4 WEEKS OUT.

Moikka!

Mulla oli todella rentouttava viikonloppu. Lauantaina tosin piti pitää poikkeuksellinen lepopäivä pienen sairailun vuoksi, mutta se meni onneksi levolla ohi. Vietin illan yhden frendin kanssa joka on myös dieettiläisenä ja meillä oli hemmetin hauskaa. Saatiin naurukohtauksia kun vain mietittiin että miltä meidän touhut ja puheet kuulostaisi ulkopuolisen mielestä. Toinen rikkoo valkuaisia puuroon ja toinen fiilistelee vieressä kanelin mahtavuutta.

Nukuin myös aivan super hyvin lauantai – sunnuntai välisen yön ja uskokaa tai älkää, mutta heräsin vasta about kello 13, kävin syömässä, palasin sänkyyn ja lopullisesti sain itseni liikkeelle vasta 17 jälkeen.  Teki aivan mielettömän hyvää vain olla ja lojua. Mulla oli heti maanantai aamulle todella ärsyttävä ja ahdistava työjuttu hoidettavana, joten tuollainen lojuminen vailla vastuita tuli todella hyvään saumaan.

Mun äiti oli mun luona kylässä 3 yötä viimeviikolla, joten olin myös ehkä vähän sellaisen extra hössötyksen vuoksi väsyneempi kuin normaalisti. Nyt kuitenkin tuntuu että akut on ladattu, vaikka tässä vaiheessa onkin jonkinlainen krooninen väsymys jo päällä.

Takki: Na-kd.com (koodilla lindamanuella -20% ostoksista)

Kävin eilen jalkatreenin jälkeen mun valmentajan luona moikkaamassa Saraa ja Timoa sekä juttelemassa jatkosta. Nyt kävi niin, että mä sain sanoa hyvästit mun iltapuuroille ja tänään olikin hieman katkera tunnelma, kun hyvästelin hiutaleet ja piilotin ne kaapin perälle muiden ”ei sallittujen” ruoka-aineiden joukkoon. Mielettömän pitkään mä sain ne hiutaleet siellä pitää, sillä ensimmäisellä dieetillä puuro oli ekoja juttuja mikä multa taidettiin viedä.

Olen myös nukkunut nyt sen verran hyvin, että turvallisin mielin luovun iltapuurostani, jota olen lähinnä toivonut ruokavaliooni yöunien parantumiseksi. Hiilari illalla auttaa mua nukahtamaan helpommin, joten saa nyt nähdä miten tänään nukutaan munakkaan jälkeen.

CK setti House of Brandon

Tässä on vielä paljon tekemistä, seuraavat 4 vk pitää vetää kyllä edelleen ihan täysillä. Mulla on ollut pientä kriisiä, sillä näen netissä jonkin verran todella laihojen tyttöjen kuvia, enkä pysty samaistumaan meininkiin lainkaan. Myöskään meidän tiimissä ei taida olla yhtään sellaista anorektikkomaista tyyppiä, vaan kaikki näyttävät terveiltä ja hyvinvoivilta. Ei koskaan saisi verrata itseään muihin, mutta välillä sitä miettii onko itse 15 kiloa liian lihava vai jotkut tytöt todella alipainoisia. Toki sillon kun olin itse ekaa kertaa menossa kisoihin, oli kunto pakko vetää todella kireäksi, jotta se pieni lihasmassa näkyi ja erottui edes jonkin verran.

Myöskään ulkomailla kisaavien tyttöjen kuvia tsekkaillessa ei lähes ikinä törmää näihin ”en voi hyvin” kuviin, vaan jengi on hyvillä paineilla ja pyöreällä lihalla liikenteessä loppuun saakka. Toivon ihan lajinkin puolesta, että Suomessakin alettaisiin mennä enemmän siihen lihaksikkaaseen ja täyteläiseen suuntaan sen sijaan, että kisapainot ovat mun pitusilla alle 50 kiloa ja kehossa jäljellä vain jänteet ja suonet.

