NEXT CHAPTER

Heippa!

Täällä lojutaan rehellisesti vieläkin sängyssä. Äiti on mun luona kylässä, joten meillä on vähän tällainen lazyass sunday with mama. Kohta tosin lähdetään vähän käppäilemään ja haukkaamaan raitista ilmaa.

Perjantaina meillä oli Fitnet.fi:n bloggareiden sekä työntekijöiden pikkujoulut. Oli super hauskaa nähdä jengiä ja kiitos kaikille osallistujille!

15267562_10154096767240794_8233410167026419177_n

Meidän tyttöjä <3

Mä kirjoittelin viime viikolla siitä, että nyt olisi mulle oikea aika kisata. Mulla on todella hyvä tilanne kisojen kannalta tällä hetkellä elämässä, sillä viime viikolla varmistui sellainen homma, joka tulee olemaan merkittävä muutos mun arkeen ja vapauttaa multa paljon aikaa ja energiaa, sillä tulen delekoimaan omia työjuttujani enemmän ja jakamaan töitä sekä vastuuta tiimin kanssa. Se helpottaa mun aikatauluja, stressiä ja antaa mahdollisuuden keskittyä kisoihin. Olen super innoissani ja ihan sellainen olo, kun elämässä alkaisi taas täysin uudenlainen sivu.

Mun kisakalenteri täytettiin viime viikolla ja tulen huomenna kertomaan teille, mitä tapahtuu ja milloin tapahtuu, kuka mua valmentaa ja miksi. 🙂


9 Comments
 • Juuli
  Posted at 15:50h, 27 marraskuun Vastaa

  Jee mä oon odotellukki sun tulevaa kisapäätöstä, eli huomenna ollaan kanavalla 🙂 jaa se sun facebookissa niin nään! 🙂

  • S
   Posted at 17:56h, 27 marraskuun Vastaa

   Täällä kans ollaan siis kanavilla huomenna! 👍🏼 Oli jännää silloin lukea sun matkaa ihan ekoihin kisoihisi 🙈

   • linda
    Posted at 19:43h, 27 marraskuun Vastaa

    Huippua! 😀 huomenna tulee raporttia 😉

  • linda
   Posted at 19:42h, 27 marraskuun Vastaa

   Hihii jees !! mä jaan 🙂

 • Outi
  Posted at 20:17h, 27 marraskuun Vastaa

  Ihan mahtavaa!! 🙂 Vieläkö sut tavottaa fit4ever-sähköpostista?

 • Sanna
  Posted at 22:34h, 27 marraskuun Vastaa

  Hei mahtavaa Linda!! Uskon että sulla on hyvät eväät menestyä varsinkin viime kisojen kuntosi perusteella! 🙂 Hurjasti tsemppiä koitokseen, jään seuraamaan taivaltasi ja toivon kaikkea hyvää niin kisojen kuin kaiken muunkin suhteen <3

  • linda
   Posted at 23:33h, 27 marraskuun Vastaa

   Voi kiitos ihana <3

 • Jani-75
  Posted at 10:08h, 28 marraskuun Vastaa

  Laitahan lisää nahkahousu ja turkiskuvia instaan smack:)

Post A Comment