18 FAKTAA MINUSTA JA BLOGISTANI

Minulla on kunnia olla tämän viikon bloggaaja ja sen kunniaksi julkaisen pienimuotoisen esittelyn itsestäni sekä blogistani! 

 

Mistä blogisi nimi tulee? Olen alusta saakka käyttänyt nimeä Linda Manuella blogissani sekä jokaisella sosiaalisen median tililläni. En ihan tarkkaan muista miksi päätin käyttää tätä yhdistelmää, mutta sen verran ainakin muistan, että en halunnut tuoda sukunimeäni julkisuuteen. Ainoastaan minun sukulaisillani sekä perheelläni on tämä sukunimi ja halusin pitää heidät touhujeni ulkopuolella. Linda Manuella tulee kahdesta ensimmäisestä nimestäni. Taidan julkaista nyt ensimmäisen kerran koko nimeni täällä, mutta here it comes: Linda Manuella Nastasja Danakas.

Moni on usein luullut sukunimeni olevan Manuella. Joskus olen kuullut jopa juoruja siitä, miten olin muuttanut sukunimeni Manuellaksi. Joskus ärsyttää, että vaikka olen aina käyttänyt nimeä Linda Manuella joka puolella somea ja mediaa sekä painottanut medialle, että käyttää ainoastaan Linda Manuella nimeä, niin silti media käyttää välillä oikeaa sukunimeäni, vielä kaikenlisäksi 90% väärin kirjoitettuna. Edes mun henkilökohtaisesta Facebookista ei löydy mun sukunimeä.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Olen aina ollut kova kirjoittamaan. Multa löytyy vajaa kymmenen paksua, täyteen kirjoitettua päiväkirjaa. Olen aina purkanut ajatuksiani kynän kautta, joko piirtelemällä tai kirjoittelemalla ja aloitin blogini lähinnä sillä fiiliksellä, että halusin kirjoittaa nettiin päiväkirjaa.

Blogin perustin alkuvuonna 2011 ja kirjoittelin lähinnä innostuksesta terveellisiin elämäntapoihin, fitnekseen sekä seikkailuistani Helsingissä. En koskaan ajatellut blogini tulevan suureksi tai muiden, kuin ystävieni tietoisuuteen.

Mikä on parasta bloggaamisessa? Omien ajatusten purkaminen sekä vuorovaikutus muiden kanssa on parasta. On mieletöntä jakaa kummallisimpiakin  fiiliksiä sekä ajatuksia ja saada siihen vielä vastakaikua muilta. Bloggaaminen on myös avannut mun ajatusmaailmaa mielettömästi, kasvattanut mua paljon sekä olen joutunut opettelemaan ajattelemista todella monilta eri näkökulmilta ja lähtökohdista.

Mikä taas haastavinta? Juurikin se, ettei asiat ole koskaan niin mustavalkoisia. Välillä on haastavaa tuoda omia mielipiteitä julki, sillä siinä on aina se vaara, että loukkaa jotain tahtomattaan tai unohtaa ottaa asian huomioon tietyiltä eri näkökulmilta. Ihmisillä on välillä tapana käsittää asiat mielellään väärin ja sen mahdollisuuden poistaminen hankaluuttaa usein mielipiteiden ilmaisua.

Paljasta kolme suosikkiblogiasi! Mistä pidät niissä? Mä en ihan hirveesti seuraa blogeja, mutta pidän hirveästi esimerkiksi Ananasraasteen asenteesta, Eeva Rootsin rohkeudesta ja Julia Toivolan kuvat ovat aina super upeita!

