Videoblogi 2 – treeniä ja ajatuksia kateudesta.

Moikka!

Innostuin nyt tästä videoiden tekemisestä! Mua naurattaa nää mun modaukset näihin, mutta ainakin jo JOTAIN edistystä kun kuva on lähes kokoajan oikeinpäin. ;)

Pieni pätkä mun tän päivän loikkatreenistä. Alkuun siis 30 minuutin juoksulenkki ja sen jälkeen 4 liikkeen loikkatreeni jokainen liike x 10 hyppyä ja toistetaan kolmesti. Yleensä teen kuudella liikkeellä, mutta alottelin vähän kevyemmin. Loikkatreeni on hermostollisesti rankka ja siksi sarjojen välissä on hyvä ottaa kunnolla happea.

Edellisen postauksen kommenteista inspiroituneena hieman mun omia ajatuksia kateudesta ja oman energian kanavoimisesta oikein. Miten mä itse käsittelen negatiivisia fiiliksiä ja mitä mieltä olen ns. turhasta negatiivisesta vihaamisesta.

Ens kerralla jotain paljon positiivisempaa ! Mistä haluaisitte videopostauksen?

https://youtu.be/bAJNR4-XRNU

 


45 Comments
 • Noora
  Posted at 21:15h, 22 huhtikuun Vastaa

  Sua on tosi kiva kuunnella, oot niin aito ja rauhallinen ääni :) mielenkiintoinen video!

  • linda
   Posted at 00:11h, 23 huhtikuun Vastaa

   Kiitos paljon <3

 • Alesya
  Posted at 21:42h, 22 huhtikuun Vastaa

  <3

  • linda
   Posted at 00:09h, 23 huhtikuun Vastaa

   ❤️

 • Sinnu
  Posted at 22:21h, 22 huhtikuun Vastaa

  Moikka,

  haluaisin kiittää tästä loistavasta videosta. Samoja asioita on tullut pyöriteltyä nimenomaan tuota negatiivisuutta ja oman energian suuntaamista siis. Postauksesi oli ihanan positiivinen ja aito, kiitos! 😊

  • linda
   Posted at 00:09h, 23 huhtikuun Vastaa

   Kiitos hirveesti <3

 • Miia r
  Posted at 22:24h, 22 huhtikuun Vastaa

  Mistä kirjasta videolla puhut? Oot symppis :)

  • linda
   Posted at 00:09h, 23 huhtikuun Vastaa

   Paulo Coelhon Portobellon noita, paulon kaikki kirjat pitäis olla pakollisia ihmisille :) suosittelen !! Kiitos <3

 • Juuli
  Posted at 22:33h, 22 huhtikuun Vastaa

  Mahtavia ajatuksia, toivottavasti moni katsoo tämän ja uhraa muutaman hetken asian miettimiseen. Ihanaa viikonloppua myös sulle!:)

  • linda
   Posted at 00:08h, 23 huhtikuun Vastaa

   Kiitos hurjasti <3

 • Zeni
  Posted at 22:43h, 22 huhtikuun Vastaa

  Toivottavasi siun juttu saa ihmiset ajattelemaan vähän syvällisemmin asioita! Ite olen lähdössä ulkomaille kriisialueelle töihin ja varmasti tulen sen jälkeen arvostamaan pieniä, nyt mitättömiltä ja itsestäänselvyyksiltä tuntuvia asioita enemmän! 😊
  Itsekin joskus ihmettelen, miten jengillä on aikaa kirjotella niiiin paljon keskustelupalstoille ja miten he sinne päätyvät.. Yleensä tulee vaan ite kiukkuuseksi ku lukee niitä..
  Mukavaa viikonloppua Espanjaan! 🙋🏻

  • linda
   Posted at 00:07h, 23 huhtikuun Vastaa

   Nimenomaan, siellä
   Tulee varmasti hyvä tsekkaus realiteetteihin! Kiitos paljon <3

