Pieni, tärkeä elämä. <3

Heippa!

Eilen oltiin aamusta hieman hommissa Nikon kanssa Dorian ”shadow” Yatesin salilla, joka avataan tänne Marbellaan. Avajaiset ystävien ja tuttujen kesken pidetään ensi Perjantaina. En malta odottaa!

12417906_10153326619760794_2373385128564182393_n-1

Kuvassa legendaarinen hetki, salin ensimmäinen laite saatiin kasattua valmiiksi! Whoop! :D

Siellä se 6 X Mr.Olympia pullistelee ihan bossina seinällä

Siellä se 6 X Mr.Olympia pullistelee ihan bossina seinällä

...ja tietenkin wifey, Gal Yates. BodyFitneksen MM voittaja.

…ja tietenkin wifey, Gal Yates. BodyFitneksen MM voittaja.

Remppailujen jälkeen käytiin safkaamassa ja lähdettiin ajelemaan. Oli niin upea sää että fiilisteltiin vaan tätä talvea täällä. Hih. Niko päätti myös viedä mut moikkaamaan rescue koiria, Triple a marbella. Ensin käytiin keskustelu siitä, että ykskään koira ei lähde mukaan… Parhaani tein että olis lähtenyt kaikki, mutta ei käynyt.

12511536_10153329004630794_1293252824_n 12516067_10153329004020794_331650388_n

Kyllä siinä sydän särkyy. Suurin osa koirista on hylättyjä kesäkoiria. Miten joku VOI ottaa kesäksi koiran ja vipata palatessaan kotimaahan kadulle? Pienen sielukkaan elämän. Onneksi kuitenkin koirista pidetään niin hyvää huolta kuin mahdollista, ne on eritelty sopiviin ympäristöihin, saavat ruokaa ja vettä. Paikanpäällä näki muutaman koiran, joka oli vasta löytynyt ja voi herranjumala miten sydäntä sattui katsoa sellaista laihaa, kerran todennäköisesti päälle autolla ajettua pientä kehoa. Sitten näet niiden koirien silmistä miten kilttejä ja täynnä rakkautta ne edelleen on.

12506977_10153329003945794_176749844_n

Jotkut viihtyivät omissa oloissa, mutta joidenkin rakkaus ihmisiä kohtaan oli niin käsin kosketeltavaa. Silmät kiilsivät innostusta ja rakkautta ja voisin väittää että koirista osa todella rukoili mukaan pääsyä. Ottaisin vaikka kaikki jos olisi mahdollista. <3

12540407_10153329003915794_1985475882_n

Koiraihmiset voivat varmasti pelkästään kuvien perusteella ymmärtää mitä koirien katse kertoo. Voisiko joku ottaa kotiin ja antaa pienelle sielulle rakastavan kodin. <3

Mä kuulin vasta tänään lentokummiudesta ja ajattelin itse ehdottomasti ryhtyä sellaiseksi. Jos vain pystyy auttamaan edes sen verran niin teen sen mielelläni aina kuin mahdollista! Siinä on siis yksinkertaisesti ideana, että saatetaan Suomeen koira uusille omistajille ja koska koira ei voi yksin lentää, tarvitsee se jonkun joka huolehtii että koira pääsee turvallisesti perille. Mahtavaa. :)

PS. tänään vielä facebook tykkäyksien kunniaksi ale tarjous Fitnet.fi nettivalmennuksiin!

1909918_1539374513045785_2416429603765594191_n


24 Comments
 • Nea
  Posted at 18:43h, 13 tammikuun Vastaa

  Voi että pieniä ihanuuksia <3 :( ihmisten sydämettömyys ja itsekkyys yllättää vieläkin joka kerta!! Sitten kun joskus koiran itelleni otan, haluan sen olevan rescue-koira <3

  • linda
   Posted at 18:54h, 13 tammikuun Vastaa

   En ymmärrä… voi, se olisi ihanaa. Näitä pelastettavia kyllä löytyy <3

 • Julia
  Posted at 18:51h, 13 tammikuun Vastaa

  Moikka!!

