Miten tulen dieetiltä ulos turvallisesti ja mikä on suurin moka?

Moikka!

Mä oon niin super ylpeä meidän Fitnet.fi valmennuksista. Asiakkaat on olleet tyytyväisiä ja palaute on ollut todella positiivista. Se onkin ollut tärkein asia nettivalmennuksiin lähtiessä, että voidaan kaikki ohjelmien sekä sivuston takana olevat ihmiset seisoa kaiken sisällön takana ylpeästi!

Asiakkaat saavat kysymyksiin nopeasti vastauksia, kenenkään ei tarvitse olla yksin. Meillä nimittäin pääsee nettivalmennuksen ostettua sivustolle, josta löytyy valmentajan päivystävä forum, jossa voi joko fiilistellä sekä jakaa tuntemuksia muiden osallistujien kanssa, tai tarvittaessa pyytää apua valmentajalta.

Lisäksi asiakas saa käyttöönsä satojen liikkeiden liikepankin, jossa on liikkeet spiikattuina, kuvattuina muutamasta eri kuvakulmasta ja lisäksi ohjeet löytyvät tekstinä videon alta. Voit siis tarkistaa liikkeen tekniikan nopeasti ja helposti milloin vain missä tahansa.

Annamme asiakkaalle kaiken tuen ohjelman noudattamiseen, osaamista ei tarvitse jännittää tai kärsiä epävarmuudesta! 🙂

Olen myös laatinut ohjeet miten 6- viikon ohjelmista saa helposti muokattua pidempiaikaisia, esimerkiksi lähes 3kk pituisia treenijaksoja. Ohjeet löytyy TÄÄLTÄ.

_DCF6674

Mitäs sitten kun ohjelma loppuu? 

Suurin virhe mitä dieettaajat tekevät on se, että jäädään ns. dieetti kaloreille, koska ei uskalleta palata normaaliin ruokarytmiin nousevan painon pelottaessa. Tällöin käy helposti niin, että aineenvaihduntamme hidastuu hiljalleen. Tästä alkaa usein monilla loputon dieettaamisen kierre, joskus jopa syömishäiriö!

Pitkäaikainen dieettaaminen saattaa ajaa kehon säästöliekille, mikä tarkoittaa sitä, että kehon perusaineenvaihdunta pienenee; painon putoaminen tyssää ja paino lähtee nousemaan pienilläkin plus kaloreilla.  Säästöliekki kasvaa laihdutuksen energiavajeen mukaan eli laihdutusvauhdin kasvaessa. Luonnollisesti myös keventynyt paino ja keventyneen kehon liikuttaminen kuluttaa vähemmän energiaa, sekä pienempien ruokamäärien syöminen kuluttaa vähemmän energiaa eli ts. ruoan energiankulutus pienenee.

Toinen ongelma on palata liian nopeasti plus kaloreille, jolloin keho ei kerkeä mukaan energiansaannin määrään muutoksiin ja tiputetut kilot palaavat.

Jotta meidän asiakkaat pääsevät turvallisesti takaisin normaaliin ruokarytmiin, ollaan me kehitetty meidän palveluita ja suunniteltu ohjeet, joilla tullaan turvallisesti ulos dieetiltä! Meidän ohjelmat eivät ole alkuunkaan mitään nälkä dieettejä, koska meille on tärkeämpää se, että asiakas oppii syömään ja treenaamaan oikein, saa tuloksia ja VOI HYVIN, kuin että revimme asiakkaalta 10 kiloa 6- viikossa, jotka usein tulevat sitten yhtä nopeasti myös takaisin. 😀 Uskomme ja kannustamme elämäntapamuutoksiin enemmän, kuin pikadieetteihin!

Siitä huolimatta, että meidän asiakkaat polttavat rasvaa, muokkaavat kehoaan ja voivat hyvin itse dieetilläkin, me halutaan ottaa vastuuta myös dieetistä ulos tulemisessa, mikä on yhtä tärkeää, ellei tärkein osuus diettaamisessa !

jo asiakkaina olevat pystyvät myös lataamaan ohjeet ”oma käyttäjätilini” sivulta 🙂

Oon super innoissani ja tyytyväinen tästä uudistuksesta!

