Tahdoinvoima-maanantai!

*Yhteistyössä fitnet.fi

Moikka!

Huh, olipas ”yllätys yllätys” vähän painavampi maanantain aloituis kuin normaalisti. Ei voi kuin itseään syyttää, sillä syy löytyy suoraan festivaali meiningeistä. Aamulla ärsytti kaikki. Jlo kuorsas lujaa ja puhelin pirisi heti aamusta. Huoh!

Mun teki mieli vain sulkea puhelin, vetää peitto korviin ja ignoorata JLO. Se rakastaa nukkumista, niin antais munkin nyt sitten vaan nukkua. 😀

13876671_10153795807735794_2522734198904446340_n

aamun fiilis

Mulla oli kaks vaihtoehtoa; joko mä vellon tässä tuskanhiessä tänkin päivän, TAI istten mä otan itseäni niskasta kiinni ja aloitan päivän tehokkaasti! Unihiekat silmissä äkkiä Jlolle valjaat päälle ja lenkkipolulle mars. Hiki vaan valui pitkin selkää kun reippailtiin pitkin hietsun lenkkipolkuja, mutta oli ihanaa liikkua ja ”puhdistautua” lauantain bileistä.

Tääkin päivä muuttui ihan kivaksi, kun vaan vaihtoi asennetta ja otti itseään niskasta kiinni. Vielä lenkinkin jälkeen makasin sohvalla ja haaveilin vain siitä, mitä söisin seuraavaksi, kunnes yhtäkkiä muhun iski joku ”nyt jumalauta!” ajatus ja aloin hommiin. Nousin sekunnin sadasosassa pystyyn, nappasin koneen syliin ja aloin tekemään töitä.

13901543_10153795807730794_7161378706399686853_n

…asennetta kehiin! Jlokin ihmettelee mistä energiat tuli 🙂

Mun piti mennä tänään salille, mutta sen sijaan ajattelin että menisin illalla ennen nukkumaan menoa vetämään jonkinlaisen kuntopiirin ja hikilenkin vielä ulos juosten. Kaipaan raikasta ilmaa ja luulen, että se olisi tänään freshimpi vaihtoeho, kuin hieman kuuma ja huonohappinen sali. Sinne kerkee sitten huomennakin ja vuorossa olisi ah, niin ihana jalkapäivä <3

Jos joku kaipaa kannustusta ja uutta motivaatiota treeneihin kesän lomailun vastapainoksi, niin suosittelen kurkkaamaan fitnet.fi sivuston nettivalmennuksiin! Meillä on jo tuhansia tyytyväisiä ja onnistuneita elämäntaparemppaajia, kehonkoostumuksen muuttajia sekä diettaajia ympäri suomea! <3 Jos kuitenkin kaipaat henkilökohtaista apua ja räätälöityjä ohjelmia niin multa saa nyt super edullisesti räätälöityjä ruoka-ja treeniohjelmia! Voit kysyä lisää fit4ever@hotmail.fi

 


9 Comments
 • ananas
  Posted at 23:39h, 08 elokuun Vastaa

  Miten Jlon nimi sanotaan? Aina luen sen mielessä ”Jiilo”, mut kutsuksä sitä silleen?:D

  Energistä loppukesää!

  • linda
   Posted at 00:56h, 09 elokuun Vastaa

   ”Jeilou” 😂 Kiitos samoin sulle !!

 • Hennuli
  Posted at 07:04h, 09 elokuun Vastaa

  Moikka Linda! Muistelisin että joitakin postauksis taaksepäin mainitsit, että olet itsekin tiputtanut painoa syömällä tyyliin porkkanoita. Oon ajatellut tilaavani sulta ruokaohjelman, mutta koska oon tämmönen ”kaikki mulle heti nyt -tyyppi”, niin haluaisin päästä nopeasti eroon jostain viidestä kilosta. Jos nyt aloitan jonkun superkarppauksen tai mehudieetin niin pitäisikö painon tippua? Kuulee usein puhuttavan myös siitä, että keho menee säästöliekille eikä paino putoa jos ei saa tarpeeksi energiaa. Painan tällä hetkellä n. 80kg joten pudotettavaa kyllä löytyy.

  • linda
   Posted at 10:39h, 09 elokuun Vastaa

   No tällä tyylillä menetät sun lihasmassaa , alennat sun aineenvaihduntaa sekä todennäköisesti tämän mehudieetin jälkeen otat kaiken takaisin ekstra kiloilla, ellet ajatellut jäädä mehudieetille ja syödä hyvin niukasti koko loppuelämäsi 😀 olen maksanut ja joutunut korjaamaan tuhoutunutta aineenvaihduntaa vuosia, kiitos porukkana dieetin (:

 • Ade
  Posted at 20:58h, 09 elokuun Vastaa

  miks sä laitat joka päivä saman(laisen) hissiperseposen snapchattiin? 😀

  • linda
   Posted at 18:42h, 10 elokuun Vastaa

   koska siitä on tullut hauska vitsi 😀

 • meena
  Posted at 23:44h, 09 elokuun Vastaa

  Hei! Oon monesti miettinyt miten yhdistät koiran ja liikkuvan elämäntavan. Itse hiukan painiskelen asioiden kesken. Koirani ei ole nimittäin juoksijatyyppiä ja lenkitkään ei ole todellakaan joka kerta nopea tempoisia, koska koira ei vain suostu haistelulta kiristämään tahtia. Monesti juuri aamulenkille mennessä harmittaa ettei voi lähteä tyhjällä vatsalla suoraan ulos vaan ensin on koiran lenkitys ja sitten itsensä,mutta siinä vaiheessa nälkä on jo yltynyt kovaksi. Vinkkejä siis tän kaltaiseen tilanteeseen?

  • linda
   Posted at 18:44h, 10 elokuun Vastaa

   Moikka! Mä aina teen JLON kanssa aamuisin noin 5-6 km reippaan lenkin. JLO on hyvin energinen ja urheilullinen ranskis ja jaksaa reippaitakin lenkkejä hyvän kunnon vuoksi. Useinmiten aamuisin se määrää tahdin ja se on reipas, joten kyllä siinä 45minuutin powerwalkin aikana tulee hiki.
   Illalla sitten menen joko itse juoksemaan/tekemään kuntopiiriä ulos tai salille, johon usein yhdistän HIITin.

   Juoksemaan ei tosiaan meilläkään pääse, olen siis vain hyväksynyt että mennään reippaasti se aamulenkki ja illalla sitten saa spurttailla rauhassa itsekseen. :/ Nää on näitä asioita jolle ei oikeen mitään voi.

 • ilari
  Posted at 11:53h, 11 lokakuun Vastaa

  tai sit se katto mitä se ny sekos taas 🙂
  mut eikö oo noit ulkoilma salei jos fiilis on et ulkona osi hyvä vetäästä treenit? ulkomaillhan niit on ainakin.

Post A Comment