I LOVE YOU – lunch ystävien kesken.

HOLA!

Ah, me so happy.

Mikä fiilis. Vihdoin meillä on jotain sosiaalista toimintaa täällä! Espanjassa on satanut nyt VIIKON putkeen. Kyllä, koko viikon, joten mulla on ollut aivan kuoleman tylsää täällä. Oon kököttänyt yksin viikon himassa ja homehtunut. Olen kuitenkin ollut super innoissani, koska Jussi ja Marre saapuivat eilen illalla Marbellaan kylään ja voi juku miten olenkaan kaivannut mun rakkaimpia ystäviä. Mun sydän räjähtää tästä onnesta! Tekisi mieli vain huutaa ja tanssia kokoajan. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ollaan tänään käyty kaupungilla ja mm. aloitettu aamu skumpalla! :D Kilisteltiin heti tervetuliais maljat ja jammailtiin koko aamu, jonka jälkeen lähdettiin aamupalalle kaupungille. Ollaa hieman shoppailtu ja oikeastaan vain naurettu mahamme kipeiksi.

Ollaan toki ehditty Jussin kanssa hieman painamaan duuniakin ja meillä on tulossa niin mielettömän siisti juttu, josta kerron myöhemmin varmasti lisää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kotiin päästyä tehtiin Kana-Feta-AvokadoSalaatti ja avattiin meidän super söpö I love you – skumppa. Voiko lounaalla nauttia skumppaa? No tottakai voi, kun on lomalla ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mun lempi ruoka on varmasti juurikin tuo kana-fetasalaatti, joka on super helppo ja nopea tehdä! Sen kuin vaan paistaa kanan pannulla oliiviöljyssä ja maustaa oman maun mukaan. Sen jälkeen pilkkoo salaatin, kurkun, tomaatin ja paprikan sekaisin kulhoon, lisää mukaan sipulia, korianteria ja mahdollisesti myös cashew pähkinöitä tai mantelia. Mausteiksi mä rakastan laittaa oliiviöljyn lisäksi balsamicoa, suolaa ja pippuria. Suolana käytän aina himalajan suolaa jossa on lisättynä jodia. Sen jälkeen päälle vielä kunnon kreikkalaista fetaa, ei mitään jäljitelmä versioita tai light juustoja. SUPER! Kanasalaatti usein uppoaa jokaiselle, joten iisi safka tehdä esimerkiksi frendien kesken, jos ei ole varma mistä ihmiset tykkäävät. Yhtenä vaihtoehtona on myös tarjoilla päälisukkeet erikseen, jos jollakin sattuu olemaan allergioita tai ei vaikkapa pidä fetasta tai avokadosta.

Salaatissa on vieläpä lisäksi paljon hyviä ja monipuolisia rasvoja, proteiinia, kuituja ja hiilihydraatteja!

Me ruvetaan nyt katsomaan leffaa ja nauttimaan parhaimmasta seurasta! Ihanaa päivää kaikille. <3

 


3 Comments
 • Lotta
  Posted at 20:38h, 12 toukokuun Vastaa

  Moikka!
  Ei nyt liity millään tavallaan postaukseen, mutta kysyn kuitenkin!
  Mietin, että kun kirjoitit hetki sitten siitä, kuinka ihmiset tuhlaa negatiivista energiaansa muihin (ja sinuun anonyymisti), niin oletko koskaan selvittänyt, ketkä näiden ilkeiden kommenttien takana on? Muistan myös aikoinaan, kuinka teillä oli joku tutkinta (?) tms meneillään jonkun häirikön takia.. Saitko koskaan tekijöitä kiinni? Tuntuu, että netissä kuka vaan voi kirjoittaa mitä vaan.. Oletko koskaan saanut selville ”vihamiehiäsi”?

  • linda
   Posted at 01:01h, 13 toukokuun Vastaa

   Olen joskus aikoinaan saanut muutamia selville, kyllä :) Riippuu ihan mistä se kommentti on kirjotettu.Kyllä rikosilmoituksen tehdessäsi anonyymitkin selvitetään suht helpolla, itse olen tehnyt kerran rikosilmoituksen.

 • Emilia
  Posted at 12:51h, 14 toukokuun Vastaa

  Heips! Kysymys palkkariin liittyen: kuinka pian kunnon ruoka pitäisi/kannattaisi syödä palautusjuoman jälkeen (hera80 30g + banaani)? Olen normaalisti syönyt tunnin päästä, mutta aina silloinkaan ei vielä ole kunnon nälkä, niin onko esim. 1h 30min liian pitkä väli?

Post A Comment