Mikä muiden naurussa ärsyttää?

Kirjoitan tätä sunnuntai iltana, mutta julkaisen maanantaina, joten saatan kertoa tekstissä päivästä muodossa ”tänään”, jolla tarkoitan sunnuntaita.

Sain tänään Rosan ensimmäistä kertaa salille seuraksi. En ole pitkään aikaan treenannut kenenkään kanssa. Mä olen todella nipo siitä, että mä saan tehdä mun treenin just eikä sinnepäin. Suostun usein treenaamaan vain joko ”ammattilaisten” kanssa tai kisaajien, sillä yleensä meininki on samoilla leveleillä ja treeni otetaan tosissaan. Enkä väitä, etteikö harrastelija tai satunnaisesti kävijä treenaisi tosissaan treeninsä, mutta lähtökohta on varmasti eri, tietenkin.

Moni varmasti laiminlöisi mut todella hämäräksi hiippariksi salilla jos sattuisi näkemään. Mulla pauhaa musiikki aina aivan täysillä, lippis on tungettu hemmetin syvälle päähän rajaamaan näkökenttää ja jos vain mahdollista, siihen vielä mielellään tungettu huppu päälle. Mä en todellakaan ole niitä mimmejä, jotka ovat salilla niissä piukoissa ja paljastavissa vaatteissa, tai muutenkaan halua minkäänlaista huomiota. Mitä isommat vaatteet ja mitä paremmin ne rajaa mun näkökentän sekä kaiken ylimääräisen, sitä parempi.

Sen lisäksi mulla on todella huono näkö, eli en ikinä tunnista ketään, vaan tuijotan heiluttavaa ihmistä hölmistyneenä toiselta puolelta salia. :D

img_5146

Haluan sen tietyn rauhan treenaamiseen, jotta voin uppoutua täysin omaan maailmaani ja keskittyä treeniin. Psyykkailen itseäni monella eri tapaa ja musiikki on yksi tärkeimpiä työkaluja siinä; nostan adrenaliinitasoa voimakkaalla, jopa vähän pelottavalla ja uhkaavalla musiikilla, jotta pystyn kovempiin suorituksiin esimerkiksi kyykyssä. Olen oppinut tähän tilaan pääsyn eräältä tyypiltä ja olenkin siitä hänelle todella kiitollinen, ilman sitä jäisi moni treeni puolitiehen.

Jos siis joku tulee joskus vaikkapa kesken sarjan puhumaan mulle, niin se jotenkin kirpaisee henkisesti, aivan kuin joku tulisi täysin eri ulottuvuudesta hajottamaan mun hieman agressiivisen ja primitiivisen taistelumielentilan. :D Kesken sarjan tökkiminen olkapäähän tuntuu henkisesti lähes samalta miltä tuntuu kun potkaisee varpaan kaapin reunaan. Vittumainen kirpaisu.

Mun mielestä salin etikettisäännöt tulee aina muistaa; kuulokkeet päässä – älä häiritse, kuulokkeet puoliksi – saa koputtaa olkapäähän, kuulokkeet pois päästä – saa jutella, mutta ei koskaan kesken sarjan.

14344892_10153884571090794_6584676483962156651_nNo tänään otin sitten Rosan mukaan salille. Mun ei pitänyt edes treenata, joten yks treeni vähän sinnepäin ei ketään haittaa! Ja meillä oli aivan törkeen hauskaa. Meinattiin kuolla nauruun ja oltiin varmasti juuri niitä todella ärsyttäviä tyyppejä naurukohtausten ja pelleilyjemme kanssa. Parodioitiin kumman kaata ja melkein tiputtiin porraskoneilta nauramisen vuoksi.

Kyllä sen itsekin tiedostaa, että on aika hemmetin ärsyttävää kun jotkut nauravat ja sekoilevat treenin yhteydessä, jos sulla itsellä on hyvä treeni menossa ja yrität keskittyä siihen. Tää on yks syy miks mä aina rajaan mun näkö- ja kuuloaistit ulkopuolelta, jotta mikään ei häiritse mua.