10809795_405937326255178_107994561_n


10 Comments
 • Emilia
  Posted at 18:54h, 22 helmikuun Vastaa

  Heippa! Kiva tietää tällänenkin juttu! Mites sitten noiden ohjeiden kanssa, kun on kerran aikoja sitten (yli 3kk) ostanut noi ohjelmat ? 🙂

  • linda
   Posted at 22:38h, 22 helmikuun Vastaa

   Valitettavasti jäsenyys kestää 3kk ja ohjeen saa jäsenet jotka ovat aktiivisia :/

 • Niina
  Posted at 22:27h, 22 helmikuun Vastaa

  Olisin kiinnostunut just tuosta Bikini ohjelmasta ja oon kuullut että siinä on salitreenejä 5 kertaa viikossa. No mulla ei yksinkertaisesti hektisen yrittäjä arjen puitteissa ole aikaa kuin 3-4 kertaa viikossa eli meneekö se sitten hukkaan? Toinen mitä mietin on se että onko tämä sopiva mulle (155/50kg) ja rasvaa sekä selluliittia on, haluiaisin kiinteytyä mutta myös saada lihaksikkuutta kehoon. Eli, onko tästä ohjelmasta hyötyä minulle?

  • linda
   Posted at 22:32h, 22 helmikuun Vastaa

   kyllä on hyötyä tottakai. Ohjelmassa on toisessa jaksossa 4 x salia mm. kaksi jalkatreeniä viikolle, joten voit jakaa joka toiselle viikolle toisen ja joka toiselle toisen, jolloin salitreenejä tulee 3 viikkoon. Toisella jaksolla on 3 salia 🙂 lisäksi on loikkatreeni, jonka voit tehdä aina kun mahdollista extrana jaloille.

 • Anna
  Posted at 23:04h, 22 helmikuun Vastaa

  Moi Linda!

  Onko treeniohjelmia mahdollisuus tilata mikäli asuu ulkomailla? En ole asunut vuosiin Suomessa, eikä minulla ole Suomessa osoitetta tai pankkitiliä.

  Kiitos vastauksesta ja mukavaa illanjatkoa 🙂

  • linda
   Posted at 00:08h, 23 helmikuun Vastaa

   Mun tietääkseni kyllä , laita infoon mailia jos ei onnistu netistä 🙂

 • Tuulia
  Posted at 23:34h, 22 helmikuun Vastaa

  Hei Linda
  Onko FitNettiin lähiaikoina tulossa uusia ohjelmia? Tein Fit for bikinin viime vuoden puolella ja nyt ennen kesää haluaisin dieetata uudestaan. Kyllästymiseen taipuvaisena tekisin sen vain mieluusti uudella ohjelmalla 🙂 Plus että saisin ne dieetiltä ulos tulo -ohjeetkin itselleni.
  Kiitos jo etukäteen vastauksesta.
  Jos uusia ohjelmia ei ole tulossa, taidan tehdä bikinin uudestaan; se toimi kuitenkin kohdallani loistavasti. Kiitos teille siitäkin 🙂

  • linda
   Posted at 00:07h, 23 helmikuun Vastaa

   Just tänään palaveerattiin tästä ja on tulossa 🙂 kiitos palautteesta !!

 • Opiskelija
  Posted at 08:32h, 24 helmikuun Vastaa

  Moikka! Mua kiinnostaa noihin ohjelmiin liittyen, että onko esimerkiksi fit for bikini -ohjelmaa noudattaessa mahdollista syödä kouluruokaa? Vai vaatiiko ohjelman noudattaminen juuri rasioita mukana kannettavaksi? 🙂 ja vielä sellainen juttu, että osaatko yhtään arvioida kuinka paljon rahaa menee ohjelman ruokavalioon suurinpiirtein viikossa? Kiinnostaisi todella paljon tilata kyseinen ohjelma, mutta rahankulutuksen vuoksi en nyt oikein osaa vielä päättää! 😀

 • Iida
  Posted at 15:52h, 24 helmikuun Vastaa

  Moi!
  Täälläkin on yksi bikiniohjelmasta kiinnostunut.
  Tavoitteenani olisi saada kauniin lihaksikas kroppa ilman mitään erityistä massakautta ja sen jälkeen sitten diettaamista, vaan että saisi ympärivuotisen kauniin vartalon. Minuakin kiinnostaa että onko ohjelmassa minkä verran salitreenikertoja ja sitten onko lisäksi tarkoitus vetää jotain airobisia?

Post A Comment