I WANNA KNOW YOUR MIND.

Moikka ihanat.

Vitsi te ootte tehneet mut niiiiiiiiin onnelliseksi kauniilla sanoilla ja ihanilla kommenteilla. Positiivinen palaute on antanut mulle todella paljon puhtia ja energiaa blogaamiseen. Nyt mulla on jatkuvasti vielä enemmän halua tuottaa ja luoda teille parempaa sisältöä.

Mä en ole ikinä blogia perustanut rahan vuoksi tai siksi, että mä haluan ilmaisia vaatteita ja tuotteita. Blogini korvasi aikoinaan päiväkirjani, eikä sen koskaan ollut tarkoitus tulla ihmisten tietoisuuteen. Sen vuoksi oonkin niin onnellinen, että pystyn siitä huolimatta tekemään tätä työkseni, vaikka blogini onkin tekstiblogi. Pyrin kirjoittamaan ja tarttumaan vain mun mielestä kiinnostaviin, mulle sopiviin yhteistyö prokkiksiin, joista mahdollisesti kirjottaisin muutenkin ja jotka ovat osa mun omia kiinnostuksen kohteita. Vaikka haluan panostaa enemmän kuviin ja tuottaa tulevaisuudessa aina vain laadukkaampaa sisältöä, en koskaan tule olemaan blogaaja, jonka jokainen teksti alkaa sanoilla: kaupallinen yhteistyö.

Mua kiinnostaa paljon enemmän ihmisten ajatukset ja keskusteleminen, haluan tietää mahdollisimman paljon mun lukijoista ja siitä millaisia ihmisiä mun blogia lukee. Ilmeisesti oon vuosien varrella saanut paljon saman henkisiä ja tekstejäni ymmärtäviä lukijoita, mikä on todella mukava kuulla. Kuitenkin on myös aina piristävää saada toisinajattelijoita, jotka antavat uusia näkökulmia asioihin.

Mä haluan puhua asioista mun pään sisällä ääneen ja sitä kautta toteuttaa itseäni. Mulla on aina sellanen olo, että mulla olis niin paljon asiaa, etten tiedä mistä alottaisin, mutta ehkä nämä videot ovat mulle uusi luonnollisempi ja jopa ehkä helpompi tapa tuottaa sisältöä ja ilmaista itseäni.

Välillä mua suoraan sanoen pelottaa puhua joistan asioista niin kuin oikeasti ne ajattelen, koska saatan mennä liian pitkälle joidenkin asioiden puimisessa, ikuisesta asioiden ratkaisemisessa ja oivaltamisessa. Nämä mun ensimmäiset vlogit ovat ollee todella iisejä ajatuksia ja oon yrittänyt pitää ne syvimmät ajatukset sisälläni. Nauretaan mun parhaimpien ystävien kanssa aina sitä asiaa, että ei pystytä keskustelemaan mistään ilman että sukelletaan todella syvälle ja jaetaan meidän ajatuksia ja etsitään asialle näkökulmia. Ihan sama puhutaanko me bataatin paistamisesta tai voikukasta, niin aivan varmasti ajaudutaan jonnekkin pintaa syvemmille vesille.

Mä voin olla jonkun mielestä ihan sekasin kun uskon näihin persoonallisuustyyppeihin, mutta muistatteko, kun kirjoitin jokin aika sitten blogiini erilaisista persoonallisuuksista ja kerroin itse olevani INFP. Testissä sanotaan, että INFP:t uivat usein syvissä ajatuksissa ja rakastavat hypoteettisia ja filosofisia pohdintoja enemmän kuin mikään muu persoonallisuustyyppi, enkä laita kyllä yhtään vastaan. Meitä on noin 4% väestöstä ja silti todella moni mun lukija kuului tähän ryhmään, mikä on mun mielestä mahtavaa, koska itse tiedän vain yhden ihmisen joka on INFP:n ”serkku” ja tavallaan sama kuin minä, mutta introvertin sijaan ekstrovertti.

Luulen, että blogini on kerännyt vuosien varrella tietyn tyyppisiä ihmisiä lukijoikseen.