Paljasta kolme Instagram-suosikkiasi! Mistä pidät niissä? Ehdottomasti MollyRustas, joka on mun mielestä niin kaunis aina. Mä pidän siitä, että se ei julkaise pelkästään niitä tekohymy kuvia, vaan on kuvissa todella sielukkaan oloinen. Josefinehj on mielestäni söpö, mutta eniten pidän hänen rohkeista sekä koskettavista kuvateksteistään. Mä itsekin rakastan postata aika diippejäkin tekstejä kuviini. Harmittaa vaan, jos joku olettaa niiden olevan aina osoitettu jollekkin, vaikka eivät ole. Kolmas lemppari on varmaankin tällä hetkellä tfrtc nimimerkin takaa postaava pikkumimmi, jonka asenne ja suorasanaisuus muistuttaa mua itseäni nuorempana. Hän on hauskan oloinen mimmi jäätävällä asenteella ja upealla ulkonäöllä.

Mikä on hauskin muistosi bloggaamiseen liittyen? Varmaan niitä aikoja on jäänyt eniten mieleen, kun jengi alkoi tunnistamaan mua kaduilla. Se oli aluksi todella hämmentävää ja pelottavaa.

Olen myös törmännyt usein ihmisiin, jotka väittävät etteivät tiedä minua tai blogiani, mutta jossain kohtaa keskustelua lipsauttavat lukeneensa blogistani jostain aiheesta. Se on aina yhtä hämmentävää ja samalla huvittavaa.

Jos pitäisi valita yksi suosikki omista postauksistasi, mikä se olisi? En osaa sanoa. Pidän eniten syvällisistä postauksista, jotka ovat todella arkoja aiheita itselleni. Niistä olen aina saanut eniten ja niiden julkaiseminen on aina todella pelottavaa, mutta myös helpottavaa. Olen antanut itsestäni aina paljon blogissa ja asettanut itseni tietoisesti haavoittuvaiseen asemaan; ihmisten on helppoa käyttää avoimuuttani minua vastaan, mutta olen kiitollinen siitä, että harva kuitenkaan tekee niin. Aitous ja avoimuus sekä tietynlainen rohkeus ovat asioita, joita yritän vaalia itsessäni. Toivon etten menetä rohkeutta olla avoin blogissani.

Vinkkini aloittavalle bloggaajalle: Mieti millainen olet; millaisena haluat brandata itsesi ja mitä sinä edustat. Haluatko antaa ihmisten tutustua sinuun syvemmin, vai bloggaatko mielummin vaikkapa vain muodista ja kauneudesta hyvin neutraalisti?

Yksi pahimpia mokia on yrittää olla kuin joku muu. Se ei lähde susta itsestäsi ja paistaa kyllä läpi. Bloggareita on niin paljon, että meidän on pakko erottua joukosta, jos haluamme menestyä.

Mitä arvostat muissa ihmisissä? Rehellisyys ja aitous on mulle ihan ykkös juttuja. Mä olen ihminen, jota kiehtoo juurikin ne mystisimmät tyypit. Ne jotka pelottavat muita, koska ovat jopa pelottavan rehellisiä ja omaperäisen aitoja. On tietenkin eriasia olla moukka ja törkeä, sanoa kaikki ääneen mitä sylki suuhun tuo ja naamioida se rehellisyyden piikkiin, kun taas hyvällä maulla rehellinen ihminen joka myös arvostaa muita ja muiden mielipiteitä sekä tunteita.

Mikä on elämäsi paras päätös? Nyt on todella vaikea kysymys. Ehkä itseeni luottaminen ja se, että pysyn uskollisena itselleni. Ne ovat asioita, joista muistuttelen jatkuvasti itselleni.

Outo tapa, josta moni ei tiedä: Mulla on ollut pienestä asti pakkomielle numeroon neljä. Saatan tehdä jonkun asian neljä kertaa; esimerkiksi koskettaa jotain ovea. Neljä tulee siitä, että alunperin numero oli kolme, mutta neljäs kerta on varmistus, jos joku kolmesta (esimerkiksi) kosketuksesta ei osunut kunnolla.

Asia, josta pidän itsessäni: Pidän mun silmistä, sillä ne kertovat musta paljon. Mulla on aina ollut todella tunteikkaat silmät.

