TAVOITTEET JA UNELMAT

[mittaustagi]

Lauantaina järjestettiin mielettömän siisti Bloggers’ Inspiration Day, jossa kävin tutustumassa Health Labin pisteeseen. Pääsin tekemään erittäin mielenkiintoisen ja itseänikin yllättävän paljon haastavan kaupall

isen yhteistyön Health Labin kanssa. Health Lab Vitamin Water on hiilihapoton kivennäisvesipohjainen juoma, johon on lisätty vitamiineja & mineraaleja. Juomat on suunniteltu tiettyyn tarpeeseen ja valmistettu puhtaaseen Iisalmen pohjaveteen.  Heiltä löytyy neljä erilaista teemaa ja yhteistyössä he halusivat minun valitsevan juomistaan itselleni sopivimman teeman, jonka pohjilta askartelin itselleni tulevaisuuden unelmakartan.  

Teemoista löytyi Vitality, Power, Balance ja Superb. Kaikki olivat sitä mieltä kanssani, että edustan ehdottomasti teemaa Power, joka on vitaminoitu greipin ja sitruunaruohon makuinenkivennäisvesipohjainen juoma. Power on suunniteltu fyysiseen suorituskykyyn ja se sisältää B-ryhmän vitamiineja, D-vitamiinia ja magnesiumia, jotka edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta. Myös juomaan lisätty sinkki edistää hiilihydraattiaineenvaihduntaa ja normaalia proteiinisynteesiä, seleeni suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä eli hapettumiselta.

Pakko myöntää, että kävi Lauantai aamupäivästä aivot vähän hitaalla. Mitäs unelmia ja tavotteita mulla nyt sitten on? Tajusin siinä askarrellessani karttaa, että mun tavoitteet ja unelmat ovat muuttuneet vuosien varrella aika hemmetin paljon ja jouduin ihan kunnolla miettimään, että mitä asioita mä tavoittelen. Tiedän että mun tavoite on olla onnellinen ja tasapainossa, mutta mitä sellaisia asioita voisin listata, joita haluan saavuttaa?

Vielä ehkäpä muutama vuosi sitten mun listalta olisi voinut hyvin löytyä materiaalisia asioita, kuten jokin hieno auto, laukku tms. Mua ei oikeastaan kiinnosta mikään materiaali enää paljoakaan. Se on tavallaan nähty ja koettu, etten ole onnellinen kalliissa lukaalissa tai tule onnelliseksi hienoista autoista, laukuista tai mistään vastaavasta. Tottakai olen onnellinen muiden puolesta; jos jollain on unelmana upea auto tai jokin materiaalinen asia, niin go for it ja work for it! Ehdottomasti. Ja tottakai tykkään itsekin että mulla on kiva koti, koska vietän kotona niin paljon aikaa, mutta mä olisin varmaankin kuitenkin loppujen lopuksi onnellisimmillani asuessani jossain puoli villillä rannalla, jossain kompaktissa asunnossa, enkä tarvitsisi varmaan muuta kuin bikinit ja treenivaatteet.

Mä luulen, että olisin aika onnellinen jos saisin urheilla ammatikseni, blogata, auttaa muita saavuttamaan tavotteitaan ja edistämään terveyttään, inspiroida jollain tasolla ihmisiä, asua jossain maassa jossa on paljon aurinkoa, mielellään meren lähellä ja omistaa ehkä joku puoli villi hevonen jolla ratsastella pitkin rantoja. Ja mielellään jakaisin tämän jonkun toisen saman henkisen ihmisen kanssa ja rakentaisin yhteistä elämää hänen kanssaan.

Aloin siinä sitten pikkuhiljaa kokoamaan karttaan kuvia ja sanoja, jotka tiivistivät näitä unelmia sekä tavoitteita. Mieleeni pomppasi paljon hyvinvointiin ja matkusteluun liittyviä sanoja; wellness, traveling, nutrition, balance…

Kuvat edustivat pitkälle aktiivisuutta, matkustamista ja terveyttä.

Kuvat ja sanat edustivat sellaisia perus asioita, jotka haluan että mulla on kunnossa. Haluan voida hyvin, olla terve ja tasapainossa, syödä hyvin ja matkustella aina kun mahdollista. Sen lisäksi mieleeni pomppasi tietenkin perhe ja ystävät ja heidän roolinsa elämässäni; toivon ja unelmoin, että voin jakaa mahdollisimman paljon asioita heidän kanssaan ja saavuttaa tiettyjä tavotteita yhdessä läheisten kanssa.

Tietenkin myös unelmoin siitä, että voisin joskus saavuttaa ammattilaisuuden bikinissä. Se vaatii hemmetisti, mutta on tottakai mahdollista, jos vain terveys sen sallii.

Olen valmis tekemään paljon duunia unelmieni eteen, mutta en kuitenkaan onnellisuuteni tai terveyteni kustannuksella. Haluan löytää ne mun jutut elämässä ja työskennellä asioiden sekä ihmisten parissa, jotka tekevät mut onnelliseksi. Tiedän, että olen oikealla alalla ja polulla, sillä olen aina onnellisimmillani, kun saan toteuttaa itseäni liikunnan ja hyvinvoinnin kautta kunnolla ja keskittyä tavoitteisiini. Voisin hyvin kuvitella asuvani esimerkiksi talvet ulkomailla ja kesät Suomessa. Se voisi olla sellainen asia, jota lähteä tavoittelemaan tosissaan kisaamisen lisäksi.