 • Miisu
  Posted at 23:07h, 22 huhtikuun Vastaa

  Olis tosi kiva jos tekisit jonkun overall katsauksen siitä, miten huolehdit sun fyysisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista, elämäntavoista, rutiineista ja miksei siinä vois jotain kauneushömppääkin olla. Kiitos näistä videoista, ihan huippua että oot uskaltautunut kokeilemaan, näitä lisää ❤

  • linda
   Posted at 00:07h, 23 huhtikuun Vastaa

   Kiitos ideasta , yritän koota näitä ja tehdä 😘 Kiitos ❤️

 • Suski
  Posted at 23:11h, 22 huhtikuun Vastaa

  Mä oon 26-vuotias jo niin miksi oi miksi minulla ei ole noin selkeitä ajatuksia tästä maailmasta?! :) kuinka monelta kriisiltä olisin välttynyt tähänkin mennessä… Ihanaa viikonloppua myös sinulle!:)

  • linda
   Posted at 00:06h, 23 huhtikuun Vastaa

   Mä ajattelen välillä vähän raskaasti , siitä on hyötyä ja suruja :D <3

 • Satine
  Posted at 00:40h, 23 huhtikuun Vastaa

  Hei! Eikös sulla ollut jo joskus aikaisemminkin ajatusta videoblogailusta? Muistelisin, että sulla oli semmoinen ”villi vappu”-video, mutta nyt ilmeisesti hävinnyt.

  • linda
   Posted at 01:02h, 23 huhtikuun Vastaa

   Joo se oli puhelimella tehty tosi nopee , ei kunnon postaus :)

 • elina
  Posted at 00:40h, 23 huhtikuun Vastaa

  En yleensä kommentoi lukemiini blogeihin mutta nyt on pakko :) susta on alkanut viimeaikoina saada blogin kautta jne ihan erilaisen kuvan kuin ennen, positiivisessa mielessä siis. Ja nää videot on vahvistanu tota fiilistä entisestään, vaikutat tosi ihanalta ja symppikseltä ja päässä selvästi liikkuu ihan oikeita fiksuja ajatuksia :) lisää videoita vaan tuleen, nää on hyviä <3

 • Elina
  Posted at 00:51h, 23 huhtikuun Vastaa

  Puhut niin tärkeestä aiheesta, kiitos että jaksoit tehä tälläsen postauksen ja antaa kaikille sen katsojille ajattelemisen aihetta! <3

 • johanna
  Posted at 01:03h, 23 huhtikuun Vastaa

  Kiva että teet videoblogia myös. Aihe on erittäin hyvä josta videolla puhuit. Sä olet mun esikuva ja saan aina treenimotivaatiota kun luen sun blogii. Oot huipputyyppi.

 • Emily
  Posted at 02:00h, 23 huhtikuun Vastaa

  Ihana video taas! :) <3 Samanlainen elämänkatsomus itsellänikin, ja voin sanoa että oon ollut aivan hiton onnellinen heti kun tällaiset asiat tajusin ja omaksuin. Voikun oisin tajunnu nää asiat silloin hölmönä 18-vuotiaana niin elämä ois ollu vähän helpompaa. Mutta nuoruuden piikkiin, kai sitä silloin kuuluukin olla tietyllä tavalla itsekäs ja mustavalkoinen… Nyt on hyvä jatkaa eteenpäin ja koittaa levittää positiivisuutta muillekin ihmisille :) <3
  Seuraavaa videota odotellessa!

 • jk
  Posted at 02:44h, 23 huhtikuun Vastaa

  Moikka ! En yleensä kommentoi tämäkin eka kerta tänne . Mutta kun sanoit että ehdotuksia saa laittaa voisitko tehdä videopostauksen vatsalihastreenistä ! Joko lempparisi tai muuten vain todella kova lihastreeni kun itselläni välillä vähä jummaa tuo treeni niin ehkä saisin lisää inspiratiiota :)

 • Lissu
  Posted at 07:37h, 23 huhtikuun Vastaa

  Ihana video ja tärkeää asiaa! ♡ Olet niin kaunis!
  Video: sun päivästä kiinnostaisi, treeni höpöttelyä tai ihan vaan hyvinvointiin liittyvää höpötystä :)

