SEMI HIKINEN MEININKI

Heippa!

Tänään illalla julkaisen kysymysosion videosta, jonka tein valmentajani kanssa. Seuraavassa osiossa vastaamme snapchatissa tulleisiin kysymyksiin.

Sitä ennen voisin tehdä pienen päivityksen viikonlopustani, mikä on taas ollut hyvin hikinen. Viikonlopun voisi oikeastaan tiivistää palloiluun treenien ja kuvaamisen välillä.

Perjantaina mulla oli jalkatreeni valmentajan kanssa ja ne nyt ovat aina yhtä ihania. Varsinkin nyt, kun olo alkaa olemaan hieman tyhjä, niin saa ihan tosissaan kaivaa niitä viimisiä toistoja jostain sielun syvimmistä nurkista. 😀 Onneksi luotto on valmentajaan 100% ja koskaan ei tarvitse miettiä, etteikö tultaisi sitten yhdessä ylös jos ei enää itse noustakkaan.

Se on erittäin tärkeää, että pystyt luottamaan itsesi jonkun vastuulle, kun tehdään jalkatreeniä. Jos ne jalat ei enää kannakkaan, niin siellä on oltava osaava ihminen takana auttamassa ja reagoimassa asiaan jo ennen kuin itse tajuat koko asiaa. Muuten voi helposti käydä huonosti treeneissä, joissa mennään ihan sinne tappiin asti. Varsinkin nyt dieetillä kroppa tekee tietynlaisia täys stoppeja. Se on kai jokin merkki siitä, että ollaan aika tyhjiä 😀

Eilen treenailtiin Töölö Gymillä meidän mielettömällä ”gym squadilla” , johon kuuluu vaikka ja minkälaista hahmoa. Meitä on hyvin värikäs jengi ja sovitaan aina usein viikonlopuksi yhteistreenejä. Vaikka treenattaisiinkin eri lihasryhmiä, niin on silti kivaa kun on hyvällä ja positiivisella energialla varustettua jengiä ympärillä, jotka kaikki tekee tätä rakkaudesta lajiin. Meidän perus gym squadista löytyy dominikaania, kreikkalaista ja suomenruotsalaista verta, mutta lähes joka kerta messiin liittyy muitakin tyyppejä. Uskon että meidän meininkiin on helppo tulla mukaan ja itse ainakin tykkään tutustua uusiin, positiivisiin ihmisiin. Good vibes only.

Nyt mä alan valmistautumaan päivän tokaan treeniin, joten palataan vielä illalla videopostauksen toisen osion merkeissä! <3 Ihanaa sunnuntaita tyypit!

Molemmat bodyt : Chiquelle.fi (saat koodilla AWESOME15 -15% alennusta kaikista Chiquellen tuotteista 31.3 asti!)


No Comments

Post A Comment