13055445_10153559932910794_3480032593658955951_n

Kyselin julkaisemistani videoista mun läheisten ihmisten mielipiteitä ja moni kertoi että videot olivat juuri sellaisia, kun olettivatkin niiden olevan. Eräs minut todella hyvin tunteva ihminen sanoi, että on aina harmitellut sitä, etteivät lukijani saa ajatuksistani sellaista kokemusta kuin hän saa jutellessaan kanssani, vaan ne ovat aina vain raapaisuja kokonaisuudesta.

Samaa oon itsekin harmitellut. On todella vaikea tuoda tiettyjä ajatuksia ulos tekstin muodossa, ilman että niistä katoaa oikea fiilis ja sanoma. En voi kuin ihastella, miten jotkut kirjailijat voivat yhdessä lauseessa tiivistää mullekkin jonkun tärkeän tunteen ja ajatuksen niin täydellisesti, että tekisi mieli jatkuvasti huutaa kirjaa lukiessa että ”SE ON MUUTEN JUST NOIN!!” sekä heittää yläfemmoja kirjailijan kanssa. Siinä mulla on vielä paljon kehitettävää.

13082752_10153560128855794_2952394592086415194_n

Sillä välin kun mä harjoittelen editoimista ja tarvitsen juurikin tällaisia puheaiheisia vlogi ideoita, joiden kautta mun on helppo harjoitella videoiden luomista, niin pyytäisinkin että te listaisitte aiheita, tai vaikkapa kysymyksiä joihin haluaisitte mun vastaavan.

Pikkuhiljaa opin luomaan myös treenipätkiä laadukkaammin, sekä tietenkin teen mielelläni myös ruoka-aiheisia postauksia, jos ne vain teitä kiinnostavat. Myös ajatuksia/kysymyksiä urheilusta, kisaamisesta tai mistä tahansa saa kysyä ja ehdottaa!

Ei ole olemassa tyhmiä ideoita tai ajatuksia/aiheita, joten antakaa tulla! :)

 


26 Comments
 • Nina
  Posted at 16:29h, 23 huhtikuun Vastaa

  Mua kiinnostais tietää miten aloitit fitness urasi ja millaisia asioita se vaati päätöksen jälkeen? Valmentajan hankkiminen, saliohjelma, ruokailu jne. Ja miten nopeasti lihakset alkoivat kasvaa ja milloin teit päätöksen ensimmäisistä kisoista, eli kuinka kauan harjoittelit vakavasti ennen sitä :)

  • Pauliina
   Posted at 22:19h, 23 huhtikuun Vastaa

   Sama homma. Oon lukenu blogiasi jo tovin mut noi alkuajan fitness/treenauksen alottaminen on multa lukematta. Siitä olis kiva kuulla. :) tsemppiä kaikkeen uudessa maassa, uskon että kaikella on tarkoitus, myös tällä sinun Espanjassa asumisella.. Koita ottaa ja kääntää kaikki vaikeus positiiviseksi ja ajattele miten tulet oppimaan näistä uusista kokemuksista.. Muutaman vuoden päästä tulet näkemään mikä kaiken ’tarkoitus’ oli ja miten elämä uudessa maassa muutti sua ja kasvatti ihmisenä. Näin itse ajattelen aina. ;) nm. myös itse ulkomailla asuvana.. :)

   • linda
    Posted at 15:20h, 27 huhtikuun Vastaa

    moikka, se on just näin ja näin yritän tän ajatellakkin :) kävi mitä kävi niin kaikki tällainen kasvattaa ihmisenä :)

 • Päpä the ENFP
  Posted at 16:37h, 23 huhtikuun Vastaa

  Tehdään yhdessä vlogi/blogi postaus kun tuut takas vaikka NF persoonallisuustyypeistä ❤️😉

 • Annastiina
  Posted at 18:48h, 23 huhtikuun Vastaa

  Kirjotin jo tän kommentin sun edelliseenpostaukseen, mutta se jotenki hävis? En sit tiiä tuliko se perille ni laitan uudelleen, :D

  Mahtava et oot alkanu tekee näitä videoblogeja! Tätä ei viellä moni suomessa tee, mutta esim jenkeissäon kova sana!!!!!! Näistä saa paljon enemmän irti ja niin mukavaa katottavaa!! Laitan sulle tähän alle nimejä, keiden vlogeja Youtubessa sun kannattaa käydä kattoon, ota aikaa ja kato näitä, saat satavarmasti hurjasti inspistä ja ideoita omiin videoblogeihin! Kirjotat siis youtubeen vaan noi nimet ni ne kanavat kyllä site löytyy!

