BYE 2016

Oon miettinyt koko päivän, että miten mä purkaisin ajatuksia tästä vuodesta ja mistä mä edes alottaisin. Tää vuosi on ollut varmasti yks sekavimmista vuosista ikinä. On tehty paljon isoja päätöksiä, on ollut paljon luopumista ja jos jonkinlaista hakuammuntaa. Musta tuntuu että oon rakentanut mun elämän palasia uuteen järjestykseen koko vuoden ja parannellut mun haavoja.

Samaan aikaan tää on ollut ihan mielettömän upee vuosi. Oon matkustellut paljon, tavannut paljon uusia ihmisiä, rakentanut uusia juttuja ja kasvanut ihmisenä ihan mielettömästi.

Haastava vuosi kaikin puolin, mut eihän mikään hyvä tuu ikinä helpolla. Tällä hetkellä oon kuitenkin pitkästä aikaa todella onnellinen ja innoissaan tulevaisuudesta; mulla on elämässä paljon uusia, jännittäviä juttuja niin töiden kuin ykistyiselämänkin suhteen. Aivan hemmetin happy ending tälle vuodelle. <3

Parasta tässäkin vuodessa on ollut kuitenkin perhe ja ystävät. Mulla on ihan mieletön jengi mun ympärillä ja vaikka tää elämä olis kuinka laiffii, niin millään ei olis mitään merkitystä jos en sais jakaa sitä mun perheen ja ystävien kanssa. Kun mietin tätä vuotta niin mun kasvoille tulee niin leveä hymy siks, että on maailman siisteintä, kun mun ympärillä on pelkkää hyvää.

Kiitos myös teille lukijat tästäkin vuodesta, olette mielettömiä <3 Niin ja hyvää uutta vuotta !

Muistakaa, että mun blogi siirtyy kohta osoitteeseen https://lindamanuella.indiedays.com 🙂

Letssssss go

Letssssss go

 

Follow my blog with Bloglovin


5 Comments
 • gggws
  Posted at 20:57h, 31 joulukuun Vastaa

  sä oot timangi jja vitun bueno kuva susta eihän tost sua tunnistaiskaan 🙂

  itte menetti kaiken ihmiselossa pitää olla aina niist hyvää huolta niist ketä ympärillää on hyvää uuutta vuotta näytät hyvölle piä itestäs aina huoli

 • gggws
  Posted at 20:58h, 31 joulukuun Vastaa

  viddu vaik toi sininen asu ei täysin soviklkaan näytät tosi hyvälle

 • A
  Posted at 17:18h, 01 tammikuun Vastaa

  Moi! Voitko lisätä blogisi Blogloviniin, että olisi siirron jälkeen helppo seurata?

  • linda
   Posted at 21:22h, 01 tammikuun Vastaa

   Joo voin, kiitos ideasta 🙂

 • mari
  Posted at 18:13h, 03 tammikuun Vastaa

  Onnea paljon uudesta blogista <3 <3 <3

Post A Comment