Attitude kinda savage but heart is gold.

”Her attitude kinda savage but her heart is gold”

Tuli tuollainen lause vastaan muutama päivä sitten ja jotenkin samaistuin lauseeseen. Oon nuorempana varsinkin ollut se tyyppi, joka tekee muiden puolesta ne riskeimmät ja rohkeimmat jutut. Mä olin yks niistä, jota pidettiin nuorena porukassa sinä tyyppinä, jonka käskettiin tehdä asioita joita muut ei uskaltaneet tai tahtoneet, koska kiinni jääminen johti rangaistukseen tai ei haluttu ottaa vastuuta teosta. Mua ja tietenkin muutamaa muuta tyyppiä kun ei hirveesti kylminyt. :D Mut jopa siirrettiin yhdeltä luokalta ala-asteella pois, koska opettaja koki mun kavereiden käyttävän mun rohkeutta hyväksi. Mä oon aina ollut kiltti, mutta mua oli hyvin helppo manipuloida pienenä. Lisäksi mulla on kasvatuksen kautta aivan mieletön puolustus- ja suojeluvietti sekä lojaalisuus mun läheisiä kohtaan, joka myös näkyy käytöksessä. Tein paljon tyhmiä asioita kavereiden puolesta, mutta kyllä mullakin on ystäviä jotka on mun rinnalla seisonut monet asiat läpi ja seisoo edelleen.

Vieläkin oon se tyyppi joka sanoo asiat niinkuin ne on, se tyyppi joka ei osaa miellyttää teennäisesti ketään ja se joka puolustaa aina ystäviä. Tiiän etten oo mikään nöyrin tai helpoin ihminen, mutta en koe kuitenkaan olevani paha tai satuttavani muita tarkoituksella, tai toivo kenellekkään pahaa. Viimeksi kesällä eräs ystäväni totesi huokaisten, että onneksi olen paikalla, sillä joutuu ehkä käsittelemään erään tilanteen, mutta ei pelkää koska mä oon vieressä. Tavallaan ihana kuulla, että ystävät tietävät ja luottavat siihen, etten koskaan jätä ketään pulaan, mutta joskus olis kiva olla se tyyppi joka on hiljaa taustalla ja vilkuttaa… tai sitten ei. En pystyisi elää niinkään, vaikka se olisikin paljon helpompaa.

Oon mä kyllä oppinutkin olemaan hiljaakin ja jättämään monia asioita omaan arvoonsa. Mua ei hirveesti haittaa mitä musta ollaan mieltä tai musta sanotaan, niin kauan kun asia ei koske mun perhettä tai ystäviä. Esimerkiksi toissapäivänä Joel laitto mulle screenshotin kun eräs tyyppi oli jakanut tekstini, joka käsitteli julkisuutta ja kommentoinut että mikä julkkis luulen olevani ynm. hauskaa. Tää oli sitten tosi magee juttu ja rohkee veto tältä tyypiltä ja frendit tykkäs ja oli kivaa naureskella porukalla mulle. En siis tiedä kuka tämä ihminen on, eikä tiennyt Joelkaan, vaikka onkin meidät molemmat frendeiksi facessa pyytänyt. Kuitenkin, kyseisestä tilapäivityksestä oli tykännyt mm. Maisa Torppa. Tykkäsin tilapäivityksestä ja jätin asian siihen, mutta vielä muutama vuosi sitten olisin vähintäänkin ohimennen kysäissyt, olisinko ollut heidän mittasuhteessaan enemmän julkkis tai parempi ihminen, jos olisin esimerkiksi suostunut Maisan juontamaan tuulitunneliin? Vaikka formaatti olikin ihan hauska, enkä missään nimessä tuomitse kenenkään valintaa esiintyä missä ikinä itse haluaakin, mutta tämänkaltainen julkisuus ei kuitenkaan ole tavoitteeni, joten olen mielelläni heidän mukaansa ”oman elämäni julkkis”, aka. Niko Saarisen legendaarinen ”mä oon niin nevöhööd susta!”, kuin tuulitunneli Linda.

IMG_9634

Vaikka olenkin hieman sähäkkä, niin koen kuitenkin omistavani hyvän sydämen. Mun tavoite onkin, etten ota keneltäkään tarpeetonta paskaa, mutta olen kuitenkin hyväsydäminen ihminen. Uskon karmaan ja haluan tehdä asioita elämässäni, joita toivoisin itselleni tapahtuvan.

