ZENIT KOHDILLEEN.

*Yhteistyö Fitnet.fi

Moikka!

Huh kun on ollut rankkaa. Tai sitten ei! Tälläkertaa vitsailen, sillä lähdettiin eilen Rosan kanssa ihanaan Långvikiin vain olemaan ja lojumaan! Rosa oli varannut meille ihanan sviitin, jossa vietimmekin lähes koko eilisen illan.

IMG_4613

Käytiin toki heti ensimmäiseksi rentoutumassa SPA:n puolella. Saatiin aivan hirveitä naurukohtauksia, sillä olen Rosaa melkein 20cm lyhyempi ja hänelle juuri sopiva kylpytakki oli mulle nilkkoihin asti. Olisin voinut kääriä kylpytakin ainakin kaksi kertaa itseni ympäri. Ihailin katkerana miten ihanalta Rosa näytti kylpytakissa ja katsoessani peiliin en voinut olla nauramatta sitä näkyä, kun mua ei lähinnä edes näkynyt takin alta.

IMG_4670

SPA’ssa loikoilun jälkeen suunnattiin syömään Långvikin ravintolaan. Olin todella positiivisesti yllättynyt ruoasta, sillä olen hieman ”huono” syömään ravintolaruokia, varsinkin jos ne ovat kovinkin erikoisia. Mä todella todella todella harvoin syön punaista lihaa, koska en ole koskaan välittänyt lihan mausta enkä myöskään sen koostumuksesta. Tällä kertaa lihaa oli kuitenkin kokeiltava ja pihvi oli kieltämättä erittäin hyvää! Useimmin olen hienoimmissakin ravintoloissa lähinnä ihmetellyt, miten joku voi pitää lihan mausta…. Mulla on harvoja hyviä kokemuksia punaisesta lihasta ja tämä oli ehdottomasti yksi niistä. Tosin niitä kokemuksiakaan ei kovin monia ole. 😀

Illallisen jälkeen kirjaimellisesti vain lojuimme, katsoimme telkkaria ja fiilisteltiin meidän moottorisänkyjä. Ne sai ihan mihin kulmaan tai asentoon vaan sekä tärisemään. Tuli naurettua niin paljon että nyt on vatsalihakset kipeinä, sekä pylly puutunut makaamisesta. Ulkona sataa, mutta mun on PAKKO päästä heittämään lenkki sekä kuntopiiritreeni ulos aivan just. Sade on sitäpaitsi vain virkistävä tunnelmanluoja ulkotreeneissä 😉

Nyt on muuten kesä viraalisesti loppu ja aika startata taas kunnon treenikausi, joten jos etsit tehokasta valmennusta, niin käyppä tsekkaamassa Fitnet.fi verkkovalmennukset! Sieltä löydät lähes mihin tarkoitukseen tahansa valmennusvaihtoehtoja. Valmennuksista löytyy niin minun, Janni Hussin kuin Mari Valosaarenkin käsialaa, jäsenillä on tukena omat valmentajamme koko valmennuksen ajan (sisältää 3kk jäsenyyden sivustolle), tukiverkosto muista treenareista sekä satojen liikkeiden liikepankit opastamassa miten treenit suoritetaan turvallisesti ja oikein! 🙂

Lisää valmennuksista löydät sivustolta, tai esimerkiksi tästä blogikirjoituksestani.

 


9 Comments
 • mari
  Posted at 17:15h, 03 syyskuun Vastaa

  oi, voin ihan kuvitella sut minimimmin siellä kylpytakin sisällä 🙂 hanaa, että ootte saaneet nauraa niin paljon , hyvä te <3

 • Ella
  Posted at 11:12h, 04 syyskuun Vastaa

  Hejssan, kysyn tätä ehkä vähän väärässä paikkaa, mutta en löytänyt fitnetin sivuilta kysymys paikkaa joten… 😀
  Ostin bundan treeniohjelman ja ruokavalion ja koska olen uusi näissä treeniohjelma jutuissa enkä ymmärrä niistä (mitään), niin siinä on aina 3 päivälle treenit(+aerobiset) niin onko tämä vain että kolmena päivänä viikossa vain teen bunda treenin ? vai kun päivät 123 on menty peräjälkeen alkaa uudestaan 123 ?

  hahah kyllä, tyhmä kysymys varmaan sinulle jos edes ymmärsit mitä tarkoitan. 😀

  -Ella

  • linda
   Posted at 01:06h, 05 syyskuun Vastaa

   Moikka!
   Eli siinä on 3 x treeniä bundalla toteutettuna, voit tehdä niin että teet esimerkiksi joka toinen päivä bunda treenin ja joka toinen aerobinen, mutta sykin voit toki itse päättää esimerkiksi 3x treenipäiviä (jona käyt bundat läpi , eli koko kehon) ja sen jälkeen pidät vaikka välipäivän tai kaksi ja aloitat syklin alusta 🙂

   • Ella
    Posted at 09:57h, 05 syyskuun Vastaa

    Oi kiitos paljon vastauksesta! Nyt on hyvä lähteä alkuun 🙂

    • linda
     Posted at 11:02h, 06 syyskuun Vastaa

     Tsemppiä !!

 • Saara
  Posted at 18:29h, 04 syyskuun Vastaa

  Moikka Linda!
  Olipa ihanaa lukea sun ja Rosan rentoutumisesta Långvikissa, tulin hyvälle mielelle. Itsekin kaipaisin nyt jotain rentoutuslomaa 🙂 Sellainen kysymys, tai postaustoive, mulla on, että miten kannattaa aloittaa liikkuminen sairastelun jälkeen? Tarkoitan siis esim. flunssaa tai jotain virustautia… Itse olen nyt ollut viikon verran kipeenä ja sairaslomalla virustaudin takia, niin mietin että miten olisi hyvä palata taas liikuntaharrastusten pariin ns. terveellisesti, ettei tulisi mitään jälkitauteja. Haluaisin kuulla nimenomaan urheilijan ja pt:n näkemyksen asiasta, siksi olisi kivaa että kirjoittaisit joku kerta aiheesta. Ja näin syksyn tullen taudit kuitenkin lähtevät taas liikkeelle ja sairastelukierre alkaa, niin aihe on muutenkin pian ajankohtainen. 😀 Kovasti jo odottelen että pääsen taas liikkumaan (sitten kun olet terve), viikkoon kun en oo tehnyt juuri mitään aktiivista. 🙂
  Mukavaa alkanutta syksyä!

  • linda
   Posted at 01:04h, 05 syyskuun Vastaa

   Moikka! Kiitos paljon, äkkiä vain jonnekkin rentoutumaan sitten jos mahdollista! 🙂 Tekee kyllä hyvää!
   Mä voisin ottaa tuon työn alle ja postailla aiheesta, sopii hyvin näin tähän väliin kun syysflunssat alkavat jylläämään 😀
   Ihanaa syksyä sulle ja parane pian!

 • ilari
  Posted at 01:44h, 11 lokakuun Vastaa

  no kyl tosta tuli mieleen et kaunis prinsessahan se siin olit kyl jsut saannut noi jalatkin hyvään asentoon ja toi sormiin kattominen toi just sen hempyden siishen ja sen pehomsuuen kuvaan hyvä kuva kyl eikä sitä kääröä huomanukkaan sehän ois voinnu olla viak joku viitta siin

 • ilari
  Posted at 01:47h, 11 lokakuun Vastaa

  siis millasen fiiliksen sä saat tossa sateessa menossa mulal tilanteessa riippuen hymy huulilla ja se virkistää

Post A Comment