Ei kukaan täällä kai oo kokonainen?

Mä en tiedä mistä tää teksti nyt tuli ja mitä mä haluan tältä, mutta jostain syystä mulla tulee aina välillä tällaisia vuodatuksia, jotka mun on vaan pakko saada ulos. Näitä jännittää aina julkaista, mutta nää on kuitenkin pakko saada sanottua.

Oon kuunnellut Sannin ja Paperi T:n uutta biisiä ”oo se kun oot” nyt kaks päivää putkeen ja oon jotenkin todella lumoutunut tähän biisiin. Tämän biisin inspaamana tulee taas jotain todella syvällistä. DIIPPI VAROITUS!

Isän kuoleman jälkeen musta varmasti kuoli pieni pala ihmistä mukana ja tottakai se on muuttanut mua sekä mun asennetta elämää kohtaan. Toipuuko noin isosta menetyksestä koskaan, helpottaako aika kipuun? Ei. Asian kanssa ainoastaan joutuu oppia elämään. Kannan kokoajan tyhjää oloa mukanani, jotain puuttuu nyt ja koko mun loppuelämän. Samanlainen tyhjä tunne löytyy jokaiselta meidän perheestä. Kipuun kai jollain tapaa tottuu, mutta se ei koskaan häviä, ei edes hetkeksi. Olen joutunut hyväksymään sen, että tuun olemaan koko lopun elämäni jollain tapaa rikkinäinen. Mut ei kukaan täällä kai oo kokonainen?

Näin taas viimeyönä unta mun isästä; tungin mun adidaksen snapbackia hänen päähänsä ja ihastelin miten komea isä mulla on. Nykyään voin jo ajatella häntä hymyillen ja näen hänestä paljon unia, toisin kuin esimerkiksi vielä vuosi sitten. Viime syksy oli mulle aivan helvetin rankkaa aikaa. Paljon rankempaa vielä, kuin itse menetyksen hetki, sillä silloin vaivuin jonkinlaiseen shokkiin, enkä pystynyt kunnolla ymmärtämään koko asiaa.

Samalla kun erosin syksyllä Robertin kanssa, sain diagnoosin vakavasta hermostollisesta ylikuormituksesta, jouduin jättämään kisat väliin joihin olin panostanut aivan hemmetisti sekä jättämään ainoan asian, joka mua oli pitänyt kasassa; treenaamisen kuukausiksi, ehkä puoleksi vuodeksi, jopa vuodeksi. Kukaan ei pystynyt lupaamaan mulle mitään; kauan toipumisessa menee, miten tässä pitäisi toimia ja palaudunko koskaan kunnolla. Mä olin niin rajoilla henkisesti ja fyysisesti, että lääkäri kysyi multa olenko mä aivan hullu. En ollut nukkunut vuoteen kuin pätkiä ja muistan miten pelkästään pään pitäminen pystyssä tuntui ylivoimaiselta.

11880661_10153065641835794_5795446776573221985_n

Viime syksynä

Mä olin aivan helvetin väsynyt, loppu ja rikki kaikesta. Halusin breikkiä mun elämästä ja hetkeksi annoinkin narujen valua hieman käsistä.

Jengi janoaa epäonnistumista ja verta. Samaan aikaan kun mä yritin toipua, en pelkästään ylikunnosta, vaan koko vuodesta, jengi käänsi mulle selän. Olin epäonnistunut koska mun kroppa petti. Sekin oli mun vika, koska olinhan niin paska ja luovuttaja. Kukaan ei osannut katsoa kokonaiskuvaa, kai ihmiset vaan kelas että mä haluan nyt bilettää? Mitä mä halusin oli ainoastaan pakoon hetkeksi, edes jollain tapaa hengähtää kaikkea vastuuta ja odotuksia, joita kannan mukanani. Enkä mä syytä ketään. On mun oma vika, etten näytä kipua ulospäin ikinä.

Samaan aikaan kun mä vastaanotin Afrikasta mun kuolleen isän tavaroita, kun mä sain kuulla miten mun hymy koristi sen tietokoneiden ja puhelimen näyttöjä, mä sain myös lukea, miten paska tyyppi olin, kun päästin hetkeksi naruista hieman irti. Kyllä mulla edelleen tulee kyyneleet silmiin, kun mietin miten julmia ihmiset osaavat olla. Mietin vain, miten edes olen edelleen tässä, edelleen niin rikkinäisenä mutta silti niin paljon vahvempana.

