Pelottava riippuvuus!

Tänään alkoi aamu vähän erikoisemmalla tavalla. Olin päättänyt edellisenä iltana, että koska aamulenkit sujuvat jo niin kivuttomasti, niin seuraavaksi siirryn tekemään niitä tyhjään vatsaan.

Mulla oli eilen jalkapäivä, joten ajattelin aamulla, että tehdään tää ensimmäinen power walkina. Pääsin noin puoleen väliin lenkkiäni, kun huomasin että mun toinen, ”pääpuhelin” ei löydy kummastakaan taskusta. Pieni paniikki päälle, super nopea U-käännös ja äkkiä soitin mun Espanjan puhelimesta Nikolle, että tsekkaa onko puhelin kotona ja soittaa siihen.

…ei ollut ei.

Väänsin lähinnä itkua ja kävelin aivan paniikissa samaa reittiä takaisin mitä olin tullutkin, mutta tiesin, että jos se olisi tippunut niin kyllä sen joku olis jo ottanut. Turisteja on niin paljon jo nyt ja rantaviiva kuhisee ihmisiä, kyllä se mun puhelin olis jo mennyt uuteen kotiin. Hiki ei valunut treenin rankkuudesta, vaan pelkästään siitä ajatusten tuskasta, että jollain on mun puhelin hallussaan.

Mietin, että mun on pakko varata lennot HETI ja lähteä kotiin. Enhän mä pysty olemaan ilman puhelinta, kukaan ei saa mua kiinni enkä mä saa ketään kiinni ja äitikin varmaan ihmettelee! Miten työjutut? Kauhee säätö ja selittely kaikille. Siellä on vielä kaiken lisäksi kaikki mun tärkeät muistiinpanot, aikataulut, salasanat, kuvat ja bubble maniassa oon just päässyt levelille 167 ja nyt joudun senkin alottamaan alusta! PANIIKKI!

Yritin rauhoittua ja miettiä, että ehkä parin päivän päästä mä totun tähän ja kaikki on hyvin. Ehkä mä pärjään tällä Espanjan puhelimella, eikö Dudesonin Jukkakin just kertonut jossain haastattelussa olleensa kuukauden ilman puhelinta ja sanonut että se oli todella vapauttavaa? Miten se siihen pystyi, mites kaikki duuni asiat? Joo , kyllä mun on palattava Suomeen heti. Tää on kaikki Nikon syytä, miks mä ees oon täällä!! MIKS MÄ EDES TEEN AAMUAEROBISIA?!

Kävin läpi niin kummallisia asioita mun päässä että nyt naurattaa. jälkikäteen myös kauhistuttaa se, miten riippuvainen voi olla puhelimestaan ja miten pelottava ja ahdistava se ajatus on, että joku muu saa käsiinsä sun puhelimen ja sen sisällön.

Kotiportilla huomasin että mun puhelin oli tippunut mun taskusta aidan sisäpuolelle, paikkaan josta jokainen ohikulkija on sen varmasti nähnyt, mutta ONNEKSI kukaan ei pääse aidasta sisään. Se on varmasti tipahtanut samaan aikaan kun oon kaivanut portin avaavaa lätkää taskusta. Mikä helpotuksen tunne! Mun ei tarviikkaan ostaa uutta puhelinta ja liittymää, eikä lähteä takaisin Suomeen vielä! Jessss!!

Niko huokasi helpotuksesta kun saavuin kotiin. Se parka on kuumeessa ja oli jo ehtinyt ajatella, että tästä tulee piiiiiiitkä paniikki ja hän saa varmasti kuulla kunniansa, koska on loogisesti syypää asiaan. Hahahah!

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Vai onko? Onko tämä ihan normaalia, että puhelimen katoaminen saa kirjaimellisesti pienen maailmanlopun aikaiseksi ja paniikin nousemaan pintaan?

7677_10153474924205794_8809249554621309960_n

oon muutenkin ollut kunnon tohelo. Toissapäivänä poltin käteni (arpi kädessä) ja eilen leikkasin melkein sormeni irti.

Adidaksen pöksyt ostettu TÄÄLTÄ*

*Sisältää linkin.


7 Comments
 • mari
  Posted at 16:07h, 22 maaliskuun Vastaa

  Kyllä. Tämä on ihan normaalia <3 Meillä XDdddd <3

  • linda
   Posted at 16:15h, 22 maaliskuun Vastaa

   hahaha ilmeisesti :D

 • Anna
  Posted at 16:22h, 22 maaliskuun Vastaa

  Miten suosittelisit tuota aamuaerobista, tyhjään vatsaan vai ei? Nyt kun Suomessakin alkaa paistaa aurinko niin tekee mieli aamulla lähteä oikein ulos starttaamaan päivää :) Millaisia aamuaerobisia suosittelet jos peruskunto ei ole kovin hyvä ja tavotteena olisi polttaa rasvaa, kevyttä kävelyä vai portaita vai hölkkää? Tyhjään vatsaan vai kevyen aamupalan jälkeen? Kuinka pitkäkestoista?

  Mietin että tekisin aamuaerobista salipäivinä (3-4krt/vko) ja sitten muuten aerobista treeniä päivisin tai iltaisin (2-3krt/vko). Kuulostaako hyvälle?

 • essi
  Posted at 21:47h, 22 maaliskuun Vastaa

  Miten voinki nähdä jossain ihmisessä itseni :D oon ihan samanlainen, vedän kunnon supermegapaniikin ku joku on ”hukassa”. Ja miehiä on hyvä syyttää kaikesta, ne on sellasia hutiloitsijoita muutenkin ;D

 • Mia
  Posted at 22:20h, 22 maaliskuun Vastaa

  Mä voin niin samaistua tohon paniikkiin ja samal se on muiden syytä et puhelin kadonnut :D mut ehkä parhain oli toi bubble mania 😂😂

 • Ella
  Posted at 22:11h, 25 maaliskuun Vastaa

  moikka Linda,
  Mitä fitnetin ohjelmaa suosittelisit mulle? Olen 175cm/70kg ja tarkoitus olisi tiputtaa vähäsen ylimääräisiä rasvoja. Haluaisin vain ruokaohjelman koska treenaan itse 6krt viikossa, eli toimiiko jos ostan vaikkapa bikini ohjelman ja noudatan vain ruokavaliota ja teen omia treenejä? Kiitos jo etukäteen :)

 • ilari
  Posted at 12:46h, 13 lokakuun Vastaa

  haha mä oon tossa samanlainen ei nyt paniikki iske mut vitutust et jotuu ettimään taas kun on tunaroinut ja kyl siinä tulee tiuskittua toiselel et onko se hävittänyt sentai siirtänyt vai kitte tunaroinut se on joku omituinen reagtio mut toi miten olit noi sun ajtaukset kirjottanu oli kyl hauskasti kirjotettu se meili lähhtee heti sähellykseen jos joku tavara häviää. mä oo ntiiäks onnistunut kerran passin tarkastuksessa hukkaan lentolippuni aj siinä sitten etittiin sitä lippua ja se oli sen laatikon alle menny mihin laitetan ne vaatteet.
  mut sitkun se löytyy niin voi taas keskittyä .

Post A Comment