  Nikki Blackketter
  Heidi Somers
  Jessica Arevalo
  Lais DeLeon
  Sandra Prikker
  Taylor Chamberlain
  Cath Bastien
  Ashley Noreca
  Katy Hearn
  Jen Heward
  Jazmine Carzia

  Tossa nyt parhaimpia!! Nää tytöt siis kuvaa omaa arkea, treenejä, kokkailuja, kauppareissuja, yms kaikkea ihan perus, mutta niiiiiin mukavaa kateltavaa!!!!!

 • Anna
  Posted at 19:11h, 23 huhtikuun Vastaa

  Ihana että teet videopostauksia! Näistä saa paljon aidomman kuvan kuin ns normipostauksista. Myönnän aiemmin katselleeni sun kuvia ja blogia vähän silleen ”jaa-a”, mutta kun uskaltauduin laittamaan viestiä ja tilaamaan treeniohjelman sun ystävälliset ja neuvovat vastaukset sai mut muuttamaan täysin mielipidettä susta :)

  Lisäksi se rehellisyys ja aitous, että kerrot joskus painaneesi yli 70kg auttoi samaistumaan ja motivoi mua. Olen nyt itse se yli 70kg tyttö, mutta joskus minäkin haluan yhtä mahtavan kropan kun sulla ja löytää samanlaisen treenaamisen ilon!

  Laitoin johonkin aiempaan postaukseesi kommenttia, johon en saanur vastausta joten kokeilen uudelleen. Kyse siis aamuaerobisista. Miten suosittelisit tuota aamuaerobista, tyhjään vatsaan vai ei? Nyt kun Suomessakin alkaa paistaa aurinko niin tekee mieli aamulla lähteä oikein ulos starttaamaan päivää :) Millaisia aamuaerobisia suosittelet jos peruskunto ei ole kovin hyvä ja tavotteena olisi polttaa rasvaa, kevyttä kävelyä vai portaita vai hölkkää? Tyhjään vatsaan vai kevyen aamupalan jälkeen? Kuinka pitkäkestoista?

  Mietin että tekisin aamuaerobista salipäivinä (3-4krt/vko) ja sitten muuten aerobista treeniä päivisin tai iltaisin (2-3krt/vko). Kuulostaako hyvälle?

  Tsemppiä Espanjaan! Olen itse asunut vuoden ulkomailla ja nimenomaan tuo yksinäisyys on se pahin. Tuttuja on helppo saada, mutta oikeiden ystävien saanti on huomattavasti vaikeampaa. Itselläni on ehkä ensi vuonna edessä muutto ulkoimaille opiskelujen takia, jännittävintä onkin niiden oikeiden ystävien löytäminen.

  Ihanaa kevättä sulle! :)

 • Essi
  Posted at 20:50h, 23 huhtikuun Vastaa

  Tämä nyt ei välttämättä video materiaalia ole, mutta postaus palautumisesta erityisesti hermoston näkökulmasta (ja sen ylirasittumisesta) olis huippu! Miten itse edesautat lihasten/hermoston palautumista? Ihanaa kevättä Espanjaan :)

  • linda
   Posted at 15:21h, 27 huhtikuun Vastaa

   moikka, se olis varmasti hyvä ja ajankohtainen aihe :) kiitos<3

 • Emmi
  Posted at 22:33h, 23 huhtikuun Vastaa

  Ihanaa että oot alkanu tekee noita videoita! Oon jo pitkään seurannu sun blogia ja oot aina vaikuttanu tosi järkevälle ja syvälliselle ihmiselle. Jotenki vaa aina teksti on tekstii ja niin paljon parempi et samaa settiä pääsee nyt kattoo videoilla:) ehottomasti tee jatkossaki mahollisimman paljon tämmösiä! Ja vielä lisäs kiinnostusta blogiasi kohtaan ku enemmä jotenki pääsee videoiden myötä sisään noihin juttuihin:) oot tosi ihana persoona, toiv teet videoita mahollisimman paljon!<3

  • linda
   Posted at 15:19h, 27 huhtikuun Vastaa

   Kiitos paljon <3

 • janita
  Posted at 00:46h, 24 huhtikuun Vastaa

  Mua itteeni kiinnostaa sun menneisyys syömishäiriöistä, itse oon nykyään todella ylipainoinen nuori mimmi. Oon käyny läpi bulimian, tai jotain sinne päin. Oli pakko oksentaa joka ikinen ruoka mitä syönyt. Itsellä aika rankat nuoruus vuodet perheen takia, jonka takia todennäköisesti purkanut sitä ruokaan… mikä inhottaa itseään ja paljon. Haluaisin siis kuulla enemmän syömishäiriöistä ja niiden voittamisesta.

