KOSKA SÄ KISAAT SEURAAVAKSI?

Multa varmasti eniten kysytty kysymys, koska seuraavaksi kisaat?

Tällä hetkellä mulla on sellainen olo, että mulla olis nyt oikea aika harkita kisaamista. Arki on aika tasaista eikä mitään mullistavia projekteja tai kuormituksia ole tällä hetkellä päällä, joihin pitäisi laittaa perus arkitöitä enempää energiaa. Vuosiin ei ole ollut näin tasainen fiilis töiden suhteen, joten eiköhän muuteta tämäkin tilanne! :D

Processed with Snapseed.

Mulla on hirveästi tahtoa päästä kisageimeihin kiinni, oikeastaan se on ainoa asia jota tällä hetkellä kaipaan todella todella paljon. Niin niitä hyviä kuin huonojakin hetkiä, sitä focusta tekemiseen ja selkeää määränpäätä.

Ainoa asia mikä pelottaa on se, kestääkö kroppa. Tähän tarvitsen osaavan ja kovan tiimin taakse sekä ihmisiä, jotka tarkkailevat tilaani jatkuvasti. En aijo enää ikinä riskeerata terveyttäni, sillä henkinen hyvinvointini ei kestäisi toista ylikuntoa ja parantumisprosessia.

15055871_10154073597585794_6305195638076883269_n

Olen täysin valmis tekemään paljon duunia, uppotumaan jopa siihen omaan kuplaani, jos se sen vaatii. Ja mitäpäs valehtelemaan, vaatiihan se. Tiedän että mulla on mitä mahtavin tukijoukko mun takana, jotka ovat valmiita auttamaan jaksamaan. Tiedän tasan tarkkaan miten hienoa ja kamalaa kisakaudella olo on yhtäaikaisesti. Olen kuitenkin mielestäni odotellut ja parannellut tarpeeksi pitkään ja tunnen olevani jollain tapaa valmis avaamaan uuden sivun elämässä. Vielä vuosi sitten kauhistelin ajatusta kovasta treenaamisesta, koska olin vielä niin väsynyt. Nyt mulla on sellainen olo, että teen vaikka itkien jääsateessa ne aerobisetkin, se ei lainkaan pelota mua, vaan kokemus siitä, kun oma terveys on vaakalaudalla.

Kaikki me se varmasti tiedetään ettei kisaamisessa ole kyse hyvinvoinnista, vaan armottomasta kilpaurheilusta. Se vaatii ihan hemmetisti duunia, keskittymistä, lepoa, priorisoimista ja kyse ei ole enää siitä, huvittaako sua mennä treeneihin 2-3 x päivässä. Sinne mennään.

Processed with Snapseed.

Miten henkinen puoli? Juuri kirjoitin että varsinkin viimiset 2 viikkoa ovat henkisesti olleet raskaita isän kuoleman vuosipäivän sekä perään vietetyn isäinpäivän vuoksi.

Olen ihminen joka voi henkisesti huonosti, jos en saa tehdä, toteuttaa ja mennä kohti tavoitteita elämässä. En siis usko, että tämä olisi henkisesti mitenkään huono juttu mulle, päinvastoin. Toki se tuo stressiä lisää ja olen aina ollut hyvin stressiherkkä, mutta kun sen tiedostaa ja siihen osaa suhtautua oikein, on sekin käsiteltävissä.

Tärkeimpiä tekijöitä tällä hetkellä on se, että uni on laadukasta ja levosta ei tingistä ja että en ole rakentamassa mitään suurempaa elämänmuutosta tai kanna liian suuria prokkiksia samanaikaisesti mukanani, vaan pääsisin keskittymään kisaamiseen 100%.

Maanantaina menen juttelemaan valmentajan kanssa, katsotaan mitä siellä tuumaillaan. Olen myös maanantaina menossa labraan mittaamaan jo hetken odotelleet lähetteet, joissa tsekataan hormonitoimintani toimivuus ja tila endokrinologin kanssa. Olen myös jutellut mahdollisen lääkärin kanssa, joka tsekkaisi ja seuraisi terveyteni tilaa koko kisadieetin ajan. Haluan ehdottomasti minimoida kaikki riskit ja toteuttaa asiat mahdollisimman fiksusti!

Terveys edellä, vaikka halu olisi kuinka kova!:) 

 

 


7 Comments
 • anne
  Posted at 17:35h, 19 marraskuun Vastaa

  Kuka sua valmentaa? Ja hei mistä nää tunnelmalliset kuvat on?

  • linda
   Posted at 18:18h, 19 marraskuun Vastaa

   Paljastan sen vähän myöhemmin ;) nää on aivan ihanasta paikasta etu-töölön voffeli ja kaffeli kahvilasta <3

 • M
  Posted at 22:43h, 19 marraskuun Vastaa

  Hei.
  Onhan fitness aika hurjaa touhua. Mut lienee turvallista, kun pitää pään mukana, kuuntelee kehoa ja on valmis terveyden takia jopa luovuttamaan. Ja onhan sulla kokemusta ja tietoa. Helsinki vaan on niin syrjässä täältä Savosta katsoen 😉. Kävisikö siis seuraavat kisat Lahdessa ensi syksynä? Mä tuun kannustamaan!!! No, joo. Karsinnat… Mutta niistä menet eteenpäin heittämällä. Nähdäänkö Lahdessa?

  • linda
   Posted at 20:25h, 20 marraskuun Vastaa

   Onhan se joo. :) Ja olet oikeassa! Katsotaan, jos nyt alan kisakaudelle niin eiköhän se olisi kevät :)

 • Haha
  Posted at 10:49h, 20 marraskuun Vastaa

  Eikö Dubain rahottajamiehistä mikään ottanut tuulta alleen kun nyt kisaaminen kiinnostaa? :D Kaveri näytti sun viestit sille..

  • linda
   Posted at 20:57h, 20 marraskuun Vastaa

   Moikka, joo harmittaa ihan kun en saanut sponsoria !Ei hätää, ei viedä teidän töitä, vaikka tämä teidän ”työkaverinne” kovasti kyselikin etsimmekö sponsorointia. Vip hostess ei oo mun juttuja. ;) Ja hei kiva kun olit eilen kysellyt musta <3

 • Jani-75
  Posted at 09:48h, 21 marraskuun Vastaa

  Tyylikäs nahkahousunainen :)

Post A Comment