Alettiin miettimään että mikä siinä naurussa muuten niin paljon ärsyttää? Kaikki me varmasti voidaan myöntää että joskus joku kikattava tyttölauma tai duo on ärsyttänyt aivan mielettömästi, vaikka ihana ja iloinen asiahan nauraminen on. Joskus se tarttuu positiivisesti muihinkin, mutta varsinkin kuntosali on paikka, jossa ei hirveesti mielellään huudeta, sekoilla ja naureta. :D

Onko mun lukijoilla omakohtaisia kokemuksia siitä, kun jokin kikattava tyttöduo/lauma on ärsyttänyt oikein kunnolla? :D


11 Comments
 • F
  Posted at 12:52h, 26 syyskuun Vastaa

  Mua harvoin ärsyttää toisten kikatus tai repeily, yleensä se saa mut hyvälle tuulelle vaan :) mua ei yhtään haittaa et ympärillä vähän metelöidään kun treenaan lähinnä se antaa mulle energiaa :D mut oon ehkä vähän kummallinen! Ainoo juttu mikä ottaa pannuun on se jos joku nauraa jollekin toiselle sillon mulla lentää puukot silmistä niiden päälle :D ja silloin ne häiritsee mun treeniä koska mä suutun !

  • linda
   Posted at 15:30h, 26 syyskuun Vastaa

   Joo pitäisi vaan osata ottaa se positiivisesti, mutta joskus se vaan on todella ärsyttävää :D

 • Saara
  Posted at 12:59h, 26 syyskuun Vastaa

  Mulla se on vaan se kova ääni, se voi olla naurua tai joku superkova voimakarjaisu mutta myönnettävä on että monesti ärsyttää :D Hiljainen nauru ei haittaa yhtään. Ps. Näytät kuvissa ihan Khloé Kardashianilta!

  • linda
   Posted at 15:30h, 26 syyskuun Vastaa

   Hahahahaaa niin on mullakin :D:D ai, kiitos ehkä? ;D

 • viivi
  Posted at 15:42h, 26 syyskuun Vastaa

  Treenaan salilla ihan omaksi ilokseni, mutta silti treenaan mieluiten yksin, koska yksikään mun treenikavereista ei oo tähän mennessä ollut kuin hidaste :D tykkään treenata täysillä eikä pulista jotain joka sarjan ja ennemmin kävelylle sitten meen kaverin kanssa jutustelemaan.

  • linda
   Posted at 19:28h, 28 syyskuun Vastaa

   Joo ymmärrän , aika sama homma :)

 • Eeva
  Posted at 20:48h, 27 syyskuun Vastaa

  Mua ei oo ärsyttänyt, mutta olin joskus Oulussa kavereiden kanssa ja naurettiin kadulla, niin joku vanhempi, ehkä 55v nainen alkoi tekonauramaan edessämme, sanoi mulle ”vitun huora” ja potkaisi mua jalkaan! Olin ihan järkyttynyt😂 nyt jo naurattaa kuinka kummallista tämä elämä voikaan olla😄

  • linda
   Posted at 19:27h, 28 syyskuun Vastaa

   Mitä ihmettä ???? :D

 • Essi
  Posted at 12:19h, 28 syyskuun Vastaa

  Moikka! Ootko täyttäny huulia lisää? :) näyttää hyvältä!

  Missä oot käyny laittamassa. Mua itteä kans kiinnostais :)

  • linda
   Posted at 19:27h, 28 syyskuun Vastaa

   Studio VMS mulle on laitettu (: löytyy blogista lisää.

 • ilari
  Posted at 21:05h, 10 lokakuun Vastaa

  no siis mua ärsyttää se teennänine nnauru tiiäks kun oot vaik kahvi pöydäs ja sit joku heittä äjotain ja monilta tulee se valmiiks anurettu frendi nauru vaik oikeesti ei naurattakaan niin jo ose ehkä ärsyttää. siis ootko säki nsellainen joka menee joka paikkaan huppu pääs. tiiäks se on jsut niin et kun on musa maailams ja olipa mitä tahansa tekemässä iin se lisää sitä fiilistä ja kun toinen tulee keksyttään niin kyl se on ärtymys ja se toinen tulee niinkuin jostain helaktin usvasta.

  sit pakko sen verta varottaa ku nsanoit et huudatat täysillä tota musa kuullokeista itekkin huudattelin mut sit sain lievän tinnun sellanen hiljanen tv kohina ei häiritse elämää mut menin lukee miten muilla ja joillakin se ujeltaaa tosi lujaa ja tullu just kuulokekiden käytöstä en ala saaranaam mut käy kuuntelees youtuubista mille kuullostaa tinnu ääni ja se ei vältsii ksokaan lähe pois ku se kerran tulee ja vaatii kyl meili harjootusta paljon

Post A Comment