 200 kaloria ja pelkkää hyvää ravintosisältöä. Voiko silti olla hyvää? No VOI! Kokeile itse!

Näihin proteiini herkkuihin tarvitset (näistä saa 2 annosta):

 • Chian siemeniä 10g
 • Maitorahkaa 200g
 • ProPud vanukasta, itse käytin blueberry muffin makua 200g
 • ProPud Milkshake, makuna suklaa (josta annokseen ”loraus” oman maun mukaan)
 • Mustikoita tai pensasmustikoita noin 120g. Myös muita marjoja voi käyttää
 • Mehukeitto, mulla oli makunavadelma-persikka, mutta oman maun mukaan

 

Kasasin ensin lasin pohjalle ProPud vanukasta, jonka jälkeen ripottelin ensimmäisen kerroksen pensasmustikoita vanukkaan päälle. Sen jälkeen lisäsin ensimmäisen kerroksen maustamatonta maitorahkaa sekä siihen päälle toisen kerroksen marjoja. Laitoin vielä toisen kerroksen ProPud vanukasta ja vanukkaan päälle vielä yhden kerroksen marjoja. Lopuksi lorautin toiseen lasiin ProPudin milkshake juomaa suklaan makuisena sekä toiseen vadelma-persikka mehukeittoa. Lopuksi vielä ripottelin marjojen päälle vedessä paisutettuja chian siemeniä ja annos oli valmis!

Tekemiseen menee muutama hassu minuutti. Yhdestä 200g vanukkaasta sekä 200g maitorahkasta saa helposti kaksi annosta tehtyä.

Tämä herkullinen proteiini välipala sopii mainiosti niin aamuun, iltaan kuin vaikkapa treenin jälkeiseksi välipalaksi tai jälkkäriksi ! Herkuttelu voi vihdoinkin olla myös terveellistä!

 


11 Comments
 • haperokynsi
  Posted at 15:31h, 20 kesäkuun Vastaa

  On tullut usein mieleen, että on onni, etten ole nuori nainen tähän maailmanaikaan! Olisi ”pakko” laitattaa kynsiään, hankkia ehkä hiustenpidennys, tekoripset (vai onko ne ripsenpidennykset) jne. Ja sitten vielä huollattaa näitä kaikkia teko-juttuja! Ei minulla ainakaan olisi rahaa ja varmaan tuntuu ikävältä niistä nuorista, jotka kokevat painetta mennä mukaan näihin kauneustrendeihin, mutta ei vaan ole varaa.

  Tukalleni ei ollut tehty kampaajalla mitään (paitsi leikattu) ennen kuin olin jotain 28. Otin permiksen, se oli sitä kasarityyliä 🙂
  Onneksi oli vahva tukka ja vaalea vielä silloin, ihan luonnostaan.
  Aina ei ollut rahaa juuri silloin kun olisi pitänyt laittaa uudet kiharat. Mutta ei se ollut niin justiinsa. Kynnet lakattiin itse, eikä ne voineet olla mitkään kotkankynnet, minä en ainakaan olisi pystynyt konella kirjoittamaan (ennen tietokoneaikaa) sellaisilla.

  Mutta näin se maailma muuttuu ja jotenkin kovaa on nykytyyli. Kaikki ovat enemmän tai vähemmän toistensa klooneja, ainakin julkkikset. Monet olisivat kauniimpia ilman joitain kasvo-operaatioita. Kaikilla kai täytyy olla isot huuletkin, jotka eivät ole suomalaisille ominaiset omasta takaa. Joillekin ne sitten eivät sovi tai juttu menee överiksi.

  Mutta hyvää juhannusta! Olispa ihana saada koivunoksia sisälle, saunassa vihdoista tulee roskaa :(.

  • lindamanuella
   Posted at 15:58h, 20 kesäkuun Vastaa

   Moikka!
   Onneks nyt mennään kovaa vauhtia luonnolliseen suuntaan. Ripsienpidennys vähä meni jo täytteiden mukana, ainakin kaikki överi täyttö 🙂
   Aivan turhaa ottaa paineita tuollaisista asioista elämässä, ne on vain kivoja pikku lisiä ja tuo piristystä arkeen, mutta kukaan tuskin elämässään menettää mitään merkittävää koska Ei omista rannekynsiä.
   Ihanaa juhannusta!!!

 • Coconestar
  Posted at 18:10h, 20 kesäkuun Vastaa

  Olet taitava ottamaan kuvia – näyttää herkulliseta! ;D

  • lindamanuella
   Posted at 11:06h, 21 kesäkuun Vastaa

   Kiitos paljon!:)

 • Jani-75
  Posted at 15:04h, 21 kesäkuun Vastaa

  Maistuu varmaan hyvälle;) Ihanaa juhannusta Linda pus:)

  • lindamanuella
   Posted at 12:55h, 22 kesäkuun Vastaa

   Kiitos samoin!:)

 • Veera
  Posted at 10:09h, 22 kesäkuun Vastaa

  Tosi hyvännäköisiä välipaloja 🙂 pitääkim koettaa reseptiä!
  https://veeramatilda.blogspot.fi/2017/06/necklace-from-gina-tricot.html?m=1

  • lindamanuella
   Posted at 12:55h, 22 kesäkuun Vastaa

   Suosittelen kokeilemaan 🙂 ProPud on ihan sellaisenaankin hemmetin hyvää!

 • Satu
  Posted at 21:23h, 24 kesäkuun Vastaa

  Heips!
  Jos sulta tilaa henkilökohtasen ruokaohjelman, niin kuinka kauan sen saamisessa suunnilleen kestää? Millaiset tiedot tarvit siihen ja mitä se nyt maksoikaan? 🙂

  • Satu
   Posted at 18:34h, 29 kesäkuun Vastaa

   Vai teetkö niitä edelleen? En täältä tai fitnetin puolelta nopealla etsinnällä löytänyt tietoja. Haluaisin päästä nopeasti aloittamaan ja siksi hoppuilen.

 • Iso Porsas
  Posted at 21:27h, 28 kesäkuun Vastaa

  Minä syön aitoa jäätelöä, hunajaa, melonia… 🙂

Post A Comment