Mä olen usein löytänyt edestäni tekoni; niin hyvät kuin ne huonotkin. Kyllä se paska kiertää siinä missä se hyväkin ja osuu aina omalle kohdalle. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta opetuksesta, jopa niistä huonoimmistakin, sillä omien virheiden maksamisesta oppii kaikista parhaiten elämässä.

IMG_9771

Tänään salille käppäillessäni mua vastaan tuli mummo, joka näytti hieman eksyneeltä. Kävelin ohi, mutta mua jäi häiritsemään asia, joten pysähdyin ja palasin kysymään tarviiko hän apua. Talutin mummon ja kannoin hänen kassinsa kotiovelle asti, jossa mummo purskahti kyyneliin ja kiitteli ”enkeliään”. Nää on niitä pieniä asioita elämässä, joista oikeesti saa niin paljon itsekin. Oli ihanaa köpötellä ja höpötellä mummon kanssa Etu-Töölön huudeista, jossa hän oli asunut 60 – luvulta saakka. Voi kuinka mä haluaisinkin itselleni jonkun mummo frendin, jonka tarinoita kuunnella. Mä hengailin pienenä paljon meidän äidin-äidin-äidin kanssa, joka eli yli 90 – vuotiaaksi ja oli loppuun asti aivan järjissään ja mieletön teräsmummo. Ihan hirvee ikävä hänen jännittäviä tarinoitaan. <3

Mä en halua että mun ympärillä on ihmisiä, jotka haluavat muille pahaa, nostaa itseään ylös nolaamalla muita tai ihmisiä hankkimassa huomiota ja sisältöä elämäänsä muiden kustannuksella. Mä haluan ympärilleni hyväsydämisiä ihmisiä, jotka tekee elämässä oikeesti hyviä asioita, duunia omien unelmiensa eteen sekä kannustaa myös muita menestymään ja osaa iloita muiden puolesta. Mä haluan myös itse kasvaa sellaiseksi ihmiseksi, jonka ei oikeesti edes tarvitse huomioida ilkeitä ihmisiä ja joka osaa tehdä pyyteettömiä tekoja elämässä odottamatta konkreettista vastapalvelusta tai palkintoa teoistaan.

Mäkin joudun käsittelemään vihaamista mm. blogini kautta todella paljon ja lähes päivittäin. Siksi muistuttelen itseäni usein siitä, miten vihaaminen tai siihen mukaan lähteminen ei vie mua eteenpäin mitenkään ja mun on vain hyväksyttävä se tosiasia, että se on osa joidenkin elämää ja jotkut parantavat oloaan sekä ilmaisevat itseään mm. vihakommenteilla tai jauhamalla suomeksi sanottuna paskaa ihmisistä, parhaimmillaan sen anonyymieyden takaa, todella pelkurimaisesti,  esimerkiksi siellä suomi24 sivuilla.

Mua nauratti kun Niko oli yks kerta aivan järkyttynyt Seiskan artikkelin alle tulleista kommenteista ja kehotti mua järkyttyneenä katsomaan mitä ihmiset kommentoivat tuntemattomista ihmisistä. Se ei ollut mitään ja mietinkin että voi kun Niko vaan tietäisi miten pahoja ihmisiä täällä onkaan. Muistan kun mun isä kuoli ja jotkut iloitsivat asiaa, koska se oli joidenkin mielestä mulle oikein. Onneksi ihmistä ei saastuta mitä hänen korvansa kuulevat, vaan se mitä hänen suustaan tulee.

Hate and judge as much as you like, it still won’t change anything.

Tehkää hyviä tekoja elämässä, se tekee ihmisestä onnellisen ja antaa niin paljon iloa omaan elämään. Mä oonkin nyt niin innostunut tästä muiden auttamisesta, että ollaan suunnittelemassa uutta super hauskaa haastetta Suomalaisille fitnetin kautta, jonka tuotosta aijomme Jussin kanssa lahjoittaa osan hyväntekeväisyyteen.

Peace ! <3


32 Comments
 • Iida
  Posted at 20:00h, 23 tammikuun Vastaa

  Oot ihanan sähäkkä mimmi! Ja ihanaa että että autot mummoa. Tulipa hyvä mieli taas kun luin tätä kirjoitusta. :)

  • linda
   Posted at 22:02h, 23 tammikuun Vastaa

   Heh, voi kiitos <3 ihana kuulla!

