Opettavaisin, vaikein ja upein vuosi takana.

´Kohta vaihtuu vuosi.

Mulla on ehdottomasti mun elämäni vaikein vuosi takana. Oon kantanut mukanani aivan käsittämättömän raskasta kuormaa käsitellessäni isäni äkillistä ja täysin shokeeraavaa menehtymistä Afrikassa. Kirsikkana kakun päällä olen kamppaillut todella rajun burnoutin kanssa sekä hermostollisen ylikuormituksen kanssa. Olen käynyt tänä vuonna kymmeniä kertoja, varmaankin lähelle 30 x kertaa lääkärissä, lukusissa eri kokeissa ja testeissä. Olen samalla käynyt läpi muutamia ihmissuhteita joissa toisen ihmisen arvostus ja kunnioitus on ollut vieras käsite…

On siis oikeesti stressattu ja surtu niin että tukka lähti päästä (no joke) , edelleen kärsin huonosta unen laadusta, mutta puoli vuotta meni ihan kokonaan  uudelleen nukkumisen ”taidon” opettelemisessa. Ja mä oon koko elämäni ollut todella taitava nukkuja.

On ollut aikoja kun on todella vituttanut kaikki ja olen ollut hyvin huolestunut sekä fyysisestä että henkisestä jaksamisestani sekä yleisestikkin omasta terveydestä. Siinä vaiheessa kun kovapäisenä vielä puuskutin eteenpäin kisadieetillä niin ONNEKSI lopulta kroppa otti lopputilin ja muutama kuukausi menikin lähinnä sänkypotilaana.  On koeteltu, mutta eteenpäin on kuitenkin joka päivä menty ja mennään.

IMG_6728

Kaikesta huolimatta vuosi on myös ollut todella mahtava! Mulle on tapahtunut todella paljon upeita asoita; uusia yhteistyökumppaneita, mielettömän upeita kontakteja ja ylipäätään ihmisiä ympärillä. Olen todella otettu että isot tekijät Suomessa luottavat muhun ja haluavat rakentaa asoita kanssani. Jotain on ainakin tehty oikein. Monia uusia projekteja on rakenneltu ja niistä pääsen kertomaan ensivuoden puolella, mutta super juttuja tulossa. 🙂

Jos tätä vuotta tulisi kuvailla jotenkin, niin kuvailisin tätä uuden rakenamiseksi; niin henkisesti että myös fyysisesti sekä tietenkin työelämässä.

Lisäksi olen löytänyt rinnalleni varmasti maailman parhaimman yhtiökumppanin sekä upean ystävän rinnalleni,  josta olen sanattoman kiitollinen joka päivä. Ylipäätään meidän koko tiimi on mieletön ja tuleva vuosi tulee olemaan älytön!

Mä en oo ikinä elämässäni ollut näin innoissani mun omasta elämästä!

IMG_6524

Työ-minäni on oppinut uutta hurjasti. Olen kehittynyt esiintymistaidoiltani ja johtamistaidoiltani. Pomona oleminen useammalle ihmiselle on täysin uutta mulle, olen oppinut ottamaan enemmän vastuuta muistakin sekä ajattelemaan laajemmin niin, että kaikilla olisi mahdollisimman hyvä olla. Henkinen kasvuni on ollut suurta, pelkästään asiat jotka olen joutunut käsittelemään viimeisen vuoden aikana ovat vieneet mua varmasti henkisesti todella paljon eteenpäin. Arvomaailmani on varmasti arvokkaampi kuin koskaan ennen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Treenaamiseni on päivä päivältä järkevämpää, olen oppinut paljon uutta, mutta varmasti tärkeimpänä taitona pidän sitä, että arvostan yhä enemmän terveyttä ja niinkuin jo aiemmin totesin, arvomaailmani on nykyään arvokkaampi myös tämän asian suhteen. Mikä tahansa asia terveyden kustannuksella on lapsellista ja mun mielestä jopa hieman epäkiitollista, turhamaista… Fitness on ja tulee aina olemaan mulle todella tärkeä asia, mutta nyt otetaan happea vuosi ja mennään maltilla lavalle 2017, JOS ja kun kroppani ottaa sen vastaan ja elämäntilanne sallii itsekkään vaiheen elämässä.Nyt on niin paljon uutta työrintamalla, että tulevan vuoden pyhitän työlle, tietenkin kova ja tavoitteellinen treenaaminen arjessa mukana.  Fitness on läsnä jokapäiväisessä elämässäni elämäntapana, kisadieetti tulee kun elämä sen sallii.

