Ilmainen vinkki treeni-ja ruokavalio ohjelmiin!

Moikka!

Saan paljon kyselyjä meidän fitnet.fi valmennuksista. Monilla on suuria tavotteita ja kysyvätkin, onko ohjelmien kautta mahdollista kehittää fysiikkaa? Kyllä on.

Lähtökohtaisestihan ohjelmat on suunniteltu 6 – viikon mittaiselle jaksolle, jolloin ruokavalio päivittyy 3 kertaa, eli 2 viikon sykleissä ja treeniohjelma vaihtuvat 3 viikon välein. Tämä sykli toimii dieetin suhteen todella hyvin, se pitää mielenkiinnon ja motivaation yllä, kun nopeasti vaihtuvat ohjelmat tuovat asiakkaan arkeen uutta sisältöä, eikä ohjelmat puuduta tai ala kyllästyttämään. Jos liikunta-ja ruokavalio on jo hallussa ja haluaakin pidempiaikaista haastetta sekä elämäntapamuutosta tukevaa ohjelmaa, niin sekin on mahdollista pienellä yksinkertaisella muutoksella!

Annankin nyt ilmaisen vinkin Fit for bikini ohjelman ostajille, jotka eivät niinkään tavoittele dieettiä, vaan haluavat pidempikestoisemman ohjelman ja suunnitelman, joka tukee lihaksien kasvatusta, mutta pitää kuitenkin kunnon siistinä eikä kerrytä ylimääräistä rasvaa kehoon.

Valitse painoksi 65-75kg> , jolloin saat ohjelman, jossa energiansaanti on noin 2000kcl päivään. Jos energiansaanti tuntuu liian niukalta edelleen, voit lisätä ruokavalioon hiilihydraatteja, kuten 10-15g/ per ateria (aamupala, lounas sekä illallinen). Tällöin hiilareiden saanti ylittää reippaasti 200g per päivä, jonka pitäisi olla varsin hyvä määrä urheilevalle naiselle.

Meidän ohjelmissa energiansaanti hankitaan pääsääntöisesti hiilihydraateista.

Jos haluat noudattaa ohjelmaa pidempään, toteuta ohjelmaa näin:

Noudata 4, max. 5 viikkoa ohjelmaa 1), jonka jälkeen pidät viikon mittaisen kevyen viikon. Kevyellä viikolla tarkoitan kevyttä jumppaa pienillä painoilla, palauttavaa kävelyä sekä paljon venyttelyä ja kehonhuoltoa. Sen jälkeen noudata ohjelmaa 2). seuraavat 4-5 viikkoa, jonka jälkeen pidät seuraavan kevyen viikon ja sen jälkeen palaa ohjelmaan 3), jota noudatat taas seuraavat 4-5 viikkoa.

Näin saat 6 viikon ohjelmasta rakennettua noin. 3 kk treenijakson, jonka aikana saat varmasti huikeita tuloksia ja kehitystä fysiikkaasi.

Jäsenyys sivuillamme kestää 3 kk ajan, jonka aikana saat käyttöösi:

 • Kysymys forumin, jossa päivystävät valmentajat vastaavat kysymyksiin
 • Keskusteluosion, jossa voit jakaa fiiliksiä ja kokemuksiasi, sekä keskustella muiden treenaajien kanssa
 • Liikepankin, joka sisältää kaikki treeniohjelmiemme liikkeet kuvattuina, spiikattuina sekä tekstitettyinä!

Kesäkunto on tehty talvella, siksi meikäläinenkin tempaisi eilen 2 x HIIT + olkapäät päivään. ;) Treenataan yhdessä kohti tavotteita!!

