VIIKKO, SIT MENNÄÄN!

Hellurei !

Tänään tuli aamulla viestiä koutsilta että hei, viikko ja sit mennään. Huh, VIIKKO! Ja sit kisakaudelle. Mua jännittää ihan hirveesti, en edes tiedä mikä, mutta sellainen innostuksen ja kauhistuksen sekoitus velloaa mun kropassa. Haluaisin vaan jo päästä aloittamaan.

Housut: Bombshellsportswear

Housut: Bombshellsportswear

Mä en oo ikinä ennen ollut talvella kisadieetillä ja se onkin ehkä suurin ”pelko”, että miten energiat riittävät, kun pimeä talvi ja synkkyys vie mieltä maahan muutenkin, mutta onneksi nyt alkavat taas päivät pitenemään. Sen lisäksi oon aivan mielettömän onnekas, että mun kodin taloyhtiössä on oma pieni kuntosali, jonne oltiin tuotu juuri sopivasti uusi crosstrainer, jota voin yhdistellä aamutreeneihini! Ei tarvitse mennä ulos vetämään ripset jäässä portaita tai lenkkiä, tai muutenkaan lähteä yhtään mihinkään. Kunhan köpöttelee tukka pystyssä kellariin ja laittaa rokin soimaan.

Paita: Ivyrevel (koodilla lindamanuella10 saat extra-10% tilauksista)

Paita: Ivyrevel (koodilla lindamanuella10 saat extra-10% tilauksista)

Miten teidän Joulu meni? Itsellä se meni lähinnä nukkuen, leffoja katsellen ja syöden. Oon oikeesti nukkunut koko joulun ja kerännyt varastoon energiaa. Mulla on ollut viimiset 2 viikkoa jotenkin todella hektisiä ja kiireellisiä, joten lepo tuli todellakin tarpeeseen.

15726966_10154188231100794_1363422722087361033_n

Tänään heräsin jo 6:30 syömään aamupalaa ja siivoamaan… Kyllä, siivoamaan. Kävin suihkussa, tein aamupalaa ja hörpin kahvia ja odottelin että koska on turvallista laittaa imuri päälle. Ymmärsin myös tänään, ettei mun imuri ole rikki tai siinä ole mitään vikaa, eikä imuroiminenkaan ole niin peestä, kun muistaa aina välillä vaihtaa sen imurin pussin. Joka päivä oppii jotain uutta ;)

Nyt mä laitan hieman itseäni ihmisen näköiseksi ja lähden Stockalle metsästämään jotain söpöä karvatupsu pipoa!

15698253_1227849667303275_6908858020380455841_n

Älkää skipatko mun tarjousta!  Pikku hiljaa on taas aika aloittaa seuraavan vuoden tavoitteiden suunnittelu & sen kunniaksi mulla on 31.12 asti tarjolla nopeimmille super edullisesti treeni-ja ruokavalio ohjelmat henkilökohtaisten tavoitteiden mukaan räätälöityinä👊🏽💪🏽 oli lähtökohta tai tavoite mikä tahansa lihaksen rakentamisesta elämäntapamuutokseen, niin mä jeesaan! Ohjelmakyselyt ja lisätietoja fit4ever@hotmail.fi

 


2 Comments
 • ilari
  Posted at 13:42h, 26 joulukuun Vastaa

  no sukulaisilla käyden sisko luona muuten just nukuin kanssa ollu paljo asioita päällä ja niitä hoidellen tuntuu omituislle kun ennen ei juuri stressanut mistään niin nyt sitten kun oli iso kuorma niin siitä toipuessa menee aika tuntui eilen et sydäriä pukkaa mut nyt tulin tähän mun suosikki kahvilaan ja myyjän hymy taas tarkoitti et ehkä mä taas hyppään hyvyyden sekopäiseen kelkkaan ja annan taas mennä kun märehtiesä sydänkin sairastuu ei viellä ukko tyädessä sydämme ntikissä oo mut lämmin tuli pienet asiat.

  ainiin isäukko se lähti laivalle ja skidin istuin jäi sen autoon per joutu himosti säätämään et päästiin kotiin skidi äitille ja se sai paljon lahjoi mäkin olin olu kiltti ja ssain niitä pehmeitä pakettei skidinä inhos pehmeitä nyt ne on käytännölisii niin se aika muuttuu :D

 • ilari
  Posted at 16:42h, 26 joulukuun Vastaa

  kävin tsiigaas sun instas ja sit toi vika kuva niin millä sä saat noi sun valkuiaset noin isoks siis se mustuisen vieressä oelva valkuainen? ne näyttää noille sun laittamille tikkareille tai menee samanlailla?.

  siis kun eka on se pää valkuianen sit ruskea ja sit siinä keskellä on tollanen valkuianen piilaritko?

Post A Comment