 • Tane
  Posted at 21:00h, 23 tammikuun Vastaa

  Vaikutat todella vahvalta ja terveellä itsetunnolla varustetulta ihmiseltä, jolla on järki päässä ja jalat maassa. Toisin kuin joillain ”tuulitunneleilla” ;D

  • linda
   Posted at 22:02h, 23 tammikuun Vastaa

   Kiitos paljon!! :)

 • Sini
  Posted at 21:01h, 23 tammikuun Vastaa

  Mahtavaa tekstiä! 👌🏼💪🏼👊🏼

  • linda
   Posted at 22:02h, 23 tammikuun Vastaa

   kiitos !!:)

 • Pihla
  Posted at 21:15h, 23 tammikuun Vastaa

  Aivan loistava teksti ja uskomaton asenne! Kaikkea hyvää sun kevääseen :)

  • linda
   Posted at 22:02h, 23 tammikuun Vastaa

   kiitos paljon ja samoin!! :)

 • Nea
  Posted at 21:54h, 23 tammikuun Vastaa

  Tokaan kommenttiin pakko vastata, että ei se automaattisesti tee ihmisestä tyhmää tai alempiarvoista jos johonkin päättää lähteä mukaan(tässä tapauksessa tohon tuuli tunneliin). Tarkotus ei ole missään tapauksessa haastaa riitaa, mua vaan henkilökohtaisesti vaivas.. :D Jokainen päättäköön itse, millasen kuvan itestään haluaa antaa ja mihin aikansa tahtoo käyttää :)

  Sitten ite tekstin aiheeseen. Mustakin ihan älytöntä, miten joku voi saada nautintoa muitten mollaamisella!! Uskon, että heillä itsellä on paha olo , tai he ovat kateellisia yms. Jos joku sitten on vaikka kyseisessä asiassa onnistunut niin se ärsyttää täst henkilöä…
  Itsekin talutin erään vanhemman naisen metrosta bussipysäkille ja ai että tuli hyvä mieli! Vaikka oma juna meni ohi ja seuraavaa sai odotella puolisen tuntia, niin loppujen lopuks se puol tuntia ei paljon merkkaa mun elämässä, kun taas sille naiselle se saatto (toivottavasti) olla suurikin apu. Pari kertaa mulla on kiireessä lennellyt tavarat repusta ja molemmilla kerroilla joku on perässä juossut mun juomapullo messissä, ihanaa että ihmiset oikeesti uskaltaa välittää!

  ”Growth is when you realize that not every situation deserves your anger or even your full attention.”

  • linda
   Posted at 22:01h, 23 tammikuun Vastaa

   Ei teekkään, se on oma valinta minkälaisiin juttuihin lähtee. Mutta en ikinä esimerkiksi jakaisi jonkun ihminen juttuja facessa ja nauraisi jollekkin. Se kertoo tuhat kertaa enemmän ihmisestä kuin tuo ohjelma. Muutama munkin kaveri/tuttu oli mukana, sillä asiaa en tarkoittanut, vaan että olisiko se tehnyt musta sitten ”paremman ihmisen” heidän näkökulmassaan? Ehkä sitten. Ei kuitenkaan ole mun juttu tai veisi mua mitenkään eteenpäin elämässä.
   Ja ihanaa, kyllä hyviä ihmisiä on kun avaa silmänsä ja ns. antaa tilaa hyville raivaamalla ne pahat pois!
   Ja tuo on myös yksi hemmetin hyvä lause!

   • Just sayin'
    Posted at 23:12h, 23 tammikuun Vastaa

    … Mutta silti alennut heidän tasolleen paasaamalla asiasta blogissasi ;) ”Oon mä kyllä oppinutkin olemaan hiljaakin ja jättämään monia asioita omaan arvoonsa. Mua ei hirveesti haittaa mitä musta ollaan mieltä tai musta sanotaan, niin kauan kun asia ei koske mun perhettä tai ystäviä.” Näytti haittaavan, kun halusit julkisesti nolata Maisa Torpan. Pata kattilaa soimaa ;)

    Ps. Onneksi Martina ja hengenpelastajat -ohjelma oli sen verran tasokas, eikä mikääb tuulitunneli ;)

    • linda
     Posted at 23:24h, 23 tammikuun Vastaa

     Olisin voinu jättää mainitsematta , mutta oli hyvä
     Esimerkki käytöksestä mitä en ihan ymmärrä. Ja kyllä itse koen että M&H formaatti oli mulle sopivampi.

