Ocean Club Opening – white and silver party

Moikka!

Pahoittelen pitkästä postaus välistä. Mä itseasiassa kirjoitin teille Torstaina postauksen, mutta se olikin aihe jota oli todella vaikea käsitellä tekstinä, joten päätinkin olla julkaisematta tekstiä ja tehdä sen uudestaan video muodossa heti huomenna! :)

Perjantaina oltiin mun ystävän Mariannen sekä muutaman muun tytön kanssa Ocean Clubin avajaisissa, joka itseasiassa sijaitsee meidän naapurissa. Jep. Naapurissa.

Meidän kotia suoraan vastapäätä on Plaza Beach banus club, ja tarkoitan siis kirjaimellisesti vastapäätä. Suoraan portin toisella puolella.  Sitten taas samalla puolella katua, viereisessä rakennuksessa sijaitsee Ocean club Marbella, joten ollaan tässä tällaisen mukavan musiikin ja kiljunnan ristitulessa.

Oikeesti aika karseeta, en olis koskaan kuvitellut että tää on olemista bileiden keskellä päivästä toiseen kun käytiin tätä asuntoa aikoinaan katsomassa ja Niko vähän varoitteli noista kesän bileistä. :D

Jos olis linda 17-18 vee, niin täähän olis vaan törkeen siistiä, mutta tällä hetkellä hieman ristiriitanen fiilis. Toisaalta ei ole koskaan sellanen olo, että olis yksin, mutta toisaalta en jaksais koko päivää, iltaa ja yötä kunnella musiikin pauhetta ja ne ilotulituksetkin alkaa kyllä jossain kohtaa ärsyttämään. Hauska lähteä lenkille aamulla kun känniset turistit ryömii tossa toisella puolella! Jej. :D

No, anyway. Mentiin avajaisiin kivalla porukalla ja meillä oli kyllä aivan mielettömän hauska ilta! Tanssittiin jalat kipeiksi, tutustuttiin uusiin ihmisiin ja pidettiin hauskaa tyttöjen kesken. Lähdin hieman ennen kahta kotiin ja nukahdin välittömästi sänkyyn päästessäni. Mulla ei oo hetkeen ollut niin kipeet jalat kun perjantai yönä, hah. Lisäksi tanssittiin niin paljon, että olin pelkästään siitö aivan loppu. Ei onneksi ainakaan ollut pitkä matka kipittää rantapolkua kotiin.

13109076_1182555221764320_1532951773_n

Teemana oli white and silver (jackie ei tottele pukukoodeja, joten…) ja mulla oli klassisesti pieni vaate paniikki päällä, sillä harvemmin mä pukeudun kokonaan valkoiseen ja kaikki mun korut on suurimmaksi osaksi valko-kulta/kulta, kuin hopea. Sovitin valehtelematta 20 mekkoa ja löysinkin upeita, mutta en raaskinut ostaa upeaa kallista mekkoa, sillä tiesin etten tule valitsemaan valkoista mekkoa asuksi kovin mielelläni uudestaan. Mielummin ostan sitten mekon värissä, jota varmasti käytänkin enemmän ja jossa viihdyn.

Olin ostanut juuri muutama päivä sitten kuvan housut Zarasta ja heitin sen kaveriksi aivan basic topin. Isot hopeiset korvikset korviin ja hopeat kengät jalkaan = volà. Paljon enemmän mun näköinen kokonaisuus, kuin väkisin ängettynä valkoiseen pikkumekkoon.

13102509_536033486568561_1518991130_n

Nuorempana paljon helpommin puin kauniin mekon ainoastaan sen mekon upeuden vuoksi, vaikka en olisikaan todellisuudessa edes viihtynyt mekossa kunnolla. Nykyään mulle on todella tärkeetä että mulla on hyvä fiilis vaatteissa; ei tarvitse repiä ylös eikä alas ja olo on mukava ja omalla tavalla varma. Tärkeetä on että näyttää itseltään. On aivan karseeta olla vaatteissa, jossa sun tarvii stressata tai olo on epämukava. Se taas vaikuttaa ihan koko fiilikseen ja näkyy ulos epävarmuutena ja lähinnä pilaa koko illan.

13129897_556688511207747_1128002441_n

Ilta sisälsi todella upean ilotulituksen ja kaikenlaista mageeta meininkiä! Avajaisissa oli sen verran vauhdikas meininki, että oon ollut kaks päivää aivan törkeen väsynyt. Siis totaalisen loppu. :D

13096027_10153576598750794_4674091292485439542_n

Olin Lauantaina aivan kuin rekan alle jäänyt. Mentiin päivällä Mariannen kanssa tallille ja odotin hirveesti että pääsen nauttimaan päivästä Bahrin kanssa. Harmikseni sain kuulla, että Bahrin kavioon oli tullut halkeama ja se odotti kengittäjää, joten jouduin menemään toisella hepalla. Mulle annettiin sellainen todella kaunis, espanjalaiskaunotar, joka oli todella kiva ja helppo hoitaa. Tämä oli mukavaa vaihtelua siihen jatkuvaan Bahrin egoiluun.

Mä en kuitenkaan ihan hirveesti lämmennyt tälle mini mimmille, sen laukka oli niin pomppuisa ja hevonen tuntui todella luihulta. Se pelkästi ihan hassuja juttuja ja teki lujissa vauhdeissa ihmeellisiä sivuväistöjä aivan yllättäen. Mun vatsalihakset oli ihan tulessa kun yritin jotenkin näyttää järkevältä siinä meiningissä.