11836670_10153066734275794_6923405228078913025_n

Mietin mua ihmisenä tällä hetkellä kun kuuntelen tätä Sannin biisiä, joka kertoo rikkinäisistä ihmisistä. Oon käynyt läpi nuoreen ikääni verrattuna sellaisia taisteluja itseni ja elämän kanssa, että en usko olevan asiaa joka mua pelottais enää. Se tekee musta jopa ehkä hieman vaarallisen. Mulle voi sanoa lähes mitä tahansa, ilman että se tuntuu miltään. Tiedän mitä olen ja uskon siihen, että hyvyys voittaa aina.

Sillon kun isä kuoli, kävin tahtomattanikin läpi todella rankasti asioita, jotka loppujenlopuksi merkkaavat elämässä. Merkkasko sillon asiat, jotka olivat ärsyttäneet ja vieneet energiaa; muiden ihmisten mielipiteet, erimielisyydet muiden kanssa, materiaali, ylipäätään stressaaminen mistään muusta kun sun perheestä ja omasta onnellisuudesta, siitä että saat elää omaa elämääsi just niin kuin sä haluat. Sen jälkeen kaikkien tuntemattomien vihaajien kommentit, mielipiteet tai niiden vaikutus mun omiin valintoihin ovat olleet täysin mua koskemattomia. Ainahan vanhat ja viisaat kertovat, miten muiden mielipiteillä ei ole mitään väliä, mutta jostain syystä me ei osata vastaanottaa asioita, ennenkuin me ymmärretään mitä niillä oikeasti tarkoitetaan. Nyt mä tiedän, että lopussa niillä ei ole pienintäkään merkitystä, eikä ole nytkään. Ei mitään. Ja tahdon taas painottaa sitä, että niin kauan kun mä en satuta ketään tahallani tai tee tietoisesti ketään kohtaan väärin, mua saa vapaasti arvostella, mutta se ei tuu koskaan koskettamaan mua mitenkään syvällisesti.

Mikä elämässä oikeasti merkitsee? Se, että mun perheellä ja ystävillä on hyvä olla, että mä voin auttaa ja tehdä mahdollisimman paljon hyvää sekä asioita joita rakastan. Mä en pelkää kuolemaa enään, mutta haluan, että kun se päivä koittaa, mä lähden hyvällä fiiliksellä, en itseltäni anteeksi pyydellen tai jossitellen asioita, joita olis pitänyt vain uskaltaa tehdä.

Muistakaa arvostaa elämää, rakastaa läheisiä ja elää niin, että täältä lähdetään hymy korivssa. Mä näen elämän seikkailuna, jonka tarkoituksena on opettaa ja viedä meitä ihmisinä uusille leveleille seuraavaa seikkailua varten.

Paljon rakkautta ja tsemppiä kaikille oman elämänsä rohkeille seikkailijoille <3 Tiedän että niitä vilisee paljon mun lukijoissa!

 

 

 

ps! Vielä kerkeää äänestää blogiani awardseissa! Kiitos jos annoit äänesi ! 


64 Comments
 • Julia
  Posted at 20:34h, 15 syyskuun Vastaa

  Aivan ihana ja koskettava teksti <3

  • linda
   Posted at 20:37h, 15 syyskuun Vastaa

   kiitos paljon<3

 • Joanna
  Posted at 21:43h, 15 syyskuun Vastaa

  Oli jotenki terapeuttista lukea tuo sun teksti. Itse treenaan kans nuihin ens vuoden kisoihin. Mullakin kuoli isä kolme päivää sitten ja oon ihan shokissa. En oo pystynyt treenaan ja just tuo olo et haluas pitää taukoa koko elämästä. Kaikkea hyvää sulle ja jaksamista! <3

  • linda
   Posted at 21:50h, 15 syyskuun Vastaa

   Nyt vaan rauhassa . Tuossa kohtaa et tajua , tunne kipua tai edes ymmärrä miten suuri shokki ja kuorma tuo on sun keholle . Älä toista mun virheitä 🙂 lepää ja ota omaa aikaa , sä voit ! Elämä ja kisat kyllä odottaa sua .

