Näin parannat suorituskykyäsi treenin aikana!

Ciao!

Onpas ollut kiva päästä aloittamaan arki, treenit ja duunit! Mä tein kyllä koko ”joululoman” eli pyhienkin ajan duunia, mutta kauheen monia asioita ei pääse toteuttamaan kun hyvin moni muu oli lomalla. Nyt tavoittaa taas kaikki ja hommat rullaa!

Meillä on nyt yks ihan super makee juttu, nimittäin Sonymusic & super suositut Filtr listat ovat nyt yhteistyössä Fitnet.fi sivuston kanssa! Ihan HUIKEETA! Ai miks? No siks että musiikki on todella olennainen osa treenaamista ja parantaa todistetusti 15% suorityskykyä treenien aikana.

Me ollaan suunniteltu meidän ohjelmille sopivat soittolistat, jotka uudistuvat jatkuvasti ja pitävät treenimoodin näin ollen kovana! Mikään ei oo (sen jälkeen kun kuulokkeista loppuu akku tai ne jää himaan…) ärsyttävämpää kuin puuduttavat samat biisit, jotka eivät buustaa sun fiilistä enää muulla tavalla kuin ärsyttämällä. Nyt ei tarvitse sitäkään miettiä, me hoidetaan ne sun puolesta ja pidetään huolta että treeni kulkee ja fiilis on treenin mukainen! 

12507367_10153313949160794_1861370628667974833_n

Listoilta löytyy kolme eri listaa:

 1. Linda Manuella – soittolista josta löydät mun henkilökohtaiset lempparit ja treenimusat!
 2. GYM – soittolista, josta löytyy saliohjelmiin ja salitreeniin sopivat musiikit, vähän raffimpaa meininkiä, jotta saadaan se rauta liikkumaan ;)
 3. HIIT – soittari, josta löydät HIIT treeneihin ja menevämpiin urheilusuorituksiin, kuten lenkkeilyyn sopivat biisit! Tempo on meiningin mukainen :)

Tää on mun mielestä super siisti juttu ja toivottavasti jengi saa hyvää fiilistä treeneihin mukaan! Käykää ihmeessä tutustumassa!

Mä lähden nyt itse treenaamaan olkapäät ja ojentajat. Viimeiset jäätymiset hetkeen, sillä yöllä lennän Espanjaan pakoon pakkasia. Kohta pääsen treenaamaan itse BodyFitneksen Maailmanmestarin Gal Yatesin kanssa. Voi hitto se varmaan teurastaa meikäläisen elävältä :D Pääsen myös tapaamaan 6 x MR. Olympian Dorian Yatesin. HUIKEETA!

b8e510af16c112bcd49f489b506f0831

 


6 Comments
 • Jenni
  Posted at 18:04h, 05 tammikuun Vastaa

  Moikka! Teetkö tällä hetkellä henkilökohtaisia ruoka-/treeniohjelmia tai otatko valmennettavia? Onko jotain s-postia missä voisi kysellä lisää? :)

 • Mari
  Posted at 22:35h, 05 tammikuun Vastaa

  Ihan huippu juttu noi soittolistat! Oot niin oikeassa että musiikki antaa lisätehoja. :) ihan innostuin tästä postauksesta.

  • linda
   Posted at 04:53h, 06 tammikuun Vastaa

   Voi kiitos , ihana kuulla :)

 • dani
  Posted at 11:53h, 06 tammikuun Vastaa

  EI EI EI EI EI EI EI EI EI!!!

 • E
  Posted at 14:20h, 06 tammikuun Vastaa

  Moikka! Kommenttini ei liity mitenkään nyt postaukseesi, mutta toiveena olisi lukea postaus fitneksen toteuttamisesta ulkomailla (jos on, linkki?) , oletko ollut esim. kisadieetillä matkoilla? Itsellä haaveena on ulkomailla opiskelu ja fitness kisailu, mitenköhän toteutuvat… :D

 • A.N
  Posted at 14:02h, 07 tammikuun Vastaa

  Näin kamalaa unta! Sä annoit mulle jotain treenivinkkejä tai ohjelmaa ja sit kun olit lähdössä niin jotenkin potkaisin vahingossa hiekkaa (?) sun silmiin. Sit en tajunnu että olin tehny niin ja olit tosi vihanen ja en tienny miks. Sitten jossain vaiheessa näin sut jossain muualla ja sanoit vihasesti jotain ”oliko oikeesti pakko potkasta sitä hiekkaa mun silmiin, nyt en pysty opiskella enkä treenata”. Sun vieressä oli joku tyttö joka nyökytteli ja katto mua vihasesti. Sit katoin mun puhelinta ja sun instagram ja snapchat yms. oli täynnä jotain juttua missä puhuit ”siitä yhestä joka potkas hiekkaa mun silmiin” ja sit kaikki vaan vihas mua :D heräsin just kun olin pyytelemässä vuolaasti anteeksi. Sellasta :D Ei mitään hajua mistä toi uni tuli, seuraan sua kyllä somessa ja välillä lueskelen tätä blogia mutta en sen läheisemmin tunne x)

Post A Comment