CAKE FOR BREAKFAST!

Mulla on tänään syntymäpäivät! Mä en oikein tiedä, mitä mieltä olisin näistä päivistä. Ennen niitä odotettiin niin paljon, että synttäreillä laskettiin kuinka monta vuotta vielä, että täyttää 18. Nykyään taas tuntuu siltä, että justhan mä täytin 18, miten siitä voi olla jo herranjumala KUUSI VUOTTA!

Sitten alkaa se itsensä vertailu; äidillähän oli tässä iässä jo kaksi lasta, oli ollut jo vuosia naimisissa. Äidin äidin äidillä oli aivan varmasti jo kymmenen lasta mun ikäsenä. Onneks mulla on edes Jlo. Menee lapsesta.

Onnekseni sain monia viestejä, jossa kauhisteltiin sitä, miten nuori olen. Muutama kyseli, että kuinka nuori olen oikein ollut, kun olen heihin tutustunut, jos nyt olen vasta 24-vuotias. Se helpottaa. Ja toisaalta, olen erittäin tyytyväinen siihen mitä olen saanut esimerkiksi työelämässä aikaiseksi sekä siihen, että kokoajan mennään eteenpäin. Vois olla siis huonomminkin!

IMG_0530

24-vuotta tuli tosiaan tänään täyteen ikävuosia tällä mammalla ja suurin stressi on lähinnä ollut se, että eihän mun vain tarvitse lähteä mihinkään yöelämään, eihän! Onnekseni lähes kaikki ystäväni ovat jossain päin maailmaa ja eripuolilla Suomea viettämässä kesälomiaan, joten päätin että juhlin ystävien kesken vasta juhannuksen jälkeen, kun mahdollisuus on suurempi saada kaikki kasaan.

Havahduin eilen illalla ajatuksiini, kun mietin porkkanoita syödessäni ja sohvalla makoillessani, että mielummin siivoaisin vaikka mun vaatekaapin, kuin lähtisin nyt stadin yöhön toteamaan, että haluan kotiin. Ja mä oon ihminen joka vihaa järjestämistä ja siivoamista. Tätäkö tämä nyt on? Ei mielellään.

Toisaalta tiedän myös että osittain tämä johtuu siitä, anteeksi Suomi, että Helsinki ja sen yöelämä ei ole kovinkaan houkutteleva. Täällä on muutamia kivoja kesämestoja, kuten uusi Löyly (ainakin kuulemma, en ole käynyt) sekä Hernesaaren Ranta, mutta kaatosateella ei kovinkaan moni paikka innosta.

IMG_0535

Ja koska saan päättää, niin tämän päivän agenda on hakea mm. sushia kotiin, tehdä jokin ihana herkkusalaatti sekä katsella hyviä leffoja ja ottaa relaa <3 Huomenna lähden pitkästä aikaa landelle, Merikarvialle kuvaamaan, maalaamaan (jokin ihmeellinen sielun jano siihen hommaan…) ja moikkaamaan sukulaisia, meidän villakoiria ja ystäviä Satakunnasta päin. Tarkoitus olisi viettää juhannus siellä ja mulla olisi kuulemma liput RMJ:hin, joten jos nypin harmaat hiukset pois päästä ja villiinnyn jotenkin mystisesti, niin ehkäpä saatan poiketa näissä juhlissa, jossa on muuten aivan hemmetin kovat esiintyjät!

IMG_0532

Oikeastaan tämä on aivan täydellinen tapa viettää synttäreitä just nyt. Aamun aloitin syömällä härskisti kakkua ja nyt ajattelin lähteä tyhjentämään Kampin K-marketin kaikista herkuista sekä nauttia kotona sadepäivästä yöpuvussa, lemppari viiniä siemaillen ja sammuen söpösti sikiöasentoon jonnekkin päin sohvaa.


4 Comments
 • Janice
  Posted at 19:10h, 18 kesäkuun Vastaa

  Ihana kirjoitus ja kivalta kuulostaa syntymäpäiväsi :) Paljon onnea kaunotar :)

 • Miimi
  Posted at 11:12h, 19 kesäkuun Vastaa

  Ihana:D!!

 • täti
  Posted at 23:06h, 19 kesäkuun Vastaa

  Voin sanoa kokemuksesta että jos on kova vertailemaan ja itsetunto on kovasti kiinni omassa nuoruudessa (ja ulkonäössä) niin suunta on vain alaspäin. Menee vain hujaus niin on 30, sitten 35 ja siitä vain viisitoista vuotta niin onkin jo viisikymppinen. En ole itse vielä päässyt tuosta eroon vaikka ikää on sinua kymmenen vuotta enemmän, sulla on vielä aikaa..Minä toki aloin stressaamaan iästäni jo ala-asteella. Mutta näin yli 30 veenä ei ne saavutuksetkaan estä sitä tosiasiaa että ei ole mikään nuori. Jos se (nuoruus) on tärkeää oman identiteetin kannalta niin suuri osa elämästä on kärsimystä.

 • ilari
  Posted at 11:31h, 12 lokakuun Vastaa

  no ensinnäkin toi näytti tosimakeelel toi silkki asu ja noi kukat jokka oli puansii niin toi hauskan merkin anarkismiä mustaa ja punaista :) ööh eli ootko tässäkin vaan sellanen kun itte et jos on tulossa joku ennalta sovittu juhlapäivä niin sit mä vaan alan taas kelialeen et ääh pitääkö mun nyt olal tälläin vai tollain ja se fiilis menee ja sit toi mitä teit kuullosti just hyvälle leffaa ja hyvää ruokaa siit tulee kyl hyvä mieli tai itte vai ktekee sen tulee viel parempi sitä stressaamsita poistaa ei oo aina helpppoo jos hakee niit täydellisii hetkii usko tiiän sen

Post A Comment