Kysymykset: info@fitnet.fi

11205006_10152854490200794_620120419112866701_n


26 Comments
 • MM
  Posted at 18:49h, 22 tammikuun Vastaa

  Mulla on bikini bible ohjelma niin voiko siihen saada vastaavan vinkin? =) Mä rakastan sitä ohjelmaa yli kaiken. Aivan mahtavat setit saa tehtyä ja ohjelmaan ei kyllästy millään <3

  • linda
   Posted at 19:25h, 22 tammikuun Vastaa

   Bikini bible on tämän ohjelman jatko-osa, joten voit toteuttaa sen samalla tapaa kuin tämän :)

 • Elina
  Posted at 20:25h, 22 tammikuun Vastaa

  Ensi viikolla ostan ensimmäisen Fitnet-valmennuksen. Takana on yksi Fitfarmin valmennus. Ystäväni kehui Fitnetiä monipuolisemmaksi kaikin tavoin verrattuna kilpailevaan yritykseen. Hienoa päästä Linda sinun ohjeille ja katsotaan kuinka pärjään HIIT:illä. :)

  • linda
   Posted at 20:29h, 22 tammikuun Vastaa

   Hei! Mukana kuulla että valmennuksesta pidetään , ne on tehty rakkaudella :)

 • Jaana
  Posted at 21:05h, 22 tammikuun Vastaa

  Moikka!

  Onko fit for bikinin ruokavaliot ja/tai treeniohjelmat muuttunut viime vuodesta? Vedin itse viime vuoden syksyllä meinaan läpi fit for bikinin ja kyllä toimi!! :) Mietinkin, että onko siinä muuttunut jokin, että voisin ostaa ohjelman uudelleen vai vedänkö noilla samoilla ohjeilla tai sitten voin tietty ostaa bikini biblen :p

  • linda
   Posted at 21:11h, 22 tammikuun Vastaa

   Bikini bible on sen jatko-osa :) tietenkin voit vetää sillä tai kokeilla esim jotain uudenlaista, kuten HIIT ohjelmaa :)

   • dd
    Posted at 22:13h, 22 tammikuun Vastaa

    Moikka.

    Olisin kysellyt tuosta fit for diet. Kun ehdin ainoastaan satunnaisesti salille tai ylipäätään harrastamaan urheilua, niin harkitsisin sit ainakin ensiksi. Mutta Uskallatko sanoa paljon siinä laihtuisi suurin piirtein jos painan 77 kg ja olen juuri lievän ylipainon alla… tai oikeastaan, että paljon siinä syödään kaloreita päivässä?

    • linda
     Posted at 22:32h, 22 tammikuun Vastaa

     hei, koska ohjelmassa otetaan huomioon ja on suunniteltu ihmisille jotka eivät harrasta liikuntaa, vaan haluavat aloittaa ruokarempalla, niin energiansaantikin on dieetissä sen mukainen, kuitenkin ohjelma on suunniteltu niin, että hyvinvointi ja pirteys säilyy. Kokonaisenergiansaanti on noin 1700 kaloria. Ohjelmassa käydään ylimillään noin. 1750 ja alimmillaan noin. 1680 kalorissa. :) Kalorit tulevat laadukkaista energianlähteistä, eivätkä tue rasvan muodostumista kehoon, vaan käynnistävät aineenvaihdunnan, ovat kulutuksen alapuolella ja tukevat dieettiä, kuitenkin turvallisesti.

 • -L-
  Posted at 23:16h, 22 tammikuun Vastaa

  Voiko fit with diet -ohjelmaa jatkaa yli kuuden viikon? Olen noudattanut sitä nyt reilu pari viikkoa ja olo oikein fresh + kilojakin lähtenyt 2-3. Ajattelin vain kun itsellä raskas liikunta on tällä hetkellä kiellettyä terveydellisistä syistä niin onko ok jatkaa syömisiä saman rungon mukaan? :)

  Suosittelen kyllä fitnet:ä monipuolisuuden vuoksi!

  • linda
   Posted at 23:22h, 22 tammikuun Vastaa

   Ohjelmassa on kuitenkin terveellinen ja ravitseva sisältö, joten mun mielestä voi jos ylimääräistä tiputettavaa on! Myös rungon voi säilyttää ja lisätä 10g/hh aamupala-lounas-illallinen, jos tuntuu että painon pudotus on liian dramaattista tai ei halua tiputtaa painoa enempää :) proteiinit ja rasvat ovat kuitenkin normaaliin ruokavalioon riittävät !