  Voi ei, näitä hylättyjen/kodittomien koirien kuvia katsoessa tulee oikeasti tosi paha mieli, en tiedä miten joku todella pystyy jättämään eläimen oman onnensa nojaan. Kuvissa olevat koirat ovat vielä ihan syötävän suloisia, sanovat vissiin silmillään että ”ottaisitpa sä mut kotiin” <3

  Fitnetin ohjelmista haluaisin tiedustella, että onko Bikini Bible enää saatavana tai onko tulossa valmennuksiin enää? Muistan kun kiinnostuin siitä Fit For Bikini -valmennuksen jälkeen hyvin paljon, mutta nyt sitä ei taida enää olla/sitten en vain osannut etsiä sitä :D

  • linda
   Posted at 18:53h, 13 tammikuun Vastaa

   Moikka, se tulee kyllä uudelleen :) Olisitko halunnut ehdottomasti bikini biblen? Voit myös laittaa infoon viestiä, ja sitäkautta pyytää ohjelmaa :)

   Ja kyllä, katse kertoo mitä koirilla on mielessä <3 voisipa ottaa.

   • Julia
    Posted at 17:49h, 17 tammikuun Vastaa

    Joo, laitoin eilen meiliä! En tiedä tuliko oikeaan osoitteeseen :D

 • Sub
  Posted at 19:01h, 13 tammikuun Vastaa

  Ompa ihana kuulla tällaisen Fugesta adoptoidun koiran äiskänä, että näitä lentokummeja löytyy aina edelleen. <3 Kun me adoptoitiin meidän russeli, oli todella hankalaa löytää lentokummia ja lento veny usealla kuukaudella tästä syystä. Suosittelen käymään sellasella hyväntekeväisyydellä toimivalla tarhalla Mijas Costassa, ku PAD. Parinkymmenen metrin päästä tästä koiratarhasta löytyy valtion "tappotarha", jossa koirien elämä loppuu sitä mukaa ku tila loppuu uusien tulokkaiden tullessa. :/ Mutta tosiaan, tää näitten koirien katse ja loputon innostuminen jokaisesta huomion rippeestä jäi kyllä päällimmäisenä mieleen. <3

  • linda
   Posted at 19:08h, 13 tammikuun Vastaa

   voi kamala, mä en varmaan pysty näkemään mitään sellaista tappotarha meininkiä… :( ihan kamalaa!
   Mutta joo, ehdottomasti ainakin itse nyt kun tuun tässä ravaamaan edes takas niin yritän aina auttaa ja kuljettaa jonkun pienen elämän uuteen kotiin <3

 • :)
  Posted at 20:02h, 13 tammikuun Vastaa

  Pidätkö itseäsi Dorian Yatesin ystävänä tai tuttuna? :D Vastahan hänet tapasit.

  • linda
   Posted at 20:08h, 13 tammikuun Vastaa

   Niko on ystävä, hänen kauttaan mä
   Sinne oon menossa ylipäätään.

 • Krista
  Posted at 21:23h, 13 tammikuun Vastaa

  Voiei pienet karvapallot <3 en ymmärrä miten joku ottaa koiran ajattelematta miten iso vastuu siitä on!! Muuten meinaatko ottaa jlo n marbellaan vai asusteleeko se suomenmantereella pääsääntöisesti? :)

  • linda
   Posted at 21:24h, 13 tammikuun Vastaa

   Tänne otan jlon :) saa olla paljon vapaana ja ulkona nauttia lämmöstä :)

 • Emilia
  Posted at 21:59h, 13 tammikuun Vastaa

  Miten tollaselle koiralle voi tarjota kodin? Siis mihin olla yhteydessä, tonne löytykotiin suoraan ensteksi vai? :) olis kyllä ihana tarjota jollekin koti!

  • linda
   Posted at 22:12h, 13 tammikuun Vastaa

   Kato toi linkki mikä
   On tekstissä niin pääset tonne noiden sivuille :)

 • 1
  Posted at 00:31h, 14 tammikuun Vastaa

  Heippa linda!
  Joko entinen lävistysarpi on parantunut?
  Saadaanko postausta kuvien kanssa? Oletko vieläkin tyytyväinen lopputulokseen? :)

  • linda
   Posted at 23:34h, 14 tammikuun Vastaa

   moikka, puol vuotta menee parantumisessa, mutta onhan se kokoajan parempi. täytyy laittaa kuvia kunhan kerkeää:)