Mitä tavotteita ja unelmia teillä on?

 

 


7 Comments
 • Kypsää ja syvällisen viisasta pohdintaa. Arvostan !
  Posted at 21:05h, 27 huhtikuun Vastaa

  martta

 • hanna
  Posted at 11:50h, 29 huhtikuun Vastaa

  Itelläni pitkän aikavälin tavoitteena on saada opiskelut loppuun ja päätyä työhön, josta tykkään (mieluiten brändi/markkinointihommia kauneusfirmalle/-brändille). Lyhyemmän aikavälin juttuja on mm. laihtuminen siihen missä olin joskus ja johon olin tyytyväinen sekä vaihtoon pääsy ja siitä nauttiminen. Myös onnellinen parisuhde ja naimisiinmeno on jossakin siellä välillä, kuten ulkomailla ainakin hetkellisesti asuminenkin.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • lindamanuella
   Posted at 14:47h, 04 toukokuun Vastaa

   Mä oon varma että sä saavutat kaikki unelmat! 🙂 Go for it !!

 • Maiju
  Posted at 13:22h, 30 huhtikuun Vastaa

  Siis en kestä mitä unta näin!! :DD Olin vissii voittanu jonku jutun sun blogista et pääsin sun kaa käymään kahvilla (hahahaah kiva kisa) ja sit oltiin siel ja sit se Ben mikä lie joka on nyt pyöriny sun snäpis ym tuli meidän kans myös siihe ja te olitte molemmat jotenki ihanan rauhallisia ja jalat maassa tyyppejä ja oli jotenki niin rentoo. No sit ku lähettiin sieltä kahvilasta niin sanottiin moikat ja lähettiin eri suuntiin, mut sit kohta aloinki kuulla iha hirveetä tappelun ääntä ja lähin sit juoksee takas kattoo mitä tapahtuu. No sielhän oli temppareitten Miikka riehumassa ja meinas hakata jonkun ja sit se Ben yritti mennä välii mut sit se Miikka löiki sitä jollai jättipenkillä ja kuulin vaan ku joku huus et Ben on halvaantunu! Ja muistan miten paha mieli tuli ku mietin vaa et ei hitto minkä työn se on tehny ja nyt se vaa halvaantu 😐

  Siis LOL, tää on varmaan merkki siitä et pitäs hankkia omaan elämään jotai jännitystä hahah 😀 Mut oli pakko tulla jakamaan tää ku koko päivän naurattanu et missähä maailmois sitä tuol unes oikei elää 😀 Mut anyways, kiitti kivasta blogia ja hyvää vappua! <3

  • lindamanuella
   Posted at 14:46h, 04 toukokuun Vastaa

   Hahahaha LOLL mikä uni 😀 !!! Ihanaa seikkailla sun unissa. Tuli mieleen tosta rauhallisuudesta, et ollaan kyllä semi rauhallisia ja zenejä ton Benin kanssa , toivottavasti ei ollut enne uni 😀

 • Nanni
  Posted at 13:21h, 02 toukokuun Vastaa

  Heippa Linda,

  Teetkö vielä henk.koht. saliohjelmia ja ruokavalioita? 🙂
  Olen tässä hankkimassa ohjelmia itselleni ja jäin miettimään, että kannattaisikohan minun ottaa suoraan henk.koht. rakennettu ohjelma. Tavoitteena olisi vielä ennen häitä tiivistyä, ja saada lihasta lisää (urheilijamainen, siro kroppa). Salitaustaa löytyy usemapi vuosi, mutta nyt tuntuu että tarvitsisin ulkopuolisen boostin omiin treneeihin ja ruokavalioon. Pudotettavaa rasvaa ei hirveästi ole, max. 1-2kg, ja en mitään superisoa muutosta ole tavoittelemassa, nykyisen kropan ”hienosäätöä” pikemminkin, kun tuntuu että nyt ei omat keinot enää riitä! 🙂 Nykyinen ruokavalioni on terveellisistä raaka-aineista koostuva, mutta koen ongelmaksi että saatanpa syödä hieman liian vähän.. Tutustuin myös Fitnetin Booty Bible-ohjelmaan, ja tämä kiinnostaisi kovasti. Etenkin kun ohjelmaa voisi jatkaa halutessaan 6vkon jälkeenkin. Luuletko että tämä toimisi minun tavoitteisiini, vai kannattaisiko minun harkita henk.koht. ohjelmaa? Vielä sellainen 4kk aikaa tässä jumppailla! 😉

  Kiitos vastauksesta!

  Terveisin: Nanni

  • lindamanuella
   Posted at 14:45h, 04 toukokuun Vastaa

   Moikka!
   Toki henkilökohtainen ohjelma on aina henkilökohtaisesti räätälöitynä asiakkaalle se paras vaihtoehto, mutta jos sulla ei ole niin hirveesti sitä pudotettavaa yms niin varmasti tällaiset valmiitkin ohjelmat toimivat sulle hyvin 🙂

Post A Comment