KYNSIENTEKIJÄLLÄ ON VÄLIÄ

Heippa!

Tänään vähän höpinää niinkin ihanasta ja pienestä, mutta kuitenkin niin isosta asiasta kuin kynnet! Ilman rakennekynsiä tai lakkauksia pärjää loistavasti, eikä sitä oikein edes kiinnitä huomiota omiin kynsiin KUNNES sitten taas menee laittamaan kynnet ja tajuaa miten suuri, piristävä vaikutus näteillä kynsillä voi ollakkaan. Ainakin itsellä on heti paljon naisellisempi fiilis. Itse en voi lakata mun kynsiä, koska lopputulos on joka ikinen kerta niin karmiva, että parempi vain olla ilman. Siksi mun on ainakin pakko turvautua ammattilaiseen, jos niille jotain haluan tehdä.

Mä en ole mikään kynsi spesialisti, obviously, enkä näin ollen osaa luetella teille mitään ihmeellisiä faktoja kynsistä tai niiden eroista. Ainoat asiat jotka mä tajuan ja joita mä asiakkaana arvostan ovat:

 • miltä ne näyttää
 • miten hyvin kynnet kestävät
 • miten tekijä kohtelee mun käsiä niitä tehdessä
 • minkälainen kokemus kynsien laittaminen ylipäätään on

Mulle on todella tärkeää se, että kokemus asiakaspalvelusta on miellyttävä. Mulla on muutamia kokemuksia kynsientekijöistä, jotka on jääneet sen verran ahdistaviksi tai kiusallisiksi, etten ole sen jälkeen pitkään aikaan halunnut mennä laittamaan kynsiä.

Ahdistavalla tarkoitan sitä, kun tekijä utelee multa lähinnä ketä julkkiksia tunnen, millainen kukakin on oikeassa elämässä ja menee aivan liian henkilökohtaisiin asioihin. Kiusalliselta tarkoitan sitä, kun ei ole oikeastaan mitään puhuttavaa ja energiat eivät vain synkkaa.

Siinä penkissä istutaan 1-2 tuntia, joten on ainakin mulle aivan hemmetin tärkeää, että asiakaspalvelu on viihdyttävää ja että siellä on kiva käydä. Mä oon löytänyt nyt sellaisen kynsien tekijän, että mun tekisi mieli jäädä sinne istuskelemaan vielä muutamaksi tunniksi vain höpöttämään ja naureskelemaan! Aika menee kuin hujauksessa ja joka kerta on ollut ihan mielettömän hauskaa sekä saanut lähteä hyvillä fiiliksillä. Kaikenlisäksi kynnetkin ovat aina olleet just sellaiset, kun oon halunnutkin.

Uskon vahvasti että nyt olen löytänyt mulle täydellisen kynsityypin josta en hevillä luovu. Samalla tapaa kuin mun kampaajakin on pysynyt samana jo vuosia, koska mulle on tietenkin lopputulos tärkeää, mutta myös se, että kokemus on ihana, eikä tunnu siltä, että taas joutuu istumaan 2-3 tuntia tuppisuuna tai hiillostuksessa perse puutuen penkissä, eikä sen vuoksi oikein edes tee mieli mennä.

Lopputulos on aina ollut ihan super ihana ja mä en millään malta odottaa jo seuraavaa kynsihuoltoa, jotta pääsee suunnittelemaan uusia kynsiä ja viettämään super hauskaa aikaa! Mulla ei ole kertaakaan irronnut tai haljennut mitään vaikka aika lailla kynnet saavatkin kyytiä salilla.

Tämä mieletön persoona on Elisa niminen olento, joka duunailee kynsiä AK NAIL studiolla Hakaniemessä. Elisa on ”harjoittelija” ja hinnat pyörivät siinä 50-60€ paikkeilla, sisältäen kaiken glitteröinnin ja muun härpäkkeen mitä ikinä haluaakaan. Elisa tekee myös aivan IHANIA henna tatskoja!

