Viikonloppuna meno ihan FITNESS.

Kyllä, mä meinaan olen koko vlopun NFE:ssä edustamassa Leaderia ja mä oon ihan kauhuninnoissani tästä asiasta.

Oon ollut nyt viime syksystä asti todella ulkona kaikista Suomen fitness piireistä. Tosin olen kyllä aina ollut ja vältellyt niitä ihan tietoisesti. Tykkään omasta rauhasta ja siitä, että se on minä vastaan minä, sekä pysyy sellaisena asiana mulle, jona itse sen haluan olevan. Kun kiinnostuin fitneksestä ja löysin lajin vuonna 2011, en todellakaan kiinnostunut siitä minkään muun vuoksi, kuin sen mitä se yksinkertaisimmillaan on. En koskaan halunnut harrastaa fitnestä tai käydä salilla, jotta kuuluisin johonkin piiriin tai ole hakenut sillä minkäänlaista yhteisöä ympärilleni.

14494607_10153944517845794_8305615950165725484_n

Oikeestaan vähän kaikessa on sama homma. Blogaamisessakin. Mua ei koskaan nää niissä lukuisissa eventeissä, tapahtumissa ja tilaisuuksissa joita bloggareille järjestetään ja joihin satelee kutsuja sähköpostit täyteen. Niitä olisi viikon jokaiselle kalenteripäivälle vähintään kaksi, jos vain olisi aikaa. Toivoisin pääseväni enemmän lanseerauksiin ja tapahtumiin, mutta rehellisesti sanottuna olen päivien ja muiden töiden, sekä treenien jälkeen niin loppu, että jos vapaa-aikaa löytyy, se pyhitetään levolle tai ystäville ja perheelle.

Sama fitneksessä. En käy seminaareissa, en leireillä, en tapahtumissa. En mitenkään hengitä ja elä vain fitnestä tai blogaamista. Teen ja toteutan lajia koska rakastan sitä ja mulla on palava intohimo treenaamiseen ja fitnekseen elämäntapana, en siksi että kaikki se muu siinä ympärillä hirveästi kiinnostaisi. Sama kirjoittamisessa; olen tehnyt sitä niin pienestä asti kuin vain muistan ja se on yksi tapani toteuttaa itseäni.

14492424_10153944517885794_3569459492580840424_n

Takki : Alpha Industries, Popot: Nellycom, Housut: Bershka

Kuitenkin on todella kiva mennä pitkästä aikaa kunnon fitness messuille sekä inspiroitumaan ja katselemaan kisameininkiä viikonloppuna. Mua vähän jännittää se, miten reagoin siihen kisaamiseen. Toivon todella, etten saa mitään järisyttävää kisakuumetta ja aloita kisakautta VÄLITTÖMÄSTI, vaan pysyn järjissäni NFE:n jälkeenkin ja osaan nyt nauttia siitä, että treenit kulkee ja olo on hyvä sen suhteen. Ettei taas mentäisi perse edellä puuhun. ;)

Seuraavana viikonloppuna onkin Blog Awardsit, joten ensin käydään imasemassa inspistä oikeen kunnolla fitneksestä ja sen jälkeen pääseekin inspiroitumaan blogijutuista! :D

Mulla ei oikeastaan ole minkäänlaisia ennakkosuosikkeja bikinissä, olen ollut niin pihalla kisaajista jo pitkään. En hirveästi ole seurannut, enkä yleensä seuraakkaan. Jos jotain on somesta oppinut, niin sen ettei ainakaan kannata instagram kuvien perusteella tehdä johtopäätökisä. Se mitä lavalle tulee voi olla aivan jotain muuta! Joten kisaajatkin huom; älkää verratko itseänne somessa kehenkään, keskittykää siihen omaan juttuun ja luottakaa omaan tekemiseen. Hirveästi tsemppiä kaikille kisaajille! <3 Nyt saa olla ylpeä itsestä!

Mua saa tulla ehdottomasti moikkaamaan Lahdessa jos eksyt paikalle ja törmäillään! :)


8 Comments
 • Joo
  Posted at 12:18h, 07 lokakuun Vastaa

  Jos et halua kuulua fitness joukkoon niin miksi päivität jatkuvalla syötöllä vanhoja kisakuvia fitness tägeillä instagramiin?

  • linda
   Posted at 13:10h, 07 lokakuun Vastaa

   Ööömm, tarkoitatko kenties yhtä kisapäivän kuvaa ? Miksi en saisi ?
   Ja onko pakko kuulua johonkin kastiin jotta voi olla lajin parissa ? En ymmärrä, kaikki ovat kyllä uusia mitä täällä blogissaan on :) .

 • Joo
  Posted at 13:55h, 07 lokakuun Vastaa

  Enhän mä sanonut ettetkö saisi mutta sun puheet riitelee pahasti tekoja vastaan.

  • linda
   Posted at 14:20h, 07 lokakuun Vastaa

   Ei vain olisi vähän väkisin väännetty :D Mitä tekemistä mun kuvilla , fitneksellä ja sillä on että se laji ja harrastus on mulle henkilökohtaisempi asia, kuin ns. jokin yhteisö johon haluan kuulua?

 • Mielenkiintoista
  Posted at 15:33h, 10 lokakuun Vastaa

  Siis hetki sittenhän täällä sai lukea postauksesta, että treenaat VAIN JA AINOASTAAN kisaajien kanssa. :D What the fuck is happening

  • linda
   Posted at 16:47h, 10 lokakuun Vastaa

   80% treenaan yksin ja joskus harvoin kun treenaan jonkun kanssa niin yleensä kisaajan/lajin pitkäaikaisen harrastajan kanssa ja on todella vaikea treenata jonkun kanssa jolle se ei ole yhtä tärkeä asia treenien erilaisuuden ja mentaliteetin vuoksi.
   Ei se tarkoita sitä, että jonkun hemmetin yhteisön tai ”että kuuluisi johonkin” – asian takia harrastaisi lajia? Oliko vähän taas ”haluan väkisin ymmärtää väärin” attitude päällä. ;)

   • Hyvin mielenkiintoista
    Posted at 13:48h, 11 lokakuun Vastaa

    ”Oon ollut nyt viime syksystä asti todella ulkona kaikista Suomen fitness piireistä. Tosin olen kyllä aina ollut ja vältellyt niitä ihan tietoisesti. ”
    No jännä, että välttelet piirejä, muttet pysty treenaamaan muiden, kun kisaajien kanssa.

    Reps.

    • linda
     Posted at 15:17h, 11 lokakuun Vastaa

     Eli koska haluan ottaa treenini tosissaan ja (missään kohtaa en kirjoittanut etten PYSTY treenaamaan KUIN KISAAJIEN kanssa, vaan mielellään treenaan JOS treenaan jonkun kanssa, tosissaan harrastavien sekä kilpaurheilijoiden kanssa, koska fakta on se, että treenitasot ovat erilaiset muilla, perehdy tekstiin kunnolla ensin kiitos…) tarvitsen treenikaveriksi mieluusti kokeneemman treenarin (jotta treenissä on mahdollista mennä aina askel edemmäs) , jonka kanssa ollaan samoilla ”tasoilla” treeneissä, niin mitä ihmeen tekemistä sillä on sen kanssa, etten treenien ulkopuolella vietä aikaa esimerkiksi seminaareissa, leireillä, tiimipäivillä, missään miittingeissä tai kerää ympärilleni mitään yhteisöä vain fitness ihmisistä jne? Mitä sä niinkö haet tällä kommentilla, en vieläkään ymmärrä?

Post A Comment