 • Lumi
  Posted at 21:55h, 23 tammikuun Vastaa

  Tuli järkyttävän paha mieli tuosta jonkun käsittämättömästä kommentista koskien isäsi kuolemaa. :( Oman äidin aivan liian nuorena menettäneenä mikään ei menisi yhtä pahasti kuoren alle kuin tuollainen. :'( Sitä kun antaisi aivan mitä vaan, että voisi saada tärkeimpänsä edes hetkeksi takaisin… </3

  Oon monesti miettinyt, että kuvittelenko vaan vai onko kaikenlainen viha, kateus, ilkeily ja ylipäätään negailu lisääntynyt viime vuosina. Siltä ainakin tuntuu. Ehkä somella ja "kasvottomuuden" lisääntymisellä on osansa? Erityisen herkälle ihmiselle se tuntuu hyvin raskaalta… Sulla on hieno asenne, pidä siitä kiinni! Kaikkea hyvää! <3

  • linda
   Posted at 22:03h, 23 tammikuun Vastaa

   Joo, oikeesti noi on hetkiä kun on tullut fyysisesti paha olo ihmisten pahuudesta.
   Luulen että tää internetin suoja on tuonut kiusaamisen niin helpoksi, jonka vuoksi se on lisääntynyt! -,-

   Otan osaa äitisi menehtymiseen, aina hyvin ikävä kuulla :( <3

 • L
  Posted at 23:08h, 23 tammikuun Vastaa

  Mullakin on välillä ristiriitaisia fiiliksiä vaikkapa susta, mutta hitto millä oikeudella mä tulisin tänne sua arvostelemaan tai haukkumaan, kun en edes tunne sua. En ymmärrä miksi kukaan tulis – sitäpaitsi miksi lukisin juttuja jos en haluaisi. Ihmiset on käsittämättömän tekopyhiä, kuka oikeesti elää niin Jeesuksen elämää että on varaa arvostella ketään. Jos joku ärsyttää, avautuisi sitten vaikka parhaalle kaverille, eikä toiselle loukatakseen. Musta tylyä palautetta voi antaa vain JOS kokee sen aidosti auttavan toista esimerkiksi huomaamaan jonkun itselleen haitallisen elämäntyylin tms, näillä tyyliin ”vitun pelle” ei saavuta yhtään mitään. Tää kirjoitus oli todella hyvä ja kertoo musta tosi hyvästä ja terveestä asenteesta. Haukku nolaa aina vaan sanojansa ja oma reaktio kertoo sitten itsestä. Olen puhunut. :)

  • linda
   Posted at 23:11h, 23 tammikuun Vastaa

   Joo ja asiallinen palaute on aina tervetullutta, jos vaikkapa on eriävä mielipide tai toisenlainen kokemus tms. En mä vois vihata ketään joka ajattelee eritavalla , tai olettaa että
   Ollaan kaikki kaikesta samaa mieltä ! Se olis tylsää :D
   Juuri näin (:

 • lellu
  Posted at 00:36h, 24 tammikuun Vastaa

  ”Tee muille niin kuin haluaisit itsellesi tehtävän”. Sen jos pitäis mielessä jäisi jo paljon loukkaamista ja negatiivista energiaa elämästä pois. Älä välitä, karavaani kulkee ja koirat haukkuu.. kylvä edelleen myönteistä ympärillesi, se ei ole koskaan sulta pois, toisin kuin kriittisyys ja toisten alas painaminen.

  • linda
   Posted at 00:57h, 24 tammikuun Vastaa

   Kyllä , sen mukaan kun eläis niin olis paljon kivempi maailma (:

 • teezy
  Posted at 11:20h, 24 tammikuun Vastaa

  Ihana, piristävä teksti :). Tämmöisiä tsemppitekstejä tarvitsee säännöllisesti. Harmittaa kun itsellä menee paljon aikaa siihen, että ”pään sisällä” vihaa epäoikeudenmukaisuutta ja kamalia ihmisiä yms. Niitä ei oikein voi ignooratakaan, mutta kuitenkin haluaisi elää ja ajatella positiivisesti suurimman osan aikaa : D