Mä toivon että Suomessakin mentäisiin kohti tätä suuntaa:

Yana Smith, Bikini Pro, 3 x PRO Champion, Overall Russian Champ

Legoshina Angelika, Champion of Russia and Moscow

 

Mitä mieltä te ootte? Mulla on toki itsellä matkaa tuollaiseen kuntoon paljon, mutta mä henkilökohtaisesti pidän näistä lihaisista ja vähän pyöreemmästä ja pehmeämmästä lookista enemmän kuin sellaisesta todella kuivasta, laihasta ja revitystä kunnosta. Näiden tyttöjen kuvia ei tee pahaa katsella edes vikoina viikkoina.

 

 

 

 


17 Comments
 • Hanna Saldana
  Posted at 16:31h, 28 maaliskuun Vastaa

  Todellakin on nuo laittamasi kuvien kisaajat paremman nakoisia kuin liian revityt, kuivat tytot! Tuo on lookki taalla rapakon takana ja soisin etta Suomessakin arvostettaisiin tallaista lookkia. Bikinikisaajan ei tartte olla bodyfitnesskisaajan rasvoissa! Tsemppia viimesille viikoille! 😊👌🏼

  • lindamanuella
   Posted at 16:39h, 28 maaliskuun Vastaa

   Joo niinpä ja lisää pihviä lavalle ! 🙂 Kiitos paljon!!

 • K
  Posted at 16:43h, 28 maaliskuun Vastaa

  Munkin silmään iskee paljon parempi tommonen lihaisa kunto! Piti muuten kysyä että ootko ottanut ripsen pidennykset pois? Oot jotenkin näyttäny ”luonnollisemman” näköiseltä snäpissä niin tuli vaan mieleen! 🙂

  • lindamanuella
   Posted at 17:00h, 28 maaliskuun Vastaa

   Kiva kuulla että muidenkin silmää miellyttää !
   Joo aikoja sitten ja muutenkin lopettanut arkisin myös eyelinerin käytön niin sekin voi vaikuttaa 🙂

   • K
    Posted at 20:37h, 28 maaliskuun Vastaa

    Okei 🙂 täytyy kyllä sanoo et toi luonnollisempi look näyttää kyl tosi hyvältä! Ite oon pitänyt ripsistä taukoa ja kesällä ois tarkoitus ottaa ne takas, mutta oon alkanu empiin tahdonko niitä enää sittenkään kun tottunu omassa naamassa myös siihen luonnollisempaa luukkiin 🙂

    • lindamanuella
     Posted at 21:16h, 28 maaliskuun Vastaa

     Joo mä oon tykännyt ihan hirveesti jotenkin olla luonnollisemmalla lookilla 🙂 suosittelen !!

 • S
  Posted at 18:08h, 28 maaliskuun Vastaa

  😍 Tollaista kuntoa (mitä noissa kuvissa on) ei tee kyllä pahaa katsoa! Niin hyvältä näyttää vaikka ovatkin ”pienimmissä rasvoissaan”. Itsekin tykkään ylipäätään ennemmin pehmeämmästä kunnosta kuin lihaksettomasta ja anorektisesta mitä monen kisakuntokin on. Haluan itse ajatella että tuommoinen kuvien kunto ja kroppa ois mahdollista joskus saavuttaa, puhtain keinoin.

  • lindamanuella
   Posted at 18:44h, 28 maaliskuun Vastaa

   Vaatii kovaa duunia ja pitkäjänteisyyttä , harva bikinityttö vie treenien tehoa sinne millä tuo saavutetaan , minä mukaan lukien. Tehojen nostaminen onkin mulle seuraava prioriteetti 🙂

 • SariH
  Posted at 19:55h, 28 maaliskuun Vastaa

  Samaa mieltä. Kaikilla tuntuu olevan liian kiire kisalavalle ja tuntuu että halutaan se ”päivä prinsessana”. Tämä ilmiö näkyy myös bodyfitnesisssä, onhan fitnesistä tullut uusi trendi, jopa niin että tuntuu onko sillä mitään tekemistä todellisen urheilun kanssa? Mulla ensimmäinen body kisa näillä näkymin keväällä 2018. 4 vuotta tahkottu lihasta ja tuntuu ettei sitä vieläkään ole riittävästi.