   • Joanna
    Posted at 00:07h, 16 syyskuun Vastaa

    Niin taidan tehdä. Oot kyllä hieno ihminen 🙂 kiitos <3

    • linda
     Posted at 05:13h, 16 syyskuun Vastaa

     <3

 • Pauliina
  Posted at 21:46h, 15 syyskuun Vastaa

  Upee teksti! Oot kyllä fiksu ja rohkee mimmi. <3

  • linda
   Posted at 21:51h, 15 syyskuun Vastaa

   Kiitos paljon <3

 • Sammakko
  Posted at 22:04h, 15 syyskuun Vastaa

  Kiitos paljon tekstistäsi! <3

  • linda
   Posted at 22:12h, 15 syyskuun Vastaa

   <3

 • Sanna
  Posted at 22:21h, 15 syyskuun Vastaa

  Mä en kestä kui hyvi osasit kirjottaa ja kertoo omasta kokemuksesta! Tohon pysty niin hyvin samaistumaan. Ja just toi että loppujen lopuksi kenenkään ulkopuolisen mielipiteillä ei oo yhtään mitään väliä kuhan sä oot ittes kans sinut ja onnellinen omine valintoineen! <3 Oot kyllä iha mahtava tyyppi!!

  • linda
   Posted at 22:35h, 15 syyskuun Vastaa

   Voi kiitos paljon ihanasta kommentista <3

 • OonaV
  Posted at 22:33h, 15 syyskuun Vastaa

  Linda oot ihana! Tsemppiä sulle! Inspiroit mua joka päiväisessä elämässä ja siinä että, muistan elää omia unelmani kohti. Sun syvällinen ja analyyttinen tapa ajatella on hieno. 🙂

  • linda
   Posted at 22:36h, 15 syyskuun Vastaa

   Miten ihana kuulla <3 kiitos tuhannesti ja tsemppiä kaikkeen !

 • Elina
  Posted at 23:10h, 15 syyskuun Vastaa

  <3

  • linda
   Posted at 23:26h, 15 syyskuun Vastaa

   <3

 • DeepSoul
  Posted at 23:14h, 15 syyskuun Vastaa

  Muista, että kirjoittaessasi julkisesti myös haavoittuvuudestasi, oikeasti heikoista puolistasi tai negatiivisista asioista elämässäsi annat itsestäsi kaikista aidoimman ja samaistuttavamman kuvan. Vaikka tällöin annat aseita tuntemattomille käytettäväksi itseäsi vastaan, annat kuitenkin suurimmaksi osaksi palan itsestäsi ihmisjoukolle, joka kanssakokee kivuliaan surusi, peilaa ja antaa anteeksi heikkoutesi, sekä toivoo sinulle rehellisesti voimaa ja kaikkea hyvää.

  • linda
   Posted at 23:25h, 15 syyskuun Vastaa

   Siitä oon samaa mieltä ja usein haluankin jakaa fiiliksiä rehellisesti , vaikka en ns halua rypeä negatiivisissa asioissa tai ”kalastella sääliä”/mässäillä asioilla.
   Kiitos kommentista <3

 • Annica
  Posted at 23:14h, 15 syyskuun Vastaa

  Nyt valui kyynel poskelta! Oot aina ollut mun silmissäni vahva nainen, en tarkoita tätä niin et sun pitäisi sellainen olla. Vahvat naiset jaksaa vahvistua ja kasvaa. Sellaisena oon sut nähny. Tee mikä tuntuu hyvältä, älä elä koskaan muita kuin itseäs varten ja pidä lähimmäiset lähellä <3 kaikkea hyvää sulle ja perheelles <3

  • linda
   Posted at 23:24h, 15 syyskuun Vastaa

   Kiitos Annica <3

 • Janika
  Posted at 05:58h, 16 syyskuun Vastaa

  Upea teksti!!! Ei voinut välttyä kyyneliltä tätä lukiessa😢 Oot linda ihana❤️

  • linda
   Posted at 19:13h, 16 syyskuun Vastaa

   voi kiitos paljon <3

 • Sonja
  Posted at 07:38h, 16 syyskuun Vastaa

  Ihana postaus! 🙂

  • linda
   Posted at 19:13h, 16 syyskuun Vastaa

   Kiitos paljon 🙂

 • Ida-Maria
  Posted at 08:50h, 16 syyskuun Vastaa

  Tästä, ja kaikista muistakin kirjoituksistasi saa niin paljon voimaa omaan arkeen ja jaksamista huonompiin päiviin. Oot ihana <3