   • -L-
    Posted at 23:34h, 22 tammikuun Vastaa

    Kiitos nopeasta vastauksesta! Täytyy jatkaa sitten vinkkiesi avulla 6. vkon jälkeen, että saisi vielä loput 5-7 kg pois :)

    • linda
     Posted at 01:04h, 23 tammikuun Vastaa

     Jes, 6vk jälkeen voisit pitää jonkun vapaasyönnin ja jatkaa :) tsemppiä !!

 • Miia
  Posted at 23:22h, 22 tammikuun Vastaa

  Kivaa että sä kirjoitit tästä postauksen!
  Mä aloitin biblen maanantaina ja eilen oli eka loikkatreeni. Herranjumala miten mun jalat on kipeänä nyt vaikka salikokemusta on ennestäänkin!! Tietää kyllä tehneensä. Muutenkin tosi kiva ohjelma, monipuolinen ja tehokas. Vatsa nyt vaan ei ole tottunut niin suureen määrään kasviksia ja on aika pallona nyt, mutta se varmasti on ihan normaalia näin dieetin alussa?
  Olen 168/63 ja haluaisin painosta 3-4kg pois, mutta ennenkaikkea tiiviimpää lihaa. Palkintona odottaa biblen päättyessä matka Thaimaahan. Saapa nähdä kuinka mimmin käy! :)

  • linda
   Posted at 01:03h, 23 tammikuun Vastaa

   Joidenkin vatsa ei kestä kasviksia , joten tarkkana siinä, niistä saa tinkiä ja itselle sopivia vaihtoehtoja soveltaa :) tsemppiä !!!

 • Juuli
  Posted at 10:14h, 23 tammikuun Vastaa

  Moikka, mul ois tälläi vähän asiankuulumattomampi kysymys. Kun varmaan joudut esimerkiksi töihin mennessäsi ottaa omat eväät mukaan? Niin miten säilytät ne, onko sulla joku kylmälaukku/kylmäkalle tms? :D Vai säilyykö esim. liha oikeasti huoneenlämmössä? Mietiskelin tässä kun aijon ostaa tommosen 6 viikon valmennuksen ja evääthän siinä on otettava messiin, jotta syö ruokavalion mukaan.

 • Suvi
  Posted at 11:52h, 23 tammikuun Vastaa

  Hei!

  Ostin vasta fit for bikini ohjelman. Tarkoituksena lähinnä kiristellä hieman :) Ajattelin tämän 6vkoa vetää tällä, painona on tuo alle 55kg. Olenkin juuri pohtinut jatkoa, että miten lähtisi kaloreita sitten 6vkon jälkjee nostamaan. Kannattaisiko minulla siis tuon 6vkon jälkeen lähtä lisäämään pikkuhiljaa kaloreita ylemmäs ja sitten ottaa tuo ohjelma joka tarkoitettu 65-75kg? Tarkoituksena ei kuitenkaan jatkaa 6vkoa pidempään miinuskaloreilla, lähinnä saada ylimääräinen pöhötys pois ja jatkaa maltillisilla kaloreilla kehittymistä.

  Olen kyllä ollut tyytyväinen ohjelmaan ja saanut vihdoin säännöllistettyä ruokailut ja freesi (hieman nälkäinen :P) olo! Kiitos siis paljon!

 • Veera
  Posted at 13:41h, 23 tammikuun Vastaa

  Heii! Oon miettinyt Fit for bikinin tilaamista, mutta mietin, että osaatko arvioida kuinka paljon esim. viikossa menee rahaa ruokaan ja (mahdollisiin) lisäravinteisiin? :) Kerran otin jonkun ohjelman ja yllätti sitten miten kalliiksi se tuli! Okei, olin silloin opiskelija, mutta ei nyt kaikkea rahaa viitsisi suuhun pistää :D Thanks!