Varaukset ja tiedustelut Elisa:
0400 655 231
beautyprettybird@gmail.com

Instagram: beautyprettybird

facebook: Pretty Bird Beauty


11 Comments
 • Kaura
  Posted at 23:33h, 16 kesäkuun Vastaa

  Kiitos vinkistä. Oon ettinyt hyvää kynsientekijää kauan, pitääkin kysellä aikaa! Tosi nättejä kynsiä.

  • lindamanuella
   Posted at 03:02h, 18 kesäkuun Vastaa

   Vahva suositus ! Varmasti viihdyt :D

 • Inka Nitta
  Posted at 09:14h, 17 kesäkuun Vastaa

  Ihan super kivannäköset kynnet! :)

  • lindamanuella
   Posted at 03:02h, 18 kesäkuun Vastaa

   Kiitos paljon!! :)

 • Iso Körmy
  Posted at 14:50h, 17 kesäkuun Vastaa

  En osaa leikata oikean käden kynsiäni. Vaimoni leikkaa ne. Vasemman käden kynnet osaan leikata itse.

  • lindamanuella
   Posted at 03:02h, 18 kesäkuun Vastaa

   Hahah Nice , kiva että vaimo jeesaa ! :D

 • Veera
  Posted at 09:55h, 18 kesäkuun Vastaa

  Ihanat nuo mintunvihreät kynnet! Tosi kauniit! Itsekin olen kyllä haaveillut ammattilaisen tekemistä kynsistä, kun tuo oma tekeminen on vähän suttuista puuhaa, haha! Ehkä voisi katsoa jos Elisalle menisi :-)
  https://byveera.blogspot.fi/2017/06/cartoon.html?m=1

  • lindamanuella
   Posted at 12:44h, 19 kesäkuun Vastaa

   Vahva suositus!! :) Ihan upeiden kynsien mutta myös ihanan asiakaspalvelun vuoksi!

 • Viivi
  Posted at 17:43h, 20 kesäkuun Vastaa

  Ihanat kynnet! Kiinnitin huomioni myös tohon tatuointiin sun sormessa, joka on myös ihana. Onko sulla muita tatuointeja

  • lindamanuella
   Posted at 11:06h, 21 kesäkuun Vastaa

   Kiitos :) Mulla on myös molemmissa ranteissa!

 • ilarinvaimo
  Posted at 15:42h, 24 kesäkuun Vastaa

  Et kestänyt kritiikkiä? Siitä, miten olet osa sitä kaupallista mafiaa, joka pakottaa nuoret tytöt hankkimaan jotain tekokynsiä, tekotukkaa, tekohuulia, tekorusketusta, tekotissejä…eikö mitenkään kuulosta hullulta, kun oikein pysähdyt ajattelemaan? Vaikka olisivat siihen liian varattomia, tai heidän äitinsä? Jospa ovat yksinhuoltajan lapsia, työttömiä. Ei, se ei kosketa sinua eikä sinun omaatuntoasi. No, luulen ja toivon, että joskus vanhempana koskettaa. Kun viisastut ja ymmärrät, millainen hullunmylly tämä teollisuus on. Olet osa sitä, et toki yksin syypää. Raikkaat nuoret tytöt muokkaavat ja piöaavat ulkonäkönsä näyttäen toistensa klooneilta. Ja velkaantuvat, kuten monet julkkiksetkin, korviaan myöten.

  Uskon, että sinulla vielä ON sydän. Kaikilla sinun piireissäsi pyörivillä ei ole, tai se on niin paatunut, että ainoa mikä merkitsee on RAHA.
  Tämäkin aika menee ohi, on pakko mennä. Jo luonnonvarojen rajallisuus takaa sen.
  Et sinä tätä julkaise, siihen sinulla ei ole vielä munaa. Ikävä kyllä.

Post A Comment