*Jatka lausetta:*

Nolottaa myöntää, mutta… Musta on jotenkin aina ollut niin noloa, miten helposti ihastun ihmisiin jotka lähinnä ignooraa mua. Tiedostan että se on typerää, mutta se vaan on mulle joku heikko kohta. Myös rikkinäiset ihmiset kiehtovat mua ja haluan aina korjata sekä parantaa muita, usein satuttamalla itseäni. Särjen siis itse oman sydämeni tietoisesti lähes joka kerta.

Vapaa-ajallani… Etsin isoimmat vaatteet mitä löydän ja hengaan niissä. Mulla on aina aivan karmivat römppä vaatteet päällä kotona ja tönötän töiden parissa tukka pystyssä. Niinkuin tälläkin hetkellä. En koskaan voisi olla nainen, joka aamulla ensimmäisenä laittaa itsensä nätiksi ja hengaa vain söpöissä asuissa tukka laitettuna.

Haluaisin oppia… Haluaisin oppia uusia kieliä lisää, kuten venäjää sekä espanjaa.

Kun kukaan ei näe… En keksi tähän mitään järkyttävää salaisuutta. Ehkä se, miten römppä olen kotona tulisi monelle yllätyksenä. Mulle on tosin moni ihminen sanonut, että on helpottavaa miten loppujen lopuksi rento ja huoleton olen, sillä ainakin mulle on hyvin raskasta viettää aikaa ihmisen kanssa, joka jatkuvasti stressaa ulkonäöstään sekä siitä, että kaiken pitää olla täydellisessä järjestyksessä. Haluaisin jopa olla enemmän sellainen ihminen, mutta en pysty.

10 vuoden kuluttua… Olen toivottavasti rakastunut, terve sekä onnellinen! Toivon myös, ettei mulla ole niin kamalaa ikäkriisiä, kuin esimerkiksi tällä hetkellä. Vanheneminen on mun mielestä pelottava asia ja mua ahdistaa se, miten nopeasti vuodet vierivät! Just mä täytin 18 vuotta! En halua ajatella 10 vuoden päähän. :D

 


16 Comments
 • Nina
  Posted at 19:52h, 12 kesäkuun Vastaa

  Oon seurannut nyt sun kirjotuksia enemmän ja vähemmän vuosien saatossa ja voin sanoa et mulla ei oikeastaan ole mitään esikuvia vaan pyrin olemaan oma motivaationi sekä hakea motivaatiota tekemiseen siitä mitä oon ollu, oon nyt ja pyrin olemaan. Sä oot kuitenkin sellanen et arvostan kyl syvästi ja samaistun tosi paljon just niihin sun arimpiinkin aiheisiin ja mietteisiin. Olis ihan super tutustua suhun joskus henk.koht tasolla tultais varmasti juttuun. Toivon sulle kaikkea hyvää -sulla on ehdottomasti kaunis sielu, jota harvalla on.

  • lindamanuella
   Posted at 11:30h, 13 kesäkuun Vastaa

   Voi kiitos niin paljon, aivan ihana kommentti <3 Sulle myös kaikkea parasta, jos ikinä törmätään niin tuu juttelemaan !! <3

 • Sanna
  Posted at 09:20h, 13 kesäkuun Vastaa

  Ihana postaus! samaistuin moneen juttuun mutta varsinkin tohon outoon tapaan, numero neljä:D kolmas kerta toden sanoo mutta neljäs varmistaa hahah! Oot ihan huippu❤

  • lindamanuella
   Posted at 11:29h, 13 kesäkuun Vastaa

   Eikä! varmaan jollain muullakin on toi ajatus tuossa hahahah , huvittavaa, soulsister ! <3

