FITNESS CLASSIC JA RUOKAÖVERIT

[mittaustagi]

Viikonloppu oli aikamoinen härdelli; oli bloggaajien inspiration päivää, blogi awardsia, fitness classicia ja voiton juhlia. Tuli tavattua paljon tuttuja, tutustuttua uusiin ihmisiin ja vietettyä aikaa ystävien kanssa. Rankka, mutta aivan super ihana viikonloppu takana.

Palaan blog awardsin tunnelmiin vielä tällä viikolla, mutta tässä postauksessa kerron teille hieman tuosta fitness puolesta sekä tunnelmista kisa viikonlopusta!

Ensinnäkään en nukkunut lähes lainkaan koko vloppuna, sillä molempina aamuina herätys oli ennen 7 aamulla ja jännitin frendien puolesta niin paljon, etten pystynyt nukkumaan. Oon myötäelänyt koko kisakauden (tietenkin, koska munkin piti kisata ensin) ja jakanut tän kauden ihan huikeiden ihmisten kanssa. Muutamasta tyypistä on tällä kisakaudella tullut mulle ihan mielettömän tärkeitä ja läheisiä ihmisiä, joten sai kyllä henkeä pidättäen seurata tuloksia sekä jännittää.

Meidän tiimiläinen Axu on Suomen ainut IFBB PRO Mens Physiquessa. Hän on myös puoliksi Kreikkalainen.

Momsi, Beny ja Succre. Benystä & Succresta on tullut mulle super läheisiä tän kevään aikana.  

Mut napattiin yhtäkkiä huoltamaan jengiä takahuoneeseen, joten seurasin koko settiä sieltä puolelta, enkä päässyt koskaan yleisöön asti, mutta tunnelma oli kyllä huikea bäkkärilläkin. Meillä on sellainen oma TG:n crew, josta kaikki löytyivät bäkkäriltä joko kisaamasta tai huoltamasta. Sen lisäksi siellä oli mun tiimin mulle läheisimmiksi tulleet tyypit.

Meidän tiimillä meni koko viikonloppu ihan mielettömän hyvin, sekä kaikki frendit veti kisat aivan nappiin. Sai olla ylpeä kaikista ja oon niin onnellinen kaikkien puolesta. Meni just niinkuin pitikin!

 

Lupasin Benjaminille vetää dieetin loppuun saakka puhtaasti ja ”cheatata” vasta kisojen jälkeen sitten yhdessä. Lähdettiinkin kisojen ja messujen jälkeen suoraan sushi buffaan vetämään ihan jäätävät ruoka koomat, jonka jälkeen käytiin vielä kaupassa ostamassa kaikenlaista juomaa ja ruokaa illaksi.

Tässä on siis juhlittu syömällä ja juomalla ihan mitä mieli on vain tehnyt ja on kyllä olokin sen mukainen. Kaiken sen karkin, alkoholin, safkan ja jätskin jälkeen maistui kana ja salaatti aivan törkeän taivaalliselta. Taas huomaa sen, ettei ne ”mättö ruuat” ole edes mitenkään paremman makuisia kuin hyvin tehty, terveellinen ruoka, vaan suurinosa tarpeesta mätätä tulee jostain ihan muualta. Tottakai rasva ja sokeri koukuttaa ja ne saavat tietynlaisen reaktion aivoissa aikaiseksi, aiheuttavat himoja ja joissain tutkimuksissa on osoitettu, että aivot reagoivat sokeriin samalla tavoin kuin kokaiiniin, mutta myöskin pelkästään se, että karkkia ja mättö ruokaa pidetään kiellettyinä, tekee se niistä entistäkin enemmän himoamisen arvoisia. Sitten kun niitä syö, huomaa hyvin nopeasti ettei ne niin hyviä nyt olekaan. Itse ainakin olin jo muutaman palan sushia sekä parin karkin jälkeen saanut tarpeekseni, mutta oli vaan pakko syödä koska kerrankin sai ja kohta palataan taas ruotuun. Tai oikeestaan tänään palattiin, thank god. Kyllä tossa tuli varmaan kuukauden kalorit vedettyä kahdessa päivässä. 😀

Vedin tänään olkapäätreenin ja nopean HIIT:in aamupäivällä. Huonosti nukutusta ”lisojen yöstä” huolimatta mussa oli energiaa kuin pienessä kylässä ja pumppi sekä tuntuma lihaksiin ihan älytön. Kyllä se cheattaaminen ja nollaaminen kuitenkin tuli ihan hyvään saumaan ja nyt jaksaa taas fyysisesti sekä psyykkisesti vetää Syksyn SM kisat mielessä!

Jos muuten vetää hyvin tunnollisesti, ei muutaman päivän höllääminen tee muuta kuin hyvää päälle ja kropalle. Nyt on polttoainetta sekä motivaatiota mennä kaasu pohjassa, ei tee kyllä yhtään mieli laiskotella tai syödä mitään epäterveellistä.

 

 


6 Comments
 • Outi
  Posted at 21:25h, 25 huhtikuun Vastaa

  Moi! Mulla on ollut tässä reilun kuukauden ajan menossa kesäkunnon tavoitteluprojekti, joka omalla kohdallani on tarkoittanut aamuaerobisia, salitreeniä ja puhdasta ruokaa. Nyt olin viikonloppuna reissussa, jossa tuli juotua alkoholia ja paikallista ruokaa. Suurimman osan ajasta söin tosi siististi, mutta yhtenä päivänä homma karkasi käsistä mättöruuan kanssa. Ruuan jälkeen tuli tosi nopeesti hirvee morkkis, joka jatkuu edelleen. Oon päässyt palaamaan takaisin ruotuun, mutta jotenkin ajatus kontrollin pettämisestä masentaa. Olisko sulla antaa vinkkiä, miten ruokamorkkiksesta pääsee eroon, ja miten tällasen fiiliksen pystyis välttämään? Haluisin pystyy nauttimaan välillä herkuista ilman ahistusta ja pelkoa projektin epäonnistumisesta.

  • lindamanuella
   Posted at 21:52h, 25 huhtikuun Vastaa

   Tekee vain hyvää kropallekkin vähän shokeerata ja buustata sitä, liian pitkä dieettaaminen totuttaa kehon alentamaan energiankulutusta, eli älä suotta sure jos välillä vähän lipsuu. 🙂

   • Outi
    Posted at 10:44h, 26 huhtikuun Vastaa

    Tänään se totuus vasta paljastui, kun aamusalilla oli mielettömästi energiaa ja enkat paukku, eli taiskin pieni mässyttely tehä vaan hyvää 😀 Kiitos tsempistä 🙂

    • lindamanuella
     Posted at 11:35h, 26 huhtikuun Vastaa

     Noniin hyvä!!! Juuri näin, älä morkkistele , vaan käytä ”syöty energia” hyväksesi treeneissä 😉 nyt on tankattu ja ei tarvii taas hetkeen !

 • Sunshine
  Posted at 02:47h, 26 huhtikuun Vastaa

  Tota ei sit huonommannäkösiä oo noi jampat sun tiimissä!! Morjens!:D Tehän olisitte ihan mahtis pari ton toisen kreikkalais-suomalaisen kanssa eikö?! ;D
  Tai kenen tahansa noista kanssa hih 😉

  • lindamanuella
   Posted at 05:17h, 26 huhtikuun Vastaa

   Joo ihan silmää miellyttäviä tyyppejä 😀 Axulla on super ihana tyttöystävä , me ollaan vaan frendejä 🙂

Post A Comment