AND HERE WE GO

Ihanaa maanantaita jengi!

Eilinen meni tosiaan äidin kanssa touhuten. Oli aivan järkyttävän kylmä ilma kaupungilla, mutta koska äitini tykkää kuvailla ja halusi ehdottomasti mennä kuvaamaan espan jouluvaloja, niin se oli sitten mentävä. Mitä vaan äitien takia eiks niin <3

15219603_10154098929300794_2485230384988715697_n

No, koska kisat? 

Kävin viimeviikolla tapaamassa Badass Athletes tiimin valmentajaa Timoa, joka on mun hyvän ystävän Saran mies. Saran kanssa vedettiin yhdessä meidän ekat kisadieetit 2014 syksyyn ja oltiin samalla valmentajalla. Oltiin isossa roolissa toistemme matkalla ja ollaan oltu tähän päivään asti tekemisissä.

Timoa en kuitenkaan ihan vain siitä syystä valinnut, vaikka hän myös tietää hyvin Saran kautta mun aijemmat ”kisavalmistautumis keinot”, tietää mihin oon tottunut ja suurinpiirtein tyylin miten kisakausi on tehty. Olen hieman itse vääristänyt tekemistäni periaatteella ”enemmän on enemmän”, vaikkei asiat aina niin ole. Varsinkaan kun tällaisessakin lopputulos riippuu hyvin pitkälle fyysisen ja psyykkisen kunnon kokonaisuudesta. Lepo on yhtä tärkeässä roolissa, kuin laadukas tekeminenkin. Se on opittu kantapään kautta.

Timon kanssa meillä klikkaa kemiat mun mielestä todella hyvin. Mä olen tavannut lukuisia valmentajia, eikä kenenkään kanssa ole koskaan ollut mitään ongelmaa, mutta Timon kanssa on todella helppo olla, puhua oikeilla sanoilla asioista ja kertoa avoimesti miltä itsestä tuntuu. On todella hyvä ja turvallinen fiilis lähteä toteuttamaan uutta kisakautta hänen kanssaan.

15230696_10154098929295794_2043015436645915684_n

Timo myös ymmärtää mun työtä ja on mm. hyväksynyt sen, että dokumentoidaan tätä kisakautta myös hänenkin näkökulmastaan, mikä on mun mielestä ihan mahtavaa! Saadaan sitä rehellistä sisältöä niin kisaajan, kuin valmentajankin näkökulmasta, joka on varsinkin lopussa meistä se järjen ääni.

Lyötiin kisat lukkoon ja tähdätään kevään Classiciin. Sain eilen ruokavalioni, jota alan soveltamaan tänään. Itse dieetti alkaa 2.1 ja olen aivan super innoissani tulevasta 🙂 Jännittää ihan perrrrrkeleesti, mutta silti aivan todella odottava olo!

Onko teillä jotain erityisiä toiveita, mitä toivoisitte, että blogissani erityisesti käsitellään kisakauden aikana?


12 Comments
 • mam
  Posted at 23:17h, 28 marraskuun Vastaa

  Kiitos kulta <3 kun sain kuvailla ja muutenkin kaikesta; olet ihaninta <3

  • linda
   Posted at 23:19h, 28 marraskuun Vastaa

   <3 <3

 • Henni
  Posted at 00:04h, 29 marraskuun Vastaa

  Ois mielenkiintosta kuulla ruokavaliosta tarkemmin! Tietenkin myös treenit ja fiilikset kiinnostaa. 🙂 Tsemppiä kisoihin!

  • linda
   Posted at 16:57h, 29 marraskuun Vastaa

   Tulossa!!:)

 • N
  Posted at 09:34h, 29 marraskuun Vastaa

  eniten kiinnostaisi kuulla sun treeneistä ja syömisistä ja etenkin dieetin etenemisestä! mielenkiinnolla jään seuraamaan sun kisamatkaa 🙂

  • linda
   Posted at 16:57h, 29 marraskuun Vastaa

   Näistä kaikista tulossa tietoa! 😉

 • Saara
  Posted at 12:50h, 29 marraskuun Vastaa

  Mitä tarkoittaa toi ”Classic” sun tuleviin kisoihin liittyen? 🙂 ja musta ois kiva kuulla sitten kevään aikana, että miten sä palaudut treeneistä ja miten sovitat levon sinne treenien lomaan. Onnea ja tsemppiä sulle jo nyt!!

  • linda
   Posted at 16:56h, 29 marraskuun Vastaa

   Joo ehdottomasti, tuo lepo yms tulee olemaan täysin uudenlaisessa merkityksessä tässä prokkiksessa 🙂
   Classic on vain tapahtuman nimen yhteydessä. 🙂

 • Emmi
  Posted at 11:49h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanaa! Onnea matkaan Linda!

  • linda
   Posted at 12:47h, 30 marraskuun Vastaa

   KIITOS <3

 • mt
  Posted at 17:33h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanat kengät – mistä ne on? 🙂

  • linda
   Posted at 23:29h, 05 joulukuun Vastaa

   Moikka, kiitos! hitto sitä nettikauppaa ei varmaan edes ole enää… en muista yhtään, niin monen vuoden vanhat kengät!

Post A Comment