11240421_1498641647077497_1897428184_n

Mulle se, että jouduin jättämään syksyn SM kisat väliin oli tietenkin kova pala, mutta mulla oli ja on kuitenkin elämässä niin paljon muutakin, että ei se nyt ihan oikeesti niin järkyttävää ole, etteikö asiasta aika hyvin pääse yli. Hyvä kun kerkesin itse kisojen perään surra, kun oli kädet täynnä muutakin. Vaikka olenkin todella kilpailuhenkinen ja haluan mennä täysillä ja sata lasissa aina lavalle, niin kyllä mua ihmetyttää jos jonkun elämä on yhdistä kisoista kiinni. Kisoja tulee ja menee, mutta meillä on vain ja ainoastaan yksi terveys ja toivottavasti myös PALJON paljon muutakin sisältöä elämässä.. Matka lavoille on super opettavaista ja itse kisaaminen todella upeeta hommaa kun kaikki menee putkeen, mutta ei ole mitään niin arvokasta kuin terveys.

IMG_9969

Jos mä nyt mietin tätä vuotta niin tää vuosi on ehdottomasti ollut kasvun vuosi, valmisteluiden vuosi ja 2016 tulee varmasti olemaan mun duunien puolesta mulle suurin vuosi koskaan.

Käytiin mun ystävän marren kanssa läpi meidän tavotteita vuodelle 2016 ja päädyttiin näihin:

 1. Tavoite kasvaa ihmisenä rohkeammaksi ja vahvemmaksi, luottaa vieläkin enemmän omaan henkiseen kasvuun ja kykyyn tehdä päätöksiä ja ratkaisuja,
 2. Mennä elämässä eteenpäin rohkeasti, mutta järkevästi,
 3. Ymmärtää ja hyväksyä se, ettei kaikkia voi miellyttää, mutta olla kuitenkin hyvä ja oikeudenmukainen kaikkia kohtaan,
 4. Antaa vähemmän energiaa niille jotka vain ottavat,ainoastaan tasa-arvoisia ja aidosti välittäviä, intohimoisia ja elämäniloisia ihmissuhteita lähelle,
 5. Olla tarkka ihmisistä ylipäätään ympärillä, luottaa enemmän omaan intuitioon, ”energy doesnt lie”,
 6. Olla itselle ja omille tavotteille uskollinen, ihmisten joiden kuuluu tulla sun mukana tulee,
 7. Kehittyä urheilijana, terveys ennen kaikkea, mahdollisesti myös opettaa sitä muille,
 8. Olla elämänsä kunnossa jokaisella osa-alueella, monipuolisuus ja tasapaino!
 9.  Be happy! Joka ikinen päivä on mahdollisuus!
 10. Kiitollisuus ennen kaikkea.

Nää saattaa kuullostaa todella diipeiltä sepistyksilä monelle, mutta uskon että ne jotka ymmärtää niin ymmärtää mitä haen asioilla takaa.

KIITOS LUKIJAT! KIITOS. Taas aivan mahtava vuosi takana, en voi koskaan kiittää teitä. Jokainen kommentti lämmittää aina sydäntä, joka ikinen kerta saatte mut hymyilemään ja motivoitte mua jatkamaan blogausta. Kiitos tuesta, uskosta ja tsempistä. Olette aivan mahtavia. <3 Toivon jokaiselle onnellista uutta vuotta 2016!

ps. tänään on viimeinen mahdollisuus lunastaa tarjous fitnet.fi sivuston valmennuksista ja napata -15% alennuksen ! Meitä on jo kova joukko menossa yhdessä kohti tavotteita! <3 Tavataan valmennus forumeilla !!