  • linda
   Posted at 19:13h, 16 syyskuun Vastaa

   Ihana kuulla, kiitos !! <3

 • Carla
  Posted at 09:12h, 16 syyskuun Vastaa

  Toi että ei näytä ikinä kipua ulospäin…mulla on sama juttu ja se jotenkin kääntyy aina mua vastaan. Saan just sitä palautetta, että olen niin vahva ja mua ei heilauta mikään ja selviän mistä vain ja mä en kenenkään mielestä ikinä voisi masentua tai mitään. Mutta sitten olen NIIIN väsynyt olemaan vahva ja joskus tekis tosiaan mieli antaa kaiken vaan mennä..mut ei pysty. Joten oon miettinyt, että kai sitä sitten on vahva. Luulen, että sä olet ja.

  Sun blogi on ihana. Olen jo sua paljon vanhempi nainen, mun lapsi taitaa olla jotain sun ikäinen, mut silti on kiva lukea sun juttuja.

  • linda
   Posted at 19:12h, 16 syyskuun Vastaa

   Meitä on yllättävän paljon. Jengin naurattajia, kuuntelijoita ja tsemppaajia. Mutta meilläkin on joskus murheemme ja heikot hetket, kunpa vaan osattais ottaa myös omille heikoille hetkille tilaa :)Kiitos paljon ihanasta kommentista !

 • Myy
  Posted at 11:35h, 16 syyskuun Vastaa

  Ihmiset on ihan käsittämättömän julmia. Heikot hetket noteerataan välittömästi ja isketään puukolla selkään. Ei ihme, ettei monet uskalla enää näyttää tunteitaan ja vetäytyy kuoreensa tai esittää jotain muuta kuin mitä on.

  Sä oot kyllä sellanen bloggaaja, jonka postauksista välittyy aina tsemppifiilis. <3

  • linda
   Posted at 19:12h, 16 syyskuun Vastaa

   Niin ne ovat. Mulle sanottiin tuolloin aivan järkyttäviä asioita, eikä kukaan osannut katsoa kokonaiskuvaa. Kerroin vain jokaiselle, että ehkä ymmärtävät joku päivä, mutta toivottavasti eivät. En toivo samanlaista kipua kellekkään.
   Kiitos <3

 • Elli
  Posted at 12:22h, 16 syyskuun Vastaa

  Linda kiitos tuhannesti että kirjoitat tätä ihanaa blogiasi. Saan niin paljon voimaa elämään sinun kirjoituksistasi, joskus tuntuu aika yksinäiseltä kun olen hyvin syvällinen ja herkkä ihminen joka analysoi melkein jokaista hetkeä elämässä oikein syvällisesti ja tunnen kaiken hyvin vahvasti. Sinun blogisi inspiroi kun huomaan että en ole yksin tässä maailmassa syvällisyyteni kanssa, sinä pohdit juuri tismalleen samalla tavalla ja samoja asioita kuin minäkin. Kiitos että olet olemassa <3

  • linda
   Posted at 19:11h, 16 syyskuun Vastaa

   Moikka, super ihana ja kiva kuulla että auttaa ihmisiä <3 kiitos ihanasta kommentista ja tsemppiä kaikkeen!