Tänään oli sama juttu, ratsastin tällä valkoisella kaunottarella, koska Bahrin kavio piti leikata lyhyeksi ja sen täytyy antaa parantua ainakin viikon verran.

Mentiin tänään uusi reitti maastossa ja ohitettiin muutama polo clubi ja päätettiinkin, että mennään joku päivä dinnerille jollekkin kivalle polo clubille, tutustumaan vähän lajiin. Hevonen oli paljon kivempi ratsastaa, kun tiesin vähän millainen neiti kyseessä, mutta jep, kyllä mulla oli kova ikävä Bahria. Ihan sama vaikka puris mua miljoona kertaa, on se vaan loistava ja joka kerta ihanampi ratsastaa.

Oli muutenkin todella kiva huomata tänään miten erilailla Bahri nykyään reagoi muhun. Se selkeästi tunnistaa mut ja alkaa hyväksymään mut ihan erilailla kuin ennen. Ego on edelleen todella suuri, mutta pienin askelin kohti yhteisymmärrystä. :)

13124817_10153576598665794_728817747164047194_n

Jokatapauksessa viikonloppu on ollut hauska ja meininkiä on riittänyt. Nyt mulla on kasa duunia tehtävänä huomiseksi, joten palataan huomenna videopostauksen merkeissä! Toivottavasti kaikilla oli hauska vappuviikonloppu ja ootte muistanut käyttäytyä!;)


14 Comments
 • Myy
  Posted at 21:24h, 01 toukokuun Vastaa

  Oot aivan mielettömän upeana tuossa valkoisessa asussa! Täydellinen!

  • linda
   Posted at 22:22h, 01 toukokuun Vastaa

   voi kiitos ihana <3

 • Mai
  Posted at 23:08h, 01 toukokuun Vastaa

  Hei! Pikkuisena sivuhuomautuksena sanottakoon että viikonpäivät suomeks pienellä alkukirjaimella. :) Allekirjoitan täysin tuon että täytyy viihtyä vaatteissaan!

  • linda
   Posted at 16:11h, 03 toukokuun Vastaa

   Hehee, kiitos! :)

 • Emmi
  Posted at 08:39h, 02 toukokuun Vastaa

  Tosi hyvin sopii tuo asu! 😱

  Bahrista on aina kiva kuulla, enemmän kuvia ja juttuja siitä, kiitos! 😄

  • linda
   Posted at 16:11h, 03 toukokuun Vastaa

   Moikka, kiva kuulla, aijon ehdottomasti laittaa :)

 • Ninni
  Posted at 10:46h, 02 toukokuun Vastaa

  Moikka!

  Haluaisin nyt ennen kesää aloittaa fitnetin ohjelman, mutta en tiedä minkä niistä valitsisin.
  Mikä niistä olisi paras, kun olen 167cm/65kg, en näytä lihavalta, mutta rasvaa on liikaa vähän joka puolella..varsinkin reisissä.
  Ongelmaksi koituu se, etten ole juurikaan harrastanut säännöllistä liikuntaa pitkään aikaan ja ruokapuolikin on aika retuperällä. Fyysinen kunto on huono ja olo on koko ajan tukala ja väsynyt.
  Haluan niin kovasti pudottaa painoa ja kiinteytyä ja motivaatio on nyt korkealla! En vain itse tiedä mistä aloittaa tai mitä tehdä, joten siksi kysynkin sulta apua.
  Mikä fitnetin ohjelmista olisi sopivin aloittelijalle, jolla huono kunto ja löysä kroppa, mutta kova halu muuttaa elämäntapoja? :)

  • linda
   Posted at 16:11h, 03 toukokuun Vastaa

   Moikka!
   ehdottomasti meiltä löytyy apua ja fitnetin ohjelmat sopii selkeiden ohjeiden, valmentajien päivystyksen ja liikepankkien vuoksi aloittelijoillekkin täydellisesti!! :)

 • Milla
  Posted at 13:40h, 02 toukokuun Vastaa

  Aivan upee asu! Pakko kysyä, näkyykö noista housuista miten läpi?

  • linda
   Posted at 16:09h, 03 toukokuun Vastaa

   Moikka, no ei oikeastaan yhtään , kunhan on valkoiset alusvaatteet :) noi on just hyvän paksut!

 • Julle
  Posted at 19:20h, 02 toukokuun Vastaa

  Moi!

  Millä kameralla kuvaat?

  • linda
   Posted at 16:09h, 03 toukokuun Vastaa

   olympus pen e-pl7 :)

 • ilari
  Posted at 17:20h, 12 lokakuun Vastaa

  en tiiä ittelle tuli het mieleen et tohon asuun osi sopinut parmmin ehkä vaalemmat hiusket tai kokonaan punainen ei sellaen sally spectre tyylinen mut aloin funaa ku jotenkin vähän jäi :)

 • ilari
  Posted at 17:24h, 12 lokakuun Vastaa

  mun on kyl pakko myöntää et känniläsiin on vaikea tutustua tai ku nsen tietää milalsta se on ja sitku nitekkin ollu aj tutustunut nii nsitten seuraavana päivänä se tuntuu vieraalel se ihminen vai onko sulla itellä näin itellä se toimii ainkin näin et selvinpäin se tunne on taas aito kun kännissä ne tunteet voi olal tosi sotkusii ja ei edes teidosta mikä tunne on päällä itse sitten seuraavana päivänä ihmettelee et menikö liiallisuuksiin siks en mielellään tutustukkaan kännissä oleviin ihmisiin

Post A Comment