 • nala
  Posted at 18:30h, 14 kesäkuun Vastaa

  On tietenkin eriasia olla moukka ja törkeä, sanoa kaikki ääneen mitä sylki suuhun tuo ja naamioida se rehellisyyden piikkiin, kun taas hyvällä maulla rehellinen ihminen joka myös arvostaa muita ja muiden mielipiteitä sekä tunteita.
  en päässyt ihan loppuun asti tässä tekstissä ja juu mä sorruin paljonkin tiettyyn harhaan mut se siitä. Mä rupesin vaan kelaan tota moukkamaisuutta. tiedätkö mitä on olla täydesti rehellinen? siis kun ite huomasin et kun keksutelin niin huomasin että väärää teen ja sit aloin kelaan mistä se johtuu mutta tiesin se nvasta kun suustani alkoi se tulla ulos niin ok ollaan välillä moukkia mutta mistä voit tietää toisen tunteen esim jos et edes tiedä sitä toista? esim ite joudin tälläseen peruna caseen kun nappasin åeruna ntoisen lautaselta ja toinen hermostui siitä sit et miks ja se vasta en ikinä ota lautaselta toisen mut sanoin elä vlahtele sä otit varamti multa kun olin lapsi :D. mut voiko täysin aina tietää että onko se väärin jos sitä ei sano ääneen? ja ok jos on väärässä keksyttääkö puheen heti ja sanoo että joku tuntuu pahalle vai antaako toisen sanoa että se ei ollut hyvä juttu mitä sun suusstä tuli ja sitten kertoo sen ku voi olla se mahdollsisuus että olemme sotkeetnuneet johonkin ja kuvittelemme että kakki mitä suusta tullee? ja ei vittu olin tässä kiertelmässä netissä pitkästä aikaa pitkä aika monta päivää ja olin taas ”heikoimmilani” ja sit tulin lukee sua ja taas mä sorruin huuruihin eläkä pelkää mitään mähän se oon typerys mut mun suojus tässä rakkaus asiassa kyl katos taas. ku juu mä toimin tosi skarppina taas tai siis omalal tavallani en kehu itteeni ja nyt tuli tähän ja must tuli taas hölmö tunteissa. siis mun pitää tehdä se valinta ittelle joko en tuu koskaan enään lukee näitä sun juttui ja en muutu ihan dilleks sellaseks jonka sydän menee plääh fiilikseen tai oltava muualla skarppina ja voimakas. u force is very powerfull :)

 • nala
  Posted at 18:34h, 14 kesäkuun Vastaa

  Nyt on todella vaikea kysymys. Ehkä itseeni luottaminen ja se, että pysyn uskollisena itselleni. Ne ovat asioita, joista muistuttelen jatkuvasti itselleni.
  hei onko sullakin niin että ns yli minä sanoo aina mikä oikei nja mikä väärin? ja sitkun menee vaan niin ei hätää? toki se sitten kertoo esim että toi ol iväärin ja käykö sen tunteen läpi siinä hetkessä? ja ei voisi jättää ja siinä on itellä pelko sanoo välillä tänään ei ollut paitis yks asia mut se rehellisyys loi voimaa ja se oli eka askel taas live elämässä ei tiiä mihkä mikäkin vie.

  sit huomasin ku joku random kehui tukkaa ni juu ei se enään tuntunut sillain pasmoi sekottavalle kun kehuttiin niin lähdin tposi jätti harhaan et jee ja sitä oujee mut sille toiselle tyypille sanon että jep saatan sotkeentua valheseen kun se sanoi mua rehelliseks ettei sekään meel ukkoon toisten täytyy muistuttaa rhellisyydestä..

 • nala
  Posted at 18:40h, 14 kesäkuun Vastaa

  Olen toivottavasti rakastunut, terve sekä onnellinen! Toivon myös, ettei mulla ole niin kamalaa ikäkriisiä, kuin esimerkiksi tällä hetkellä. Vanheneminen on mun mielestä pelottava asia ja mua ahdistaa se, miten nopeasti vuodet vierivät! Just mä täytin 18 vuotta! En halua ajatella 10 vuoden päähän.

  tähän viellä mut sitkun on rakastunut niin eihän se pelota enään ja se elämä on hyvää ja saa elää rakkaudessa sydän hyvänä ja ehkä pää kylmänä ja voimakkaana niin silloin se vanhenimenikaan ei sureta kun on turvassa rakkaudessa itellä sitten paha olo tulee kun sydän särkyy :9