 • Natalie
  Posted at 12:30h, 16 syyskuun Vastaa

  Saanko kysyä että miten sun isä kuoli? Oon niin pahoillani <3

 • Jani-75
  Posted at 12:58h, 16 syyskuun Vastaa

  Kaikke hyvää toivon sinulle Linda ja hienot kengät toisessa kuvassa:) Halauksia<3

  • linda
   Posted at 19:09h, 16 syyskuun Vastaa

   Kiitos paljon <3

 • jennie
  Posted at 13:38h, 16 syyskuun Vastaa

  Puhdasta kultaa, niin teksti kuin tyttö sen takana. Kiitso Linda kun julkaisit tämän <3

  • linda
   Posted at 19:09h, 16 syyskuun Vastaa

   Kiitos itsellesi <3

 • miltsu
  Posted at 18:39h, 16 syyskuun Vastaa

  etkö sä asukaan enää espanjassa? :O

  • linda
   Posted at 19:08h, 16 syyskuun Vastaa

   Suomessa 🙂

 • Hannna
  Posted at 18:42h, 16 syyskuun Vastaa

  Fiilaan sua, vaikka oma isä vielä hengissä niin kaks vuotta sitten sain pelätä useamman kuukauden tuleeko hänellekin lähtö kolmen peräkkäisen ja rajun aivoinfarktin myötä. Monta yötä tuli unettomana itkettyä ja romahdettua kesken koulupäivän. Onneks mun ympärillä on ihania ihmisiä, jotka tuki ja lohdutti vaikeimpina aikoina.
  Oot linda vahva ihminen, ihailen!

  • linda
   Posted at 19:08h, 16 syyskuun Vastaa

   Kiitos <3 joo olen itse myös joskus saanut pelästyä kunnolla toisen vanhemman puolesta ennen tapahtunutta ja se oli aivan järkyttävä kokemus.

 • Jenni
  Posted at 19:25h, 16 syyskuun Vastaa

  Kiitos. Tämä teksti kyllä iski ja lujaa! <3

 • jemppa
  Posted at 21:37h, 16 syyskuun Vastaa

  Vau, sä oot kyllä uskomaton mimmi! Kaiken kokemas jälkeen edelleen porskutat menemään ja inspiroit muakin olemaan rohkeempi omassa elämässä! 🙂 <3

 • Henna
  Posted at 23:35h, 16 syyskuun Vastaa

  Voin samaistua tunteeseen. Isän äkillisestä sairaudesta ja nopeasta menehtymisestä nyt 2,5v ja kliseistä mutta totta-suru ei katoa vaan muuttaa vain muotoaan. Tatuoinnin muodossa kannan osaa mukanani aina <3

 • Sanna
  Posted at 08:13h, 17 syyskuun Vastaa

  Huh, olipa voimakas teksti! Ei voi kun ihailla vahvuuttasi. Olet todella upea ja fiksu mimmi! Kiitos tästä tekstistä, ja kaikkea hyvää valitsemallasi tiellä❤

 • V
  Posted at 19:38h, 17 syyskuun Vastaa

  Voi Linda!

  Oot tosi upea ja valovoimainen tyyppi. Heikkoudet on vahvuuksia ja kaikki vastoinkäymiset muokkaa meistä sellaisia kuin ollaan. Sun isä on varmasti susta ylpeä.

  P.S Ja välillä on ihan okei olla hajalla.

 • Teresa
  Posted at 23:42h, 17 syyskuun Vastaa

  Wau, upea teksti! Rupesi itseäkin itkettämään kun oikeen tunsi miten suoraan sydämestä jokainen sana tuli! Avasit mun silmät taas muistamaan sen elämän asenteen jolla itsekin tahdon mennä eteenpäin!
  Kaikkea hyvää sinulle!! <3

 • e
  Posted at 12:16h, 18 syyskuun Vastaa

  Itellä tää biisi kolahtaa, itseä parisuhteessa petetty lukemattomia kertoja, ja nyt miettinyt pystyykö sitä koskaan luottamaan kehenkään uuteen. Tää biisi antaa uskoa siihen että ehkä joku ottaa mut sellasena kun oon, pelkoineni kaikkineni 🙂 ja Linda, aivan ihana postaus <3

 • souphie
  Posted at 17:41h, 18 syyskuun Vastaa

  Jep, voi kuule miten hyvin tiedän tuon tunteen! Mulle on ihmiset kateellisia mun parisuhteesta, ulkonäöstä, itsevarmuudesta, työpaikasta ja koulutuksesta. Näitä jaksavat arvostella ja naamasta näkyy viha kun puhun hyvistä jutuista joita mulle on käynyt… Jos nämä samaiset ihmiset pysähtyisivät yhtään pidemmäksi miettimään, ne tajuaisivat että hei tuoltahan on viime vuosina kuollut 4 rakasta ja tärkeää henkilöä… Että nää kaikki hyvät jutut on vaan lohdutuspalkintoja ja kiva, että tuonkin elämässä on edes jotain hyvää noiden menetysten lisäksi… Vaan ei, aina toivotaan että kaikki menisi huonosti ja pysyisin heidän alapuolellaan… Mutta muista aina Linda ”Those who wish to see you fail, are already below you”, Ei oo oikein että tuollaisia ihmisiä on, mutta niitä tulee valitettavasti aina olemaan… Ihmiset ei vaan osaa nähdä juurikin sitä kokonaiskuvaa kuten sanoit!