  • linda
   Posted at 15:18h, 27 huhtikuun Vastaa

   Moikka, mä oon niistä aika paljon kirjoittanut. mulla on esimerkiksi teksti bulimiasta, joka löytää jos googlaat lindamanuella ja bulimia, sen kun luet niin saat paljon tietoa mun sh taustoista. voin toki myös niistä joskus videolla kertoa :)

 • Ne033(Matrix 1 on hyvä leffa)
  Posted at 08:42h, 24 huhtikuun Vastaa

  Persoonallisuustyyppisi on: “Loogikko” (INTP-t)

  Mieli
  Ekstrovertti 42%
  Introvertti 58%

  Energia
  Intuitiivinen 71%
  Realistinen 29%

  Luonto
  Logiikkakeskeinen 56%
  Periaatekeskeinen 44%

  Taktiikat
  Suunnitteleva 33%
  Etsivä 67%

  Identiteetti
  Määrätietoinen 38%
  Varovainen 62%

  “Se, ylittikö kana tien vai tie kanan, riippuu viitekehyksestäsi.”
  Albert Einstein

  INTP-persoonallisuustyyppi on hyvin harvinainen, ja vain kolme prosenttia väestöstä on heitä, mikä on melko hyvä asia heille, koska masentavin asia heille olisi se, että he ovat “tyypillisiä”. INTP:t ovat ylpeitä kekseliäisyydestään ja luuovuudestaan, uniikista katsantokulmastaan sekä tarmokkaasta älystään. INTP:t ovat usein filosofeja, arkkitehtejä tai hajamielisiä professoreita, ja he ovat olleet vastuussa monista tieteellisistä löydöistä pitkin historiaa.
  Tutkimaton elämä ei ole elämisen arvoinen
  INTP:t tunnetaan heidän loistavista teorioistaan ja armottomastan logiikastaan – heitä pidetään itse asiassa loogisesti kaikkein tarkimpana persoonallisuustyypeistä.

  He rakastavat kaavoja, ja heille epäjohdonmukaisuuksien etsiminen toteamuksista on melkein kuin harrastus. INTP:ille onkin siksi huono idea yrittää valehdella. On kuitenkin ironista, että INTP:iden puheita ei kannata aina ottaa sanatarkasti – kyse ei ole siitä, että he ovat epärehellisiä, vaan siitä että heidän ajatuksensa ei ole täysin kehittyneitä. Muut ihmiset ovatkin kaikukoppia heidän omille ideoilleen ja teorioilleen ennemmin kuin varsinaisia keskustelukumppaneita.

  Tämän takia he vaikuttavat ehkä epäluotettavilta, mutta todellisuudessa kukaan muu kuin INTP:t ei ole yhtä intohimoinen ja kyvykäs löytämään ongelmakohtia, käymään läpi loputtoman määrän taustatekijöitä ja yksityiskohtia ja kehittämään uniikin ratkaisun – kunhan vain heiltä ei odeteta tarkkaa raporttia työprosessista. INTP-persoonallisuustyypin ihmiset eivät ole kiinnostuneet käytännöllisistä arkitoimista, mutta kun INTP:t löytävät ympäristön, jossa heidän luova nerokkuutensa ja potentiaali pääse kukoistukseen, heiltä löytyy rajattomasti aikaa ja energiaa kehittää oivaltava ja tasapuolinen ratkaisu.