 • Jenna
  Posted at 03:38h, 25 tammikuun Vastaa

  Hei! Minua kiinnostaa 6 vkn fit for bikini, mutta tarvitseeko sen treeni ohjelmaan kuntosalia?? Teen kolmivuorotyötä, harrastuksiin kuuluu jo hevonen ja koira, eli en mitenkään ehdi salilla käymään. Tarvitsisin sellaisen treeni ohjelman jota voin toteuttaa kotona.. Ja olisi mukava tietää vähän noista ruokavalioista ennen kuin maksan mitään. Kuluuko niihin kovasti rahaa? Saako mitään ruoka ohjeeseen kuulumatonta syödä? Onko näissä yleensä liikuntaa kerran päivässä vai useammin? Kiitos jo etukäteen, bikini kuntoon on päästävä ;)

  • Tiina
   Posted at 10:36h, 26 tammikuun Vastaa

   Hei,
   Tungen tähän samaan viestiin, sillä minua askarruttaa täysin samat kysymykset ;) Viimepäivinä usein olen FitNet sivuilla käynyt kurkkimassa ja mieli tekisi kovasti tilata Fit for Bikini-valmennus, mutta…
   minullakaan ei ole mahdollisuutta kuntosalille. Kotoa löytyy pari erikokoista kahvakuulaa, painoja, jumppapallo, levytanko + painot, pärjääkö niillä tämän ohjelman?
   Odottelen myös vastausta tähän siis!

   • linda
    Posted at 14:43h, 26 tammikuun Vastaa

    Siellä on myös janni Hussin suunnittelema kotitreeni! Ota se :)

 • K
  Posted at 14:00h, 25 tammikuun Vastaa

  Hei, otin tuon suosittelemasi 65-75kg painon ohjelman sillä haluaisin pidempiaikaista haastetta. Mietin tässä että haittaako se että tuo on omasta painosta +15kg? Painan siis vain 48kg ja haluaisin lisää lihasta, niin onko tämä nyt sitten minulle sopiva vai oliko ihan huti..?

  • linda
   Posted at 17:01h, 25 tammikuun Vastaa

   Jos lihasta haluat niin on sopiva :)

 • nuusku
  Posted at 18:28h, 30 tammikuun Vastaa

  Heippa!

  Ostin äskettäin Fit for Bikini-ohjelman tarkoituksena tehdä se tuolla mainitsemallasi ”pitemmällä kaavalla”.
  Ihmetystä aiheutti vain se, että erilaisia treeniohjelmia on vain kaksi, vaikka mainitset, että niitä olisi kolme?
  Miten siis toteuttaa tätä ”pidennystä” kun ohjelmia on vain kaksi? Vai olenko ymmärtänyt jotain väärin? :D
  Kiitos jo etukäteen!

  • linda
   Posted at 22:43h, 30 tammikuun Vastaa

   Moikka, ruokaohjelmia taisi olla 3 & treeniohjelmaa 2, oon muistanut väärin . Treeniohjelmahan on hyvä päivittää 6-8 vk välein joten voit oman mielesi mukaan treenata 6-tai 8vk sykleissä, mutta joka 5 vk välein olisi suositeltavaa pitää kevyt viikko , jolloin huollat kehoasi sekä lenkkeilevät kevyesti

   • nuusku
    Posted at 23:21h, 30 tammikuun Vastaa

    Ok, kiitos vastauksesta! (:

 • Anna
  Posted at 17:27h, 15 helmikuun Vastaa

  Oon nyt kertaalleen mennyt tuon fit for bikini-ohjelman läpi, eli siis lisäänkö kaikkiin noihin aamupalaan, lounaalle ja päivälliselle sen 10g hiilaria, jos haluan jatkaa 3kk ajan? Vai ostanko siis ton ohjelman uusiksi, mutta valitsen isomman painoluokan? Painoa on tällähetkellä 59kg ja pituutta 173cm.

Post A Comment