 • Jan Kaislasalmi
  Posted at 08:37h, 23 huhtikuun Vastaa

  Ciao!!
  On Kiva kuulla omakohtaista aitoa asiaa!Hienoa avautumista.
  Niin harvoin nykyään kuulee mitään mikä tulee tosi fiiliksellä.Kiitos kannustavasta sekä taatusti ajankohtaisesta ja ajattelemisen aihetta antavasta videosta!
  🤗🤗🤗

 • jutta
  Posted at 10:05h, 23 huhtikuun Vastaa

  Oon jotenki niin fiiliksissä tästä kun oot alkanu tekeen videoita :D tosi inspiroivia! Sulla on kaunis mieli :)

 • Sara
  Posted at 10:25h, 23 huhtikuun Vastaa

  Tyttö nyt puhut täyttä asiaa! Ite vertasin joskus tosi paljo mun elämää muihin ja mua huomaamatta ärsytti että omassa elämässä ei mee kaikki yhtä hyvin tai en oo niin kaunis yms. Nykyään osaan onneks ajatella että kenenkään elämä ei oo pelkkää ruusuilla tanssimista ja ei sieltä peilistä sentään mikään shrek vastaan katso :D Ihmisten pitäisi keskittyä tekemään omasta elämästään ihanaa eikä murehtia kuinka se voisi olla sitä, kaikkea kun ei tuoda kultasella tarjottimella nokan eteen ja asioiden murehtiminen tekemisen sijaan vie vaan turhaan sitä energiaa jonka vois käyttää hyödyllisemminkin.

 • Susanna
  Posted at 10:45h, 23 huhtikuun Vastaa

  Moi!
  Kiitos näistä videoista! Olen seuraillut sun blogia vuosikausia ja vaikka olen aina tykännyt sun teksteistä, niin kyllä silti nämä videot antaa susta vielä pehmeemmän ja inhimillisemmän kuvan. Vaikka olen aina ajatellut, että olet supertyyppi. 😊👌 Luulenpa, että olen itse tavallaan kasvanut henkisesti aika samanlaisia polkuja pitkin kuin sinä (ollaan itseasiassa aika saman ikäisiäkin), koska olen jotenkin aina pystynyt samaistumaan teksteihisi vuosien varrella. Mielestäni puhuit tälläkin videolla taas täyttä asiaa ja toivotaan, että edes yhden tällaisen ”vihaajan ja negatiivisesti ajattelevan” ihmisen silmät aukeaisi kanavoimaan energiansa paremmin tämän myötä. Näitä ihmisiä kuitenkin löytyy joka ikisestä perheestä ja työpaikasta ja välillä toki itsekin tulee sellaiseen sorruttua. Sellainen negatiivinen ajatusmaailma leviää herkästi ja myrkyttää pikkuhiljaa yhteisön kuin yhteisön. Ihanaa, että on tällaisia julkisia positiivisen energian sanansaattajia. Kiitos vielä! Ja loppuun vielä hieman pinnallisempi kommentti: Nuo sun hiukset on aivan ihanat!!😊 Ja kun näitä videoita katsoo niin tuijottaa vaan noita sun kauniita silmiä ja huulia!! Oot superkaunis 😊

 • Karoliina
  Posted at 13:55h, 23 huhtikuun Vastaa

  Hei! Pakko munkin kommentoida vaikka en koskaan yleensä kommentoi 😊
  Oon seurannu sun blogia jo muutaman vuoden, ja oon tykännyt todella paljon sun kirjotuksista ja saanut hyvän kuvan susta ihmisenä ja sun ajatusmaailmasta, vaikka tää blogi raapasee vaan pintaa. Nää videoblogit on vaan vahvistanut sun aitoutta ja sun upeeta ajatusmaailmaa ☺ Kunpa niin moni kun mahollista katsois tän videon, ja sais vähän muutettua sitä omaa asennetta kateutta ja erilaisuutta vastaan. Myönnän itsekin että olen aikoinaan tuominnut jonkun juuri sen takia että olen ollut kateellinen tai en ole ymmärtänyt häntä, mutta kaikki me kasvetaan ja muututaan. Tänään en jaksa tuhlata aikaani tuollaiseen turhaan, täällä on niin paljon parempaa ja tärkeempääkin tekemistä.
  Toivon sulle kaikkea hyvää, oot upea ihminen ❤