 • Marianne Pyre
  Posted at 11:35h, 24 tammikuun Vastaa

  Teit ihanan teon ja toivon että omalle kohdalle tulis joskus näitä apua tarvitsevia tuolla kadulla jotta voisin auttaa niitä itekin :D Tuli mieleen tästä sun kirjoittamasta jutusta noista ihmisistä jotka haluaa painaa muita ihmisiä alas, jotka on tekopyhiä jne. Itse pari viikkoa sitten sain kuulla että musta puhuttiin selän takana jotain niin uskomatonta sontaa etten voinut ees loukkaantua vaan pelkästään nauraa. Pitkästä aikaa (tietoisesti) sain tietää olleeni selkäänpuukotuksen, tekopyhyyden ja kaksinaamaisuuden uhri (toinen näistä oli hetkeä aiemmin esittänyt mulle kovin mukavaa). Aluksi tuntui siltä kuin mut olisi petetty tosi pahasti mut sit aloin ajattelemaan että vika ei oo mussa vaan niissä keillä on pakollinen tarve kaivaa edes jotain paskaa suustaan ulos, onhan se niin kivaa puhua paskaa ja juoruta, eikö? Ton jälkeen päätin että menee kyllä kerrasta poikki, ollaan (vasta) kakskymppisiä mut en olis uskonut et joku vielä jaksaa harrastaa tätä yläasteella ja lukiossa esiintyvää toimintaa :D Eihän tollasille uskalla sanoa enää mitään kun ei tiiä et meneekö ne heti seuraavalla sekunnilla kertomaan siitä muille.. Ite haluan pitää omat kasvot kuin että vaihtelisin kasvoja riippuen kelle puhun.

  • linda
   Posted at 22:42h, 24 tammikuun Vastaa

   Joo harvemmin sitä kehtaa ihan mennä kysymään väkisinkään tarviiko apua, se on vähän riskiä hommaa joskus :D
   Joo mäkin oon kohdannut noita PALJON ja joutunut todella käymään läpi ihmisiä ympärillä, sanomaan suoraan että annan anteeksi mutta en halua tuon kaltaisia ihmisiä ympärilleni. Se ihmisten ulosmittaaminen elämästä tuntuu aina raskaalta, mutta on ollut ainakin tähän asti vaan oikea päätös omalla kohdalla ja antaa tilaa niille paremmille ihmisille :)

 • Heidi
  Posted at 20:09h, 24 tammikuun Vastaa

  Joillain on vain niin tyhjä elämä että jaksavat jauhaa jostain ketä ei edes tunne. Mun attitude esikuva on mun kaveri joka aina antaa palautetta jos on kuullut jonkun puhuvan selän takana, menee suoraan sen ihmisen juttusille ja kysyy että mikäs tässä nyt on ollut hommana. Yritän ottaa mallia parhaani mukaan!

  • linda
   Posted at 22:40h, 24 tammikuun Vastaa

   ilmeisesti :D Jeps, tossa on asennetta!

 • Veera
  Posted at 23:12h, 24 tammikuun Vastaa

  Hieno teksti :) itse en ymmärrä tuota selän takana puhumista, ehkä siksi että itsellä on pienet piirit ja kukaan ei näe vaivaa ruotia toisten asioita, mutta on se silti kumma ettei keskitytä omaan elämään vaan muiden. Tuo kertomasi isäsi kuolemasta oli hirveä, en voi melkein uskoa, että joku voi edes sanoa noin :(
  http://byveera.blogspot.fi/?m=1

 • Ada
  Posted at 02:11h, 25 tammikuun Vastaa

  Olen lukenut blogiasi nyt 2 vuotta ja huomannut itsessäni samoja luonne piirteitä, mutta tämä artikkeli osui ja upposi muhun niin totaalisesti. Olen itse aina pitänyt ystävien ja heikompien puolta viimeiseen asti. Oikeudenmukaisuus on mulle todella tärkeätä. Monesti mietin, että helpommalla tästä pääsisi pitämällä niin sanotusti ”turpansa kiinni”. Se on paremmin sanottu ku tehty sillä silloin pettäisin itseni ja omat periaatteeni. Silloin olisin se perus suomalainen ihminen joka uskottelee itsellensä:en pysty vaikuttaa asiaa mitenkään, asia ei minulle kuullu sekä maailman kuultu itsekäs asia: minua ei kiinnosta (ei ainakaan niin kauan kun se ei omalle kohdalle osu). Oma näkemykseni maailmasta on niin vahva ja uskon periaatteisiini vahvasti. On hieno huomata jonkun jakavan nää periaatteet. Heikompia ei jätetä eikä niiden päältä kävellä. Auttava käsi on vahvan sydämen merkki.