  Tsemppiä sulle, hienosti olet selvinnyt<3

 • Suvi
  Posted at 23:54h, 18 syyskuun Vastaa

  Pakko sanoa, että on vahvuutta olla heikko!! Sen kun kaikki tajuaisivat.. Tai uskaltaisivat olla heikkoja, sillä sitä se usein on ettei rohkene olla heikko. Hyvä teksti ja kaikesta sitä ihminen voikin selvitä <3

 • Essi
  Posted at 11:28h, 19 syyskuun Vastaa

  <3 lämmittää sydäntä, mutta samalla kylmät väreet hiipivät pitkin selkää. Asiaa jolla on suuri merkitys. Ei sanota ääneen. Ihana Linda <3 koskettaa minua erityisesti nyt, kun rakas mummini on kuolinvuoteella. Mahtavaa syksyä sinulle!!

 • ilari
  Posted at 22:19h, 10 lokakuun Vastaa

  ¨no sisi toi oli tosi fikusti sanottu siis kun mulle heti tuli mieleen et jos tunen elämä on pitsa ja aluksi siis kokonainen niin silloin joo tolalset asiat haukkaa siit palan. mut sit aina koittaa ainakin itte yrittää vaikka ei oma isä ookkaan kuollut vaan muutama tosi frendi jotka eli sen tietyn hetekn mukana enempi vähempi. mut sen palan puuttuminen tuntuu hirivttävältä otan osaa. mielestäni elämä jatkaa ja sielut keirtokulkuaan ja sit taivaisiin . kaikkea hyvää teijän perheelle .

 • ilari
  Posted at 22:22h, 10 lokakuun Vastaa

  siis uskon sielun evoluution ja paha hidastaa ja sit kun on aito oma itsensä ja ne pahtkin jutut tuo esille ja tietty tilanteen mukaan toimitaan jos esim on murhan himoo ja näit mut tuodaan ne ajatukset eislle. kun toiselle pahaa tekeminenhän on oikeesti rumaa jarumentaa siis sinun sieluasi. rakkaus se kantaa ja tuo hyvää kaikilel sitähän ei pidä ottaa vihollisena vastaan??ja silloin kaikki on paljon onnelisempii ja tulee maanpällinen paratiisi ?

 • ilari
  Posted at 22:33h, 10 lokakuun Vastaa

  no siis pääsin tohon et jengi janoaa epäonnistumista. noh epäonnistu heidän edessään ja päästä siitä ehkä negatiivisesta hulludesta irti meitsi ainakin mokailee mut kun ei pelkää sitäkään muuttuu sekin tavallaan voima varaksi? tilanteista riippuen jos kiroilet tai niinku muuten törtöilet niin sen mokan osaa sitten kun tulee se oikee fiilisi pyytää anteeksi ja sit just toi uskallus olal heikko suuren yleisän edessä vahvistaa taas sun tunnetta kun sekin on koettu? elä pelkää mitään tol asenteel ja siit tulee helvetin hyvä 🙂

 • ilari
  Posted at 22:40h, 10 lokakuun Vastaa

  sisi helaktti toi on just sit huono hulluutta ehkä ittekkin kokenut samaa eri tvalla mut kun ei kanna muiden odotuksia harteillaan ja sydämmessään tulee sydämestään vapaammaksi ja keventää myös mieltä?? se joskus jää päälle mut harjoittelee sitä itekkin välillä viellä sortuu siihen vaikka ei ole mitään syytäkään se vaan vie huonoo jamaan ittesnä. mut tuolla uudemissa teksteissähän sanoit et rakstat tota fitnessii ittesi vuoksi ja sen vuoksi teet sen etkä olesssi piirien suosiossa tai sinne haluavasi? tai se ei ollut se tavoitteesikaan niin eihän tuossakaan sen tarvii olla niin?

