ÄLÄ TURHAAN SELITÄ.

*Yhteistyössä fitnet.fi

Tekipäs edellinen postaukseni taas hyvää. Oli mielenkiintoista lukea lukijoiden palautteita ja ajatuksia minusta ihmisenä. Olen positiivisesti yllättynyt siitä, miten kauniita ja ihania sanoja sieltä tulikaan! Olen melko varma, että tässä lähes 7 vuoden aikana lukijakuntani on muodostunut hyvin paljon itseni kaltaisista ihmisistä. Samankaltaisten ihmisten on helpompi ymmärtää ja samaistua ajatusmaailmaani, kun taas erilaisilla ihmisillä saattaa olla aivan eri käsitys ja elämänkatsomus. Ihmisillä on valitettavasti vähän hassu tapa vihata asioita ja piirteitä ihmisissä, joita ei itse ymmärrä. On myös aivan mahtavaa kuulla, miten lukija on täysin vastakohta, mutta osaa silti lukea ja seurata kirjoituksiani avoimin mielin. Se jos jokin on ihailtava piirre ihmisessä!

Tällaisissa postauksissa on aina vaarana itse provosoitua ja saada aikaan pahaa mieltä itselle tai muille. Oli kuitenkin virkistävää päivittää ajatuksia siitä, että ei, minun ei itseasiassa tarvitse puolustella itseäni saatika selittää tekemisiäni kenellekkään, joka tahallaan haluaa liioitella jotain asioita tai nähdä vain ne huonot piirteet minussa. Jokaisella saa olla oma mielipide ja kunnioitan sitä. Aina kun lukee vääristellyn, kaukaa haetun ja liioitellun kommentin/väittämän, täytyy vain vetästä hieman happea, kunnioittaa toisen näkökulmaa ja vain kiittää kommentista. Varsinkin silloin, kun itse tietää asian olevan vääristelty, ei ole tarvetta selitellä mitään.

img_5305

Huomaan selkeän eron nuorien sekä vanhempien ihmisten kommentoinnissa. Vanhemmat ihmiset ihailevat usein rohkeutta, tietynlaista pelottomuutta ja pokkaa olla oma itsensä, kun taas nuoremmat saattavat kokea sen itsekkyytenä ja ärsyttävänä. Luulenkin, että mitä vanhemmaksi ihminen tulee, mitä enemmän elämässä kokemusta karttuu, sitä vahvemmin ymmärtää sen, ettei muiden mielipiteillä ole loppujenlopuksi mitään väliä. Sitä oppii ihailemaan muidenkin rohkeutta, menestymistä ja onnistumisia. Ajatusmaailmalla on niin suuri vaikutus meidän tulevaisuuteen, että kannattaa aina välillä pysähtyä miettimään itsekseen, haluaako nähdä kaikessa aina vain sen negatiivisen asian, merkkaako sulle enemmän se että pääset haukkumaan vai kehumaan ja mitä sä itse haluat elämältä? Kenenkään ei tarvitse lähtökohtaisesti yrittää miellyttää ketään tai tehdä elämänsä valintoja ensisijaisesti muiden mielipiteitä ajatellen, kunhan vain pyrkii elämään muita kunnioittaen ja olemaan ystävällinen kaikille. Kun sulla on puhdas omatunto, voit tehdä valintasi aivan miten itse haluat.

img_5307

Lyhyesti haluankin antaa nuorille ja miksi ei vanhemmillekkin lukijoilleni neuvon, että antakaa muiden mielipiteille tilaa ja älkää turhaan selitelkö.

img_5306

Olipas hyvä viikon aloitus tänään! Nukuin aika pitkään ja herättyäni päivä lähti perinteisesti käyntiin mun ja J’lon 6km lenkillä. Vedin siinä lenkin aikana kaksi puhelinpalaveria, joten tuli tehokkaasti multitaskattua sekin 45 minuuttia. Kotiin päästyäni oli ruoan teon aika sekä muutamia duunijuttuja hoidettavana. Näiden jälkeen lähdin vetämään ihan hullun jalkatreenin! Lämmittelin pitkästä aikaa kunnolla, vanhan liiton porraskoneella pakarat jo valmiiksi tuleen, joten koko treenin ajan hiki lensi ja pyrstö oli aivan tulessa. Meillä oli TöölöGymille ilmestynyt uusi ”työntokone”, joka muistuttaa juoksumattoa, mutta sä itseasiassa työnnät itseäsi pakaroilla eteenpäin. Ihan mielettömän raskasta, mutta hauskaa! Katsokaapas mun snapchatista miltä se näyttää, vaikka siinä hieman pelleilenkin. (snapchat: lindamanuella)

img_5308

Muistattehan kaikki syksyn treenarit, että meiltä löytyy aivan super tehokkaita valmennuksia meidän fitnet.fi sivustolta. Vedän itse tällähetkellä Fit for bikini ohjelmaa muistuttavalla jaolla ja meiningillä. Tänä aamuna sainkin jo hieman pientä teaseria mun vatsalihaksilta, jotka alkavat pikkuhiljaa taas kuoriutumaan esiin!! Jesssssssss! :D

 


10 Comments
 • Noelia
  Posted at 22:38h, 12 syyskuun Vastaa

  Olipas ihana postaus, tosin kaikki sun postaukset on kyllä niin mieluista luettavaa! :) Halusin myös tulla utelemaan, että mitä pituutta ja minkä väristä pidennystä sulle laitettiin nyt viimeks päähän? Näyttää ihan super täykyltä ja mulla olis itsellä just haaveina saman tyyppinen tukka niin pakko kysyä! :)

  • linda
   Posted at 23:08h, 12 syyskuun Vastaa

   Moikka! Mä laitan tyyliin huomenna postauksen uusista hiuksista!! Ja kiitos tosi paljon <3 Myös gyylin Jesseltä kannattaa kysyä , hän tietää tarkalleen mitä sävyjä on käytetty ja mitä on tehty. Mutta lyhyesti: mulla on oman tukan latvat vaalennettu, pidennyksissä on keskiruskeaa, vaalean ruskeaa ja ihan platina blondia :D

   • Noelia
    Posted at 16:51h, 13 syyskuun Vastaa

    Jes kiva, kiitos paljon Linda! :) Jään innolla odottamaan uutta postausta hiuksista :) <3

 • anita
  Posted at 08:04h, 13 syyskuun Vastaa

  Oot upea. Ei mulla muuta. :D

  • linda
   Posted at 10:03h, 13 syyskuun Vastaa

   Kiitos :)

  • linda
   Posted at 10:06h, 13 syyskuun Vastaa

   Voi kiitos <3

 • H
  Posted at 11:55h, 13 syyskuun Vastaa

  Otsikkoon ei koskaan kuulu laittaa pistettä. Näyttää vain typerältä. Ihan näin muistutuksena vaan. :)

  • linda
   Posted at 16:19h, 13 syyskuun Vastaa

   Heh. selvä sitten ;)

 • Jani-75
  Posted at 12:36h, 13 syyskuun Vastaa

  kuva 3 huh huh tulee kuuma:)

  • linda
   Posted at 16:19h, 13 syyskuun Vastaa

   Kiitos :)

Post A Comment