  • lindamanuella
   Posted at 21:15h, 28 maaliskuun Vastaa

   Mäkin odotan jo nyt että
   Kisat on ohi ja pääsee rakentamaan lisää lihaa , sillä vasta nyt alan fiilaamaan tätä vähän uudempaa linjausta bikinissä; uuden malliset biksut ja poset ja lookit 👌🏼

 • Anna
  Posted at 09:56h, 29 maaliskuun Vastaa

  Ehkä tyhmä kysymys, mut miks puuro on sellanen mikä on karsittu jo dietin alussa pois? Ymmärrän kyllä tän et kuukaus ennen kisoja :))

  • lindamanuella
   Posted at 10:37h, 29 maaliskuun Vastaa

   Puuro on ekoja hh usein mitä leikataan 🙂 en osaa sanoa miksi , varmaan sen ”ateria sijainnin ” vuoksi, jotta pystytään pitää pitkään hyvät hh salitreenien ympärillä

 • Nesu
  Posted at 10:52h, 29 maaliskuun Vastaa

  Pakko sanoa että ihailen sua kovasti! Olet niin aidon ja rohkean oloinen nainen. Myös blogisi on todella aito ja mielenkiintoinen, en nimittäin jaksa yhtään lukea noita ”täydellisiä” blogeja, niistä puuttuu ikäänkuin sielu:D
  Instagramia kun selaa olen huomannut että kaikilla on samantyyppisiä kuvia- samalaiset meikit, samat vaatteet, samat poset jne, joten ihailen todella sun tyyliä ja persoonallisuutta joka erottuu joukosta positiivisesti:)

  • lindamanuella
   Posted at 11:19h, 29 maaliskuun Vastaa

   Moikka,
   voi että miten IHANA KOMMENTTI KIITOS, juuri niitä sanoja joita on ihana kuulla, sillä tämä blogimaailmakin painostaa aina omalla tavallaan ”seuraamaan muita” ja olemaan vähän saman tyyppinen ja yritän kovasti pitää pääni ja mennä omia polkuja 😀 Kiitos kiitos kiitos <3

 • nainenvainen
  Posted at 00:05h, 30 maaliskuun Vastaa

  Minua oikein nolottaa tuo peppukuva..ei voi mitään.

  • lindamanuella
   Posted at 00:36h, 30 maaliskuun Vastaa

   Ymmärrän kyllä lajin ulkopuolisten silmin voi olla häiritsevää ja kiusallista katseltavaa

 • ilari
  Posted at 00:24h, 02 huhtikuun Vastaa

  But did you die?
  yes and its niinkuin ristiriita if my heart dies i die and not live. Mut sitkun mulla on sydän ni sit elän ja ymmärrän et jos joku rikkoo sen tahtomattaan ja ees ssllain tuntematta ku mu sekpää sydän lähtee seikkaillee et missä ni ja ku jonkun naise nuoli oikeesti osuu sillain et turkii et häh 🙂 mut sit on niin ujo ja se on sit see ristiriita elämäs ja sekosin et eii vittu. mut niinkuin tuealla toinn saa sydämmen takas ku se jotenkin kiinnittyy ja sit poksahtaa jos niin ei olekkaan ja then u die mutta on anettava vapaus rise up aina toisllee ei jää paha mieli ja jos menettää rehellisyyden tunteelleen ni then u die i died many times its horible and phukin nightmare but i blow it up and someday i might get pleasd whit that. ever my heart say u and ohuk i blow it up. mut huluuden on loputtava. ja juu ja tiiän mut sydämmen asiat nyt vaan on sekavempii eikä aina niin loogisia jokuhan keksi senkin sanan vain . mut pakko oli kirjoittaa koko viesti vaik meinasi kumittaa. saa sydän rauhan ja uuden elämän ehkä?

Post A Comment