10 X BOOTY CHALLENGE

*Yhteistyössä fitnet.fi

….IS FINALLY HERE!

Muistatteko kun kerroin teille, että aijon suunnitella teille ohjelman, joka sisältää KYMMENEN toisistaan erilaista, pakaroille suunnattua treeniä!

Ohjelma on nyt täällä, sillä se on lanseerattu kaksi päivää sitten. Ohjelma on täydellinen jokaiselle naiselle, joka kaipaa haastavaa treeniä sekä monipuolista ärsykettä pakaroilleen, uudenlaista hermotusta, monipuolisia ideoita ja uusia haasteita!

Aivan liian usein jämähdämme treenissämme vain niihin samoihin, ”aina toimiviin” ja itselleen mukavimpiin treeneihin sekä liikkeisiin ja sarjoihin, joka taas puolestaan hidastaa ja jumittaa potentiaalista kehittymistämme. Lihakset vaativat monipuolisia treenejä sekä jatkuvasti uudenlaista hermotusta ja siksi treeniohjelma olisikin hyvä päivittää 6-8 viikon välein.

15725787_10154790375469356_594468722_o

Ohjelma sisältää kymmenen erilaista treeniä ja sieltä löytyy niin kotona, -kuin salillakin treenaavalle monipuolisia ja haastavia treenejä, joista löydät niin perinteisiä, kuin hieman erikoisempiakin treenimuotoja. Ohjelmasta löytyy mm. todella hermottavaa kumpparitreeniä, kahvakuulatreeniä, circuit treeniä, voimatreeniä, plyotreeniä ja vaikka mitä. Ohjelma sopii niin aloittelijalle kuin konkarillekkin, koska voit itse valita painosi sekä lähtötasosi mukaan, mistä ohjelmasta aloitat.

Olen itse vetänyt pakarat tulessa jokaisen treenin läpi ja lupaan, että jokainen treeni tulee olemaan uudenlainen haasteensa!

Ostaessasi ohjelman pääset myös tutustumaan oman käyttäjätilisi kautta niin kanssatreenaajiin, valmentajiin kuin myös yli satojen liikkeiden liikepankkiin!

Ohjelman löydät fitnet.fi nettisivuilta tai suoraan TÄÄLTÄ.


6 Comments
 • asdfd
  Posted at 10:42h, 29 joulukuun Vastaa

  Tää oli tärkee postaus! 🙂 Eihän naiset muuta treenaakkaan kuin persettä, niin kiva saada siihen jotain vaihtelua välillä

  • linda
   Posted at 10:59h, 29 joulukuun Vastaa

   Heh, kyllähän me joskus jotain muutakin vahingossa saatetaan treenata. 😉

 • MarjaanaS
  Posted at 13:59h, 29 joulukuun Vastaa

  Hmm.. Pitäisikö sitä testata kerrankin– Jos tässä on vielä jotain treenejä mitä voi tehdä ulkona/kotonakin niin sitten varsinkin!?

  • linda
   Posted at 16:42h, 29 joulukuun Vastaa

   Joo löytyy :)!

 • Henriikka
  Posted at 19:08h, 29 joulukuun Vastaa

  Voi vitsit tykkään sun blogista!:) Nyt voisin ekaa kertaa jopa myös kommentoida:D Houkuttelis tämä paketti nii ostaa kun perse on mun todellinen ongelmapaikka.. Mutta, jos itse on salilla treenaaja pikemminki ku kotona tai ulkona, niin onko hyödyllistä silti ostaa tätä pakettia?

  • linda
   Posted at 19:24h, 29 joulukuun Vastaa

   Voi kiitos ihana!
   Kyllä löytyy about 6-7 treeniä salille ja toki jokaisen niistä voi salilla tehdä 🙂

Post A Comment