  Viisaus alkaa ihmetyksestä

  Tämä vaikuttaa kuin ajelehtimiselta loppumattomassa päiväunessa, mutta INTP:iden ajatuksenkulku on herkeämätön, ja heidän mielensä syöksee ideoita heti heräämisestä alkaen. Tämä jatkuva ajattelu voi saada heidät näyttämään mietteliäiltä ja irrallisilta, koska he käyvät jatkuvaa keskustelua päänsä sisällä, mutta todellisuudessa INTP:t ovat melko rentoja ja ystävällisiä silloin, kun he ovat tuttujen tai samanhenkisten ihmisten kanssa. Tämä voi kuitenkin muuttua hallitsevaksi ujoudeksi silloin, kun INTP-persoonallisuudet ovat tuntemattomien seurassa, ja heidän ystävällinen pilailunsa voi muuttua nopeasti hyökkääväksi, jos he uskovat että heidän loogiset päätelmänsä tai teoriansa joutuvat kyseenalaistetuiksi.

  Kun INTP:t ovat erityisen innoissaan, keskustelu voi jäädä epäjohdonmukaiseksi kun he yrittävät selittää niiden päätelmien ketjua, jotka johtivat heidän viimeisimmän ajatuksensa muodostumiseen. Yleensä INTP:t siirtyvät yksinkertaisesti seuraavaan aiheeseen ennen kuin kukaan edes ymmärtää, mitä he yrittivät sanoa, sen sijaan, että he yrittäisivät selittää asioita selkeästi.

  Tämä kääntöpuoli tulee ilmi myös subjektiivisuuden ja tunteiden puolesta silloin, kun ihmiset selittävät heidän ajatusprosessiaan INTP:ille. INTP:n mieli toimii hieman aivan kuin monimutkainen kellokoneisto ottaisi huomioon jokaisen mahdollisen faktan ja ajatuksen, prosessoisi ne laajalla luovalla pohdinnalla ja antaisi lopputuloksena loogisesti kaikista parhaimman äänen mitä pystyisi. Emotionaalinen jakoavain voikin herkästi jumittaa INTP:iden ajatuskoneiston.

  Anna niiden, jotka voivat muuttaa maailmaa, muuttaa ensin itsensä

  INTP:illä on Logiikkakeskeinen (T) piirre yhtenä hallitsevina piirteenä, joten he eivät yleensä ymmärrä tunteellisia huomionosoituksia lainkaan, eivätkä heidän ystävänsä saa heiltä lainkaan henkistä tukea. INTP-persoonallisuustyppin ihmiset tekisivät paljon mieluummin sarjan loogisia ehdotuksia ongelmien ratkaisemiseksi, mikä ei aina ole kaikista tervetullein vaihtoehto heidän Periaatekeskeisille (F) kumppaneilleen. Tämä ulottuu myös kaikkiin sosiaalisiin käytäntöihin ja tavoitteisiin, kuten illallisten suunnitteluun ja naimiisinmenoon, sillä INTP:t huolehtivat eniten omaperäisyydestä ja tehokkaista tuloksista.

  Ainoa asia, joka jarruttaa INTP:itä on heidän levoton ja kokonaisvaltainen epäonnistumisen pelkonsa. INTP-persoonallisuudet ovat niin kiinni omien ajatusten ja teorioiden arvioinnissa, että he ovat jatkuvasti huolissaan jonkun oleellisen palan puuttumisesta. He voi jämähtää abstraktiin maailmaan, jossa heidän ajatuksensa eivät koskaan siirry käytäntöön. Tämän itse-epäilyksen selättäminen on INTP:iden suurin haaste, mutta heidän älylliset lahjansa – isot ja pienet – joita he maailmalle ojentavat, ovat taistelun arvoisia.

  Kuuluisia INTP-henkilöitä:
  Sokrates
  Rene Descartes
  Blaise Pascal
  Isaac Newton
  Carl Jung
  Albert Einstein
  James Madison
  Dwight D. Eisenhower
  Gerald Ford

  Tämän luettuasi ymmärrät hieman paremmin minua ihmisenä. Tää testi pitää kyllä 90% paikkansa. Tein jonkun toisen testin viime vuonna joka oli pidempi ja englanniksi, sen mukaan kuuluin johonkin ryhmään jota oli jotain alle 1% koko maailman väestöstä ja oli todella ääripää persoona tyyppi, se kuvas mua kyllä vielä paremmin kun tämä, se oli jo sen 98% ”minä” sen testin tulos ja yllätti kyllä tarkkuudellaan. Siinä sanottiin kyllä myös samoja asioita ja todettiin että tälläisiä ihmisiä ei oikeen voi ymmärtää todella kun samanlaiset ihmiset ja on harmi että heitä on vain se alle 1% maailman väestöstä :D Ihmekkös siis kun olen aina tuntenut olevani niin yksin ja että kukaan ei ymmärrä minua.