 • nala
  Posted at 18:43h, 14 kesäkuun Vastaa

  Olen toivottavasti rakastunut, terve sekä onnellinen! Toivon myös, ettei mulla ole niin kamalaa ikäkriisiä, kuin esimerkiksi tällä hetkellä. Vanheneminen on mun mielestä pelottava asia ja mua ahdistaa se, miten nopeasti vuodet vierivät! Just mä täytin 18 vuotta! En halua ajatella 10 vuoden päähän.

  tähän viellä mut sitkun on rakastunut niin eihän se pelota enään ja se elämä on hyvää ja saa elää rakkaudessa sydän hyvänä ja ehkä pää kylmänä ja voimakkaana niin silloin se vanhenimenikaan ei sureta kun on turvassa rakkaudessa itellä sitten paha olo tulee kun sydän särkyy :9 mut jees se että pitää mennä sitä hommaa mikä on puhdasta kaikkien tunteiden jälkeenkin niin pysyy pystyssä omilla jaloillaan niin ei ole pelkoi enään ja se on täyttä rakkauta ..ja muistaa oma mieli että ei huku kun silloin oma energia hävii ja onkin vain toisne miellytys eikä oma itse herkkä saattaa sortua moneenkin stooriin tahtomattaa mut pitää pitää huoli niin pysyy suht hyvänä ja energia itsetä ei katoa

 • ilari
  Posted at 22:49h, 14 kesäkuun Vastaa

  ja pyydän sulta anteeksi kaiken. mut mut sorruin siihen ja funasi nettä kaikki oli coolia kun kirjoteltiin ja siellä oli yksi mutta mun ptiää ymmärtää et se kirjoitti mulle et ollaan neutraalei ja siihen ptiää luottaa pitää luotta aitoihin vastqauksiin kun välillä menee just tunteissa sekasin ja sit kuvittelee liikaa..

  mut onkhan se niin et jos vetää liia nnopiasti niin tulee paska olo heti kohta :D… ja phuk the 1 leader wi all are no 1 is back or wi all are back D:…. nojoo mie kehuin sinuu yhessä mestassa että oot kaunokainen :) ääh däämn ku mulla oli sellanen oma juttu ja kukaan ei sillai nehtkauttanut olihan siinä matkalla mut silti aina jään jumiin suhun . pitää koota ittensä mut vau. mut todelisuus ei voi tunteita pakottaa ja se mitä näkee tulevaisuudessa on kaksi kysmyst’ä homasitk otulevaisuuden tuneet ja se ie tuntunut hyvälle vaikka loitkin hetken. vai oliko se niin että tulevaisuus on tuntematon… ja niin se on tunteet ja kuuntelu se sekottaa mielen mut perjaatteessa voi aina kertoo ja jep olkoon harhaa ja väärin niin mun mielestä on vaan reilua vapauttaa toinen siitä harasta ja sanoo ettei halau kahville niin oikeesti toinen pääsee eteenpäin olkoon se mikä tahansa jumi tai bugi tai love niin.. sun on vapautettava mut kuitenkin tästä tunteesta eikä ollu käsky elä ota niin mut silti et saan sen kaiken takas kun mun sydän kuitenkin jotenkin lentää aina sun luokse ja anna sille rauha jok otulemalla kahville tai sanomalla et ei vitussa sekopää runkkari ja se on ok en pahastu elä vitussa pelkää sitä mut silti vaikak aloin jo voimaan vitun hyvin niin jotenkin söä jankkasit silti ja mä en pidä et mun päässä jankkaa loppu elämän jokin en oleta mitään mut jso haluut mut tapaa niin siit voi rakentuu jotain tai sitten ei.. ei vihjeitä eikä mitään koska sillä tavalla sä päästät yhen sydämmen vapaaksi harhoista jokatapuaksessa sillain et pääsee eteenpäin.. tiiäks ku mä haluun toteuttaa ehkä monen mosita siaa jos aikaa sitä en tiedä loppuuko aika monta asiaa toteutkin..

