ENERGISOIVA JA TERVEELLINEN MILKSHAKE!

Kirjoitan tällä viikolla NIJE:lle sisältöä heidän blogiinsa ja siihen kuuluu myös erilaisten reseptien keksiminen ProPudin herkullisista tuotteista. Eilen kehittelin kotona pirtelön, joka on terveellinen sekä älyttömän energisoiva ja kaiken lisäksi vielä aivan törkeän hyvää, joten ajattelin jakaa sen myös oman blogini puolella.

Ainekset:

  1. ProPudin valkosulkaa vadelma milkshake
  2. Mangoa
  3. Inkivääriä (itse tykkään laittaa aika reippaasti)
  4. Tyrnimarjoja
  5. Granaattiomenan siemeniä
  6. Appelsiinia
  7. Passion hedelmää

 

 

Sekoitin ProPud valkosuklaa vadelma juoman, puolikkaan Mangon, 30g tyrnimarjoja ja puolikkaan granaattiomenan blenderiin. Lisäsin myös sekaan inkiväärin palasia. Itse tykkään inkivääristä, joten heitin sekaan noin 5 viipaletta, eikä mielestäni maku ollut lainkaan liian esiin pompahtava. Lopuksi sekoitin ainekset blenderissä.

Tyhjään smoothie lasiin ripottelin pohjalle ensin granaattiomenan siemeniä, jonka jälkeen kaadoin lasin noin puoliksi täyteen smoothieta. Pilkoin smoothien sekaan pieniä palasia appelsiinia, ripottelin sekaan tyrnimarjoja sekä passon hedelmää.

Juomasta tuli aivan mielettömän fresh, söpöllä ja raikkaalla tavalla makea sekä super energisoiva ja terveellinen! Juoma sopii mielestäni niin juhliin kuin aamupalaksi sekä välipalaksikin! Sen voi juoda pillillä tai syödä lusikalla, ihan miten itse haluaa.

Tekemiseen menee maximissaan 5 minuuttia, joten jokainen jaksaa ja osaa väsäillä vastaavan. Tämän pirtelön avulla jaksat ja pysyt terveenä koko kesän!:)

 

 


No Comments

Post A Comment