 • Jessica
  Posted at 00:52h, 14 tammikuun Vastaa

  En ikinä kirjoita kommentteja blogeihin, mutta nyt on pakko, koiratarhat ovat niin iso osa elämääni: Toi koiratarha maailma on ihan oma juttunsa… Itse teen vapaaehtoistyötä Viipurin koiratarhoilla, joissa koirien elinolot eivät ole hyvät. Käyn tarhoilla mahdollisimman usein ja autan adoptoitavaksi soveltuvia koiria löytämään koteja Suomesta, itsellänikin on yksi koira Viipurista. On todella vaikeaa hyväksyä, ettei kaikkia voi auttaa, vaikka kuinka haluaa :( Onneksi voin kuitenkin auttaa jonkin verran. Mukava kuulla, että jossain tarhalla koirilla on jopa ihan hyvät olot, itse kun näen sen surullisemman puolen… Onneksi on myös niitä ilon hetkiä, jolloin joku onnekas saa sen ikioman loppuelämän kodin Suomesta <3 Hieno juttu, että autat ryhtymällä lentokummiksi!

  • linda
   Posted at 23:34h, 14 tammikuun Vastaa

   Tuolla nyt oli paremmat olot kuin kadulla, saa ruokaa ja vettä, mutta ei todellakaan mitkään luxus tarhat. Kyllä niistä jokainen tarvitsee pikaisesti oman kodin <3
   Olen innoissani että voin auttaa näitä pieniä olentoja, lauantaina ensimmäinen!! jee :)

 • Myy
  Posted at 08:23h, 14 tammikuun Vastaa

  Tosi hienoa, että ryhdyt lentokummiksi. Arvostan! :)

  • linda
   Posted at 23:31h, 14 tammikuun Vastaa

   kiitos paljon!:)

 • Hunni
  Posted at 23:21h, 14 tammikuun Vastaa

  Oma koiruuteni on myös Espanjasta, arvostan Linda. Lentokummeja tarvitaan, heistä on aina pula. Teet siinä pari sydäntä todella onnelliseksi. Se on oikeasti aika antoisaa puuhaa ja varsinkaan kun se ei maksa mitään. Tai ainakin yhdistyksillä joille minä olen toiminut. Vielä antoisampaa on kun se arka ja pelokas koira alkaa luottamaan sinuun ja huomaat kehityksen.

  • linda
   Posted at 23:26h, 14 tammikuun Vastaa

   Moikka, ihana kuulla <3 Joo oon todella innoissani että pääsee edes jollain tasolla auttamaan, kun ei voi itse kaikkia adpotoida!

 • Jokke
  Posted at 14:00h, 15 tammikuun Vastaa

  Mä en ite henk.koht. ymmärrä näitä rescue-koiran ottajia. :D
  Kaveri otti semmoisen ja sen jälkeen siellä kylässä ei ollukaan enään mukava käydä.
  Traumatisoituneen koiran takia.
  Loppujen lopuksi luopuivat koirasta.
  Eräässä toisessa perheessä rescue koira kuoli sydänmatoon melko pian suomeen saapuessaan, vaikka kuin oli tutkittu ja tarkastettu terveys.

  • linda
   Posted at 14:08h, 15 tammikuun Vastaa

   Moikka! Ikäviä tapauksia. :( Varmasti osa koirista vaatii paljon duunia, traumoja saattaa olla monilla.
   Koiria kannattaa mennä itse paikanpäälle katsomaan, itse erotin samantien ns. selväjärkiset ja sitten muutaman, jota en välttämättä uskaltaisi ottaa. En koska ne olivat ilkeitä, vaan koska olivat hieman erikoisen oloisia :D Toki jos olisi aikaa, olisi haastava koira mielenkiintoinen ja varmasti opettavainen sekä paljon antava.
   Mutta 9/10 koirasta olivat todella kilttejä ja ihania,ei ne siellä välitä mitään sekopäisiä, toki jotkut ovat hankalampia kuin toiset,mutta eivät pahoja koiria.

 • Sue
  Posted at 22:06h, 15 tammikuun Vastaa

  Jos haluatte auttaa eläimiä niin niitä on Suomessakin riittävästi autettavaksi!! Pliis elkää oikeesti tuoko ulkomailta nuita koiria tänne jos ette halua että kaikki taudit jotka on saatu Suomesta rokotteiden avulla hävitettyä leviävät uudelleen, tehkää palvelus suomen koirille ja ihmisillekin ja jättäkää koirat ulkomaille. KIITOS!
  eläinrakas Suomesta, joka myös usein ulkomailla vierailee muttei koskaan omien eläinten kanssa

Post A Comment