1512276_948651935223051_5354087471959963493_n

 


7 Comments
 • Saara
  Posted at 18:31h, 01 tammikuun Vastaa

  Sun tavoitteista vuodelle 2016 erityisesti tuo 6. kohta iskee muhun, voisin hyvin ottaa sen osaksi omaa elämääni tälle vuodelle. 🙂
  Kiitos Linda, sun blogi ei koskaan petä, sä osaat aina vaan olla todella inspiroiva! Oikein ihanaa uutta vuotta 2016!

 • Jonna
  Posted at 20:50h, 01 tammikuun Vastaa

  Mitkä ois täsmäkeinot burnoutin selättämiseen? T. Itsensä myöskin ylirasitustilaan ajanut töiden/opiskelun/treenaamisen kanssa ja nyt 2kk sairaslomalla sen takia

 • emiliaidamaria
  Posted at 20:41h, 02 tammikuun Vastaa

  En oo koskaan aikasemmin kirjottanut kommenttia sun blogiin. Fitness ja kilpaileminen ei oo koskaan kiinnostanut mua kauheesti, liikunta ja hyvinvointi kuitenkin sitäkin enemmän. Löysin tänä vuonna sun blogin ja ekan kerran jälkeen oon kerta toisensa jälkeen tänne palannut – sun ajatusten vuoksi. Mä niin tykkään just tämmösestä ajatuksia herättävästä diipimmästä setistä!! 😀 Ihana uuden vuoden lupaus -lista. Ite lupasin vielä entistä enemmän koittaa muistaa että onnellisuus lähtee itestä ja omista teoista eikä oo riippuvainen paikoista, tilanteista tai muista ihmisistä. Kiitos kivasta blogista ja menestyksekästä Uutta Vuotta!! 🙂

  • linda
   Posted at 19:29h, 03 tammikuun Vastaa

   Kiitos paljon , ihana kuulla , itsellä tää blogi onkin pitkälti teksti blogi, ei niinkään visuaalisin 😉

 • Hede
  Posted at 17:10h, 04 tammikuun Vastaa

  Olisin ostanut bikini bible setin juurikin 31.12 myöhään illalla, mutta en sitä saanut. Kun sivusto herjasi jatkuvasti, jotain ettei sitä ole. Aika jännä juttu että teillä niihin jotkut kiintiöt sitten ja osa jää ilman… ? Jäi sitten ostamatta…
  Multa löytyy kuvakaappaus tilanteesta jos sattuu kiinnostamaan.

  • linda
   Posted at 17:16h, 04 tammikuun Vastaa

   ei ole kiintiötä, bikini bible laitettiin pois myynnistä mutta pyyntöjen vuoksi se on otettu takaisin, laita kuvankaappaus ja sähköpostia asiakaspalveluun info@fitnet.fi, jos olisit alekoodia käyttänyt niin saat sen varmasti.

 • ilari
  Posted at 23:45h, 13 lokakuun Vastaa

  heippa olin jo nukahtamassa mut sitten yks kyssäri veil pärähti päähän aukasin koneen mut en saannut sitä sitten mieleen oli pakko mennä syömään kaakota ja leipää ja lukee akkaria noh sitten hokasin.
  onko sulla tällästä sulle sydämmeen tulee joku tieto mut sitten sun aivot alkaa häröilemään sitä juttu et se ei oo noin ja sitten tuleekin painetta taas ja sotkeentuu? itellä välillä käy näin eli tarkotikko et aina pitäisi vaan hyväksysä se sydämmen ääni? ja kysyä se sitten ääneen. kun siis kuka oli se ukko siinä uudenvuoden kuvassa se mexiko bisse kädessä millä tavalla se liittyi teihin kahteen ei siinä hyvät ja hauskat vibat tuli kyl ku eka et se oli jonkun veli sitten mies ja perkele ja toi ajatus vaan tuli josksu tulee tiiäks ja sitten sitä perkule jos alan jankkaan kun siis pitää hyväksyä ne tunteet heti kun ne tulee eikä estää niit? sisi ajatus tunteita kun niistä tulee ne ristiriidat se ei tarkoita että tekisi jotain vaikak tulisi joku tunne mut se et sen käy heti mielessään läpite tai vaan hyväksyy et tällänen tuli toi loppu kyl alko menee jo sekavassk nyt nukkuun mut aah sainaps laitettua kun selalsta tää nyt vaan on:D

Post A Comment