 • Emilia
  Posted at 12:47h, 25 tammikuun Vastaa

  Asiasta kukkaruukkuun, kun mulla on ruokavaliossa yhteensä 60g kaurahiutaleita ja kahdella eri aterialla 65g riisiä/pastaa eli yhteensä 190g hiilaria, niin onko noi määrät susta hyvät? Haluaisin syödä ehkä pienempiä annoksia, mutta usein, niin miten sä jakaisit noita hiilareita? Esim. voisko noista ottaa osan pois ja syödä ne hiilarit vaikka välipalalla? Mikä on semmonen hyvä määrä hiilaria per ateria kun kilokaloreita tulee päivässä ~2350 ja käy 3-5krt salilla/vko.

 • A
  Posted at 19:42h, 06 helmikuun Vastaa

  Moikka! Kiitos kivasta blogista! Kysymys: Mistä nuo treenihoususi ovat? Onko sinulla antaa hyviä vinkkejä siitä, mistä saisi laadukkaita = ei läpinäkyviä salitrikoita? Esim. joistain Niken trikoista näkyy kaikki läpi ja se ei ole salilla kivaa katsottavaa :D Myös ohuet harmaat ovat aika arka vaihtoehto esim. hien näkymisen kannalta, jos ovat huonoa materiaalia. Hyvät, istuvat, muotoja korostavat ja kestävät treenihousut siis haussa. Kiitos kovasti avusta!

  • linda
   Posted at 01:53h, 08 helmikuun Vastaa

   Moikka!
   Nuo on socin housut stadiumista ja tykkään socin vaatteista muutenkin.
   nuo on aika paksut ja tumman harmaat , toki silti hiki näkyy mutta se ei mua haittaa lainkaan kun treenaan.
   Mä suosin itse adidaksen ja socin vaatteita paljon. addulta tuli just uudet treenihousut jotka on super super hyvät !! laitan niistä kuvaa ja linkit asap!!

 • Jenna
  Posted at 10:01h, 07 helmikuun Vastaa

  Sä oot kyl mahtava mimmi. En tajua miksi sanotaan ettei voi olla muka upeannäköinen ja fiksu samaan aikaan. Oot todiste että kyllä voi. sun jutut on niin loppuunasti ajateltuja ja ajatus ja pointti mukana. Voin vaa kuvitella kuin hyvä ystävä oot ja tuot toisenlaista näkemystä asioihin -kuitenkaan tuomitsematta ketään!
  sä oot upea muista se, ansaitsen kaiken hyvän elämässäsi . Kivaa sunnuntaita <3

  • linda
   Posted at 01:51h, 08 helmikuun Vastaa

   Voi vitsi miten ihana kommentti, kiitos todella paljon <3 Kaikkea hyvää sullekkin, ja ihanaa sunnuntaita <3 kiitos!!

 • ilari
  Posted at 21:42h, 13 lokakuun Vastaa

  nyt sulta löyty se ninja kuva mikä siin dubai kuvassa jäi vajaks :) mut toi on totta kerran jyväskylässä kävelelsäni olin eksyksissä ja et mistä pääsen tonne kirjastoon noh sitten ääni sanoi koht tulee mummo vastaan aj se tietää hätkähdin ja helaktti ei mennyt kauaa kun mummo tuli vastaan ja mä eka emmin et ei vittu mut sitten kysin siltä ja se tiesi vastauksen ja jotain me juteltiin sit mä olin siellä kirjastossa kysmyssä kone aikaa ja voin vannoo et yhtäkiä olin kuulevani jotain tuhmia juttui mä katoin niitä naisii puansena ja olin silalin et ööh missä se kone on ja sit lähin käveles ja ne naiset katto mua ilkikuriseti takas silalin hyvillä meieln ja kikatteli jotain :D.
  niinhän se menee et jokainen on oman elämänsä tähti

 • ilari
  Posted at 21:44h, 13 lokakuun Vastaa

  Mä en halua että mun ympärillä on ihmisiä, jotka haluavat muille pahaa, nostaa itseään ylös nolaamalla muita tai ihmisiä hankkimassa huomiota ja sisältöä elämäänsä muiden kustannuksella.
  mä oo nsamaa mieltä tästä kun se ei oo ittelle ominaista ja sitten on niitä jsut jotka koittaa sillä saada jotain yliotetta kun ei van vvastaa siihen ”vittuiluun” kun se ei tunnu hyvältä omassa sydämessään tok isitten välillä mut niin ei halua ittekää elää

Post A Comment