TAKAPERINVOLTTI WENT WRONG.

Noniin! Saatiin Rosan kanssa tiistaina aivan huikea idea lähteä trampoliinipuistoon vetämään voltteja kaikkien samanhenkisten 7-vuotiaiden kanssa.

Tottakai ensimmäinen hyppy-yritys oli takaperinvoltti. Ihan perus sääntöjä on, että älä IKINÄ epäröi hyppäämistä. Jos epäröit niin älä jumalauta hyppää. Vedin hypyn vähän sillä fiiliksellä, että jo ponnistaessa mietin että mitenhän tämä nyt tehdään ja lopputulos oli se, että vedän koko painollani olkapääni päälle.

Kuului vaan ihan järkyttävä räsähdys ja mietin jo hetken mielessäni että noniin, tästä alkoi mun olkapääleikkaus kierre.

Hetken arvioin siinä damagea ja ei se nyt niin paljoon sattunut kuitenkaan, ettenkö olisi pystynyt jatkamaan hyppimistä… ja volttien vetämistä. Ja kaatuilua. Ja kaikenlaista tärähtelyä olkapäälle.

14344885_10153890193170794_3481773915060347426_n

Aamulla heräsin kuitenkin aikamoiseen vihlontaan ja särkyyn. Alkoi kevyt paniikki iskemään. Revähdykset, venähdykset, mitkä tahansa haavat ovat aina aamuisin kaikista kipeimmillään, joten päätin odotella hetken jospas kipu lievittyisi. Buranaa naamaan ja sänkyyn kököttämään.

Arvoin pitkään sen kanssa, lähdenkö päivystykseen vai suoraan asiaan erikoistuneen luokse. Juttelin frendin kanssa, joka vinkkasi Helsingin Urheiluhieronta nimisestä mestasta, jossa hoituu aikalailla kaikki urheiluvammoihin tai kehonhuoltoon liittyen.

Paikka sijaitsee ihan keskustassa, joten marssein sitten sinne näyttämään olkapäätäni ja sain tuomion venähdyksestä. Oli ihan mukavaa selittää, että miten vedin takaperinvoltin trampoliinipuistossa olkapään päälle. Sattuu kuulemma kaikille… Olkapäähän laitettiin vähän teippiä tueksi ja nyt sitten vaan odotellaan mihin suuntaan homma lähtee menemään.

Ja tietenkin pinkki teippi <3

Ja tietenkin pinkki teippi <3

Miten voikin olla, että ne 7-10 vuotiaat vain pinkoilivat siellä seinästä toiseen, ihan sama vaikka laskeutuvat niskoilleen niin mitään ei tapahdu. Juopon tuuria sanon minä. :D No, kävin lohdutukseksi poistamassa uusia treenivaatteita, joissa voin sitten taas ens kerralla treenata niitä voltteja!

img_5437


6 Comments
 • ilari
  Posted at 23:19h, 10 lokakuun Vastaa

  siis kelaa tonne kun laitais viellä jotain härlöö hyvää musaa tulisi viellä enempi poppiesavai onko siellä musaa?
  mut missä tollanen on vois vieeä skidin sinne itellä kolme v herkkä tyttö :) viikottain meitsillä ja kyl uudet jutu pirisstää aina.

 • ilari
  Posted at 23:22h, 10 lokakuun Vastaa

  helkatti ite alkaa välillä jänittää liian korkeissa paikoissa välil ja isel tulee sit epröintiii välil kyl. aina jää siihen voltti vaiheeseen veteen helpompi sellane kömpelö´mut kuiteskii mut empä oo nyt koittannukkaan vittu kelaa tuolal luolassa kaikkii väri härö juttui ja sit musaa niin vittu sitähän ei kelaillekaan niit et uskaltaako kun msua vie ja riehuttaa :D

 • ilari
  Posted at 23:31h, 10 lokakuun Vastaa

  Mut sisi tolalsta hulluuta ei kyl tarviikkaan pelätä tosi paljon just tota fiksuutta sult löytyy ja sit tota lepposaakin puolta nojoo oliha nsiellä sotkuikin ja tunne ukkoi mut kyl meitsialkaa fiilaa tollasta tyyppiä tai täällä päin sanotaan välillä olioiksi tiiäks eri plaanettoi tosi erilaisii ihmisii ja toiset nimee ne harry pottereiks ja toiset vaikak suurvelhoiksi . tohon sun satuun on kyl helppo uppoo vau jatkampa lukemista tosi virkee olo aivoissa sellanen tyhjiö vittu mikä ilmapallo :D

 • ilari
  Posted at 23:35h, 10 lokakuun Vastaa

  tiiäks toi kuva missä sulla on suu kiinni on kyl paljon apremi ja sellanen lähestyttävämpi kuva ja pehmeempi ja luo kodikkaaman tunnelman toi toinen heti laittaa meititytämään ku onko se pose enempi just? mut hiukset mnee kyl tosi hienosti nois kummasakin
  mut kyl noissa silmissä oli jsut eri tunnelma noissa kummasakin kun niit katto

 • ilari
  Posted at 23:37h, 10 lokakuun Vastaa

  siis kelaa sellanen kokonainen trampoliiniluola et ei oo mitään välikköi ja kella sit sieltä voi pomppii yläkertaa jotain sellasta polkuu pitkin mut siis tarkotin et se on eri teemojen mukainen ja ehkö lissää tunnelmaa :)

 • ilari
  Posted at 23:45h, 10 lokakuun Vastaa

  muuten pakko oli tähän viellä palata mut onko sunkin mielestä tossa ylä kuvassa näkyvissä niin et noist ahiuksen päistä olisi tullu liian tasanen vai onko se vaan niiden asento?

Post A Comment