  mutta a sä lupasit sun teksteissä et sä autat heikoilla olevii ja mä oo nvittu heikkona suhun niin voitko antaa mulle kirjallisen vastauksen niin pääsen siit tunteesta johnkin suuntaan katsos sä pelastat vastauksella olkoon mikä yhen piru paran sielun et ei jää kaiveleen mikään niin miksi et halau antaa sitä ?? siis vastausta? ja juu voi olal liian myöhä pyytää mut eiks silti voi antaa sielulle aina rauhan nyt on on sun tsäännsi antaa sielulle ruaa suuntaan taikak toiseen :=).. t sekopää tunteissa

 • ilari
  Posted at 00:43h, 15 kesäkuun Vastaa

  nnojoo pitä hyväksyä se blokki kyl se tqajuntaan menee. mut sit asiaan kun akttelin sun instaa jossa oli nacci ja juu mä oon mokannut ivtusti mut mä vittu puolustin sitä possee väittelyissä mä vittu puolustin ja nyt tä ähäpiä joo mä joudun häpee iteeni ja oma akäytöstäni mut mun sydänb saa ncista virtaa postiivista. ja se vittu sano ettei hakata ketään syyttä ja sit et se on veljes keroho mut mitä’ kävi nyt ne hakkas jäsenen ne anto väärän kuvan veljeydestä jos olisi tosi veljeyttä niin anettais anteeksi ja jatekttaisiin matkaan anettiasiin veljen tehdä oma valinta. ymmärrän jos vasikointa takana niin se on paha rasti mutta vasikoiko? mut sanoitte ja naoite kuvan free ridereist niin miksi ette ole sitöä free rideriest jolla intohimo on moottoripyöriin niin luulisi ettää elämä olisi tolta osin vapaata? nyt te peritte velkoi sortuneelt 15 k edestä ja juu se on iltalehti juttu ja juu kyl mä sillä tavalla pelkää naisia kun ne saa mun sydämmen sekaseks ja yks ylitse muiden mut entä sitten ei se vaikuta siihen mitä voin tuntea ja mielipidettä ei kahlehitse kukaan vaikka olisin lemmen vankina jossa on hyvä olla :=) mut elkää enään aiahuttako liikaa ristiriitoi i love u riders mut en haluu kuulla tollasia koska se aiheuttaa sen että tekin ootte bs ja briung it on ja pyssyä mulle mulla on peace taivaan isän kaa ni ei maallinen pelota enään tai aika näyttää senkin että onko näin no juu vähän ja vitusti ujostelen naisiis ei se oo pelkoo ku mulla vaan on tuneiteiata mut jees ei pidä mennä blokkiiin…. evryday all day. crip all day evrey day :D

  https://www.youtube.com/watch?v=F40M4icrNMQ

  and i die for that the profeseor

  • Sofia
   Posted at 19:20h, 15 kesäkuun Vastaa

   Kauheeta lukea tollasta spämmäystä. Onko näitä pakko julkaista? D:

   • lindamanuella
    Posted at 22:17h, 15 kesäkuun Vastaa

    Mun blogi julkaisee automaattisesti osan kommenteista, nää on menneet :D

 • elisa
  Posted at 13:06h, 20 kesäkuun Vastaa

  Hei, mistä toi ihana toppi on? :)

  • lindamanuella
   Posted at 13:53h, 20 kesäkuun Vastaa

   Bikbok Mut on kyl vanha et en tiedä löytyykö :/

 • E
  Posted at 13:08h, 18 lokakuun Vastaa

  ”Nolottaa myöntää, mutta… Musta on jotenkin aina ollut niin noloa, miten helposti ihastun ihmisiin jotka lähinnä ignooraa mua.”

  Oon ihan samanlainen. Ja mulla vielä lisäyksenä se, että otan sen pahasti itseeni, jos ne ei tykkääkkään musta lol

  • lindamanuella
   Posted at 11:41h, 20 lokakuun Vastaa

   Hahaa, voi ei :D

Post A Comment