KUN HOUSUTKIN HAJOAA

Eilen perse repesi kirjaimellisesti, kun mun kohta 8 vuotisen salipirkko historian aikana onnistuin reväyttämään mun salihousut kesken treenin!

Saatiin aivan hullut naurukohtaukset, kun tulin vessasta aivan järkyttyneenä ja totesin että; ”ette muuten ikinä arvaa, mutta mulla on perseessä reikä!”

15401080_1213426792078896_7615029624795054399_n

Kuvattiin ennen mun omaa treeniä viimeisetkin 10 x pakaratreeni ohjelman liikkeet liikepankkiin fitnet.fi sivustolle, joten saadaan ohjelma ulos varmaan jo ens viikolla!

Vedin eilen ohjelman kumpparitreenin liikkeet noin kerran läpi ja mulla oli herätessä enemmän pakarat kipeenä, kuin olkapäät, jotka treenasin eilen kuitenkin kunnolla! Kertoo siitä, että hemmetin hyvää hermotustreeniä tulossa sekä uudenlaisia tekniikoita ja variaatioita. En itse malta odottaa ohjelman lanseerausta, sen jälkeen ei kenelläkään lopu ideat aivan heti pakaratreenien osalta.

Meillä on nyt myynnissä myös aivan super mahtava lahjaidea joko itselle tai läheiselle, jolla pystyy lunastamaan minkä ohjelman tahansa. Lahjakorttiin pääset TÄÄLTÄ.

Meistä moni aloittaa taas tammikuussa treenit täysillä ja mullakin alkaa silloin 2.1 kisadieetti, joten lahjakortti valmennuksiin on mitä parhain lahjaidea kelle tahansa! Meiltä löytyy valmentajat, jotka auttavat ja tukevat sua koko valmennusjakson ajan, vinkkejä miten saat muutettua ohjelmista 6 viikon sijaan jopa 3kk mittaisen jakson, ohjeita dieetiltä ulos tulemiseen, forumit joissa voi jakaa reseptejä, keskustella muiden kanssa ja jakaa kuulumisia, ideoita ja tsempata toisia. Lisäksi löytyy satojen liikkeiden liikepankki, jossa liikkeet on videoitu sekä selostettu asiakkaalle tarkasti sekä turvalliset, laadukkaat ja monipuoliset ohjelmat jokaisen tarpeisiin. Ohjelmien avulla opit treenaamaan ja syömään oikein jatkossakin, sillä mm. ruokaohjelmat sisältävät paljon perusteltua tietoa raaka-aineiden valinnoista ja hyödyistä, jotka auttavat asiakasta ymmärtämään miksi ja mitä on hyvä syödä.

Kuka on messissä? 😉

 


4 Comments
 • Miia
  Posted at 16:50h, 10 joulukuun Vastaa

  Oli niin ykstoikkoinen ruokavalio Bikini Biblessä että jää kyllä väliin.

  • linda
   Posted at 17:11h, 10 joulukuun Vastaa

   Moikka ! Ikävä kuulla, tsekkasin juuri että pääaterioilla on pelkästään 9-10 eri kokonaisuus mahdollisuutta pelkkien pääraaka-aineiden suhteen, josta saa itse mieluisimman rakentaa, joten valitettavasti jos haluaa päästä toivottuun päämäärään, on raaka-aineita rajoitetusti ja ruokavalio mahdollisimman puhdas. Mielikuvitusta, mausteita ja reseptejä saa kokeilla, meidän forumilta löytyy paljon resepti-ideoita, sekä valmentajilta saa aina kysyä jos haluaa kokeilla korvata jonkun raaka-aineen vastaavalla, jota me emme ole huomanneet!

  • Tyytyväinen asiakas
   Posted at 18:01h, 10 joulukuun Vastaa

   Höpöhöpö! Ei todellakaan oo mikään yksitoikkoinen ruokavalio 😀 oon saman ohjelman vetänyt läpi ja oli kyllä valinnanvaraa ihan riittävästi.. varsinkin kun vertaa moneen muuhun valmennukseen, joissa harvoinkaan on edes muuta kuin yksi vaihtoehto. Jos kroppaa haluaa kiristellä niin ei siinä mitään juustokuorutteisia lasagne annoksia voikkaan olla tarjolla😂 ite en ainakaan keksi mitä muuta terveellinen ruokavalio voisi kauheesti sisältää kun juuri noita ruokia mitä tossa ohjelmassa on🖒

   • linda
    Posted at 18:08h, 10 joulukuun Vastaa

    Moikka, kiitos kivasta palautteesta! <3
    Tosiaan, onhan se vähän itsestäkin kiinni, jaksaako panostaa, mutta valinnanvaraa pitäisi kyllä ohjelmissa olla 🙂

Post A Comment