  Ystävällisin terveisin, jotenkin youtuben kautta ensin videoosi ja sitten blogillesi eksynyt uneton, synnynnäinen totuudenetsijä suomesta, paremmasta maailmasta jo lapsesta lähtien haaveileva eläinrakas, ikuinen pohdiskelija ja musiikin rakastaja, taistelulajeja ja elämän syvempiä asioita sekä koiran kanssa touhuamista harrastava mystinen kaksos/ääripää tosi ystävä joka kuelma näyttää alle 18 vuotiaalta vaikka olen pian 26 vuotias, eikä uskoisi jos tietäisi paljon on tullut jo vaikka mitä nähtyä :D Gnothi seauton! Kaikkea hyvää tiellesi ja ole rohkeasti oma itsesi vain(tietenkin pienellä sensuurilla as u know ;)) !

  • linda
   Posted at 15:17h, 27 huhtikuun Vastaa

   Kiitos paljon! hah joo tuo selittää hyvin omia piirteitä ja tällaisista testeistä saattaa löytää myös joitain vastauksia omiin asioihin :D

 • määvaa
  Posted at 10:39h, 25 huhtikuun Vastaa

  hyvä postaus! Vaikutat eläinrakkaalta ihmiseltä, mutta oletettavasti syöt kuitenkin lihaa, kanamunia ja maitotuotteita? Ootko ikinä miettiny jättäväsi eläinperäset tuotteet pois tai että vähentäisit niitä? Mitä mieltä oot vegaani ruokavalion terveellisyydestä noin ylipäätään ja uskotko että vegaani saa yhtä hyviä treenituloksia kuin sekasyöjä?

  Tän kommentin ei ollut millään tavoin kritisoida ja syyllistää sua tai muita sekasyöjiä, mun puolesta kukin syö haluamallaan tavalla. Olisi mukava silti kuulla sun mielipide tähän asiaan!

  Lisäksi heppatyttönä ja eläinrakkaana ois kiva saada joku kattavampi postaus sun ratsastushistoriasta ja nykyisestä tilanteesta? vanhoja kuvia, uusia kuvia, ratsastusvideoita jne:)

  • linda
   Posted at 15:16h, 27 huhtikuun Vastaa

   moikka!
   mä en itseasiassa punaista lihaa syö kuin ehkä kerran kk, jos sitäkään. Nytkään en oikeastaan muista että koska viimeksi.
   Kanaa , kalaa ja kananmunia kyllä, maitotuotteita en.
   Aloin syömään lihaa kunnolla vasta aikuisiällä, en koskaan ole tykännyt lihasta, enkä vieläkään ole mikään fani.
   Tosin oon viimeaikoina kyllä harkinnut, että siirtyisin vain kala-kananmuna linjalle, mutta suoraan sanoen olen hieman laiska myös hankkimaan proteiinit vege linjalta. Punaisesta lihasta voisin luopua anyday. :)

 • Ira
  Posted at 15:38h, 25 huhtikuun Vastaa

  Jasu.

  Musta olisi kiva kuulla sun kreikkalaisuudesta! :)
  Puhutko kreikkaa? Kuinka hyvin?
  Oletko käynyt Kreikassa? Missä?
  Pidätkö itseäsi kreikkalaisena? Mitä hyvää kulttuurissa on – mitä huonoa?
  Miten vastaat Kreikkaa/kreikkalaisia kritisoiville? (talous, verot yms)
  Syötkö kreikkalaisia ruokia? Miten ne sopivat sinun (tai yleensäkin fitness) diettiin?

  Kiitos ihanasta, positiivisesta ja inspiroivasta blogista!