 • Sara
  Posted at 16:09h, 23 huhtikuun Vastaa

  Tämä kakkos osa oli mielestäni parempi kuin eka:) ei siis ekassakaan ollu mitään vikaa, mutta itse tykkään katsoa sellaista videota missä kuvakulmat/paikat vaihtuu :) olis tosi kiva kuulla sun treeneistä ja ruuasta juttuja, ja kisasuunnitelmista ja ajatuksia bikini fitneksestä,vaikka ajatuksia siitä millaiset kilpailijat pärjäävät ja mitkä on mielestäsi sun omia vahvuuksia. :) jatka ehdottomasti tekemään videopostauksia, kiva katsoa!

 • Unna Riikka
  Posted at 16:44h, 23 huhtikuun Vastaa

  Oot niin ihana ja aito! Tosi mielenkiintonen video ja toivottavasti jaksat jatkossakin tehdä näitä 😊

 • Silja
  Posted at 17:54h, 23 huhtikuun Vastaa

  Moikka!
  Nää videot kyllä antaa susta paljon paremman ja aidomman kuvan, kuin sun pelkät tekstit. Ja kuvien perusteella susta saa monesti vähän ehkä vääränlaisen kuvan, hieman pinnallisen ja turhamaisen. Nyt kun katsoin videoita, niin olin että oho wow minkälaisia ajatuksia sulla on. Itselläni on täysin samanlainen ajatusmaailma ja ajattelen elämästä ja asioista juurikin niin mitä toit esille videosta. Oma ajatusmaailma ja asenne sekä se minkälaiseksi itse tekee asiat ja miten ne ottaa merkkaa eniten. Kaikki lähtee omasta päästä. Olen positiivisesti yllättynyt että ajattelet niin syvällisesti ja laajasti asioista. Kun tiedostaa tuollaiset asiat, että kaikki lähtee itsestä tms niin on henkisesti vahva. Tsemppiä sulle kovasti espanjaan! 😊

 • Annastiina
  Posted at 18:37h, 23 huhtikuun Vastaa

  Moikka! Nää videoblogit on jotain niin mukavaa katsottavaa!

  Ellet jo youtubessa seuraile videoblogeja, listaan sulle tähän, mitkä on tosi ihania ja inspiroivia videoblogeja joita itse katson, niin käy oikeesti kurkkaamassa näitä ja ota mallia ja inspistä! ;)

  Nikki Blackketter
  Jessica Arevalo
  Heidi Somers
  Ashley Noreca
  Cath Bastien
  Jen Heward
  Jazmine Crazia
  Lais DeLeon
  Taylor Chamberlain
  Katy Hearn
  Sandra Prikker
  Brittany Dawn

  Siis laita Youtubeen ni löytyy näiden nimillä kanavat. Siis n i i n inspiroivaa kattoa tommosia vlogeja, joissa nää tytöt kuvaa perus arkea johon kuuluu se urheilu, terveellinen ruoka yms tosi isona osana. Kannattaa ottaa aikaa ja katella noita vlogeja! Ja sit teet samanlaisia, sieltä kyllä löytyy hyviä aiheita ja ideoita!

  KIITOS viellä kun oot alkanu tekeen näitä!!!!!!!

 • Alexandra
  Posted at 19:43h, 23 huhtikuun Vastaa

  Moi, en oo rehellisesti sanottuna ikinä kommentoinu yhteenkään blogikirjotukseen mitään. Oon nyt seurannu sun blogia sen verran pitkään ja saanu niin paljon irti näistä sun kirjotuksista, etenkin näistä syvällisemmistä, että pakko sanoo iso kiitos sulle että jaksat tehdä näitä postauksia. Ja koska haluun olla rehellinen niin myönnän et joskus muutama vuos sitten kun eksyin tänne niin mulla nimenomaan oli negatiivisia ennakkoluuloja ja ajatuksia sua kohtaan. Oon kuitenkin huomannu jo kauan sit että olin ihan väärässä, ja sä oot tosi kaunis ihminen niin sisältä kun ulkoa. :) Mulle vaan tuli nyt niin voimakkaat positiiviset fiilikset susta kun katoin tätä videota että oli pakko poiketa mun tavoista ja sanoo ääneen kuin paljon arvostan. Kiitos sulle ja lisää näitä <3