 • ilari
  Posted at 22:45h, 10 lokakuun Vastaa

  no siis kun sanoit et ei se sinua kosketa syvälle niinniin itelle tuli mieleen et missä ooon oppinut tai se tuli vastaan kun annoin tulla nekin sillain siinä hetekssä ja sit ne palaa pois kun ne jos kieltää nekin jää sit keirtämään ja tulee ismopi tunen möykky ja sit se näkyy koko kehon hyvin vointina ja henksienä eli se onki ntiedostamatta vaikuttanut viellä syvemmälle ja saannut pahaa aikaan. nyt ne negatiiviset kommentit tulee ja menee jotkut välillä itte kehitän mut puhuu pois et hei toi ei tuntunut musta hyvältä mut vaikka se tuntuu pehmolta nii nse taasvahvistaa positiivisella tavalla?

 • ilari
  Posted at 22:47h, 10 lokakuun Vastaa

  siis mitä sun faijjas teki kun se afriakssa eleli ?

 • ilari
  Posted at 22:49h, 10 lokakuun Vastaa

  itseasiassa noi on jsut välillä hankalia tehdä siis toi julmuuskin kun on sitä jonka kaikk i tuomitsee ellei taas oel josain harhoissa elämässä ja haluaa pahaa. mut siis toi henkinen julmuus sanoo siitä sitten vaan et hei toi ei tuntunut hyvälle ja pääsee ite siitä esityksestä mihin oma mieli on joutumassa? se välillä lipsuu

 • ilari
  Posted at 22:53h, 10 lokakuun Vastaa

  siis painostaako joku silloin kun sun faijas kuoli? ääh kuullostaa et hullun hommaa pitäihän sitä nyt saad edes surra rauhassa ja sitten toisaalla ihmetellään mielenterveys ongelmia kuullostaa tas lapsentarhalle j:) sä oot kyl tosi kiltti. mut elä taas patoa tunteitas sisään sehän on kaikkein vittumaisin loukkaus sua kohtaan ja elä stressaa muiden spedeilystä?

 • ilari
  Posted at 22:55h, 10 lokakuun Vastaa

  siis niilel sun tunteilels jotka vahvistaa? kun on konainen tai sinen pyrkivä?

 • ilari
  Posted at 22:56h, 10 lokakuun Vastaa

  siis mitähän vattuu mut meitsii ei streessaa ainakaa nyt yhtään oikeesti vau kyl niinku tulee juttuun mieli virkeänä pysyy kun sua luesekeleee

 • ilari
  Posted at 23:00h, 10 lokakuun Vastaa

  Mulle voi sanoa lähes mitä tahansa, ilman että se tuntuu miltään. Tiedän mitä olen ja uskon siihen, että hyvyys voittaa aina.
  mut siistutnuuko sitten tas tosienlaiset sanat joltain? ku välillä säpsähtää et onhan ne tunteet mukana mut onhan ne mut niinkui nsanoit hyvänä ne tunteet

 • ilari
  Posted at 23:03h, 10 lokakuun Vastaa

  mut niin joo niit hyvii tunteita kyl pelkää menettävänsä tai et ne jää johkin typerään juttuun kiinni ja alkaa jankuttamaan et niin ja näin se on kyl se vittumaisin tunne. mikäs sulla on?

 • ilari
  Posted at 23:06h, 10 lokakuun Vastaa

  Ainahan vanhat ja viisaat kertovat, miten muiden mielipiteillä ei ole mitään väliä, mutta jostain syystä me ei osata vastaanottaa asioita, ennenkuin me ymmärretään mitä niillä oikeasti tarkoitetaan.
  no voisko joskus johtuu et kun puhutaan livenä tulee liikaa juttu kerralla ja liain opeesti niin toinen ei aina vältsii pysy kärryillä ja noh voi opetella sitäkin viak koulussa tai josain et uskaltaa sanoo et nyt katko kun sit kerkii kysmymään siit jtuusta kun tulee paljon niin sitten jotain jää huomiotta ja tulee niitä väärin käsityksiä?

Post A Comment