  • linda
   Posted at 15:14h, 27 huhtikuun Vastaa

   Jasuu! :)
   Kreikkalaisuus voisi olla tosi hyvä idea videopostaukseen, kiitos !:)

 • NooraH
  Posted at 00:05h, 26 huhtikuun Vastaa

  Hei! Täällä yksi INFP myös. Olen lukenut sun blogia muistaakseni vasta viime syksystä lähtien. Olen tiennyt sut henkilönä, mutta vasta viimeisen vuoden aikana olen oppinut ”tuntemaan” sut ja tajunnut, että meillä on paljon samoja luonteenpiirteitä, ehkä juuri siksi blogisi on tämän hetken lemppareissa. :) Tykkään tosi paljon kun kirjoitat paljon ja pohdiskelevia tekstejä, toki myös kauniit kuvat on ehdottomasti plussaa. Olen myös sitä mieltä, että videot jossa bloggaaja puhuu, tuovat heti kirjoitettuihin teksteihin syvyyttä, sillä silloin lukijalla on parempi tuntuma bloggaajan persoonasta. :)

  • linda
   Posted at 15:12h, 27 huhtikuun Vastaa

   Kiitos paljon kommentista <3 Musta tuntuu että mun todella moni lukija on INFP tai sen serkku :D

 • ilari
  Posted at 20:12h, 12 lokakuun Vastaa

  ööh vau toi silkki asu sopii sulle tosi hyvin diggaan tosi paljon ai sullakin se sama et haluut just pääst toisen ytimeen tai onah n se tullut sillai ns elväksi mut et puhut siiitä äneen niin joo tiiäks puhu vaan mitä siellä sun mielessäs on ku se luo just sit uutta haa sulla oli tolalnen krieis juttu ja mulle tulee tää mieleen tosta jotkut on sekoåäsii juttui mut jotkut voi kantaa tosi pitkälle ja luoda uutta. totta ne erilailal ajattlevat taas jos ne tule vastaan niin voi luoda jsotain negatiiveista hienon rakenelman oon täysin smaa mieltä sun kanssas tosta alusta en kerinny loppuun asti :)

 • ilari
  Posted at 20:14h, 12 lokakuun Vastaa

  ku siis kun puhuu ne sisäiset asiat ääneen niin en alkaa toteutua ja tulee rennompi fiilis ja tuo varmuuttaa tälläinen minä oiekasti olen ja mitä enemmän tuo sisäsitä maailmaansa esilel sen onnelsiempi on

 • ilari
  Posted at 20:15h, 12 lokakuun Vastaa

  siisku sää oot tajunnut sen how u really feel ja ne asiat esille niin pysyy onni ja monipuolisuus i feel u so much

 • ilari
  Posted at 20:18h, 12 lokakuun Vastaa

  Välillä mua suoraan sanoen pelottaa puhua joistan asioista niin kuin oikeasti ne ajattelen, koska saatan mennä liian pitkälle joidenkin asioiden puimisessa, ikuisesta asioiden ratkaisemisessa ja oivaltamisessa. Nämä mun ensimmäiset
  onko kukaan sanonut sulel et mist vitusta sää puhut kun näin taphtuu itelel moansti ja edellenkään en oo parempi missään mut jokainen elää omalal tavallaan ja pohtii sitä mut siis toi on vitun hyvä kun siinä on niin helaktisti kaikkee mistä puhua ja anallysoida :) itte oon ihan samanlainen ja onko sulal vaikeeta saada serustelua iakseksi jos oot tuollainen muiden kanssa?

 • ilari
  Posted at 20:21h, 12 lokakuun Vastaa

  https://www.youtube.com/watch?v=MiBtBilY2sk
  tää n sulle beautifull mind kävin itte asiassa viime iltana tosi ison tunen myrsyn kaikkine puolineen myös niissä ahdistuksisa mut siihen kuuluu koko paletti täyteen ja niitä hallitessa ei aian onnistu if u know what ieman ;)
  mut nyt tuntuu tosi rauhalliselle

 • ilari
  Posted at 20:29h, 12 lokakuun Vastaa

  itte asiassa tiiäkkö mitä kun olin tuolla yehllä vauva palstalla juttlees niin juu en musita missä on pilkut ja psiteet niin. yks äidinkielen oepttja vaan tokas anan mennä vaan ku mulla siis kieli kirjoitaesa kuulemma on sam kun puhekieli noh ainoon mitä se sano on et kun sulla on pieni tauko pistä pilkku ja sitkun on ismpi tauko niin pistä piste. elä meiti liikaa ulkoasuu niin se kirjotus tulee tunteesa ilman lukkoi toki välill miettii liikaa mut sitkun mieli on kohillaan niin se menee suht hyvin ilmankin sit vaikutelman miettimistä?

Post A Comment