 • jemppa
  Posted at 21:38h, 23 huhtikuun Vastaa

  Sulla on tosi mahtavia ajatuksia! :) Ihanaa, että tässä fitnessmaailmassa on myös täysin tervejärkisiä naisia! :–) <3

  • linda
   Posted at 15:20h, 27 huhtikuun Vastaa

   kiitos paljon <3

 • Mari
  Posted at 22:05h, 23 huhtikuun Vastaa

  Olipas hyvää asiaa koko video täynnä! :) Mahtavaa! Oot niin upea ja kaunis etten sinänsä ihmettele, jos sulle on moni kateellinen, mutta jokaisen pitäisi muistaa, että kaikki me mennään niillä geeneillä, jotka me saadaan :)

  • linda
   Posted at 15:20h, 27 huhtikuun Vastaa

   Voi kiitos paljon <3

 • Anniina
  Posted at 00:15h, 24 huhtikuun Vastaa

  Moikka!
  Sun blogi on yksi minun suosikeista! <3 Olit ensimmäisiä ihmisiä kenen sport-blogia rupesin ikinä lukemaan, tulen pysymään matkassa jatkossakin :) Kiitos hyvistä teksteistä, treenimotivaatiosta ja positiivisuudesta mitä jaat meille lukijoille!
  Videoblogi on ihanaa vaihtelua, vaikutat aidolta ja iloiselta ihmiseltä jota on helppo kuunnella. Jatka näiden tekemistä! :)
  Tsemppiä sinulle treeneihin ja Espanjassa eloon! :)

  • linda
   Posted at 15:19h, 27 huhtikuun Vastaa

   Voi kiitos ihana <3

 • Sanna
  Posted at 17:20h, 24 huhtikuun Vastaa

  Aivan IHANIA nämä sun videopostaukset <3 Olen seurannut blogiasi ensimmäisestä postauksestasi asti, ja aina tykännyt sekä samaistunut ajatusmaailmaasi, mutta olet todella puhjennut kukkaan! Olet älyttömän fiksu ja upea nainen. Ajatusmaailmasi sekä huumorintajusi ovat syitä miksi olen pysynyt mukana kaikki nämä vuodet. Ihana tietää että on toinen samanhenkinen ihminen olemassa! Kaikkea hyvää sinulle Linda. <3 -Sanna

  • linda
   Posted at 15:16h, 27 huhtikuun Vastaa

   Voi kiitos paljon ja kaikkea hyvää sullekkin <3

 • E
  Posted at 18:43h, 25 huhtikuun Vastaa

  Oi jes! Nyt vasta katoin kummatki videot ja todellaki näitä lisää :) ihana rauhallinen ääni ja jotenki tosi rehellistä katottavaa. Ehdotuksina ois asunto videolla, meikkivideo, vaatekaapin esittely tai jotain tollasta ois myös kiva kuulla mitä ostat ihan ruokakaupasta :D kuulostaa varmaan vähän oudolta :D mut utelias kun on. Kannattas avata oma tubekanava varmasti tulis paaaaljon lisää seuraajia :)

  • linda
   Posted at 15:13h, 27 huhtikuun Vastaa

   Mä oon miettinyt että ottaisin ens kerralla kauppaan mukaan kameran :D !

 • ilari
  Posted at 21:08h, 12 lokakuun Vastaa

  no siis meikä ´kuuluu siihen peter pan ja the lost bouys ja gilr porukkaan mut tiiäks sun ääni klisheistä tia ei on ellanen helinä keijjju et nukahtaa uneen siis siihen hv” fiilikseen vaik syän onkin tosi lämmin siistoi ääni vaan on joka rauhottaa viel piirun verran enmmän phu ana vaan noin eläkä hättäile tai häpee ittees :(

Post A Comment